Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.135.005
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Battlefield 3
ceco22 kaže...
moji dragi M(L)OH-avci jeste za to da probamo Hrvatsku dogurat do prvog mjesta nacija.. znam foru na koju bi mogli skupiti 500 davanja.. idealno bi bilo da nas je 10, da nam manje vremenski treba ;)

Definivno sam za, ali ako je trajanje prilike vremenski ograničeno ne znam koliko ću imati slobodnog vremena. Kada da se skupimo? Četvrtak?
Dama_The_Crow
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

{#} Baš ste djeca i babe.. Nemate pametnijih stvari na Božić za radit?   Nekima ova igra i više od samo igre što je jako žalosno{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.12.2012 17:50 (ARazer).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Battlefield 3
Ne znam za druge ali ova tema mi je pravo zabavna. Bilo oko kvalitetnih ingame postova ili jednostavno zahebancije, svađe, trollanja... Ali mora se priznati da bi tema odavno zamrla da nema ekipe koja malo ubaci sarkazma, napada, obrane naspram drugih, kvazi-kontra klanskih prepucavanja, pro ekipe... Itd. Hebi ga, uvijek će biti ljudi kojima smeta uspjeh drugoga, ljudi koji su pro a onda to nameću drugima, ili jedostavne ekipe, koji su u većini, a koji nisu opterećeni ni s čim nego jednostavno uživaju i smiju se predstavi. Eh, upravo ta predstava daje opravdanje da ova tema ima toliko čitanja i postova. Ajde ostajte mi dobro i taj bijes probajte kanalizirati na BF bojno polje pa da poslije nove imamo 5-6-7 ekipa s kojima se može dogovoriti "prijateljski" war.
Dama_The_Crow
Moj PC  
6 1 hvala 3
15 godina
neaktivan
ARazer kaže...

{#} Baš ste djeca i babe.. Nemate pametnijih stvari na Božić za radit?   Trebao si u video stavit i chat kad tjerate Pisovce sa servera. Nekima ova igra i više od samo igre što je jako žalosno{#}

noob.. pisovci su na naš server dobrodošli, malo si polupo loncice :) hehe ... zivio ti meni sto godina...

Battlelog: Mily_Vanily
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Jel ima neko neki prijedlog za filmic u bf3, snimio jedno 15tak scena, ali trebam jos, nezz kake bi sve fore mogo?

Imam sa c4, xbov, claymore, road kill, ajde neko neku ideju.

Plačem na sprovodima, povoljno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

Jel ima neko neki prijedlog za filmic u bf3, snimio jedno 15tak scena, ali trebam jos, nezz kake bi sve fore mogo?

Imam sa c4, xbov, claymore, road kill, ajde neko neku ideju.

killstreakovi su ok stvar :) saČmu u ruke i šibaj :)

17 godina
avast4000 kaže...

Najprije Sretan Bozic svima! 

Evo jedan prigodan video Inside turnira ekipe iz CROG-a... Nadam se da ce vam se svidit i naravno nemojte kaj zamjerit.. ipak je to samo igra... Uzivajte!

Hehehe odlično!!! {#}

Sretan Božić svima online ratnicima {#}

[URL=http://www.pis-klan.com][IMG]http://img571.imageshack.us/img571/4862/ub10.jpg[/img][/URL]
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Napisete prvo cure i onda bas mene morate prvoga staviti, jel niste mogli nekoga drugog staviti na prvo mjesto. a jesam se nasmijao ima smijesnih faca prilikom kolinja.

edit: biti ce kobasica i sunki, nakupilo se mesa.

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.12.2012 18:53 (bmwhartge).
Moj PC  
7 1 hvala 4
14 godina
Battlefield 3

Naletih:

Svima!!

You should never underestimate the predictability of stupidity
Moj PC  
8 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Evo kako se opusteno igra BF3, sada zena usla u sobu i kaze ovo moram slikati.

Ja ubijam Ja ubijam
Battlelog: ljudina
Moj PC  
19 1 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Kaj ti imaš monitor? Pravi igrači kao i ja sam igraju bf bez monitora. To nije fer, ti imaš prednost radi toga jer je monitor totalno OP.{#}

Nego. Jel znate vi što je battlelog? Evo on vam je dao odgovor.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

Hmm a sta radis sa škarama? {#}

Battlelog: D-Ki11a
13 godina
neaktivan
avast4000 kaže...

Evo jedan prigodan video Inside turnira ekipe iz CROG-a... Nadam se da ce vam se svidit i naravno nemojte kaj zamjerit.. ipak je to samo igra... Uzivajte!

A jeste seronje, rekao sam da cu donirat tagove ako ce vam trebat i ti objavis zdenko. Promijenio sam nick god damit!!!!! Sad me nema u videuuuuu!!!

Salim se odlican video, svaka cast {#}{#}. Vidim sad da se niste bezveze gurali u squadove, i ubuduce ako cete trebat tag samo reci {#}

A sad, evo video juce sa versusa, samarica akrapovicu {#}

13 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

CRT FUUUUUUJJJJ {#}

15 godina
CroMystiq kaže...
avast4000 kaže...

Hehehe odlično!!! {#}

Sretan Božić svima online ratnicima {#}

E ovo je duh ;)
Nadam se da vam se svima svidio ovaj naš turnirčić, drago mi je da nema ljutnje ;)
PS Nadam se da vam se svidila muzika ;)

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
13 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...
bmwhartge kaže...

CRT FUUUUUUJJJJ {#}

Zezam se ako neki nisu skuzili...

17 godina
odjavljen
bmwhartge kaže...

prednost crt monitora{#}

na ove lcd samsung klimave nemožeš ni ruku stavit

17 godina
bmwhartge kaže...

a kakav je to losion na slici ili šta već ? Šta sa time mažeš nožice od miša da lakše klize ili... {#}

16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Čime vi režete filmove? Free neki alat? I čime snimate? FRAPS traži 20GB za par min :S

Troll level: sensei
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tonči kaže...

Čime vi režete filmove? Free neki alat? I čime snimate? FRAPS traži 20GB za par min :S

Virtual Dub ti je super za takve stvari.

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
16 godina
Tonči kaže...

After Effects za rezanje i efekte

Afterburner za snimanje, dobar je i dxtory.

BF3 nick: mrxa [CROG]
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.12.2012 20:51 (mrxa1).
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

dxtory majka... :) koristi grafu za snimanje tak da neutjece skoro nista na fps..  naso sam na jutubu neki extra codec sto neki jutuber  s njim snima BF i 5min bude oko 1,3gb... 

15 godina
neaktivan
Battlefield 3
Mrillis Action! za snimanje, a za editiranje Sony Vegas Pro 11, odlican i jako intuitivan...
Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.12.2012 21:00 (berto).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozzzz dečkima, kako se priključiti ovdje nekom klanu,grupi ili već nekome tko treba igrače a da ne traži experta za igru, što ne znači da neće postati. A može dosta vremena provesti igrajući, puno vremena proveo na COD 2, i počeo jučer igrati BTF 3 premium pa ako netko ima kakav savjet ili malo pomoć trebam je. Klinci mi ovo super igraju ja se ponekad uključim pa ako ne smeta nekome od ekipa javite se. Hvala, i svima sve najbolje za blagdane a posebno za Božić !{#}

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
zdenko1991 kaže...

A sad, evo video juce sa versusa, samarica akrapovicu {#}

Odlična partija! {#} Al onaj suicide sa granatom je bio epic! {#}

BF Nick: SwitchCRO
17 godina
odjavljen
crozoki kaže...
bmwhartge kaže...

a kakav je to losion na slici ili šta već ? Šta sa time mažeš nožice od miša da lakše klize ili... {#}

vazeljin{#}

13 godina
Battlefield 3

Jelo se i pilo cijeli dan, al moram na kratko do najdrazeg foruma za vam svima zazelim sretan Bozic!!

Dok jos traje :) 

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.12.2012 22:28 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
4 0 hvala 5
17 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

Bile bičve i bila šulja - klasični kicoš i disko inferno fristajler, hahaha {#}

14 godina
neaktivan

War pig Jesi ono pokupio ban zbog haknutog racuna ? koje sra.je 

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2012 5:09 (ceco22).
14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
ceco22 kaže...
moji dragi M(L)OH-avci jeste za to da probamo Hrvatsku dogurat do prvog mjesta nacija.. znam foru na koju bi mogli skupiti 500 davanja.. idealno bi bilo da nas je 10, da nam manje vremenski treba ;)

Definivno sam za, ali ako je trajanje prilike vremenski ograničeno ne znam koliko ću imati slobodnog vremena. Kada da se skupimo? Četvrtak?

ovako trebalo bi nas biti 10 toliko nas ide na server jedna strana, sad ako sam dobro racunao ako bi nas bilo deset uz neku matematiku trebali bi 50 rundi ( 10x50) ili nekih 1h za kvalifikaciju. ovako posto sam ja spao na x1 za svaki token a mislim da nas ima jos takvih bilo bi dobro iduci tjedan da jedan dan se dogovorimo pa to odradimo tako da bar imamo x5, uglavnom budem ti se javio na chat pa se dogovorimo na ts-u.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice