Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.080.588
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Soldier977 kaže...
xyan kaže...

Evo vam video pa prosudite sami. 

Ima jedna caka koju nisi upratio. Dolazio je drugi sa A u tu prostoriju gdje si ti i možda je ovaj radi njega bacao granatu tu da bi se čuo glas, ako ima neko, koji vojnik izgovori kada mu je blizu granata.

edit: hebemu nemoj uvijek prejudicirati da je neko cheater jer tada gubiš živce i gineš bezveze.

di je dama dolazio, kad je poslije sisao sa malog spawna jedan lik i jos pikao kako sam ja poginuo. Mislim sta me pravite ludim i kara*e, frajer nema anticheat nikad upaljen. Mislim koliko je glup i nesposoban, a kompetitivan igrac kao neki u americi... i k tome, ne cujes na tako daleko te glasove, jedino da nadeas na odbijanac prostoriju neku da cujes jeli ma koga s druge strane...ma mislim, krecete s pretpostavkom da frajer ima iq 200, a anticheat ne zna ili ne zeli upaliti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 11:20 (xyan).
13 godina
xyan kaže...
Soldier977 kaže...

di je dama dolazio, kad je poslije sisao sa malog spawna jedan lik i jos pikao kako sam ja poginuo. Mislim sta me pravite ludim i kara*e, frajer nema anticheat nikad upaljen. Mislim koliko je glup i nesposoban, a kompetitivan igrac kao neki u americi... i k tome, ne cujes na tako daleko te glasove, jedino da nadeas na odbijanac prostoriju neku da cujes jeli ma koga s druge strane...ma mislim, krecete s pretpostavkom da frajer ima iq 200, a anticheat ne zna ili ne zeli upaliti.

Taj na 1:05

ma niko te ne pravi ludim nego komentiramo i govorim ti da ne prejudiciras nego igras.

Dama_The_Crow
17 godina
odjavljen
xyan kaže...

Evo ga, planuo je {#}

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Battlefield 3

a sto se tice trzanja igree, cak sam i pomislio da mi nije koji keks rama defektan, imam najnovije drivere za ati. jedino cu probati snimit starije drivere da vidim.

Battlelog: ljudina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ja sam nakon CS i BC 2, neki dan po prvi put odigrao par rundi ESL BF3. I nije lose ali koliko vidim i on ne radi dobro. Odigrao sam ukupno 4runde 5vs5, 2dobivene i 2 pusiona. Ali sad odem na svoj profil i imam jednu win i jednu lost rundu. S tim da mi je samo u prvoj oznaceno da sam imao taj wire on , a u drugoj ne iako sam ga svaki put omogucio. btw. Dama posto nisam uz komp, ali izgleda da su neki ipak nam se odlucili suprostavit u MOHW. Po statistici su hakzori 200%, ali ko ga hebe mozemo bar muski izginut. Jer ono sto smo jucer uradili onima je bio totalni masakar, steta sto nam je semper ispao iz party-a.
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

dobivanje 100-tog colonela dok ekipa rejđa u četu-neprocjenjivo...

battlelog:69KICKASS

15 0 hvala 2
17 godina
Battlefield 3

Svi mogu poluditi i to razumijem, ali to bi trebalo kontrolirati jer onda u suprotnom nervoza prelazi na drugoga.

Ali ono što ne mogu podnjeti je rage quit, mi sigurno nismo najbolji u BF-u i ima tonu boljih i sposobnijih koji nas mogu rejpati u dupe, ali nikad ali baš NIKAD mi nemoj otići s wara jer tebe boli. Primaj ga u dupe, ali primaj s dostojanstvom!

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
Moj PC  
12 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
xyan kaže...

Evo ga, planuo je {#}

Hvala bogu da jesam, kad se ne slazu sa mnom, a tako je kako ja kazem! Pokusavaju izvrnuti situaciju, a frajer je kao, nazalost, nas bivsi igrac, neno.

14 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Svi mogu poluditi i to razumijem, ali to bi trebalo kontrolirati jer onda u suprotnom nervoza prelazi na drugoga.

Ali ono što ne mogu podnjeti je rage quit, mi sigurno nismo najbolji u BF-u i ima tonu boljih i sposobnijih koji nas mogu rejpati u dupe, ali nikad ali baš NIKAD mi nemoj otići s wara jer tebe boli. Primaj ga u dupe, ali primaj s dostojanstvom!

ja sam jucer otisao jer smo izgubili. Imali su 3x vise ticketa nego mi i to promijenit ne mozemo. Druga je stvar ako igras 2 runde, a buduci da se na versusu igra samo jedna runda...

14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

a sto se tice trzanja igree, cak sam i pomislio da mi nije koji keks rama defektan, imam najnovije drivere za ati. jedino cu probati snimit starije drivere da vidim.

koje imaš?12.10?

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Xyane po meni sve cisto ko suza...nije se on nista okreto on je bio odlicno postavljen da cuva ledja svojima...jbg uci se na greskama{#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
xyan kaže...
Dodinho kaže...

ja sam jucer otisao jer smo izgubili. Imali su 3x vise ticketa nego mi i to promijenit ne mozemo. Druga je stvar ako igras 2 runde, a buduci da se na versusu igra samo jedna runda...

Pa čekaj malo, šta to znači da onda kad vidiš da je bezizlazna situacija treba uvijek odustajati? Kakav je to način razmišljanja?

Evo ti jedan slika za podizanje morala :P

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
15 godina
Friday kaže...

Evo ga, planuo je {#}

Baš me ksijan zamolio da mu napravim novi avatar, krenut ću od ovog.

I predlažem novu himnu xxx.

trebali bi je gun syncat i pucat je kad ksijan želi izać.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 11:47 (fila2208).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ajde očito da se ova njegova nenavika paljenja anticheata podudara sa glupim pozicioniranjem na mapi, jer da ja stanem tam u kuhinji, svaki igrac sa 40% i vise wina bi me izderao ili po nogama ili preko one metalne zavjese ko malu picu, ali ovaj od tamo cuva backrage, zaista sjajna pozicija. i frajer random baca nade i bas ima srece. ma sad cu i ja tako. support na B i random nadeovi, imat cu 100 posto preciznost tako...

i ocito da nist shvatili situaciju ili da trebam cijeli filmic uploadat ili sta. ne znam frajer citer nije, ali nema nikad anticheat....

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 11:57 (xyan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...
bmwhartge kaže...

koje imaš?12.10?

imam 12.11 beta 11, tako nekako ako sam dobro napisao.

15 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

Al ja nikako da shvatin, neko skače, miče se, puca iz hipa, supressan i skida ko iz šale. Ja jučer recimo Darkridea nikako da skinen. Počnen prvi pucat, on zapuca ja padan mrtav. Lik skače, pada na zemlju, spušta se sa padobranon, puca iz svemira i svaki put me ubije. Nije mi uopće jasno kako ova igra funkconira. Doduše ima san onaj network smoothing factor podešen na 0, likovi su mi se stvarno čudno kretali ali nemogu razumit ovaj video di te očigledno neko supressa u svih 16 ti opališ 2 metka ovi padaju. Usto i skačeš, priskačeš objekte i šta ja znan šta već. Ne govorin da varaš al neznan u čemu je caka, jer ja dok radin isto padan ko iz šale.

Fr4nk_Horrig4n
15 godina
Hedrick kaže...
bmwhartge kaže...

Al ja nikako da shvatin, neko skače, miče se, puca iz hipa, supressan i skida ko iz šale. Ja jučer recimo Darkridea nikako da skinen. Počnen prvi pucat, on zapuca ja padan mrtav. Lik skače, pada na zemlju, spušta se sa padobranon, puca iz svemira i svaki put me ubije. Nije mi uopće jasno kako ova igra funkconira. Doduše ima san onaj network smoothing factor podešen na 0, likovi su mi se stvarno čudno kretali ali nemogu razumit ovaj video di te očigledno neko supressa u svih 16 ti opališ 2 metka ovi padaju. Usto i skačeš, priskačeš objekte i šta ja znan šta već. Ne govorin da varaš al neznan u čemu je caka, jer ja dok radin isto padan ko iz šale.

Jednostavno si preloš, znam i samom mi je tako.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

i da divno su uredili b-log, nema featurea ko prije, something technical went wrong...i ja sad moram imati update, jer oni daju novi dlc za MoH. Pa sta nisu mogli istu platformu odvojiti?

mislim pazi od MoH b-log.

battlelog.battlefield.com/mohw/  biatch please

battlelog.mohw.com i bok a ne ovako...ma otkaz svima zaposli mene, ja se ionako u sve razumijem

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
bmwhartge kaže...

koje imaš?12.10?

imam 12.11 beta 11, tako nekako ako sam dobro napisao.

ljudina ti driveri imaju problema kako sam čitao po forumu,

ja imam 12.8 i oni rade ko beba :)

mislim radili su ,do nekidan ,samo lagovi,trzanje,ma strašno....

ništa danas brišem sa c diska šta mogu i napravit ću ono kaj mi je dama reko,pa ću vidjet.

a i jel dobro da držim network smoothing na 10%? jer od kad sam ga stavio animacije su strašno lagovite,igrači kao da trzaju po mapi....neznam,fakat više neznam koi se k dešava.

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

e i da molim, postavite se tako u kuhinji, ti Hrca ili ljudina pa cu vam pokazati kako je to odlicna pozicija.

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

A ništa morat ću se pomirit sa ton činjenicon da ova igra jednostavno nije za mene...{#}

BTW ako ti je neko reka da si loš, neka on proba igrat na 20-25 fpsa {#}

Fr4nk_Horrig4n
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 12:12 (Hedrick).
14 godina
neaktivan
xyan kaže...
Dodinho kaže...

Priča se da si imao 2:13? {#}

HR_Nick
14 godina
protjeran
xyan kaže...

e i da molim, postavite se tako u kuhinji, ti Hrca ili ljudina pa cu vam pokazati kako je to odlicna pozicija.

moze u iducem susretu na esl-u natko od nas ce biti tako okrenuti, slobodno navrati kroz I prolaz.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 12:14 (bmwhartge).
15 godina
Hedrick kaže...
fila2208 kaže...

A ništa morat ću se pomirit sa ton činjenicon da ova igra jednostavno nije za mene...{#}

BTW ako ti je neko reka da si loš, neka on proba igrat na 20-25 fpsa {#}

Hvala hedrick :)

kako diablo? Ja sam svoj prodao, nemoj msilit da sam opet počeo igrati :)

15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Hvala hedrick :)

kako diablo? Ja sam svoj prodao, nemoj msilit da sam opet počeo igrati :)

Nema na čemu. Diablo trenutno neigran, igran SC, BF, tu i tamo bacin koji run i to je to.

Fr4nk_Horrig4n
13 godina
Dodinho kaže...

Ne bi ni sam bolje rekao. Hvala!!!

Dama_The_Crow
13 godina
ceco22 kaže...
Ja sam nakon CS i BC 2, neki dan po prvi put odigrao par rundi ESL BF3. I nije lose ali koliko vidim i on ne radi dobro. Odigrao sam ukupno 4runde 5vs5, 2dobivene i 2 pusiona. Ali sad odem na svoj profil i imam jednu win i jednu lost rundu. S tim da mi je samo u prvoj oznaceno da sam imao taj wire on , a u drugoj ne iako sam ga svaki put omogucio. btw. Dama posto nisam uz komp, ali izgleda da su neki ipak nam se odlucili suprostavit u MOHW. Po statistici su hakzori 200%, ali ko ga hebe mozemo bar muski izginut. Jer ono sto smo jucer uradili onima je bio totalni masakar, steta sto nam je semper ispao iz party-a.

Ceco, kada god budes htio BF3 ESL Vs zovi, uvijek nas ima 2-3-4 pa da bacimo. Danas ćemo vjerojatno koju popodnne.

To za MOH odlično, neka nas poderu ko ih hebe, nismo quiteri {#} Semper obavezno treba igarti i Zmirko, odlični su. Heat je isto pravo dobar, simqle, D Killa....

Dama_The_Crow
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 12:24 (Soldier977).
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...
xyan kaže...

moze u iducem susretu na esl-u natko od nas ce biti tako okrenuti, slobodno navrati kroz I prolaz.

ne sam ti stoji tam, ja bum ti pokazal kak je pametno tam stajati. Nebum kroz Junction navratio bit cu negdje na B. Ali i dalje me nitko nije razuvjerio, a ni komentirao kako netko moze odigrati 54 matcha i imati 0 bodova. To je smao jos jedan argument koji potkrepljuje moju tvrdnju.

13 godina
Hedrick kaže...

Ne mogu ni ja shvatiti majke mi. Što kažeš, jednom padaju ko pokošeni s pola metka na 100m, a nekad petsto hitmarka i ja onda na podu. Mislim WTF. Ma mora da tah smoothing faktor nekog k znači. Ja sama ga stavio na 5-10% pa mi iskakali iza ćoška ko kokice, sada sam na 40ak%. .......... ma nemam pojma   {#}

Dama_The_Crow
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Ma taj network smoting je zesce rsanje, kao sto je rekao klanski kolega da ima opcija da mozes uci u -100ms i dalje bi padao kao picka iza coskova i dalje bi ti izgledalo kao da padnes od 1-3metka. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice