Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.088.357
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

da je i s fx x8 xxxx prešao na intel bi osjetio razliku tako da..

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Re: Battlefield 3
ARazer kaže...

Ne vjerujem baš nešto puno u to.

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
15 godina
Battlefield 3

Evo znam da niste dugo gledali vrhunsku akciju sa kanala pa vam dajem na uvid svoj prvi filmić ikad.

Tu je battlelog partije. Očito je neki bug ili hack u pitanju jer po battlelogu sam ubijen 32 puta a po videu je očito da sam samo dva puta.

Potpis!
Moj PC  
5 0 hvala 3
16 godina
odjavljen

Ljudi, baš radite gluposti s tim hardverom. Prva stvar: komponente se ne kupuju malo po malo, nego se čeka i skuplja pa kupi baš kad se može kupiti sve odjednom i to upravo zato što svake sekunde hardver postaje stariji, manje aktualan, a noviji postaje dostupan i jeftiniji. Srednje snažno računalo uvijek košta isto, 2012. i 2013. godine, ali dobiješ različite komponente (što kasnije, to snažnije).

Kad je kupovanje hardvera u pitanju, danas je većina procesora dovoljna, pogotovo za igre. Memorija je apsolutno nebitna, ploča također. Ono što je najvažnije je grafička kartica, koju danas može opslužiti svaki i5, a sve ostalo je overkill. Igre su najmanje zahtjevna zadaća na računalu i srećom, trebaju samo relativno jeftinu grafičku karticu pa se time i vodite - prvo kupite najbolju grafičku koju možete, a onda nekako ugurajte ostale komponente. Istina, malo brži RAM, malo brži CPU, malo bolja arhitektura, sve će to pomoći i ukupno ima svrhe, ali to su redovi veličine koji ne upadaju u klasične budžete za igranje. Ne nasjedajte kupovanjem komponenti koje neće imati nikakav efekt na igre, ako se namjeravate samo igrati.

Troll level: sensei
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.12.2012 15:47 (Tonči).
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Ljudi, baš radite gluposti s tim hardverom. Prva stvar: komponente se ne kupuju malo po malo, nego se čeka i skuplja pa kupi baš kad se može kupiti sve odjednom i to upravo zato što svake sekunde hardver postaje stariji, manje aktualan, a noviji postaje dostupan i jeftiniji. Srednje snažno računalo uvijek košta isto, 2012. i 2013. godine, ali dobiješ različite komponente (što kasnije, to snažnije).

Kad je kupovanje hardvera u pitanju, danas je većina procesora dovoljna, pogotovo za igre. Memorija je apsolutno nebitna, ploča također. Ono što je najvažnije je grafička kartica, koju danas može opslužiti svaki i5, a sve ostalo je overkill. Igre su najmanje zahtjevna zadaća na računalu i srećom, trebaju samo relativno jeftinu grafičku karticu pa se time i vodite - prvo kupite najbolju grafičku koju možete, a onda nekako ugurajte ostale komponente. Istina, malo brži RAM, malo brži CPU, malo bolja arhitektura, sve će to pomoći i ukupno ima svrhe, ali to su redovi veličine koji ne upadaju u klasične budžete za igranje.

a na cem si ti? vidim da si prodao sve zivo u rekordnom roku XD

16 godina
odjavljen
xyan kaže...

a na cem si ti? vidim da si prodao sve zivo u rekordnom roku XD

Apdejtao sam MojPC rubriku. Haha, prodajem svašta, mijenjam platforme pa se rješavam za male novce hardvera koji mi je višak jer imam noviji. Trenutno za BF3 imam i5 3570K, 16GB 1600 RAM-a i 7970 GHzEd DD, a za ostalo neke druge alate. Ovo pišem na retina mekbuku.

Troll level: sensei
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.12.2012 15:54 (Tonči).
13 godina
neaktivan
p4wner kaže...

zdenko sad stavi nick...one_x_intel da ljudi znaju da si i novi proc kupio

Nemam one x mobitel, tako da nekuzim opasku, ha ha, evo da bas ne ispadne da se nitko nije nasmijao{#}

13 godina
neaktivan
Ezio kaže...

Evo znam da niste dugo gledali vrhunsku akciju sa kanala pa vam dajem na uvid svoj prvi filmić ikad.

Tu je battlelog partije. Očito je neki bug ili hack u pitanju jer po battlelogu sam ubijen 32 puta a po videu je očito da sam samo dva puta.

A zasto sprayas toliko, i kakav ti je to katastrofalni stutter? Koliko fpsa imas, na koliko dpia igras, REČI...?

14 godina
zdenko1991 kaže...
p4wner kaže...

Nemam one x mobitel, tako da nekuzim opasku, ha ha, evo da bas ne ispadne da se nitko nije nasmijao{#}

i samo si jos jednom u nizu pokazao svoje razmisljanje na razini desetogodisnjeg djecacica...kraj price STOP SPAM!

Battlelog : Dom1natoRRR | Xfire : dgrubesa14 | YouTube : dgrubesa1990 | Facebook : p4wner
13 godina
neaktivan
p4wner kaže...
zdenko1991 kaže...
p4wner kaže...

i samo si jos jednom u nizu pokazao svoje razmisljanje na razini desetogodisnjeg djecacica...kraj price STOP SPAM!

Da, ako je u tvojim ocima tako ispalo k... {#}

17 godina
odjavljen
Ezio kaže...

ti si ko tonči,samo koristiš više aim

15 godina
neaktivan
Ezio kaže...

lol mogu i ja slozit video u kojem me nijednom ne ubiju {#}

mislim znamo da si htio prikazati samo killove ali smijesno je reci "bug u blogu" kad si izrezivao scene

13 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...
Ezio kaže...

lol mogu i ja slozit video u kojem me nijednom ne ubiju {#}

mislim znamo da si htio prikazati samo killove ali smijesno je reci "bug u blogu" kad si izrezivao scene

Pa sali se decko... lol...

14 godina
ARazer kaže...

U BF3 MP koji koristi svih 8 jezgri FX-a sigurno nebi, kad vec pricate o tome.

iclock2much
15 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

ko je tebe sta pito nobe {#}

16 godina
Battlefield 3

Imam veliki problem s BF3, ruši mi se doslovno svake 2 minute.

Ne daje nikakav error, izgleda kao da sam stisnuo alt-tab, ali se ne mogu vratiti unutra. Događa mi se već duže vrijeme, ali bih ponekad izdržao 2h, pa se 2 puta srušio i onda opet bez nekih problema par sati, ali sada ne mogu odigrati ni najkraću rundu. Prvo sam dobivao poruku od nvidia drivera da su se crashali i ponovno pokrenuli, ali  onda sam reinstalirao drivere i te poruke više nema, ali se igra još uvijek crasha. Probao sam nekoliko verzija beta i stable drivera, isto bez pomaka. Repair u Originu kaže da nije pronašao nikakve probleme, a u Skyrimu i AC3 se to nikada ne događa.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...
zdenko1991 kaže...

Pa nije da jos nisi skuzio?{#}

17 godina
Battlefield 3

Kupi bolji kabel odnosno adapter, onaj za spajanje dodatnog napajanja, Molex 4-pin na 6-pin PCI-E Power.

Mom prijatelju s Palit GTX 460 768MB doslovno su ti kabeli što je dobio uz grafu pravili problem, kada je kupio u trgovini drugi problemi prošli.

Palit izgleda daje očajno loše te adaptere.

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...
zdenko1991 kaže...

Pa nije da jos nisi skuzio?{#}

13 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
ARazer kaže...

Si ti proucio koji bench ili ovo iz neba dolazi? Na dreamhacku winteru su igrali na amdovim platformama i jedva su snimali gameplay, to jest nisu ni snimali neki. Amd postize max framerate blizu i7, ali min frameratu mu je na razini i3. To jest dropa ko mutavo, vidi videe sa drema pa prosudi...

13 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

Si ti proucio koji bench ili ovo iz neba dolazi? Na dreamhacku winteru su igrali na amdovim platformama i jedva su snimali gameplay, to jest nisu ni snimali neki. Amd postize max framerate blizu i7, ali min frameratu mu je na razini i3. To jest dropa ko mutavo, vidi videe sa drema pa prosudi...

bench tj statistika je majka svih zajeba, sve kaze a nista ne kaze, to je prvo sta naucis na faksu iz statistike . znam da je netko ovdje govorio kako snima bf3 sa msi afterburnerom, pa ako moze reci kako je namjestio video capture properties

13 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...
zdenko1991 kaže...

bench tj statistika je majka svih zajeba, sve kaze a nista ne kaze, to je prvo sta naucis na faksu iz statistike . znam da je netko ovdje govorio kako snima bf3 sa msi afterburnerom, pa ako moze reci kako je namjestio video capture properties

Ma imas pravo, benchevi su laz. Nista uzmi ti athlon x2 i javi dojmove...{#}

13 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

pokusaj koristiti malo vise mozga pa javi dojmove ;)

16 godina
191x7 kaže...

Kupi bolji kabel odnosno adapter, onaj za spajanje dodatnog napajanja, Molex 4-pin na 6-pin PCI-E Power.

Mom prijatelju s Palit GTX 460 768MB doslovno su ti kabeli što je dobio uz grafu pravili problem, kada je kupio u trgovini drugi problemi prošli.

Palit izgleda daje očajno loše te adaptere.

Spojen je sapphire adapter(on ima 1 molex na 6pin, palit je 2x molex na 6pin) tako da mogu probati vratiti na palit, ali meni se čini kao SW problem jer se počelo događati od kad sam imao nekih problema s driverima(imao sam instaliran program koji nije radio s novim nvidia driverima, pa sam nekoliko puta vraćao sys. restore i tada se počelo događati)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...
zdenko1991 kaže...

pokusaj koristiti malo vise mozga pa javi dojmove ;)

The same ;)

14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Haha a vidi njega,nema ga u temi i cim se spomene proc,jezgre,klokanje i tako to eto ga.Neka,neka tebe tu

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
14 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

Ma Zdenko sta se raspravljas bezveze,znas sta je bolje,zadovoljan si i to je dosta.Eto i Master uzeo i7 2600k a i Rupiju kuca na vrata neki iXXX

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
15 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...
zoharbizo kaže...
ARazer kaže...

Pa i nije bas tako, FX-8150 ima cak bolji min framerate od i5 2500k dok mu je avg malo nizi....
Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
13 godina
Battlefield 3

lol pa ovi na Dreamhacku su igrali na fx8150,hd7950,8gb rama i imali su jedva 70fps na damavandu.Nekad cak i 60 na teheranu.JEdva su nesto snimali.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
berto kaže...
zdenko1991 kaže...
zoharbizo kaže...
ARazer kaže...

Pa i nije bas tako, FX-8150 ima cak bolji min framerate od i5 2500k dok mu je avg malo nizi....

Daj molim teeeee......

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice