Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.067.045
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 3
cronux kaže...
smiglcro kaže...

Upravo naručio sa https://www.g2play.net/store/home.php

BF3 premium im je sada na 50% popusta, samo 188kn ili 33$, tak da ako još niste mislim da je sada pravo vrijeme da iskoristite ovaj popust :)

cya ingame :)

prekasno videl i nemrem sad kupit  {#}

ja sam kupio doslovno 10minuta prije te akcije za 38$, kontaktirao ih i ekipa je bila i vise nego fer, svu razliku mi utukli u bodove i jos dodali skoro duplo :) a skupljam te bodove jer cesto kupujem kod njih tak da mi odlicno doslo.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
13 godina
cronux kaže...

prekasno videl i nemrem sad kupit  {#}

Zasto ne? Akcija jos traje.

Ako mislis da fizicki ne mozes do kompa ili tako nesto, pa zamoli nekog da ti kupi, pa mu poslije das lovu.

Imas nekog od frendova/rodbine? Nekoga s foruma?

Ja bi ti vrlo rado to obavio, ali nemam PayPal....

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
13 godina
neaktivan

ma sve 5, hvala :)

bude još ponuda, kraj godine/Božić itd.

bu valjda nekaj uletilo {#}

Battlelog: 8string
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2012 9:43 (cronux).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Molim Vas recite mi ko je tu lud?Ne razumijem ove crog-OVCE...ljudi stalno pljuju po nama kako imamo razno razne cheatove a konstantno iz neznam kojeg razloga dolaze za nama na server i dobijaju teske batine...
Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Stari lako vama dok ste stwikani do grla a kao sto reko mozemo vas samo ismijavat! stari ja nisam nikom rekel da je citer! izmedu cita i tvika postoji razlika a vi to dobro.znate!
17 godina
neaktivan
Hrca1981 kaže...
Molim Vas recite mi ko je tu lud?Ne razumijem ove crog-OVCE...ljudi stalno pljuju po nama kako imamo razno razne cheatove a konstantno iz neznam kojeg razloga dolaze za nama na server i dobijaju teske batine...

Mazohizam?

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
neaktivan
SKiLLer kaže...
Stari lako vama dok ste stwikani do grla a kao sto reko mozemo vas samo ismijavat! stari ja nisam nikom rekel da je citer! izmedu cita i tvika postoji razlika a vi to dobro.znate!

Nemoj molim te decke prozivat bezveze. Sam ces dobit Crveni ili Crni. Dobili ste od nas, pa vam se nitko nije rugao niti ista. 

http://www.esl.eu/eu/bf3/squadrush/4on4/autumncup2012/match/27036892/

14 godina
protjeran
pirat kaže...
SKiLLer kaže...
Sestru nemam a mama mi veli da.nema pojima da valjda neki cigan!

O čemu ti?Kome ti govoriš?

ma treba ga samo ignorirati, ogorceni krogogovac. ajde mir kupit ce mama novi monitor.

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2012 10:46 (bmwhartge).
14 godina
protjeran
SKiLLer kaže...

A de mi samo reci kada bi bio neki lan party dali bi dosao? i dali bi te iste stvari tamo govorio ili bi imao dostojanstava cestiti kao svi normalni ljudi kada je netko u necemu bolji.100 ljudi 100 cudi neko je u necemu dobra. npr: mozda si ti dobar u super mariu a ja nisam pa nebi nikada bio ogorcen nego bi ti cestitao i bok.

Btw ja sam za online meceve tvikao da mi glave budu 3x vece.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2012 10:58 (bmwhartge).
17 godina
odjavljen
bmwhartge kaže...
SKiLLer kaže...

keivi citaT molim obrisati post.

Ne može!!!

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
SKiLLer kaže...

Bokic !

Ja sam mRAstraOwneRR.

U cemu je problem? Dobio si par hedara od mene? {#}

Si vidio kako sam se pobosljao? Pitao sam Mausa za aimbot i wh,pa sam ga od njega uzeo. On ga je kupio a ja sam prekopirao sve fileove,al me muci u zadnje vrijeme sta se stalno update-a,pa nekad radi a nekad ne.

{#}

13 godina

Više mi se svidja ona profilna na Trosjeda... {#}{#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Drahic ima doppelgangera u Nemčiji.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/astraowner/

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

5 0 hvala 1
12 godina
protjeran
Stari ja sam bio na vise lan partya nego ti imas rundi odigrani! evo sad ti je proslu subotu bil jedan i bilo je odlicno! ako neznas na lan partyu nema mjesta za twik i cit tak da neznam bas!
17 godina
neaktivan
SKiLLer kaže...
Stari ja sam bio na vise lan partya nego ti imas rundi odigrani! evo sad ti je proslu subotu bil jedan i bilo je odlicno! ako neznas na lan partyu nema mjesta za twik i cit tak da neznam bas!

Ja sam bio na nekoliko LAN partija sa svojim čitom i uvijek je uredno prošlo. Dapače, nitko nije ni posumnjao, tako da ti teorija pada u vodu.

13 godina
Danny_HR kaže...

Drahic ima doppelgangera u Nemčiji.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/astraowner/

Fata je Fata, al' dvaput je dvaput! Es ist wunderbar!!! {#}

Offtopic, nVidia 310.70, review anyone?

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
17 godina
odjavljen
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2012 11:17 (M4X).
17 godina
odjavljen
Jovanka kaže...

Radi ko metak! Ni jedno jedino rušenje! Beta je bila koma ali ovo je prava stvar {#}

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
SKiLLer kaže...

Ja sam bio na nekoliko LAN partija sa svojim čitom i uvijek je uredno prošlo. Dapače, nitko nije ni posumnjao, tako da ti teorija pada u vodu.

Ja sam jednom imao kontračit.

Drmali smo cs i cod 2 i kak smo ja i kum bili njubare, lepo sam ponio 10 litri direktora i zlagal da je to prvoklasno bijelo stolno vino.

Kad su ga dečki pocugali polovica je oslijepila a druga polovica je zaspala na tipkovnicama.

Easy win!!{#}

[M|C] jokaCRO ingame
14 godina
neaktivan
red_bull kaže...
Danny_HR kaže...
SKiLLer kaže...

Drmali smo cs i cod 2 i kak smo ja i kum bili njubare, lepo sam ponio 10 litri direktora i zlagal da je to prvoklasno bijelo stolno vino.

Kad su ga dečki pocugali polovica je oslijepila a druga polovica je zaspala na tipkovnicama.

Easy win!!{#}

Zaboravil si napomenuti da ovi koji su se nacugali direktora više nikad nisu dostigli skill level koji su imali prije kušanja božanske kapljice od koje poludiš!

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2012 11:25 (Zero2).
12 godina
protjeran
Na lan partyu ko je sumljiv odma provjera ako se utvrdi da si konj latis van i ti i komp te cipelarka na parkingu
14 godina
protjeran
SKiLLer kaže...
Na lan partyu ko je sumljiv odma provjera ako se utvrdi da si konj latis van i ti i komp te cipelarka na parkingu

lol pa tebi ce svatko biti sumnjiv, jadni ti ljudi sto protiv tebe igraju lan. 

a sta ako se ustvrdi da si kobila. sta onda? 

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2012 11:29 (bmwhartge).
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Čekaj, čekaj, vi to hoćete reći da ovaj Wallhack & Aimbot softver nije dopušten u igri?

Troll level: sensei
Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zero2 kaže...

Easy win!!{#}

Zaboravil si napomenuti da ovi koji su se nacugali direktora više nikad nisu dostigli skill level koji su imali prije kušanja božanske kapljice od koje poludiš!

Ja mislim da su ti dečki prešli u neku novu dimenziju igranja! nikad se više nisu pojavili na lanu, navodno su osnovali neki kult igranja(samih sa sobom).Poslije su navodno bili pokošeni čudnom pojavom "BAD LUCK" koju smo mi

upoznali tek nakon par godina. Noja je ultimativni zen agent ponekad znan i kao direktor ili hotela.

[M|C] jokaCRO ingame
14 godina
protjeran
Tonči kaže...

Čekaj, čekaj, vi to hoćete reći da ovaj Wallhack & Aimbot softver nije dopušten u igri?

online ne, samo na lanu, da osjetis car cipelarenja od skillera na selskim lan partijima gdje dodu 2 sela igrati a skiller bude najbolji pa mu je ovo sve cudno, kako su ovdje svi bolji od mene?

ipak skiller iima 10 godina lan iskustva.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2012 11:33 (bmwhartge).
17 godina
Battlefield 3

Raspravlja vam se haxanju u igrama i sprječavanju istog?

Evo vam mjesta za to: http://boss-game.com/forum2/index.php?topic=561.0

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SKiLLer kaže...

OMFG!!!! Sta je sa tobom?

13 godina
Friday kaže...
Jovanka kaže...

Radi ko metak! Ni jedno jedino rušenje! Beta je bila koma ali ovo je prava stvar {#}

Kul... {#}  Iako, beta mi se rusila 2 puta prekjucer i nikad prije/kasnije. Nemam ti ja Mistiqovu karmu sa troubleshootingom jel crkla grafa ili driver, pa tako 3 mjeseca {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2012 11:42 (Jovanka).
12 godina
protjeran
Da da 10 godina i vise ! Jebiga to je iskustvo koje ti nazalost neces nikad imat! a na lan dolaze ako nisi informirat iz cijele hrvatske te slovenije! Tvoje iskustvo je da sjedis za kompom i trazis po netu kako da si stvikas igru te se svodi jos.na maltretiranje dijelatnika t com! :-P na lanu si uvjek dobrodosao!
16 godina
Battlefield 3

Ova tema je postala rasprava i prepucavanje nekih "klanova", ko je je koga i kada, zar svi moramo citat vaše gluposti, možete se to i na privatno dogovorit  -.-

Moj PC  
6 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice