http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/llIllIlIluMadBro/stats/830748147/ seems legit,pogledajte samo kolko je postigao za 4 sata za vrijeme double XP-a ,moj frend ima 184 sata pa je tek colonel 1
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja ne bi jer me shupci nisu odbanirali
sta su to odgovorili na tiket ?
Noshar Canals - Conquest (3 zastave).
Da mi je znati koji se pametnjakovic sjetio staviti dva tenka na rusku stranu :-/
Sto se mene tice - potpuni promasaj.

sta su to odgovorili na tiket ?
Jesu kažu ne mogu me odbanirati jer je korišten moj guid, iako vide da se ip adresa s kojom sam dobio ban ne podudara sa mojom u hrv. Kreteni čisti. bBan appeal je ostao u obradi, a sad kako su prestali s radom ko ih hebe. Uostalom tko su oni da mi idu sjest na akaunt na kojeg sam utukao i para i vremena, a ovi iz EA-a i Dice-a su isto kreteni žešći što dozvoljavaju nekom petom da se rješava čitera, a ne da to rade sami. Dobijem ban od ggc-a, EA tu nemože ništa niti PB samo mi kažu da se javim ggc-u. Nek kupim drugi acc jel? e pa mauna., neću jer nisam kriv sto sam dobio ban, već sam kriv samo sto nisam imao nikakvog antivirus. Tjedan dana se ko zadnje govno osjećam sto sam popušio acc zbog nekog idiota i nitko me za to ne pita. Imam sve dokaze, a opet ne mogu ništa. E pa za to još jednom kažem, što se mene tiče neka su prestali radit.
edit: ma vraga, evo sad sam probao igrati i kika me neki metabans.super.
Noshar Canals - Conquest (3 zastave).
Da mi je znati koji se pametnjakovic sjetio staviti dva tenka na rusku stranu :-/
Sto se mene tice - potpuni promasaj.
imao si srece sto je ekipa bila njuberska sa moje strane.. hakzoru :)
Jesu kažu ne mogu me odbanirati jer je korišten moj guid, iako vide da se ip adresa s kojom sam dobio ban ne podudara sa mojom u hrv. Kreteni čisti. bBan appeal je ostao u obradi, a sad kako su prestali s radom ko ih hebe. Uostalom tko su oni da mi idu sjest na akaunt na kojeg sam utukao i para i vremena, a ovi iz EA-a i Dice-a su isto kreteni žešći što dozvoljavaju nekom petom da se rješava čitera, a ne da to rade sami. Dobijem ban od ggc-a, EA tu nemože ništa niti PB samo mi kažu da se javim ggc-u. Nek kupim drugi acc jel? e pa mauna., neću jer nisam kriv sto sam dobio ban, već sam kriv samo sto nisam imao nikakvog antivirus. Tjedan dana se ko zadnje govno osjećam sto sam popušio acc zbog nekog idiota i nitko me za to ne pita. Imam sve dokaze, a opet ne mogu ništa. E pa za to još jednom kažem, što se mene tiče neka su prestali radit.
edit: ma vraga, evo sad sam probao igrati i kika me neki metabans.super.
Mislim da ne razumiješ kako funkcionira GGC.
Dakle tebi je ban dao GGC samo za one servere čiji su admini odlučili da će streamat kod njih. To ti je jedna velika databaza korisnika (metabans) koji su zbog varanja dobili ban na bilo kojem serveru koji streama kod njih, a osnovana je zbog kvalitetnije zaštite koju sam PB ne može pružiti.
GGC ni metabansi nemaju nikakve veze s DICE-om, EA-om ni Evenbalanceom (PB). Zato ti nitko od njih ne može pomoći.
Sretna nova godina ekipa, uz želje da sljedeću provedemo bez bahatosti ili ljubomore među nama, domaćim igračima. :-D Živili u zdravlju i veselju.

GGC ni metabansi nemaju nikakve veze s DICE-om, EA-om ni Evenbalanceom (PB). Zato ti nitko od njih ne može pomoći.
Jel bi to značilo da ako se GGC ugasi, BF3 serveri više neće imati šta streamati preko njih pa će i ti banovi onda nestati?
Ako je letece_prase baniran samo od GGC-a, nakon njihovog gašenja treba bi moci opet igrati?
Jel bi to značilo da ako se GGC ugasi, BF3 serveri više neće imati šta streamati preko njih pa će i ti banovi onda nestati?
Ako je letece_prase baniran samo od GGC-a, nakon njihovog gašenja treba bi moci opet igrati?
Da, ako ne podijele bazu s nekim drugim stream servisom, PBBansom ili nekim sličnim, što su prije radili.
Naravno, pod uvjetom da nema ban od samog Even Balancea ili EA.
Da, ako ne podijele bazu s nekim drugim stream servisom, PBBansom ili nekim sličnim, što su prije radili.
Naravno, pod uvjetom da nema ban od samog Even Balancea ili EA.
Ili čak famoznim Metabansom.
Mislim da je prasac čak i spomenuo negdje u tekstu da ga je metabans izbacio?
Vidjeli smo na mnoštvu primjera pogrešnih i propuštenih detekcija, gdje očito upada i WARPIG, koliko je pogrešna ta politika da se nekome trećem dopušta takva razina kontrole. EA/DICE i PB bi trebali biti jedini koji mogu nekoga banirati, kao što bi i serveri trebali biti pod znatno strožom kontrolom RoC-a koji vrijedi za EA/DICE servere, a kojih u BF3 više nema. Dopustiti hrpi samozvanih pro igrača, da onemogućava igrače u igranju, na samoj je granici small claims tužbe, ako ne i nečeg ozbiljnijeg prema EA/DICE-u. EB-ov PB upravo i radi na principu determinističke heuristike i prepoznavanja uzoraka zato da bi se izbjegla većina pogrešnih detekcija te kako bi se baniranima bilo nemoguće riješiti bana i žaliti na nešto dokazivo, kakav je detektirani injektirani kod u memoriji igre.
Bez obzira koliko netko bio objektivan, kad je silovan od strane nekog igrača, prvo što pada na pamet je da je X cheater, a tada panika, strah i atmosfera linča započinju lov na vještice, koji redovito odnese više nevinih, nego krivih. Masa "gladna krvi" lako se zapali. Da sada bilo tko od iskusnih igrača s 1k+ sati otvori novi profil i krene igrati, dobili bi prejudicirani ban od većine admina na serverima i to samo zato što kao "level 5" igraju predobro, imaju KDR preko 2 ili 3 ili jednostavno "sumnjivo ubijaju".
Da, samo što takvi banovi ne ulaze na GGC, PBBans ni Metabans. Na tu listu možeš doći samo s dokazom koji pokazuje da si koristio nešto. Warpigov je account imao čit i zato ima ben, jel ga koristio on ili ne nije bitno.
I nije PB tu ništa "dopustio". To je organizirala igraća zajednica, samoinicijativno. Gledaj na to kao na situaciju u kojoj se admin X i admin Y dogovore da će dijelit ban listu.
do kad traje 2XP

Da, samo što takvi banovi ne ulaze na GGC, PBBans ni Metabans. Na tu listu možeš doći samo s dokazom koji pokazuje da si koristio nešto. Warpigov je account imao čit i zato ima ben, jel ga koristio on ili ne nije bitno.
I nije PB tu ništa "dopustio". To je organizirala igraća zajednica, samoinicijativno. Gledaj na to kao na situaciju u kojoj se admin X i admin Y dogovore da će dijelit ban listu.
Da, ali i to je štetno, makar se odnosilo samo na 2% servera. Istina, očito je imao čit, ali što ako zaista nije čitao on? - Mislim, jasno je da su i u zatvoru svi nevini, ali eno nekidan je onaj službeno banirani cheater pokazao da mu cheat-o-meter prikazuje 0,1%, a on ima PB ban. Možda se admini dogovore i da će prihvaćati cheat-o-meter. Što onda?
Zato mislim da je sve to šou program.
Znači ti si za to da admini nemaju prava benati nekoga sa servera koji plaćaju svojim novcem?
BTW nekoliko sam puta vidio da se ekipa bena zbog čitometra, a benali su i mene zbog visoke preciznosti osamstosedamdesetkom, pa šta sad. Otišao sam na drugi server i to je to.
Warpig je ban dobio zbog toga što je on ili netko drugi haxao na njegovom accountu. Ban je opravdan i to je to. Ako nije varao on nek drugi put bude pažljiviji.
Znači ti si za to da admini nemaju prava benati nekoga sa servera koji plaćaju svojim novcem?
BTW nekoliko sam puta vidio da se ekipa bena zbog čitometra, a benali su i mene zbog visoke preciznosti osamstosedamdesetkom, pa šta sad. Otišao sam na drugi server i to je to.
Warpig je ban dobio zbog toga što je on ili netko drugi haxao na njegovom accountu. Ban je opravdan i to je to. Ako nije varao on nek drugi put bude pažljiviji.
A što kad te netko banira zbog base rapea ili neke slične piz.darije i ti završiš na Metabansu?
Ja se slažem da admini mogu odstranjivati ljude koje ne žele na serveru, ali ima i hirovitih admina pa je to jako opasno, mislim na Metabans.
Sada je 2% servera pod Metabansom što ne znači da će za par mjeseci biti ista situacija.
Što ako bude 2% servera koji nemaju Metabans, a ti si baniran zbog neke banalne stvari ili zbog hitovitog admina?
Btw. Jucer sam zagrizao na to dignem jos jedan anti inf. Server sa instat spawnom vozila, a zabraniti stingere i igle xD .. Sinoc je test bio uspjesan, samo ne znam koju mapu uz kanale nagurat tako da bude glavna sora izmedju tenkica i mali helija.

Metabans je po meni cisto smece. Svatko moze svakog zeznuti, pogotovo namjerno, a ako nisi pubstar tesko da ces protection dobiti.
A što kad te netko banira zbog base rapea ili neke slične piz.darije i ti završiš na Metabansu?
Ja se slažem da admini mogu odstranjivati ljude koje ne žele na serveru, ali ima i hirovitih admina pa je to jako opasno, mislim na Metabans.
Sada je 2% servera pod Metabansom što ne znači da će za par mjeseci biti ista situacija.
Što ako bude 2% servera koji nemaju Metabans, a ti si baniran zbog neke banalne stvari ili zbog hitovitog admina?
Upravo zato što je Metabans loš ima samo 2-postotnu zastupljenost.
GGC i PBBans su puno kvalitetnija, strogo kontrolirana rješenja i zato ih koriste mnogi.
Situacija je nešto kompleksnija od toga. Ne plaćaju baš servere, nego plaćaju samo šansu da drže server, dakle licencu koja im omogućava server. Baniranje s vlastitih servera je možda u redu, ali kada takav potez onemogućuje igrača da igra igru koju je također platio svojim novcem, imamo problem. Metabans trenutno možda ima 2% servera, ali možda će imati i 100% servera i što onda? Tko onda daje za pravo nekome i bilo kome da drugoga banira? Njegovih par desetaka eura mjesečno (ili neke grupe) ne jamči i pravo da ponište drugima njihovih 100.
Što se WARPIGA tiče, dobio bi ban i od PB-a, jer PB ni EA/DICE ne interesira previše tko je iza accounta, već account. Ako i postoji mala šansa da WARPIG ne laže, on samo nema sreće. No, mene od bana za cheat više brine princip iza "community driven ban" filozofije.
P.S. Eno, gledam Pirat_HR ima 130% accuracy na M870. DAFUQ? To je moguće? Zamisli da nekom idiotu padne na pamet banirati ga zbog toga.
Ajmo se ponadat da ce u sljedecem BF-u biti killcam i battlerecorder, kao u CoD-u pa da lijepo citere mozes prijaviti sa dokazom bez puno muke.
@Tonci: pa pretpostavka jest da je takav admin glup. Svak normalan covjek zna da meci mogu ici i kroz tijelo
evo prijavite ovog očiglednog čitera pa neka ga čim prije opet banaju,ima valjda aimbot...nekoliko puta se spawnam i svaki puta instant kill,ja sam ga prijavio ali sam zaboravio stavit link od meča
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/52279378/1/336431208/

Btw. Jucer sam zagrizao na to dignem jos jedan anti inf. Server sa instat spawnom vozila, a zabraniti stingere i igle xD .. Sinoc je test bio uspjesan, samo ne znam koju mapu uz kanale nagurat tako da bude glavna sora izmedju tenkica i mali helija.
Igrao na jednom takvom serveru (Kharg Rush, naravno obranu) i to je takva debilana... Uzmeš Javelin nitko ne locka, uzmeš SOFLAM, nitko nema Javelin... Naravno da je admin bio u heliju.
Po meni je to najmoronskiji rule koji postoji, čak i gori od no shotgun na Conquest Dominationu... Joj, sjećam se jednog servera gjde je lik imao zabranu za SPAS, a stavio na Gun Master - svi koji došli do SPAS-a nakon 2 killa dobili kick sa servera (ne znam kak je završio rundu...)
Ja sam dugo imao sa 870MCS preko 100% accuracy (Noshahr, buck/flechette), pa se spustilo kad sam počeo koristiti slug...
evo prijavite ovog očiglednog čitera pa neka ga čim prije opet banaju,ima valjda aimbot...nekoliko puta se spawnam i svaki puta instant kill,ja sam ga prijavio ali sam zaboravio stavit link od meča
Nice, 203 pogotka a 199 killova:
Zašto očitog? Srećom MW2 i COD igre inače imaju killcam pa se cheatere lako uoči i dokaže:
Zašto je to cheat: bez obzira na kretanje igrača i miša, nišan je instantno na glavi meta, skakuće u trenu s mete na metu i sve headshota. Cheat je očit, jer se sve dešava računalnom preciznošću. Kako onda taj gore ima accuracy niti 10%? Možda je čovjek stao negdje i nišanio na spawn? Možda je kempao? To što igra samo 55 minuta, možda je iskusan igrač s novim profilom?
Ili su cheatevi postali izrazito sofisticirani da nisu savršeni (koji im je onda smisao?) i simuliraju ljudske greške ili je samo slučajno dobar igrač? Ima li što o killcamu za BF serijal? Onaj killcam iz trećeg lica je smeće, trebao bi nam killcam kao ovaj iz videa. Možda u BF4?
(ne kažem da nije očito da ima neki aimbot, jer je očito)