Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.061.526
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Battlefield 3
PR0MATRAC kaže...

Ovdje svi za sebe smatraju da su dobri igraci, kao neki pro gameri, a ovi koji su nesposobniji od vaseg opcenito realno niskog levela skila tu placu da su ovi drugi cheeteri sto su nesto bolji, a istina je da vas preko 95% nemate pojma o Battlefield kompetitivnom gameplayu sa visokom vjestinom pa onda tu pisete kako vam to nije bitno i druge spustate a isti ste svi, istice se tek nekoliko igraca iz pisa i eventualno pokoji jos, kad dodje neki malo uigraniji tim iz vana gubite sramotno tako da BI VAM BILO PAMETNIJE DA SE MAKNETE SA FORUMA I IGRATE BATTLEFIELD A NE DA CAMITE OVDJE I PREPIRETE SE KO BABE I SAMI SEBE POKUSAVATE UVJERTI DA ZNATE IGRAT A POJMA NEMATE - KAD SE POJAVI MALO UIGRANIJI TIM NEMA VAS NIGDJE - TO JE VASA REALNOST I ISTINA KOJU SVI POKUSAVATE SAKRIT A JASNA JE KO DAN, VRIJEDI ZA VAS 97%

Kul! BTW samo je Pirat PR0, nemoj širiti neistine!!!

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
13 godina
neaktivan
Friday kaže...

Topino pa ti nemaš ni 1000 kilova nožem a tu se razbacuješ dog tagovima {#}

Vidi šta njubina (colonel 42) radi

Lako tebi kad te zena prisilila baratat nozevima {#}

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
17 godina
odjavljen
Jovanka kaže...

Kul! BTW samo je Pirat PR0, nemoj širiti neistine!!!

pirat je bez svog dečka njubina,ali istina kad se drže zajedno za ruku onda su dobri

13 godina
M4X kaže...

pirat je bez svog dečka njubina,ali istina kad se drže zajedno za ruku onda su dobri

Ja sam ipak čovjek u godinama; ali što se danas to zove držanje za ruke? U moje doba se to drugačije zvalo... {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
17 godina
odjavljen
Jovanka kaže...
M4X kaže...

Ja sam ipak čovjek u godinama; ali što se danas to zove držanje za ruke? U moje doba se to drugačije zvalo... {#}

reci{#}

16 godina
moderator
Jovanka kaže...

Sorry Danny/Pirat,

Samo sam ovo pročitao.{#}

M4X kaže...

Malo si ljubomoran a?{#}

سمندری ڈاکو
13 godina
Battlefield 3

opet neki padobranac uleti u temu,a covjek nema pojma o battlefieldu  a niti o kompetitivnom gamingu.{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
pirat kaže...
Jovanka kaže...

Sorry Danny/Pirat,

Samo sam ovo pročitao.{#}

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!!! Like a boss! {#}

15 godina
neaktivan
Jovanka kaže...
avast4000 kaže...

tebe nit sam sprdo nit prozivo.. neam zasto.. nit znas igrat, nit znaš pricat... to ti je dovoljno

Sorry Danny/Pirat, moram držati raspravu ontopic i ovo mi kao PP nema nikakvog smisla; ako vam ne legne, primit ću što me ide... {#}

Uglavnom, moj novi omiljeni ksenofobu AKA avast4000 AKA milly_mesar; sad si mi ga met'no! Za razliku od tebe elokventnog (to je taj rad, onelineri kikaju es!) ja sam opet ispod stola i sisam palac! {#} Stoji da "nit sam sprdo nit prozivo" (LepanašahrvaCka), ali vrijeđaš i provociraš "tijelo"/društvo koje sam osnivao i kojem pripadam zadnjih 7, a uskoro 8 godina.

NEMOJ da pustim ESL_Bandite(TM) (sorry, ali bez Nicole Kidman) s lanca, da ne bi bilo plakanja. Ja bi isto pripomogao ali se još oporavljam od šoka i žuljeva na palcu od sisanja. Ali iskreno noob sam, pa radje puštam velike dečke!!! {#}

Vidim da volis vaditi pricu iz konteksta, s obzirom da si izvadio tag od prije metar dana slutim da se iznimno palis i vlažiš na tagove i da imaš zavidnu kolekciju screenshotova (majkoisusova... {#}); i neka ti je, samo ti uzivaj. Samo bih istaknuo da je prilikom tog taga pisalo score 2-4 za mene; a tag sam ti već pokupio (priznajem, kompletno slučajno! {#}) par minuta ranije tako da dobro si mi ga vratio {#}

S druge strane, super vam je bila fora; ako se dobro sjecam vas 5-6 lovite nas dvojicu; najači ste, iako i dalje je pisalo 2-4 kills za mene! Pusica {#}

PS Licemjeran si, tu kao prezires Cigane, bildere i ine manjine (iskreno sam se začudio što Srbe nisi spomenuo); a ono Milly Vanilly (pssst, ali bili su crnci! <SFX BB-Sabotage> OMFG </SFX> , ili vrati iskaznicu ili bi ti škvadra fudbalski huligani i dopisna podružnica KKKa mogli raditi probleme!!!

PPS Skretanje s teme (da te podsjetim, pricali smo o tvom zadrtrom i ksenofobičnom ispadu) koje pokušavaš isfurati ne pušim, iako priznajem zna biti zabavno. Gaddemit, zahebo sam se, moram se vratiti sisanju palca...

daj klonu dosadan si... kao sto sam prije reko najprije pogledajte sebe.. naso si meni ispravljat pravopis, a sam nemoš izgovorit tri rijeci tocno na TS... mislim nesprdam te radi toga al ono... to ti je koda lik u kolicima sprda usain bolta.. kuzis... bez zamjerke znam da je pokvareno al kad ti udaras nisko i ja cu... esi zabrio da si neki pametan a? ja vadim pricu iz konteksta.. sramota me sto uopce raspravljam s tobom... di si ti izvuko da ja mrzim cigane, bildere isl.. eto ako tee bas zanima cigane ne volim, bilderi su mi ok, a sto se tice Srba poznam ih par i neki su ok, neki baš i nisu... ako nekom i napišem/kažem cigane to je žargon kužiš.. provalio sam da s tobom cojek mora polako... sto put sam reko da neam nista protiv nikog radi hebene igre, neg mi opako smeta kad se neko kurchi, ponizava druge isl... tocno to radi par likova iz tvog klana kojima cojek nesmije prigovorit, a da nedobije javni linch preko ovog foruma  i zbog toga sam se i upustio u ovu raspravu.. molim te ne pisi vise opsirne i offtopic dosadne postove jedva sam i ovaj procito.. ako imas sta za rec dodji ko Hrco sinoc kod nas na TS pa da fino popricamo i mir.. a ne ovako on se njuska napuho, skupio snage pa uvatio sastavljat postove od tri stranice...

Nadopisat cu.. bilo je nas 4 protiv vas 6-7 uzeli smo nekih 40 tagova i lupili ss-ove.. mozd jednog dana ubacimo u neku kompilaciju s gay muzikom...

PS admini nemojte mi brisat post, jbt pa moram se brainit...

Battlelog: Mily_Vanily
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2012 20:13 (avast4000).
13 godina
avast4000 kaže...

daj klonu dosadan si... kao sto sam prije reko naprije pogledajte sebe.. naso si meni ispravljat pravopis, a sam nemoš izgovorit tri rijeci tocno na TS... mislim nesprdam te radi toga al ono... to ti je koda lik u kolicima sprda usain bolta.. kuzis... bez zamjerke znam da je pokvareno al kad ti udaras nisko i ja cu...

Nadopisat cu.. bilo je nas 4 protiv vas 6-7 uzeli smo nekih 40 tagova i lupili ss-ove.. mozd jednog dana ubacimo u neku kompilaciju s gay muzikom...

TS wise, mislim da si me zamjenio s nekim; slobodno priupitaj BILO KOGA tko je bio na TSu s nama koliko Jovanka priča i šta priča.  Kanali wise, ipak mislim da smo bili samo Tatuzer ili ja; iako ostavljam minimalnu mogućnost da sam u krivu (tako mi i treba kad sam n00b i ne lupam SSove {#}). S obzirom da si ti taj koji se vlaži na SSove, screenshot or it didn't happen...

Ček, da li se na kraju palite/vlažite na tagove, SSove ili gay muziku? Make up you mind dammit!!! I da, nesprdam; ali našo sam koda! Jbga, našo sam se u nemoš se maknuti situaciji {#} BTW iznimno cijenim tvoj napredak, od onelinera do 2ipolinera u nekoliko sati, keep up the good work! {#}

S obzirom da nitko još nije izbacio special olympics meme odustajem dok sam još uvijek pristojan, a ti i ja momak smo na EODu, živ mi biJo (ku'ish foru?? {#}), skupljaj SSove, nastavi s redovnim vlaženjem (higijena je pola zdravlja!!!), uživaj u pražnjenju na SSove; ali budi drug pa javi kad stigneš ovog ubern00ba od Fridaya po tom pitanju. Onda možemo biti frendići za ozbač, al' ono skoro pa bestići! {#}  Pusica! :* xoxoxo

avast4000 kaže...

di si ti izvuko da ja mrzim cigane, bildere isl.. eto ako tee bas zanima cigane ne volim, bilderi su mi ok, a sto se tice Srba poznam ih par i neki su ok, neki baš i nisu... ako nekom i napišem/kažem cigane to je žargon kužiš

{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2012 20:26 (Jovanka).
15 godina
neaktivan
Jovanka kaže...
avast4000 kaže...

daj klonu dosadan si... kao sto sam prije reko naprije pogledajte sebe.. naso si meni ispravljat pravopis, a sam nemoš izgovorit tri rijeci tocno na TS... mislim nesprdam te radi toga al ono... to ti je koda lik u kolicima sprda usain bolta.. kuzis... bez zamjerke znam da je pokvareno al kad ti udaras nisko i ja cu...

TS wise, mislim da si me zamjenio s nekim; slobodno priupitaj BILO KOGA tko je bio na TSu s nama koliko Jovanka priča i šta priča.  Kanali wise, ipak mislim da smo bili samo Tatuzer ili ja; iako ostavljam minimalnu mogućnost da sam u krivu (tako mi i treba kad sam n00b i ne lupam SSove {#}). S obzirom da si ti taj koji se vlaži na SSove, screenshot or it didn't happen...

Ček, da li se na kraju palite/vlažite na tagove, SSove ili gay muziku? Make up you mind dammit!!! I da, nesprdam; ali našo sam koda! Jbga, našo sam se u nemoš se maknuti situaciji {#} BTW iznimno cijenim tvoj napredak, od onelinera do 2ipolinera u nekoliko sati, keep up the good work! {#}

S obzirom da nitko još nije izbacio special olympics meme odustajem dok sam još uvijek pristojan, a ti i ja momak smo na EODu, živ mi biJo (ku'ish foru?? {#}), skupljaj SSove, nastavi s redovnim vlaženjem (higijena je pola zdravlja!!!), uživaj u pražnjenju na SSove; ali budi drug pa javi kad stigneš ovog ubern00ba od Fridaya po tom pitanju. Onda možemo biti frendići za ozbač, al' ono skoro pa bestići! {#}  Pusica! :* xoxoxo

provalio sam da ti ide engleski... al samo pismeno.... budemo ti rijesili neke govorne vježbe, dogovorit cu neki humanitarac... zvat ce se ''dajmo da prica kako i piše'' živ ti meni bio...

BTW ti, tatuzer, lady katrin, ivandu5, praskaton. 3rdman, donzubo, osra, bongo i hank...... kazes bilo vas dvojica? hehe.. lazove stari :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2012 20:26 (avast4000).
15 godina
Battlefield 3

Jel se može na neku foru kupiti sa popustom pc bf3 ako vec imam ps3 verziju+premium? 

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

A da vi svoje prepirke nastavite na onom drugom forumu na prikladnijoj temi koja mislim da se zove KOKOŠINJAC! {#}

15 godina
neaktivan
D4RKR1DE kaže...

A da vi svoje prepirke nastavite na onom drugom forumu na prikladnijoj temi koja mislim da se zove KOKOŠINJAC! {#}

ha jbg D4RK.. pokušo sam prekinit raspravu prije par postova pa sam ispo licemjer :/... ajd necu pisat vise.. ko ih jel ****... eto dark mi je ok lik i zbog njega cu prekinit raspravu.. bar s moje strane..

14 godina
neaktivan
Battlefield 3
Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

kako kaze moj kolega Eminem: bitch are u retarded... 

evo ti linka.. skini se.. malo lubrikanta i udri.. ;)

http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655391723415499/

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Btw čisto ovak jedna crtica iz povijesti. Milly Vanilly su bili čiteri. Dobili su grammy da bi se na kraju ispostavilo da oni uopče nisu pjevali sve njihove  odlične stvari. Na kraju su dobili ban {#}

You should never underestimate the predictability of stupidity
Moj PC  
11 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Zero2 kaže...

Btw čisto ovak jedna crtica iz povijesti. Milly Vanilly su bili čiteri. Dobili su grammy da bi se na kraju ispostavilo da oni uopče nisu pjevali sve njihove  odlične stvari. Na kraju su dobili ban {#}

true that!!! ja se zovem Milan pa ono Mili.. a Vanily zato sto je gay i bas mi ide uz nadimak :)... trenutno je Mily_Mesar to je zato sto radim u mesnici... budem vratio staro za koji dan... neda mi origin..

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2012 20:43 (avast4000).
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Hm. Došao sam na ovaj forum iz čiste znatiželje i na nagovor nekih mojih iz klana. Malo sam pratio ovih dana o čemu se tu piše. Mislim da su neki preozbiljno shvatili Bf3, ili ti mrežnu koljačinu. Osim što raspravljate o najvećem poluproizvodu u povjesti i blatite jedni druge - ništa pametno.

Bilo bi vam pametnije da organizirate neki roštilj fino se upoznate ( osobno jedni druge ) ponapijete se i zapoćnete jednu finu tučnjavu. Šakom u glavu --- tu barem nema legova ni lošeg net koda. Tko zadnji ostane na nogama dobije Premium i dvije gajbe mlake vode.

Homo homini lupus est
Moj PC  
4 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
avast4000 kaže...

kako kaze moj kolega Eminem: bitch are u retarded... 

evo ti linka.. skini se.. malo lubrikanta i udri.. ;)

http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655391723415499/

kaj se praviš pametan?pa upiši pod platoons crog i izbaci onaj gornji,a to kaj su vam ga izbrisali (čitaj dajs lol ) nije do mene.

tako da ja samo pitam.

btw viđao sam dosta ovog michigana ,ok je i ovog zloumnog ali on je dosta slabiji.

dobro sad smo upoznali crog.

i kaj sad?

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže..

kaj se praviš pametan?pa upiši pod platoons crog i izbaci onaj gornji,a to kaj su vam ga izbrisali (čitaj dajs lol ) nije do mene.

tako da ja samo pitam.

btw viđao sam dosta ovog michigana ,ok je i ovog zloumnog ali on je dosta slabiji.

dobro sad smo upoznali crog.

i kaj sad?

Cro SPEJS Gunners... 

taj koji si našo je nasto u vremenu kad se pokušavalo bannani platoon oživit... pošto neznam kako se brišu platooni osto je stojat ponosno al bez clanova....

12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ee jel se moze ikak promjenit cd key na battlefield 3...Meni ce stic cd key tek u ponedjeljak pa sam mislio da mi frend da svoj sam tek tolko da probam igrat??

Zivcira me kaj imam igricu al nemam cd key.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

DECKI HITNO NA STEAM!

Neka greska je, i za 9.99€ dobijete armu 2 i sve moguce za nju.
Na web stranici je 25€ ta ponuda, pozurite dok ne isprave.

Znaci ta cijena je samo preko aplikacije, ne preko weba!
Tamo imate sve sto vam je potrebno za dayZ, inace je sada na akciji arma 2 i arrowhead sami 15€, a za 9€ dobijete SVE! 

BRzo i vidimo se u dayZu :D

edit: ovo kupite "ARMA X: Anniversary Edition"

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2012 21:27 (Co7).
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
Battlefield 3

Jovanko carice - gađas u sridu! :)

Two thums up! {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Moze ti dat username i pass drugo ti netreba.

Homo homini lupus est
15 godina
neaktivan
soljky kaže...

Ee jel se moze ikak promjenit cd key na battlefield 3...Meni ce stic cd key tek u ponedjeljak pa sam mislio da mi frend da svoj sam tek tolko da probam igrat??

Zivcira me kaj imam igricu al nemam cd key.

yup.. samo ti treba dat svoj mail i pass od origina... slobodno se ulogiraš i prašiš.. inace cdkey ti treba samo kod prve registracije igre na svoj origin acc... 

16 godina
moderator
Co7 kaže...

DECKI HITNO NA STEAM!

Neka greska je, i za 9.99€ dobijete armu 2 i sve moguce za nju.
Na web stranici je 25€ ta ponuda, pozurite dok ne isprave.

Znaci ta cijena je samo preko aplikacije, ne preko weba!
Tamo imate sve sto vam je potrebno za dayZ, inace je sada na akciji arma 2 i arrowhead sami 15€, a za 9€ dobijete SVE! 

BRzo i vidimo se u dayZu :D

edit: ovo kupite "ARMA X: Anniversary Edition"

Hvala draž al tih 10€ ću si ostaviti kad dođe dayz standalone("normalna" igra a ne mod),tako da se vidimo onda.

سمندری ڈاکو
17 godina
odjavljen
Jovanka kaže...
 ali budi drug pa javi kad stigneš ovog ubern00ba od Fridaya po tom pitanju.

A daj Jovanko budalice preslatka {#}

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
 ali budi drug pa javi kad stigneš ovog ubern00ba od Fridaya po tom pitanju.

A daj Jovanko budalice preslatka {#}

Jovanka kaže...http://www.24sata.hr/sudbine/jovanka-tito-volio-zene-vise-od-sulejmana-velicanstvenog-294491

14 godina
neaktivan
avast4000 kaže...

provalio sam da ti ide engleski... al samo pismeno.... budemo ti rijesili neke govorne vježbe, dogovorit cu neki humanitarac... zvat ce se ''dajmo da prica kako i piše'' živ ti meni bio...

BTW ti, tatuzer, lady katrin, ivandu5, praskaton. 3rdman, donzubo, osra, bongo i hank...... kazes bilo vas dvojica? hehe.. lazove stari :)

haha ovo je presmiješno miss spello si mi ime  a i tada kad ste nas vi knifali možd ste uzeli 2-4 taga al smo vas pristojno uništili a to se može vidjeti ako imaš SS-ove jer znam da sam svakog od vas min 10 puta ubio

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice