LOL, rastopio ti se bager
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo ljudi moja zadnja na amdeu
http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/battlereport/show/51864039/1/446974236/
Stavio sam intel i moja reakcija .
Nevjerujem kakav boost...
- ovaj tvoj citat cu iskoristit kad me oni nevjernici napadnu nakon sto netko pita za odabir procesora za gameing - a ja napisem intel obavezno ...
Dosta je bilo razgovora o cheatovima?
Za one koji rade ili misle raditi BF3 filmice, a nisu znali kako to najbolje napraviti:
-Maknuti oruzje iz ruku, tako da je cijeli ekran prazan:
Odabrati da ste Support
Doci u zatvoren prostor
Staviti ammo box u ruke
Zatrcati se prema kutu sobe
Malo prije zida baciti ammo box, jos uvijek drzati tipku za pucanje (bacanje) i skociti
ovo je meni uspjelo sasvim slučajno nedavno stavio sam SS tu u temu
Nisam bio baš pratio temu, nego imam PS3 i zanima me jel treba kupit onu neku karticu za igranje multiplayer-a? ako netko zna.
Evo ljudi moja zadnja na amdeu
http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/battlereport/show/51864039/1/446974236/
Stavio sam intel i moja reakcija .
Nevjerujem kakav boost...
Pljusnit ću te ako staviš još jedan neispravan link!
Makni ovo boldano ubuduće
Uuu, sad je Cyber kriv...
Pa dobro da ne mozes, jos bi nasao i nekakav glitch!
Salim se.
Malo se u Logitechu prave pametni, i "napredne" opcije imas tek kad ukljucis profile prema aplikacijama (slika 1) i onda udes u opcije.
Onda mozes kliknuti na svaku od tipki i imas dodatno podesavanje, ukljucujuci i Macroe.
Meni su prazni, pa ako netko ima nekakvu dobu Macro skriptu nek napise
Molim te mozes li mi reci kako imas g700 u gaming softwareu? Ja ga nemam. Koristim setpoint.
Pa ovaj novi gaming software podržava g700 ali je žešče smeče. Ne prepoznaje kad mu stavim da aplikacija pokreće profil nego ga moram ručno itd itd. Setpoint rules
Ljudi moze mi netko objasniti za pocetnika kako i sto?
Koliko imaju dlc-ovi gb-a?Imao sam iskustva sa csa :D
Još jedan genijalac.
http://www.team-des-fra.fr/CoM/bf3.php?PHPSESSID=41985a7677d3d3eb99979f1e6ec8814d&p=iMa_Getch-Yah
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/iMa_Getch-Yah/
Uleti jučer fino i ubija ljude s m320 preko cijele mape, nije bitno jesi li iza zgrade.
Požališ se adminu, admin kaže: "He doesn't seem suspicious."
Bok ljudovi.
Imam jedno malo pitanjce, ako bi tko znao odgovor.
Frend mi je nedavno uzeo drugu matičnu Asrock 890 GX i stavio je DDR3 i sada mu kada pokrene BF zauzeće procesora poraste na 100%
Dali ima itko kakvu ideju zašto se to događa ?
Bok ljudovi.
Frend mi je nedavno uzeo drugu matičnu Asrock 890 GX i stavio je DDR3 i sada mu kada pokrene BF zauzeće procesora poraste na 100%
Nek se vrati na DDR2, poznat je bug sa DDR3 memorijom - link
Drago mi je da vidim da ima i debila.
Kao što rekoh čovjek je nadogradio memoriju i matičnu tako da ne vidim čemu si uopće komentirao
ako nemaš nekakav konkretan odgovor.
nemoj mu zamjerit on je "programmer" :P
a koji je procesor u pitanju i grafička?
Bok ljudovi.
Pa u čemu je problem? Meni je uvjek 98-100% u igri.
Proc je athlon II 240
Grafulja je Sapphire 7770 Ghz edition 1 Gb
Problem mu se javlja kod većine igara kako mi kaže.
Svi driveri su ažurirani.
Proc je athlon II 240
Grafulja je Sapphire 7770 Ghz edition 1 Gb
Problem mu se javlja kod većine igara kako mi kaže.
Svi driveri su ažurirani.
pa normalno da je proc na 100% kad je slab, meni je duplo jaci proc bio na 100% i naravno nikad stabilan fps i glatkoca izvodenja..
tek s ovom zvjercicom od proca mi je oko 70% u bf3
Kao što rekoh čovjek je nadogradio memoriju i matičnu tako da ne vidim čemu si uopće komentirao
Sorry momak ali debil bi znao da je BF3 vrlo zahtjevna igra i ako se pokreće na smeću od procesora to onda uglavnom poprilično optereti taj isti drlog od procesora. Pitanje ti je u rangu onoga "kad vidim cure u badićima na plaži ukruti mi se ona stvar, da nisam možda alergičan???". Uopće ne znam čemu spominjanje DDR2 i DDR3 kad to apsolutno nema nikakve veze. Dobio si odgovor sukladan totalno retardiranom pitanju. Mogao si pitati i zašto ti je procesor na 100% kad radiš encoding nekog fajla u Handbrake-u. Analogija ima mnogo, sorry - trebao si shvatiti ironiju na svoju glupost.
Sorry momak ali debil bi znao da je BF3 vrlo zahtjevna igra i ako se pokreće na smeću od procesora to onda uglavnom poprilično optereti taj isti drlog od procesora. Pitanje ti je u rangu onoga "kad vidim cure u badićima na plaži ukruti mi se ona stvar, da nisam možda alergičan???". Uopće ne znam čemu spominjanje DDR2 i DDR3 kad to apsolutno nema nikakve veze. Dobio si odgovor sukladan totalno retardiranom pitanju. Mogao si pitati i zašto ti je procesor na 100% kad radiš encoding nekog fajla u Handbrake-u. Analogija ima mnogo, sorry - trebao si shvatiti ironiju na svoju glupost.
to gazda, to!
Sry momak no ti bi se mogao malo skulirati i naučiti čitati i ponašati. Nisam došao tražiti linkove koji vode na to to da si idiot ali hvala i na tome.
Nije moj komp i prije je bio na lošijoj matičnoj i na drugoj memoriji i čovjek me je lijepo zamolio da pitam i jesam.
Hvala svima na odgovoru.
Sry momak no ti bi se mogao malo skulirati i naučiti čitati i ponašati. Nisam došao tražiti linkove koji vode na to to da si idiot ali hvala i na tome.
Nije moj komp i prije je bio na lošijoj matičnoj i na drugoj memoriji i čovjek me je lijepo zamolio da pitam i jesam.
Hvala svima na odgovoru.
ufff, sta ste svi jaki na netu, a kad vas netko uhvati, svi ko male gice skvičite!
Mene samo zanima odakle ljudima da je prelazak s DDR2 na DDR3 neki ogroman skok, toliko isplativ da vrijedi mijenjati matičnu samo kako bi mogao staviti ddr3...
Pa neki ljudi si nemogu kupiti sve u kompletu pa si polako kupuju komponentu po komponentu.
BTW memoriju je kupio prošle godine kad su ono pale cjene.
Hvala svima na odgovoru.
Ako mu je u svim igrama proc na 100% onda je isti evidentno preslab. Uostalom, nije nikoga ubilo otvaranje task managera i provjera što zauzima procesor. Nema na čemu za link, šeraj ga, budi dobar...
Pa neki ljudi si nemogu kupiti sve u kompletu pa si polako kupuju komponentu po komponentu.
Da ali sa amda, na amd? To i nije neki upgrade pogotovo uzimajuci u obzir da to nije am3+. Gledaj govorim ti kao bivsi amdov fan, bjezi od tog smeca. Ja sam uzeo sad intela, i dobio sam bolestan boost. Primjer na singleplayeru bf3 imam 60 fpsa konstant na high, sa 6950 i full hd. Pa lol, prije sam imao 40, 50. Multiplayer igram na low i imam 85 fpsa lock. Kad sam imao amda, ima sam kao lock, ali stalno neki dropovi i sranja. Sad mi na mapi 64 igraca padne na 78... looool... Slusaj intel je malo skuplji ali ako si gamer, odnosno glavna uloga kompa ti je igranje igri, nemas sta traziti sa amdom...
Da ali sa amda, na amd? To i nije neki upgrade pogotovo uzimajuci u obzir da to nije am3+. Gledaj govorim ti kao bivsi amdov fan, bjezi od tog smeca. Ja sam uzeo sad intela, i dobio sam bolestan boost. Primjer na singleplayeru bf3 imam 60 fpsa konstant na high, sa 6950 i full hd. Pa lol, prije sam imao 40, 50. Multiplayer igram na low i imam 85 fpsa lock. Kad sam imao amda, ima sam kao lock, ali stalno neki dropovi i sranja. Sad mi na mapi 64 igraca padne na 78... looool... Slusaj intel je malo skuplji ali ako si gamer, odnosno glavna uloga kompa ti je igranje igri, nemas sta traziti sa amdom...
Koji AMD si imao? Samo nemoj reći da porediš AMD vrijednosti 600 Kn s Intelom od 1800. XD
Pozz ekipi budem stavio jedan video, jer je sinoć pala jedna oklada vezana za moju igru s M16 i sve je počelo s ovom patijom koju sam cijelu odigrao s M16 (priznajem jesam noob)
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/52012255/1/183337561/
Pošto mi je kolega Kalimero168 bio jako ljut na ekipu s M16 jer je ginuo kao lud i vikao no skill M16 i da nemrem ni s jednom puškom ubiti nikoga, oklada je išla ovako moram imati više kilova od njega koji bude igrao s M16 a meni dade puškicu po njegovom izboru.
Izbor je pao na Lsat http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/GR1CUL4_Mystiq/iteminfo/lsat/183337561/pc/ da stvar bude gora morao sam s njom imati i najviše kilova u toj partiji i biti prvi s naše strane. Tako da sam ipak izgubio, ispunio sam dvije od tri stvari. Da su bili neki noobovi kontara morti bi i to uspio. Ali evo malog filmića pa uživajte. kome se da gledati. I naravno ginulo se ko ludo
E oklada je bila u "nema veze" jer smo odlučili da nema pobjednika.
Koji AMD si imao? Samo nemoj reći da porediš AMD vrijednosti 600 Kn s Intelom od 1800. XD
Fx x4 4100, sad imam i5 3470, strava razlika...
zdenko sad stavi nick...one_x_intel da ljudi znaju da si i novi proc kupio
Fx x4 4100, sad imam i5 3470, strava razlika...
Pa no, proc od 900 Kn vs proc od 1500. O tome ti pričam. Da si s FX 4100 prešao na i3 2100 to bi već bila ista kategorija i ne bi imao osjetne razlike.
Ovako si s kvazi četverojezgrenog prešao na pravi četverojezgreni malo naprednije arhitekture. Da si prešao s i3 3200 na i5 3470 osjetio bi isto.
Dapače, da si s FX 4100 prešao na npr FX 8320 ili 8350 imao bi skoro isto kao što sada imaš s tim i5 3470 (a još bi i jeftinije prešao).
Ovo ti je sad ko da ides objasnjavat Hrvatima zasto ne kupovat VW!