Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.072.480
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
fila2208 kaže...
bmwhartge kaže...

nepatim od toga, volim podjebavati ovog citera pa po TD volim vidjeti koliko ljudi ga podrzava. flaminking koliko znam citerima je zabranjeno dolaziti na gamersplaton ts.

Jel samo chiterima u bf3, ili chiterima koji su imali chitove i u drugim igrama?

E ovo je laserski precizna provokacija {#}

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Friday kaže...
fila2208 kaže...
bmwhartge kaže...

nepatim od toga, volim podjebavati ovog citera pa po TD volim vidjeti koliko ljudi ga podrzava. flaminking koliko znam citerima je zabranjeno dolaziti na gamersplaton ts.

Jel samo chiterima u bf3, ili chiterima koji su imali chitove i u drugim igrama?

ali nevjerujem da ce nekoga banirati ako je recimo imao cit u COD2 jer tada GP nije ni postoja, stoga samo dokazane citere od osnutka GP-a.

Treba te citere nauciti pameti a ne svaki put proci nekaznjeno. Pa ce drugi puta misliti ili sudeci po njihovom mentaliteu mislim da nece nista misliti i da ce ponovno isto napraviti. stoga nema lijeka za takve pacjente.

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.12.2012 12:28 (bmwhartge).
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo malo za promjenu od standardnog preucavanja ko ovde ima veci "čit".....

tu i tamo se sjetim dobrih starih dana na BC2 i moram priznat da mi u BF3 stvarno falu djungla mape jer mi je srce ostalo na valparaiso mapi iako ni arica nije bila za bacit <3

naravno uz sjecanja na dobre dane dodju i sjecanja na lose kad bi ono gofno od Tihog(sjecate ga se valjda, on je iz originalnog iksici klana a ne ovi neki moderni iksici ;P) silo u helikopter i silovalo nas {#}

7 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Ko mi se ono smijao kada sam rekao da će u Endgameu uvesti neki "novi" stari igrači mod?

Uvode klasični CTF. XD

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.12.2012 13:16 (191x7).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
191x7 kaže...

Ko mi se ono smijao kada sam rekao da će u Aftermathu uvesti neki "novi" stari igrači mod?

Uvode klasični CTF. XD

aftermathu?

i mislim da nećče bit baš klasični skoči u zastavicu i nosi već možda nešto sa capture nešto drugo  pa trčat ko skvad i pokrivat se...

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.12.2012 13:10 (fila2208).
15 godina
bmwhartge kaže...
Friday kaže...
fila2208 kaže...
bmwhartge kaže...

ali nevjerujem da ce nekoga banirati ako je recimo imao cit u COD2 jer tada GP nije ni postoja, stoga samo dokazane citere od osnutka GP-a.

Treba te citere nauciti pameti a ne svaki put proci nekaznjeno. Pa ce drugi puta misliti ili sudeci po njihovom mentaliteu mislim da nece nista misliti i da ce ponovno isto napraviti. stoga nema lijeka za takve pacjente.

jbt nisam bio na na GP tsu pun k,malo zaigram sa Wolfom u heliju a ti odmah nja nja nja.daj okani se mene i BUGa.katastrofa si stvarno...

13 godina
Danny_HR kaže...
bmwhartge kaže...

Tko još ide na tu prčiju od TS-a? {#}

Je*eš TS koji ne dozvoljava čitere, tamo je sve puno čiterofoba.

Zto mi imamo rezervni TS      {#}

Dama_The_Crow
16 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Ko mi se ono smijao kada sam rekao da će u Endgameu uvesti neki "novi" stari igrači mod?

Uvode klasični CTF. XD

da to je zbilja bilo teško zaključiti jer su u svakom dlcu dali novi mod... sam je bilo pitanje oce biti 'novi'  ili novi

http://www.youtube.com/heat4HD
16 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Uvode klasični CTF. XD

veća bi fora bilo da uvedu "kill the man with chicken" mod.

Ne sjećam se više gdje je to prvi put (i valjda jedini) uvedeno, ali ideja je da svi igrači naganjaju (s nožem) onoga tko ima kokoš, kad ga prikolju, onaj koji je napravio kill dobije kokoš. :)

molim neku dobru dušu, koja se čuje na dnevnoj bazi sa DICE-om (vjerojatno dok im psuje mater), da predloži da se uvede taj mod.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.12.2012 13:54 (Zura).
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

čekaj pa taj capture the flag imate u crysis 2 multi kaj ne

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Zura kaže...

molim neku dobru dušu, koja se čuje na dnevnoj bazi sa DICE-om (vjerojatno dok im psuje mater), da predloži da se uvede taj mod.

Bude pirat, frend si je s ovima iz dajsa. Praktički su si na "je*em ti mater". Doslovno.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
16 godina
odjavljen

I ja sam im se redovito sjećao cijele familije u mailovima, ali nikad nisu ni pomogli ni odmogli, a kamoli poslušali savjete o seksu unutar obitelji.

Troll level: sensei
15 godina
neaktivan
M4X kaže...

CTF ima i u UT-u još iz 99-te.

Fr4nk_Horrig4n
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.12.2012 14:14 (Hedrick).
17 godina
odjavljen
Hedrick kaže...
M4X kaže...

CTF ima i u UT-u još iz 99-te.

kad će taj UT i novi unreal engine?

A u cod jel ima i odkad?

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma samo da pitam jesu se ljudini primile pločice u kuhinji ?

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
M4X kaže...

A u cod jel ima i odkad?

Ti si jučer počeo igrat FPS-ove ili? :)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
15 godina
Battlefield 3

UT 99 stari dobri dani ahh {#}

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ma samo da pitam jesu se ljudini primile pločice u kuhinji ?

zidne su postavite , danas i sutra se lijepe podne pa cemo vidjeti.{#}

Battlelog: ljudina
15 godina
neaktivan
Joe Cooker kaže...

UT 99 stari dobri dani ahh {#}

{#} Još uvik u top 5 igara po meni. {#}

Fr4nk_Horrig4n
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.12.2012 14:30 (Hedrick).
17 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
M4X kaže...

A u cod jel ima i odkad?

pa praktički da,smeta kaj

igrao sam od starijih quake,doom,wolfenstein

14 godina
neaktivan
M4X kaže...
Danny_HR kaže...
M4X kaže...

A u cod jel ima i odkad?

pa praktički da,smeta kaj

igrao sam od starijih quake,doom,wolfenstein

a nisi UT??

molim moderatore da mu izbrišu odmah dvije zvjezdice

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

a nisi UT??

ma jesam ali jako malo i neznam koji UT točno,sve su to SP igre,u BF 3 sam proveo najviše vremena i to isključivo MP,SP nisam ni završio,tek malo započeo

17 godina
neaktivan
UT je SP igra? :)
Ništa, moram te benat. Sorry.
14 godina
neaktivan
M4X kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

a nisi UT??

ma jesam ali jako malo i neznam koji UT točno,sve su to SP igre,u BF 3 sam proveo najviše vremena i to isključivo MP,SP nisam ni završio,tek malo započeo

ti mora da si pijan....UTov SP je MP, svi UTovi SP su po principu kupa, napucavas se s botovima. Ali reci da je UT prvenstveno SP igra, daj molim te. Znaci da nisi nikad ni zaigrao...

edit: danny je bio brzi :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.12.2012 14:46 (xyan).
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ne,ma ovo je hardcore troll,nema drugog objašnjenja.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
M4X kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

a nisi UT??

UT je SP igra? loooooooooooool

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
16 godina
odjavljen
M4X kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

a nisi UT??

Već 10 minuta mi stoji otvoren prozor s editorom, jer ne znam što da ti napišem. Unreal 1 zaista jest SP igra, ali UT je klasik FPS povijesti uz Quake serijal; igra napravljena isključivo kao MP.

Troll level: sensei
17 godina
odjavljen
Tonči kaže...
M4X kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

a nisi UT??

Već 10 minuta mi stoji otvoren prozor s editorom, jer ne znam što da ti napišem. Unreal 1 zaista jest SP igra, ali UT je klasik FPS povijesti uz Quake serijal; igra napravljena isključivo kao MP.

neznam moram potražit,znam da sam neki igrao,sa botovima ili ne sasvim svejedno kad je to sp

16 godina
moderator
Danny_HR kaže...

Bude pirat, frend si je s ovima iz dajsa. Praktički su si na "je*em ti mater". Doslovno.

Nažalost sad smo si opet na "vi".

Bio sam do nedavno blokiran na twitteru od strane battelfielda,pa sam im onda poslao ovu dolje sliku i sad smo si opet dobri.

Još me samo zh1nt0 blokira,al njega sam poprilično vrijeđao tako da nema te slike zbog koje bi me on odblokirao :)

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.12.2012 14:53 (pirat).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice