Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.104.459
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
digitall1982 kaže...

ajde ako su prestala prepucavanja tipa; "moj tata je jaci od tvog" na zadnjih 300 stranica, nek mi neko kaze koji je program najbolji za snimanje videa i zvuka u igri? a da se ne gube performanse.. fraps dosta fps rusi

tenkju

Spominjano je prije par stranica, potraži u temi.

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
16 godina
191x7 kaže...
digitall1982 kaže...

ajde ako su prestala prepucavanja tipa; "moj tata je jaci od tvog" na zadnjih 300 stranica, nek mi neko kaze koji je program najbolji za snimanje videa i zvuka u igri? a da se ne gube performanse.. fraps dosta fps rusi

tenkju

{#}

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
odjavljen

Troll level: sensei
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2012 23:18 (Tonči).
15 godina
Battlefield 3

Evo dečko je vidio moj post pa me iznenadio pitanjem:

Ima tko da mu može dati cheat?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2012 23:34 (fila2208).
Moj PC  
24 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Žalosno je to kaj nije nedini, bučera je isto neko žico hax :) 

Kakvi likovi, fuj!

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Evo dečko je vidio moj post pa me iznenadio pitanjem:

Ima tko da mu može dati cheat?

koji ste vi njubovi... necete da podjelite sa ostalima.. evo za tog decka http://www.tcheats.com/bf3/battlefield3-hacks/ ili ovi su dobri rade update pa te nikad nece uhvatiti http://www.bf3cheat.com/free-battlefield-3-hacks-released/.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 0:33 (ceco22).
13 godina
Battlefield 3

Ma daj, pa vidis po poruci da dečko nema vise od 11 godina...

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: VandaL | RaceNET: VandaLzd
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
digitall1982 kaže...

tenkju

Najpopularniji:

Fraps, Playclaw, Action!, MSI Afterburner, Dxtory. Mislim da sam zaboravio jos dva.

Samo ponasanje igre i programa za vrijeme snimanja ovisi o samom racunalu!

Program koji kod nekog narusi performase kod drugog radi savrseno!

Evo, meni je recimo najbolji MSI Afterburner, koji rade ljudi koji rade i graf. kartice. I jedini iz ponudjenih je besplatni.

A ima i opciju overclocka graf. kartice, pracenja performansi, ispisivanja FPS-a i ostalih podataka na ekranu.. makar dosta toga imaju i ovi ostali.

Ja sam ih isprobao sve i ostao na Afterburneru.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
protjeran
Battlefield 3

pogle ovog citera, na esl-u. lik nas sam pobjedio, ima sa svakom puskom skoro 30 posto accuracy a hs percentage oko 14%. toliko ocitog citera jos nisam vidio i nista.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/meyek/stats/795879963/

http://cheatometer.hedix.de/

Battlelog: ljudina
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sad ga je jos i ugasio,pred mj dana kd mu je bio 9.6,pogle mu predzadnji report  http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/51741627/1/795879963/ {#}

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 7:43 (Blade Runner31).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
191x7 kaže...
digitall1982 kaže...

tenkju

{#} trolololol

nemam ti ja bas toliko vremena, programer sam (treba li napravit nekome nekakav cheat? ;) )

13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Joj ljudina nemoj mi tog idiota meyeka ni spominjat...cheater na kvadrat,kog god pitam na ESL-u za njega svi kazu da je cheater a on se i dalje igra i hebe nas u zdrav mozak ;-)
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

kupio bi bf3 key? jel prodaje ko? 100kn dajem.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Tixz0r kaže...

kupio bi bf3 key? jel prodaje ko? 100kn dajem.

Da, origin ih ima tone

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dosta je teško pronači servere koji mješaju ekipu nakon svake runde ili mape, pa da na taj način nema rejpanja 8 rundi za redom...

Ako zna neko takav server sa 32 (ili 24) igrača, bio bi zahvalan za link. 

Nebitno koja ekspanzija ili vanila.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
the_dammed kaže...

Dosta je teško pronači servere koji mješaju ekipu nakon svake runde ili mape, pa da na taj način nema rejpanja 8 rundi za redom...

Ja ću pogledati kod kuće, ima jedan što napravi totalnu zbrku (u dobrom smislu) nakon svake partije...

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen
the_dammed kaže...

Mislim da dosta servera tako funkcionira već. Ja igram CQ u posljednje vrijeme i tu me stalno shuffla.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja na žalost znam samo jedan, Aftermath. Ajde onda, ako stifnete, postajte.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
bmwhartge kaže...

pogle ovog citera, na esl-u. lik nas sam pobjedio, ima sa svakom puskom skoro 30 posto accuracy a hs percentage oko 14%. toliko ocitog citera jos nisam vidio i nista.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/meyek/stats/795879963/

Upravo radi takvih govana mi se počinje gadit taj esl. Artificial skills i wannabe prozori. Aj kad me netko onako finmo ubere jer je bolje postavljen i to, ali glitcham i on je nekih 70m od mene, op one shot heashot i bok.

esl wire qurca radi, dobijem ja ban kojem ne transmita umjesto takvi kreteni. za sve je kirv zapravo dice jer im je igra tako jednostavno napravljena, barem za strane za cheatove tako da ekipica štela aim assistove i bullet modifiere i nemoš ga skužit da si Bog ako ga zna prikrit, jad jadni.

Neki nas je jednom pobijedio samo magnumom. SAmo heashotoove djelio.

Koliko giod bio dobar, toliko dobar ne možeš biti.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 11:12 (fila2208).
13 godina
bmwhartge kaže...

{#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 11:14 (Jovanka).
16 godina
odjavljen

fifa, ne postoji FPS u kojem je moguće napraviti zaštitu koja će biti bolja od cheateva. Moguće je samo ono što rade: detekcija i baniranje nakon detekcije. To će uvijek ostati problem, a efikasnost se može postići samo jako čestim ban valovima i predanim radom ekipe za anti-cheat, odnosno da kupuju svaki cheat i zatim ga testiraju i detektiraju. To mislim i rade, ali ih redovito plaćeni cheat-makeri baniraju i odbijaju im prodati cheat (jer svi oni gotovo uvijek pristupaju s adresa za koje se zna da pripadaju EB-u, EA-u, DICE-u i sl.

Imam i ja accuracy i do 35% za snajpere, a HKP mi je dosta visok prema tom sajtu. Nije baš pouzdan, očito kad tretira HKP kao oznaku za cheatanje. Pa HS je lako dobiti, pogotovo ako se igra HC na kojem metak u glavu = smrt.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 11:19 (Tonči).
15 godina
Tonči kaže...

fifa, ne postoji FPS u kojem je moguće napraviti zaštitu koja će biti bolja od cheateva. Moguće je samo ono što rade: detekcija i baniranje nakon detekcije. To će uvijek ostati problem, a efikasnost se može postići samo jako čestim ban valovima i predanim radom ekipe za anti-cheat, odnosno da kupuju svaki cheat i zatim ga testiraju i detektiraju. To mislim i rade, ali ih redovito plaćeni cheat-makeri baniraju i odbijaju im prodati cheat (jer svi oni gotovo uvijek pristupaju s adresa za koje se zna da pripadaju EB-u, EA-u, DICE-u i sl.

Imam i ja accuracy i do 35% za snajpere, a HKP mi je dosta visok prema tom sajtu. Nije baš pouzdan, očito kad tretira HKP kao oznaku za cheatanje. Pa HS je lako dobiti, pogotovo ako se igra HC na kojem metak u glavu = smrt.

E moj neshvaćeni tonči balonči.

Ne mora bit zaštita, ali i sam si rekao, predani rad i trud da se iskorijene cheateri...to ne postoji ovdje. Super je kad su tek nedavno naglasili kao da su postrožili malo...i onda lik cheata, dobije stats wipeout i dobije drugu priliku, ček stani malo, lol? Ako se ispriča oće i statse dobit natrag?

Lol imaš i ti accuracy..i koliko si posto cheater?

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/TrachemysElegans/stats/306775537/

Objasni mi kako itko sa ovakvim statsima može bit i 1% cheater. 

Sinko, pričamo o Esl, dakle glitcham skroz na kraju b, on je na početku tamo a, i bum jedan metak headshot. Ako je preko 70m, puška tuče 18.4dmg x2 u glavu to je koliko?

Kako me onda takav jedan metak ubije...ne, nisu njih 5 pucali po meni.

13 godina
Tonči kaže...

Metak u glavu iz snajpera je kill i na normalu.

Ja imam sa boltovima više od 70% HS-a i po čitometru imam 0% sumnjivosti tako da ne znam o čemu pričaš?

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

nek stave killcam i spectator mode i problem riješen.

iz njegove perspektive ga snimiš ,pošalješ dice i imaju sve crno na bijelo

ovak ga ti prijaviš i kaj?oni črčkaj po njegovim reportima gledaju kaj mogu pronaći i to može trajat mjesecima, a i ako je imalo pametan igra "prikriveno" i takve nikad neće skinut,

jedino skidaju ove klince koji su preočiti sa wallhackom i damage modifikatorom.

u bf4 im je pod obavezno stavit ovo dvoje ako žele imalo kompetitivnu igru.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

da tonci ali ajde ti meni objasni kako covjek koji znaci ciljati znaci ima 30 posto acc a ima samo 14 posto hs. pa ako znas ciljati gadas covjeka u glavu a ne u noge hebemu. morao bi imati minimalno 25% hs uz takav accuracy.

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
Tonči kaže...

Evo, ako je netko propustio u temi, dvije stranice koje pokusavaju prepoznati cheatere. Prva je ova vec navedena, a ova druga daje i nekakav postotak.

http://www.team-des-fra.fr/CoM/bf3.php?PHPSESSID=2f003562211af1cc54e950d3afee4f9b&p=TrachemysElegans

Nego, svaki treci kill ti je headshot? Wow, svaka cast!

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

nek stave killcam i spectator mode i problem riješen.

iz njegove perspektive ga snimiš ,pošalješ dice i imaju sve crno na bijelo

ovak ga ti prijaviš i kaj?oni črčkaj po njegovim reportima gledaju kaj mogu pronaći i to može trajat mjesecima, a i ako je imalo pametan igra "prikriveno" i takve nikad neće skinut,

jedino skidaju ove klince koji su preočiti sa wallhackom i damage modifikatorom.

u bf4 im je pod obavezno stavit ovo dvoje ako žele imalo kompetitivnu igru.

Vade se na foru da na ovom enginu to nije moguće...lol naravno.

A za ovo dolje podebljano, naravno killcam i spect, ali i bolje balanisrane mape. Ja ne znam niti dvije mape di su obe vojske jednako udaljene i imaju jednake šanse dići točku.

Možda to nije strašno u publicu, ali kad je 5v5 i ekipa ti uzme 3 zastvice dok ti dođeš samo do prve e to je onda lolness.

13 godina
CyberDemonVZ kaže...
Tonči kaže...

Evo, ako je netko propustio u temi, dvije stranice koje pokusavaju prepoznati cheatere. Prva je ova vec navedena, a ova druga daje i nekakav postotak.

http://www.team-des-fra.fr/CoM/bf3.php?PHPSESSID=2f003562211af1cc54e950d3afee4f9b&p=TrachemysElegans

Nego, svaki treci kill ti je headshot? Wow, svaka cast!

Acuracy mu je za kura.c a svaki treći kill mu je HS.

Jel to nama Tonči opek sklepao nekakav home made cheat?

[19xx] 4ntraks
15 godina
Skilledžija kaže...
C

Acuracy mu je za kura.c a svaki treći kill mu je HS.

Jel to nama Tonči opek sklepao nekakav home made cheat?

Pa opravdavao je one koji su probali cheat...možda je složio nešto da vidi kako to radi.

Meni je smiješno da ja kojem su protivnici maleni imam veći acc od njega koji vjerovatno igra na većem zaslonu i boljim postavkama.

14 godina
protjeran
Battlefield 3

ja samo realno govorim da cojvjek koji iam tako dobar aim 30posto acuracy si nemoze dopustiti da ima 14%hs, Jer je logicno da, svatko tko zna ciljati cilja u glavu a ne u noge. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 11:59 (bmwhartge).
Moj PC  
3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice