Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.071.051
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
pirat kaže...
Danny_HR kaže...

Bude pirat, frend si je s ovima iz dajsa. Praktički su si na "je*em ti mater". Doslovno.

Nažalost sad smo si opet na "vi".

Bio sam do nedavno blokiran na twitteru od strane battelfielda,pa sam im onda poslao ovu dolje sliku i sad smo si opet dobri.

Još me samo zh1nt0 blokira,al njega sam poprilično vrijeđao tako da nema te slike zbog koje bi me on odblokirao :)

mogo si nam neke ženske stavit pod bor {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
odjavljen
pirat kaže...
Danny_HR kaže...

Bude pirat, frend si je s ovima iz dajsa. Praktički su si na "je*em ti mater". Doslovno.

Nažalost sad smo si opet na "vi".

Bio sam do nedavno blokiran na twitteru od strane battelfielda,pa sam im onda poslao ovu dolje sliku i sad smo si opet dobri.

Još me samo zh1nt0 blokira,al njega sam poprilično vrijeđao tako da nema te slike zbog koje bi me on odblokirao :)

Ja nisam "ostali član"? {#}

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...

Ma, to je Pirat isao obradjivati nekakvu do pola zavrsenu verziju slike.

A bas te mogao dodati, a?

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
17 godina
neaktivan
Friday kaže...

Ti si tamo gore pijan na hangaru. Ne vidiš, il si zaboravio šta si taj dan nosio?

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
pirat kaže...

Posalji mu svoju sliku nakon tusiranja, uz ekstatican izraz lica, i sigurno ce te odkokblokati! :)

P.S. Momentalno spaliti heretike i neznalice koji se ne kuze u UT - jedna od najboljih igara u galaksiji! UT CTF je majka! {#}

17 godina
odjavljen
Basta kaže...
pirat kaže...

Posalji mu svoju sliku nakon tusiranja, uz ekstatican izraz lica, i sigurno ce te odkokblokati! :)

P.S. Momentalno spaliti heretike i neznalice koji se ne kuze u UT - jedna od najboljih igara u galaksiji! UT CTF je majka! {#}

igrao sam to malo prije par godina,znači to je multiplayer,ali nisam uopće bio povezan na internet niti ništa...znam da sam imao razne likove za protivnike

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo jedan fragmovie za nooba, da vidi kaj je UT

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
Basta kaže...

Zbog takvih stvari me i blokirao.{#}

سمندری ڈاکو
13 godina
neaktivan
M4X kaže...
Tonči kaže...
M4X kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

a nisi UT??

molim moderatore da mu izbrišu odmah dvije zvjezdice

ma jesam ali jako malo i neznam koji UT točno,sve su to SP igre,u BF 3 sam proveo najviše vremena i to isključivo MP,SP nisam ni završio,tek malo započeo

Već 10 minuta mi stoji otvoren prozor s editorom, jer ne znam što da ti napišem. Unreal 1 zaista jest SP igra, ali UT je klasik FPS povijesti uz Quake serijal; igra napravljena isključivo kao MP.

neznam moram potražit,znam da sam neki igrao,sa botovima ili ne sasvim svejedno kad je to sp

Ut multiplayer komponenta je bila samo za one koji su bili losi u singleplayeru, to ti je kao da kazes da je bf3 singleplayer igra pps...

16 godina
odjavljen
xyan kaže...

Nema više instagib igara, gdje samo do 15 godina starosti imaš reflekse za pobjedu :P

Troll level: sensei
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...
xyan kaže...

Nema više instagib igara, gdje samo do 15 godina starosti imaš reflekse za pobjedu :P

Haha, pogledaj Nexusa i Bastu, nebi se bas slozio :D

16 godina
Battlefield 3
UT su igrale samo curice, dok su dečki igrali Q3!!! :)) Hehehe
Moj PC  
4 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
mrfloyd kaže...
UT su igrale samo curice, dok su dečki igrali Q3!!! :)) Hehehe

LOL samo to imam reci. Inace je UT zahtjevnija igra nego q3 :P

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

...ma picici, usi otpadaju kad pila ozeze, koji ut

3 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Malo BF3 wallpapera - Borderlands style

http://imgur.com/a/mz18e#25

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
6 5 hvala 1
15 godina
neaktivan
xyan kaže...

mogo si bar staviti neki dobar{#}

ovo se zove skill, jebo ove bf3 pr0zzorze{#}

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
16 godina
odjavljen
xyan kaže...
Tonči kaže...
xyan kaže...

Zahtjevi za refleksima i preciznosti u BF3 (pogotovo normal) su pi***n dim u odnosu na Q/UT zbog brzine koja je jednostavno drugačija. U tim igrama je 1 metak bio dovoljan, a kretanje, promjena smjera i pogleda odvijali su se nenormalno brzo, dok si u letu ciljao glavu rail gunom, npr. Gledam po sebi i frendovima: s 18 sam mlatio 16 Q3 botova na Nightmare za vježbu i zagrijavanje, u LAN-u i webu u vrhu (dakle, nije bilo latencija i gluposti). S 25 sam već pušio na veliko (bio 2., 3. ili gore) u istim situacijama. Danas kad upalim Quake Live, izađem kad stignem ući u izbornik od pustog umiranja... Nisam mislio da je tako, ali gubišedge s godinama.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

mau5 to je ut2004. slicno ali nije original.

Tonči, ma znam, ali eto morao sam ih spomenuti, dobro se drze s obzirom na godine :D nisam ut nazalost igrao vec jedno 7 godina :( pitanje je kak bi sad to islo ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ovo je još sporo i malo botova bez ljudi: 

:)

Evo malo UT iz 99. godine:

Inače, starimo... :D 

Najbolja je stvar što u to vrijeme  nije ni bilo cheatera (možda sam jednog sreo u nekoliko godina), a skill se gubio kako bi padala koncentracija. 4-5 sati turnira i već si na pola onoga s početka.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.12.2012 18:00 (Tonči).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

mah... lako to kad nema head glitchera i plasma gun je OP  {#}{#}

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pfft, kakav QLive, probaj upaliti Super Maria. Ja se mučim već danima na 3. levelu prvog svijeta Super Mario Worlda n Wiii-u, a kamoli neki Q/UTupaliti Btw moram negdje iskopati demo sa reaper botovima u Quake 1, možda drug Nex ima. To je brzina, sve ostalo je kamilica.
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.12.2012 18:07 (mrfloyd).
17 godina
odjavljen
xyan kaže...

Rekli smo da nećemo više pričati o nexusu... On i u scavengeru ima slug smrad čiterski {#}

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
xyan kaže...

Rekli smo da nećemo više pričati o nexusu... On i u scavengeru ima slug smrad čiterski {#}

Treba ga potraziti u Registru {#}

12 godina
protjeran
Danas me zove lik iz t coma i veli mi sta non stop nazivas i saljes mailove! ja ono zbunjen i velim mu da se ocito zabunio! on meni pa sta places ko curica za taj ping! ? Ja mu opet velim da je doslo do neke zabune! a meni lik veli pa jel si ti LJUDINA ? ja mu kazem nisam al ga znam! pitam ja lika sta bilo? lik veli ma daj ne pitaj svaki dan nas tu maltretira neka mu slozimo vezu da oce biti najbolji! ;-)
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Neki su stvarno opsjednuti dečkima iz PIS-a, imaš i njihove slike u sobi?

Moj PC  
5 5 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ajmo cure, kao i inače - od Karkanda, Seine pa do scavengera, vašomiljeni server vas čeka {#}

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.12.2012 19:16 (Friday).

5 4 hvala 0
12 godina
protjeran
Imam kod kucnog praga da si mozemo cipele brisat! ;-)
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ne kuzim sta si se sad na PiS okomio?!? koje ti je uporiste?

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Budem ti objasnil jednom prilikom na ts-u!
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ako nemate za forum za vaše klanove, imate Geocities pa napravite besplatni, ali sjašite više s teme.

Moj PC  
8 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice