Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.078.485
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 3
berto kaže...
fila2208 kaže...
berto kaže...
pczoneextra kaže...

Evo sad vi recite a nismo ni frendovi

http://i50.tinypic.com/ek4938.jpg

{#} {#} {#} {#} {#} {#} {#} {#} {#}

od kud ti to??

kakav shoppp :)

hehe dobro uocavas, ja na prvu pomislio da je sam sebe banao sa servera bilo bi jednostavnije nego ovako al ajd.. dobra ideja{#}

A malo je fulao slova, inače je dobra ideja da, ali da je slova pogodio i light na njim možda bi i meni prošlo :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2012 13:48 (fila2208).
17 godina
odjavljen
M4X kaže...
Friday kaže...

28 dog tagova u rundi {#}

kakav m4x_hr,o čemu ti,opet si pijan{#}

Doći ćeš na red, strpi se malo. Velika je potražnja...

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
jopis kaže...

Ponavljam, igram min. 10 rundi cq-a dnevno, uglavnom zibe, nemam problema s ljudima-biljkama. Možda je to zato što igram stalno na ista 2-3 servera pa takva ekipa ne dolazi ili imam sreće, ne znam. Na normalnim mapama uzmem jet i riješim kempersko smeće na brzinu. Ako pričamo opet o usporedbi sa npr bazaarom, mislio sam na to da, da bi došao do kempera na npr c flagu, a moj spawn je skroz s druge strane, treba mi također bar troduplo više vremena za to ostvarit nego na zibi za koju pjehe trebašravno minut i pol od jedne do druge krajnje točke cijele mape.

Ajde dobro, ja nisam jednom  naletio na cq mapu da nije bilo ljudi-biljaka, hrpe c4 na zastavama itd...

btw. za minutu i po na bazzaru stignes od us baze do ru baze pjehe bez problema  {#}

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
15 godina
berto kaže...
jopis kaže...

Ponavljam, igram min. 10 rundi cq-a dnevno, uglavnom zibe, nemam problema s ljudima-biljkama. Možda je to zato što igram stalno na ista 2-3 servera pa takva ekipa ne dolazi ili imam sreće, ne znam. Na normalnim mapama uzmem jet i riješim kempersko smeće na brzinu. Ako pričamo opet o usporedbi sa npr bazaarom, mislio sam na to da, da bi došao do kempera na npr c flagu, a moj spawn je skroz s druge strane, treba mi također bar troduplo više vremena za to ostvarit nego na zibi za koju pjehe trebašravno minut i pol od jedne do druge krajnje točke cijele mape.

Ajde dobro, ja nisam jednom  naletio na cq mapu da nije bilo ljudi-biljaka, hrpe c4 na zastavama itd...

btw. za minutu i po na bazzaru stignes od us baze do ru baze pjehe bez problema {#}

Da, još popijemo kavicu kod mene u kuhinji.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Bude kampera na CQ mapama (svim, na operation 925 nešto manje). Ali igra je užasno dinamična, kamperi se jako lako rješavaju. Praktički da nema 5 sekundi bez da netko na tebe zapuca. Gotovo da nema nikakvog taktiziranja jer su prostori preuski - tek pokrivanje ponekih "popularnih" kuteva kad se skida zastava. Sve drugo je čista jurnjava. Kanali su spram zibe uspavanka... Po meni definitivno super-zabavne mape! Bude tu i tamo C4 na zastavama ali to je više iznimka nego pravilo jer malo tko uspije poživjeti dovoljno dugo da mu netko uleti i da pri tom uspješno detonira.

Freak Show Inc.

6 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

jel moram ponovo govoriti da je bazar najbolji skupa sa infantry only.

Btw dovezli mi danas kuhinju iz lesnine i polako se lijepe plocice sa ukljucenom grijalicom.

Battlelog: ljudina
Moj PC  
1 10 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1uqKAvXwHIk

omg, napokon shavaćam kakav skill neki dečki imaju i zašto, odvbratno nešto

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
fila2208 kaže...

lol koji čobanluk.

15 godina
bmwhartge kaže...
fila2208 kaže...

lol koji čobanluk.

da čobanluk...a imaš crvenu točkicu sa markerom si si je napravio ne laži sad ovaj napaćeni no skill narod.

14 godina
protjeran
Battlefield 3

pa kada nemam novaca za te naljepnice , pa sam morao napraviti home made.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Fila a šta si ti mislio kako nastaju oni Enigmini BC2 sniper videi. Nema šanse da lik konstatno postiže onakve no-scopeove bez toga.

Kao i hrpa druge ekipe šta se toga tiče.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

pa to moras biti glup covjek da ljepis bilo sta po ekranu.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Vash kaže...

Fila a šta si ti mislio kako nastaju oni Enigmini BC2 sniper videi. Nema šanse da lik konstatno postiže onakve no-scopeove bez toga.

Kao i hrpa druge ekipe šta se toga tiče.

znao sam, i znam domaće ekipe koja ima točkice na sred ekrana...ali sad naletio na ovo pa se sprdam.

17 godina
Battlefield 3

ili crtas tackice crvenim markerom po monitoru... sami ce se prepoznati jos sa bc2 teme :)

-BiH-slackspace

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

pa to moras biti glup covjek da ljepis bilo sta po ekranu.

Ideja!!!!!!!!!!!!{#}

Možeš si zaljepiti jednu pločicu sad kad imaš ljepilo i tak to, samo kaj ti se nebu onda videl ekran.

Pločica je sigurno veća{#}

[M|C] jokaCRO ingame
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

I ja to nemam, koji sam ja nob...

13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Naručeno!

Još malo pa počinjem otključavati sve za bolt snajpere, nema mi druge.

KILL! Have no fear!
13 godina
protjeran
fila2208 kaže...

heehhe,kasnite par mjeseci...   {#}

12 godina
neaktivan
Legendic1911 kaže...
Friday kaže...
xyan kaže...

Pa šta enio , ako o njemu pričamo, nije iz Vukovara, i živi u Njemačkoj? Dobro da si obavijestio zajednicu, ali bilo bi bolje da se radi o BF3 :D

Ima sufiks rtf - to bi označavalo Retfalu (dio Osijeka)

Enio je inace iz Osijeka, trenutno živi u Njemackoj.

Gle ako ima ban za multihack u skoro cijelom cod serijalu, bfbc2 i sumnjiv je u BF3 vecini igraca. Sto ti to govori?

(od 6 fps-ova koje je igrao u 5 ima ban)

Kada su ga isli snimati kako igrau (u Osijek ne u Njemacku) napravio je score 35-15 na publicu, a inace radi po 100/14 i sl.

Ti si sad vjerovatno jako ljut i ogorcen jer meni ne moze niko nista. Vjerujem da ti je to vec jasno do sad

16 godina
moderator
Cyber_Freak kaže...

Jbt pa ti sve znaš o tim sranjima.Ti znaš o svim živim čitevima i pomagalima s kojima u igri postaješ sve veće govno.

Tebi treba pomoć,očito su upao u loše društvo.{#}

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2012 15:33 (pirat).
17 godina
odjavljen
eniopenio kaže...

Ti si sad vjerovatno jako ljut i ogorcen jer meni ne moze niko nista. Vjerujem da ti je to vec jasno do sad

Ja sam se živ poždero, za ozbač...

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Cyber_Freak kaže...
fila2208 kaže...

kako ti to pomaže? to nalijepiš na sredinu ekranja i kaj onda,pa ne gađaš uvijek u to crveno

14 godina
eniopenio kaže...
Legendic1911 kaže...
Friday kaže...
xyan kaže...

Pa šta enio , ako o njemu pričamo, nije iz Vukovara, i živi u Njemačkoj? Dobro da si obavijestio zajednicu, ali bilo bi bolje da se radi o BF3 :D

Ima sufiks rtf - to bi označavalo Retfalu (dio Osijeka)

Enio je inace iz Osijeka, trenutno živi u Njemackoj.

Gle ako ima ban za multihack u skoro cijelom cod serijalu, bfbc2 i sumnjiv je u BF3 vecini igraca. Sto ti to govori?

(od 6 fps-ova koje je igrao u 5 ima ban)

Kada su ga isli snimati kako igrau (u Osijek ne u Njemacku) napravio je score 35-15 na publicu, a inace radi po 100/14 i sl.

Evo još jednog "ja sam najbolji od sviju" wannabe troleka {#}

You should never underestimate the predictability of stupidity
15 godina
neaktivan
eniopenio kaže...

Rađe cu biti ljut i ogorcen nego smrdljivi čiter kao ti!

Al ako te bas zanima nisam ni ljut ni ogorcen jer nemam razloga to biti.

Ne znam koliko jadan moras biti da imas ban za multi hack u 5/6 igri koje igras {#}

Battlelog: D-Ki11a
15 godina
Zero2 kaže...

Evo još jednog "ja sam najbolji od sviju" wannabe troleka {#}

Pa red je da se okanimo zdenka i ljudine, dosta je bilo!

M4X kaže...
Cyber_Freak kaže...
fila2208 kaže...

kako ti to pomaže? to nalijepiš na sredinu ekranja i kaj onda,pa ne gađaš uvijek u to crveno

Nadam se da se šališ, i zbilja se nadam, jer ako ne maks onda  zbilja te predlažem za kralja foruma.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Peace is a lie, there is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.

Ja predlozim taj kodeks, i onda me svi ismiju {#}

Moj PC  
2 5 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Hvala bogu pa svatko ima pravo na svoje mišljenje, bar znam da imam fanboya koji prati sta radim i di zivim

0 6 hvala 0
16 godina
odjavljen
M4X kaže...

Kako to misliš da ne gađaš? Uvijek je bijeli nišan u igri točno na centru i tu pucaš.

Troll level: sensei
15 godina
Tonči kaže...
M4X kaže...

Kako to misliš da ne gađaš? Uvijek je bijeli nišan u igri točno na centru i tu pucaš.

pa da,uglavnom je tqako.želio se praviti pametan da netko citira njegovo pitanje i onda da odgovori " a bullet drop"

sad sam ga shebo...

15 godina
neaktivan
eniopenio kaže...

Hvala bogu pa svatko ima pravo na svoje mišljenje, bar znam da imam fanboya koji prati sta radim i di zivim

Lol umisljeno dijete. Daj drž se teme i ne obracaj mi se vise.

Battlelog: D-Ki11a
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice