Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.097.619
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
bmwhartge kaže...

ja samo realno govorim da cojvjek koji iam tako dobar aim 30posto acuracy si nemoze dopustiti da ima 14%hs, Jer je logicno da, svatko tko zna ciljati cilja u glavu a ne u noge. 

To samo ti jer imaš velike glave na svom ekranu!

Kod tebe protivnici izgledaju ko spužvabob!!!

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 12:03 (Friday).
13 godina
Skilledžija kaže...

Acuracy mu je za kura.c a svaki treći kill mu je HS.

Jel to nama Tonči opek sklepao nekakav home made cheat?

{#} hehe, da, ima manji accuracy od mene koji skoro stalno igram s nepreciznim LMG-ovima {#}

Vjerojatno je zato i izracunato ovih 17% vjerojatnosti da ima cheat.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
13 godina
bmwhartge kaže...

ja samo realno govorim da cojvjek koji iam tako dobar aim 30posto acuracy si nemoze dopustiti da ima 14%hs, Jer je logicno da, svatko tko zna ciljati cilja u glavu a ne u noge. 

Obično se ne slažem s tvojim izjavama, ali ovaj put si u pravu :)

Zato sam i napomenuo za Tončija da je mogući čiter.

On ima jako nizak accuracy, a visok HS % što je nemoguće osim ako nema čit.

Znači, on ne može kur.ca pogodit, al zato svaki treći mu je HS - moš mislit.

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

Ne.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
neaktivan
the_dammed kaže...

Ja na žalost znam samo jedan, Aftermath. Ajde onda, ako stifnete, postajte.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/6c44c966-a3c2-4469-a91d-24f0d93cc96b/xXx-CRO-Battlefield-3-Best-Maps/ evo imas dobar server domaci, 

imas i ovaj trenutno ukljuceno mjesanje , ali nije ni to dobro jer nekad zaglavis non stop na istoj strani... www.rconnet-stats.com/s_19620 na ovom drugom imas i vote sistem {#}

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 12:24 (ceco22).
14 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
bmwhartge kaže...

Ne.

govorimo o normalnim puskama a ne pumparam sniperima xbow-u ili slicnima.

btw to je imao i nas dragi neno: imao je los accuracy a dobar HS% ili obrnuto, vise se nesjecam.

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 12:27 (bmwhartge).
13 godina
bmwhartge kaže...

Ma pusti ga jer nema pojma.

On je jedan obični njpa i trol.

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
Nisi definirao. :) Samo iskorištavam rupe u sistemu, ovom slučaju tvom tekstu. hihi
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...
Danny_HR kaže...
bmwhartge kaže...

Ne.

btw to je imao i nas dragi neno: imao je los accuracy a dobar HS% ili obrnuto, vise se nesjecam.

i ne samo neno....

http://imgur.com/sFRXf

mislim da je problem u mozda malom HKP upravo ovo no-ads ubijanje ljudi. Vidim po svojim oruzjima, odnosno HKP na oruzjima kojima pucam manje vise upravo tako - noADS

14 godina
protjeran
Battlefield 3

to nije nista sumnjivo. lik ima oko 15acc a 24%hs, to je sasvim uredu. bilo bi i sumnjivo da ima sa 15 accuracy preko 30 posto HS, iako je moguce.

Nego kazem da je najvise sumnjivije kada lik ima predobar accuracy a nizak hs%, ajde jos razumijem ako ima manji acc a visok HS% jer se zrtvuje da cilja u glavu pa dosta toga i fulne dok ga nepogodi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 12:45 (bmwhartge).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Di je balonči super tonči nestao?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

to nije nista sumnjivo. lik ima oko 15acc a 24%hs, to je sasvim uredu. bilo bi i sumnjivo da ima sa 15 accuracy preko 30 posto HS.

haha, a otkud bas 30 posto :D pa vidi s IARom je blizu. 13 posto aim i skoro 27, 28 HKP. a vidi tek pečeng i m60, mg36, type88, QBB

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 12:48 (xyan).
14 godina
protjeran
xyan kaže...
bmwhartge kaže...

to nije nista sumnjivo. lik ima oko 15acc a 24%hs, to je sasvim uredu. bilo bi i sumnjivo da ima sa 15 accuracy preko 30 posto HS.

haha, a otkud bas 30 posto :D pa vidi s IARom je blizu. 13 posto aim i skoro 27, 28 HKP. a vidi tek pečeng i m60, mg36, type88, QBB

pa tako lupio sam broj.

Sa lmg se cesto sprica bez veze a i njohov veliki recoli dovede do toga da ljepi hedare.

Ali kazem manje su smnjivi ovi sa losijim acc i vecim hs% jer dosta ljudi puca bez veze bez da puca u protivnike sto neznaci da neznaju gadati.

14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...
xyan kaže...
bmwhartge kaže...

pa tako lupio sam broj.

Sa lmg se cesto sprica bez veze a i njohov veliki recoli dovede do toga da ljepi hedare.

Ali kazem manje su smnjivi ovi sa losijim acc i vecim hs% jer dosta ljudi puca bez veze bez da puca u protivnike sto neznaci da neznaju gadati.

haha, hvala :D

15 godina
Battlefield 3
Jel ima gdje kakav noob server sa pravim noobovima a ne cheaterima poput vas na forumu da malo popravim kdr? Nikako da se priviknem na mis+tastatura. Ili da se postrojite pa da vas streljam dok ne dodjem na 1.0
Potpis!
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
bmwhartge kaže...
xyan kaže...
bmwhartge kaže...

pa tako lupio sam broj.

Svi gađaju trbuh...jako je teško natjerat se gađat uvijek prsa-vrat-glavu.

Znam i sam, ponekad vidim afk lika i čak pucam u prsa lol kao majmun i onda si velim pa mogao sam bar tu uštedit metak i ubrzat to...ali eto kreten je kreten :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
protjeran
Ezio kaže...
Jel ima gdje kakav noob server sa pravim noobovima a ne cheaterima poput vas na forumu da malo popravim kdr? Nikako da se priviknem na mis+tastatura. Ili da se postrojite pa da vas streljam dok ne dodjem na 1.0

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/385bdcd7-0ed0-413f-914b-28e28fa9c9c8/AnR-Infantry-only-Metro-Bazaar-Seine-Rotation/

15 godina
bmwhartge kaže...
Ezio kaže...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/385bdcd7-0ed0-413f-914b-28e28fa9c9c8/AnR-Infantry-only-Metro-Bazaar-Seine-Rotation/

Zanemari ovo, jer ovdje će te dečki silovati konstantno da ti ni zraka neće dati.

Upiši u tražilicu servera noobs i tako traži server.

ovo anr je za prozore i skillandere.

stisni mi hvala jer sam ti spasio život živce i tastaturu

15 godina
fila2208 kaže...
bmwhartge kaže...
Ezio kaže...

Zanemari ovo, jer ovdje će te dečki silovati konstantno da ti ni zraka neće dati.

Upiši u tražilicu servera noobs i tako traži server.

ovo anr je za prozore i skillandere.

stisni mi hvala jer sam ti spasio život živce i tastaturu

1 mjesto slobodno. idem probat pa kaj bu bu

Potpis!
15 godina
Ezio kaže...

javi se sa dojmovima..jedva čekam

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Ezio kaže...

predviđam brzi rage quit i skoro javljanje :D

Battlelog CRO_ZeNGe
16 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
fila2208 kaže...
Ezio kaže...

predviđam brzi rage quit i skoro javljanje :D

pa dobro je.emu kruh, kaj tu igraju neki bogovi ili kaj?

[M|C] jokaCRO ingame
16 godina
red_bull kaže...

pa dobro je.emu kruh, kaj tu igraju neki bogovi ili kaj?

Ma jok, uglavnom specopsčučimuglitchuičekamdanetkonatrčim16a3 ekipa{#}

17 godina
neaktivan
Ezio kaže...

Samo prati Lateralusa. {#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

posto je na anr svaka druga partija rejp onda mozda i izvuce pokoji kill ak se skempa s bipodom {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Samo prati Lateralusa. {#}

Op, op, sjedi 5! {#}

15 godina
Battlefield 3

pa nije tak strašno bilo

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/51864991/1/246991295/

tolko me naguze i noobovi

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Ezio kaže...

best wepon m320{#}

13 godina
Ezio kaže...

Probaj sa RPGem, kad vec ne ide sa M320... {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
13 godina
Ezio kaže...

Bas i ja trazim takav server za svoju sestru koja je tek pocela igrati BF3, a mislim da joj je ovo i prva FPS igra. Osim CS-a malo u LAN-u kad su mi dosli frendovi doma, pa je malo morala probati {#}

Prije sam uspio naletjeti na servere koji su kickali sve igrace iznad xx cina, ali posto se to kosi s pravilima DICE-a, izgleda da ih vise nema. Ili ih ja vise ne mogu pronaci.

Ako nesto nadjem, javim.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice