Definivno sam za, ali ako je trajanje prilike vremenski ograničeno ne znam koliko ću imati slobodnog vremena. Kada da se skupimo? Četvrtak?

Definivno sam za, ali ako je trajanje prilike vremenski ograničeno ne znam koliko ću imati slobodnog vremena. Kada da se skupimo? Četvrtak?
Baš ste djeca i babe.. Nemate pametnijih stvari na Božić za radit? Nekima ova igra i više od samo igre što je jako žalosno
Baš ste djeca i babe.. Nemate pametnijih stvari na Božić za radit? Trebao si u video stavit i chat kad tjerate Pisovce sa servera. Nekima ova igra i više od samo igre što je jako žalosno
noob.. pisovci su na naš server dobrodošli, malo si polupo loncice :) hehe ... zivio ti meni sto godina...
Jel ima neko neki prijedlog za filmic u bf3, snimio jedno 15tak scena, ali trebam jos, nezz kake bi sve fore mogo?
Imam sa c4, xbov, claymore, road kill, ajde neko neku ideju.
Jel ima neko neki prijedlog za filmic u bf3, snimio jedno 15tak scena, ali trebam jos, nezz kake bi sve fore mogo?
Imam sa c4, xbov, claymore, road kill, ajde neko neku ideju.
killstreakovi su ok stvar :) saČmu u ruke i šibaj :)
Hehehe odlično!!!
Sretan Božić svima online ratnicima
Napisete prvo cure i onda bas mene morate prvoga staviti, jel niste mogli nekoga drugog staviti na prvo mjesto. a jesam se nasmijao ima smijesnih faca prilikom kolinja.
edit: biti ce kobasica i sunki, nakupilo se mesa.
Kaj ti imaš monitor? Pravi igrači kao i ja sam igraju bf bez monitora. To nije fer, ti imaš prednost radi toga jer je monitor totalno OP.
Nego. Jel znate vi što je battlelog? Evo on vam je dao odgovor.
Evo kako se opusteno igra BF3, sada zena usla u sobu i kaze ovo moram slikati.
Hmm a sta radis sa škarama?
A jeste seronje, rekao sam da cu donirat tagove ako ce vam trebat i ti objavis zdenko. Promijenio sam nick god damit!!!!! Sad me nema u videuuuuu!!!
Salim se odlican video, svaka cast . Vidim sad da se niste bezveze gurali u squadove, i ubuduce ako cete trebat tag samo reci
A sad, evo video juce sa versusa, samarica akrapovicu
CRT FUUUUUUJJJJ
E ovo je duh ;)
Nadam se da vam se svima svidio ovaj naš turnirčić, drago mi je da nema ljutnje ;)
PS Nadam se da vam se svidila muzika ;)
CRT FUUUUUUJJJJ
Zezam se ako neki nisu skuzili...
prednost crt monitora
na ove lcd samsung klimave nemožeš ni ruku stavit
a kakav je to losion na slici ili šta već ? Šta sa time mažeš nožice od miša da lakše klize ili...
Čime vi režete filmove? Free neki alat? I čime snimate? FRAPS traži 20GB za par min :S
Čime vi režete filmove? Free neki alat? I čime snimate? FRAPS traži 20GB za par min :S
Virtual Dub ti je super za takve stvari.
After Effects za rezanje i efekte
Afterburner za snimanje, dobar je i dxtory.
dxtory majka... :) koristi grafu za snimanje tak da neutjece skoro nista na fps.. naso sam na jutubu neki extra codec sto neki jutuber s njim snima BF i 5min bude oko 1,3gb...
Pozzzz dečkima, kako se priključiti ovdje nekom klanu,grupi ili već nekome tko treba igrače a da ne traži experta za igru, što ne znači da neće postati. A može dosta vremena provesti igrajući, puno vremena proveo na COD 2, i počeo jučer igrati BTF 3 premium pa ako netko ima kakav savjet ili malo pomoć trebam je. Klinci mi ovo super igraju ja se ponekad uključim pa ako ne smeta nekome od ekipa javite se. Hvala, i svima sve najbolje za blagdane a posebno za Božić !
a kakav je to losion na slici ili šta već ? Šta sa time mažeš nožice od miša da lakše klize ili...
vazeljin
Jelo se i pilo cijeli dan, al moram na kratko do najdrazeg foruma za vam svima zazelim sretan Bozic!!
Dok jos traje :)
Bile bičve i bila šulja - klasični kicoš i disko inferno fristajler, hahaha
War pig Jesi ono pokupio ban zbog haknutog racuna ? koje sra.je
ovako trebalo bi nas biti 10 toliko nas ide na server jedna strana, sad ako sam dobro racunao ako bi nas bilo deset uz neku matematiku trebali bi 50 rundi ( 10x50) ili nekih 1h za kvalifikaciju. ovako posto sam ja spao na x1 za svaki token a mislim da nas ima jos takvih bilo bi dobro iduci tjedan da jedan dan se dogovorimo pa to odradimo tako da bar imamo x5, uglavnom budem ti se javio na chat pa se dogovorimo na ts-u.