Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.080.313
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
Tonči kaže...

Zenge, ako imaš AMD, nadogradi najprije drivere, jer 12.8 i neke bete stvaraju probleme s memorijom. Ako koristiš WiFi, to je često razlog "štucanja" (stuttering), pa probaj prijeći na kabel ili malo podignuti network smoothing u Gameplay opcijama igre. Također, provjeri da imaš dovoljno mjesta na C disku (poželjno je od 50-10% slobodno, a najmanje 3x koliko imaš RAM-a) i dovoljno memorije slobodno prije pokretanja igre (barem 1,5-2GB).

ja imam uvijek najmani ping od svih ali mi se zna ponašat igra dosta čudno u zadnje vrijeme,jučer na xxx serveru je jedan skočio 100m

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo o ovoj pici govorim. http://www.esl.eu/eu/bf3/player/7173398/ mislim kak god ti igral za competetive team u USA, cheater si ili si da se tako izrazim strasno neinteligentan, da ni nakon 54 matcha ne znas upaliti Wire kak se spada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
M4X kaže...
Tonči kaže...

Zenge, ako imaš AMD, nadogradi najprije drivere, jer 12.8 i neke bete stvaraju probleme s memorijom. Ako koristiš WiFi, to je često razlog "štucanja" (stuttering), pa probaj prijeći na kabel ili malo podignuti network smoothing u Gameplay opcijama igre. Također, provjeri da imaš dovoljno mjesta na C disku (poželjno je od 50-10% slobodno, a najmanje 3x koliko imaš RAM-a) i dovoljno memorije slobodno prije pokretanja igre (barem 1,5-2GB).

ja imam uvijek najmani ping od svih ali mi se zna ponašat igra dosta čudno u zadnje vrijeme,jučer na xxx serveru je jedan skočio 100m

Ah da, jučer nas je posjetio osobno Superman.

Dama_The_Crow
13 godina
xyan kaže...

IUzrujan sam bio kad smo igrali protiv 2 Amera sa 200 pingom.

Da slažem se, bilo ga je teško ubiti.

Dama_The_Crow
14 godina
neaktivan
Ja sam jucer dosao na xxx i nisam se hebeno mogao maknuti. T com se urotio protiv mene, ping 500 preko par minuta, a igrao do onda sve normalo o, izasao sam da ne shebem svima drugima. A bas mi se cinila napeta runda. Iovako sam tamo rijetko. Chc i xxx se rokali, ali nije mi bilo sudjeno. Vise srece veceras nadam se :)
Battlelog: Mali_Playa
17 godina
MV_gamer kaže...
Ja sam jucer dosao na xxx i nisam se hebeno mogao maknuti. T com se urotio protiv mene, ping 500 preko par minuta, a igrao do onda sve normalo o, izasao sam da ne shebem svima drugima. A bas mi se cinila napeta runda. Iovako sam tamo rijetko. Chc i xxx se rokali, ali nije mi bilo sudjeno. Vise srece veceras nadam se :)

A vidio sam da si imao nešto problema sa lagom, a šteta jer su runde bile jako napete i toliko ozbiljne da nisam smio igrati sa UMP-om nego sam morao staviti AEK.

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Tko je heat??? Ping mu je sinoć bio 2!!! I to ne ponekad nego CIJELU partiju. Pa čovječe ja do routera imam ping 2... {#}

Freak Show Inc.

0 0 hvala 1
13 godina
Dodinho kaže...
MV_gamer kaže...

A vidio sam da si imao nešto problema sa lagom, a šteta jer su runde bile jako napete i toliko ozbiljne da nisam smio igrati sa UMP-om nego sam morao staviti AEK.

Đeš UMP na onolikim mapama.... AUG brale i rokaj headove na 200m {#}

Dama_The_Crow
14 godina
neaktivan
Friday kaže...

Tko je heat??? Ping mu je sinoć bio 2!!! I to ne ponekad nego CIJELU partiju. Pa čovječe ja do routera imam ping 2... {#}

i to jos pica iz Vž-a ima ping 2, s vi kenjamo po Carnetu {#}

13 godina
Friday kaže...

Tko je Heat, TKO JE HEAT!!!!! Raport večeras na TS kanal "mrš u ćošak"   {#}  {#}

Dama_The_Crow
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 10:33 (Soldier977).
14 godina
neaktivan
Friday kaže...

Bolje da ga ne znaš :)

HR_Nick
17 godina
Soldier977 kaže...

Đeš UMP na onolikim mapama.... AUG brale i rokaj headove na 200m {#}

Ja sam ti uvijek bio klasa optimist.

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
12 godina
neaktivan
nick54312 kaže...
Friday kaže...

Bolje da ga ne znaš :)

Pa bolje da nezna tebe......

15 godina
Tonči kaže...

Driveri su mi zadnji, igram na wifiju već +700 sati nikad dosad problema, network smooting je ok stavljen nije do njega, na c imam preko 15gb neku večer sam radio migraiju slobodnog sa d na c, natrpao sam i virtualne memorije i svaki puta prije pokretanja igre idem restart da je računalo što manje opterećeno.

SVejendno je nekad neigirvo, ispod 15fps. Iako sam navikao na svoji 28-33 fps, svaki drop je kao šaka u oko,a nitko ne voli šaku u oko

Ali ajde, kad vidim da nas više ima probleme malo je lakše.

xyan kaže...

....

I naravno da se ne ljutim sta se tice bodova, svakome se moze dogoditi da program zasteka, jbg-a. Nisi uvijek ti kriv sta ti ne radi nesto sto je obavezno, a nije savrseno. Ali da ja trebam odigrati 6 matcheva, da se poklopi (jedva), da pobijedimo i svi imaju anticheat logout, e to me ljuti.

Ajde  ajde brini ti jednu rakijicu, ako nemaš dođi do mene imam dobre izuvače, ja sam mamuran još i danas kako smo je u subotu pili i onda ćemo zaigrati pod dopingom, ma može brate imat aimbot i wallhack garantiram ti da ga jedemo.
cynberzdemonzvzproz daj brate pošto znam da me voliš, u shopu ubaci morskog psa negdje, sa strane onako nonšalantno, svi žemo znati ko je i svi sretni i zadovoljni.
hvala ko bratu, 

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 10:47 (fila2208).
13 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Meni je žao što nisam bio, ali kao i da jesam. Kad se završi sa imenima printam ju i ide iznad monitora na policu :)

Ja sam htio doći na slikanje, ali nije bilo mjesta na serveru, tj. kasnio sam par minuta. :-(

KILL! Have no fear!
14 godina
xyan kaže...
Friday kaže...

i to jos pica iz Vž-a ima ping 2, s vi kenjamo po Carnetu {#}

Kaj još jedan Varaždinac? Cool...ima nas..hehehe

@Dama

AUG gazi sve..pa čak i M16...samo treba skill imati  {#}

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 10:44 (Zero2).
13 godina
Zero2 kaže...

@Dama

Nakon što si me par desetaka puta roknuo s njim i ja sam shvatio bit  {#}

Dama_The_Crow
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

...a nitko ne voli šaku u oko.

Ne budi toliko siguran.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
15 godina
Battlefield 3

a lol ludnica

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zero2 kaže...

@Dama

Kako se zoveš u igri?

HR_Nick
14 godina
Soldier977 kaže...
Zero2 kaže...

@Dama

Nakon što si me par desetaka puta roknuo s njim i ja sam shvatio bit  {#}

Stvarno je puška ok kad se navikneš na nju..pogotovo na novim mapama koje su malo veće. I da....nije da si ti meni ostao dužan sa hedarama :)

BTW proklinjem mausa i njekov kemp na Seini kod malih stepenica na D...trčao sam od a po ulici gore..prošao spawn...sav sretan da me nitko nije ubio i onda me rokne ko zadnjeg papka skempan u rupi sa  870'tkom....stvarno nemam pojima kaj je tam radil?!?

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 10:56 (Zero2).
14 godina
nick54312 kaže...
Zero2 kaže...

@Dama

Kako se zoveš u igri?

Ček sad će Spelac..ili Fila...ili Basta...

14 godina
neaktivan
nick54312 kaže...
Zero2 kaže...

@Dama

Kako se zoveš u igri?

Zovem se dado141o i bas smo se rokali kod B-zastavice....

:D Heat samo studira u vz, pretpostavljam da ce vec u petak pica biti doma :D ako ne i prije

15 godina
Battlefield 3

kako ovo nisam prije otkrio

{#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Zero2 kaže...

Stvarno je puška ok kad se navikneš na nju..pogotovo na novim mapama koje su malo veće. I da....nije da si ti meni ostao dužan sa hedarama :)

BTW proklinjem mausa i njekov kemp na Seini kod malih stepenica na D...trčao sam od a po ulici gore..prošao spawn...sav sretan da me nitko nije ubio i onda me rokne ko zadnjeg papka skempan u rupi sa  870'tkom....stvarno nemam pojima kaj je tam radil?!?

A zato Maus ima oniliko killeva {#}  KAMPERRRR  {#}

Jooj, jučer me Maus izludio s 870kom. Kad ga vidim, više ništa ne vidim.

Dama_The_Crow
15 godina
nick54312 kaže...

Kako se zoveš u igri?

Nick mi je dado1410

Dosta smo se šorali kod te zastave...u biti toliko da sam rekao Nexu da mi je dosta i othopsao sam na relaciju C i D zastave.

Uglavnom baš mi je ostala ta jedna situacija gdje sam tebe vidio gore i derao se ASTRAAAA na katu...i mislim da sam drmnuo rafal prije nego me neko mučko đubre upucalo.

Sve u svemu dobre runde iako uvijek kad sam kod vas se žifciram više nego kad upucavam neke ne-CRO igrače.

Soldier977 kaže...
Zero2 kaže...

BTW proklinjem mausa i njekov kemp na Seini kod malih stepenica na D...trčao sam od a po ulici gore..prošao spawn...sav sretan da me nitko nije ubio i onda me rokne ko zadnjeg papka skempan u rupi sa  870'tkom....stvarno nemam pojima kaj je tam radil?!?

A zato Maus ima oniliko killeva {#}  KAMPERRRR  {#}

Jooj, jučer me Maus izludio s 870kom. Kad ga vidim, više ništa ne vidim.

glumi nexusa.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 11:03 (fila2208).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo vam video pa prosudite sami. 

Mislim, moja jedina greska je da sam mogao poginuti vec puno prije, ali kad vidim da igram protiv jakih, ne radim tako glupi peak (citaj backrage preko Junctiona se brani iza papira u headglitchu). Vidim ga na minimapi da je u kuhinji, i to prvo idem rjesavat, onda poslije i mali spawn. 

Kao prvo, pogledao sam milijun videa, i nitko ama bas nitko ne stoji tako u kuhinji, jer je glupa pozicija, pogines sam tak od bilo kojeg pametnog. Dakle da bi tako stajao, moras biti siguran di su ostali. Drugo, kako mozes pre-nadeati tako nekog ako ne znas gdje je. Ovo mi nitko nemoze reci da ce napraviti napamet. Nije ovo Seine Crossing, pa da sa ruske strane se strovalimo na A i prenadeamo prolaz kod knjiznice... Jednostavno frajer je morao znati otkud cu doci da napravi to sta je napravio. i jos jedanput da linkam njegov account sa ESL-a http://www.esl.eu/eu/bf3/player/7173398/, 54 matcha, nijedan bod (0) a svaki put mu fali ili anticheat ili nema logout.

edit: zanemarite nedostatk rijeci pri kraju, imao sam izlijev krvi u mozak XD

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 11:05 (xyan).
Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

nista cudno, pazi decko flank. nece svi blejati naprijed.

pogle prvu minutu mog videa isti slucaj, cuvaju ljdi flenkove.

radi se o njegovome clanskome kolegi.

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 11:14 (bmwhartge).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

nista cudno, pazi decko flank. nece svi blejati naprijed.

Da ljudina, znam, ti isto ovako pazis flank, sa te pozicije, i tako prenadeas. Nije ga odao kill, vec prenade.

Ajde, totalno drugacija situacija. Ovaj sta si ga prvog ubio je totalno bezveze zginuo jer ne moze brze doci do tamo nego ti, trebao te sacekati. Druga stvar, koliko je proslo od toga sta si ti ubio lika pa dosao do tamo, bio si spotan, nek je jos napisao u chat, frajer te cekao. A i da te nadeao bilo bi ok, jer je prolo vrijeme. A ovaj je na najglupljoj poziciji u kuhinji, i baca meni nade, a ja rusham... nitko me nije vidio ni spotao...tak da...

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 11:16 (xyan).
13 godina
xyan kaže...

Evo vam video pa prosudite sami. 

Ima jedna caka koju nisi upratio. Dolazio je drugi sa A u tu prostoriju gdje si ti i možda je ovaj radi njega bacao granatu tu da bi se čuo glas, ako ima neko, koji vojnik izgovori kada mu je blizu granata.

edit: hebemu nemoj uvijek prejudicirati da je neko cheater jer tada gubiš živce i gineš bezveze.

Dama_The_Crow
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 11:14 (Soldier977).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice