Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.080.819
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Battlefield 3
drahic kaže...

Dama,kad ce filmic od ESL-a ? {#}

Jučer smo igrali  ESL match i bilo je pravo uzbudljivo na kraju. Radi previše psovki, zvuka iz igre nema! {#}

Dama_The_Crow
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...
drahic kaže...

Jučer smo igrali  ESL match i bilo je pravo uzbudljivo na kraju. Radi previše psovki, zvuka iz igre nema! {#}

Xyan?

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...
ARazer kaže...

Od zadnjeg patha meni igra ne radi nikako..Užasni frame dropovi, serveri štekaju itd itd. Na xXx serveru ne može preko 40 fps-a, a da ne pričam o hit detectionu. kao da pucam u zidove.

Ima tko još da mu ne radi kako treba?

stari isti probelm, cak sam mislio da je do windowsa pa sam reinstalirao i windose ali uzasno steka.

i meni isto.

frame dropovi ,štekanje, hitmark užasan,lagiranje svako malo,kasnu metci,ma katastrofa.

ptrekjučer dok smo bili na xxx serveru mi je bilo katastrofalno,jedva sam igrao, onda sam išao restartat ruter kako mi je dama rekao ali opet isto.

i to se sve dešava od zadnjeg patcha.

neznam kaj su opet shebali....

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

i meni isto.

frame dropovi ,štekanje, hitmark užasan,lagiranje svako malo,kasnu metci,ma katastrofa.

ptrekjučer dok smo bili na xxx serveru mi je bilo katastrofalno,jedva sam igrao, onda sam išao restartat ruter kako mi je dama rekao ali opet isto.

Pa jel ima nešto zajedničko vama koji imate problema? Isti proizvođač grafe ili nešto? Meni radi super. Čak štoviše, nije mi nikad bolje radilo nego od zadnjeg patcha...

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...
drahic kaže...

Xyan?

UH, nije samo on... {#} {#}

Dama_The_Crow
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

i meni isto.

Ma meni je sve OK. Jučer mi je dva tri puta nesto zastekuckalo..... MOžda nekom ping na serveru počne varirati pa nas sve "optimiizira" igra u toj milisekundi? Najozbiljnije, možda je to problem. MOžda nije nikome do hardwarea niti do servera, nego nekom od igrača varira ping.

Dama_The_Crow
14 godina
neaktivan
Friday kaže...

Pa jel ima nešto zajedničko vama koji imate problema? Isti proizvođač grafe ili nešto? Meni radi super. Čak štoviše, nije mi nikad bolje radilo nego od zadnjeg patcha...

pa koliko vidim ,ne.

oni imaju i5 ,razer ima nvidiu ,ja i ljudina ati,ali nekaj da isto imamo ,nemamo.

neznam kaj je,ali meni je najgore na xxx serveru ,baš je katastrofa za igrat,a tamo mi jenajmanji ping....

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
CyberDemonVZ kaže...
forzzuk kaže...

43, 44, 45 ili 49 ukoliko sam tu a mislim da jesam jer kad je ispao kaos (netko je digao c4 u zrak)

sam spucao Nexusa desno od sebe reflexno i po tome znam di sam stajao.

Ostali su mi 45 i 49.

49 je support.

45 se ne vidi iza Deadmausa (43). Mislim da je Assault.

Koji si ti bio?

Ti si dosao medju zadnjima? Nemam te na popisu. Fali ih 4.

Kalimero, MadTom, ti...

Nego, a koji je onda Nexus??

Mene nema na tom popisu jer je rađen valjda 5 minuta prije slikanja (server je bio na 64/64) pa sam lupio join svejedno, i ušao sam na server prije actually slikanja. Bio sam u squad s Ex-om.

14 godina
Battlefield 3

2 Dama- Da,evo Xyane,oprosti mi,molim te.. {#} {#} {#} {#}

Dama, hvala na postanju videa {#}

Špelac-Paaaa,ne bas,mislim da je cak i Mau5 preuzeo Xyanovu ulogu {#}

2Špelac -Doktore- Hahahaha {#} 

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 8:57 (drahic).
Moj PC  
3 0 hvala 2
16 godina
odjavljen

Zenge, ako imaš AMD, nadogradi najprije drivere, jer 12.8 i neke bete stvaraju probleme s memorijom. Ako koristiš WiFi, to je često razlog "štucanja" (stuttering), pa probaj prijeći na kabel ili malo podignuti network smoothing u Gameplay opcijama igre. Također, provjeri da imaš dovoljno mjesta na C disku (poželjno je od 50-10% slobodno, a najmanje 3x koliko imaš RAM-a) i dovoljno memorije slobodno prije pokretanja igre (barem 1,5-2GB).

Troll level: sensei
13 godina
drahic kaže...

Oprosti molim te ali svi dobro znamo da kod tebe ovo {#} u biti znači ovo {#}

Dama_The_Crow
14 godina
Soldier977 kaže...
drahic kaže...

Oprosti molim te ali svi dobro znamo da kod tebe ovo {#} u biti znači ovo {#}

Aaaaa.. Smradu jedan {#} 

Dobra,dooobrraaaa... {#}

Od utorka sam na GO,pa stoga nema frke,Calinjos je u Zg ionako.. Tako da mozemo {#}

Iako,mozda sa Rupyem budem fin ...{#}

14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Zenge, ako imaš AMD, nadogradi najprije drivere, jer 12.8 i neke bete stvaraju probleme s memorijom. Ako koristiš WiFi, to je često razlog "štucanja" (stuttering), pa probaj prijeći na kabel ili malo podignuti network smoothing u Gameplay opcijama igre. Također, provjeri da imaš dovoljno mjesta na C disku (poželjno je od 50-10% slobodno, a najmanje 3x koliko imaš RAM-a) i dovoljno memorije slobodno prije pokretanja igre (barem 1,5-2GB).

eto onda rješenja.

znaći c disk mi je skoro pun,to može bit.

a  i može bit do network smoothing mi je na nekih 10%.

amd drivere imam ja mislim 12.6 koji rade odlično,a nove neželim skidat pošto se ekipa žali na njih koliko sam uspio pročitat.

ništa,najvjerovatnije je to šta mi je skoro pun c disk,tako da danas brišem diablo 3 koji mi je nepotreban :)

hvala tonči {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Tonči kaže...

eto onda rješenja.

znaći c disk mi je skoro pun,to može bit.

a  i može bit do network smoothing mi je na nekih 10%.

amd drivere imam ja mislim 12.6 koji rade odlično,a nove neželim skidat pošto se ekipa žali na njih koliko sam uspio pročitat.

ništa,najvjerovatnije je to šta mi je skoro pun c disk,tako da danas brišem diablo 3 koji mi je nepotreban :)

hvala tonči {#}

Ako imaš D disc, na njega možeš prebaciti virtualnu memoriju, a ugasiti je na C tako da bezbolnije riješiš taj problem.

Dama_The_Crow
14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Ako imaš D disc, na njega možeš prebaciti virtualnu memoriju, a ugasiti je na C tako da bezbolnije riješiš taj problem.

dontgetit.

stvarno niti neznam kaj si mi sad rekao ,a kamoli kak se to radi {#}

ma izbrisat ću sa c sve kaj se da izbrisat,imam diablo3 ,crysis 3 alpha, i battlefield 2 :)

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Soldier977 kaže...

dontgetit.

ma izbrisat ću sa c sve kaj se da izbrisat,imam diablo3 ,crysis 3 alpha, i battlefield 2 :)

Desni klik My Computer/Properties/Advanced system settings/Advanced tab/Performance settings/Advanced tab/Virtual memory change i tu naštimaj. Stavvi ručno količini Virtualne memorije na D particiju  HDD onoliko koliko imaš rama i to je to.

Dama_The_Crow
14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Soldier977 kaže...

dontgetit.

Desni klik My Computer/Properties/Advanced system settings/Advanced tab/Performance settings/Advanced tab/Virtual memory change i tu naštimaj. Stavvi ručno količini Virtualne memorije na D particiju  HDD onoliko koliko imaš rama i to je to.

i šta s time postižem?

znaći stavim 8 gb virtualne memorije na d particiju?jer toliko imam rama.

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
Battlefield 3

Ime 29 = rake_HR

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein; originID: rake_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Soldier977 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Soldier977 kaže...

dontgetit.

i šta s time postižem?

znaći stavim 8 gb virtualne memorije na d particiju?jer toliko imam rama.

Da, i onda ti ne čeprka po C-u i trebalo bi da ne trzucka. (ja sam ugasio virtualni ram i sve radi za deset :D)

Dama_The_Crow
14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Da, i onda ti ne čeprka po C-u i trebalo bi da ne trzucka. (ja sam ugasio virtualni ram i sve radi za deset :D)

ako negdje zapnem ,cimnem te na battlelog,može?

naravno poslije posla {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 9:35 (ZeNGe_CRO-mt).
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Soldier977 kaže...

ako negdje zapnem ,cimnem te na battlelog,može?

naravno poslije posla {#}

Samo nek se ne zapuši komp, sve ostalo je ok  {#}

Dama_The_Crow
13 godina
drahic kaže...

Od utorka sam na GO,pa stoga nema frke,Calinjos je u Zg ionako.. Tako da mozemo {#}

De ako vidiš Calinjosa zovi ga na TS, Reci mu da smo ga poželjeli.

Dama_The_Crow
13 godina
TomoR kaže...

Mene nema na tom popisu jer je rađen valjda 5 minuta prije slikanja (server je bio na 64/64) pa sam lupio join svejedno, i ušao sam na server prije actually slikanja. Bio sam u squad s Ex-om.

Znaci bilo je i izlazenja sa servera? (Tj, mozda kickanja).

Hvala na informaciji, znaci ne mogu vjerovati popisu.

Popodne nastavljam s obradom slike, valjda ce se onda vecina javiti.

Ostatak cu probati naci ili na forumu ili Battlelogu.

Koga ne pronadjem, njemu cu ime napamet napisati iznad preostalih likova.

EDIT: Je xyan na kraju na slici, il ga je Danny izbacio?

EDIT 2: zdenko, ljudina, nije fotkanje za vas? A bas ste se mogli pojaviti.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 9:39 (CyberDemonVZ).
14 godina
Soldier977 kaže...
drahic kaže...

De ako vidiš Calinjosa zovi ga na TS, Reci mu da smo ga poželjeli.

Pa neznam di je. Ja se ionako moram s njim vidjet,a kak je rekao,jos je ovaj tjedan u ZG.

17 godina
Battlefield 3

ime65 = -BiH-Slackspace

:)

ja bio u queu... hehe salim se jbg bio sam  vani, totalno sam zaboravio na ovo slikanje....

Ako nista ubaci me tu negdje sa strane :)

-BiH-slackspace

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

ha niš Cyber, ako se neki određeni pojedinci ne jave koji su bili na slici kroz dan-dva... onda ubaci one koji nisu mogli biti a među aktivnijima su na tu na forumu

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
5 2 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Meni je žao što nisam bio, ali kao i da jesam. Kad se završi sa imenima printam ju i ide iznad monitora na policu :)

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Milsim da je Xyan rearanžirao dekoraciju, a planeru vjenčanja se to nije svidjelo {#}

Dama_The_Crow
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Izbacio me van jer sam avion predivno namjestio :D  Stavi me negdje na krilo aviona, ko Pamarka, bit ce dobro. Hvala.

Sta se tice ESL-a, nisam psovao, naravno da se tenzije dignu ponekad, ali treba jos puno igrati da bi se moglo potpuno hladnokrvo. Ovdje gdje smo za 4 ticketa pobijedili ove iz TKA, bio sam vise uzbudjen nego uzrujan. Uzrujan sam bio kad smo igrali protiv 2 Amera sa 200 pingom. Jedan od njih ima 54 matcha na ESL-u ove, jesenske sezone, a 0 bodova. Pitam se zasto. Skoro svaki put nema ili Wire ili logout file od Wirea. Wire je bugovit program, jako, mada meni odlicno funkcionira, ne mogu se zaliti ko d3admau5 ili Zdenko/Kiki, i nebroj drugih koje znam. Ali ovaj frajer je cheater jos k tome i los troler. E takve stvari me uzrujavaju i zbog takvih stvari ja pop*zdim i izgubim glavu. Zasto me nepravda i nefunkcionirajuci sustav nebi uzrujavao. Prestao sam se zivcirati kad igra ne funkcionira kako treba, jednostavno prihvatis je takvu kakva jest i bok. Ali ovakve deb*le ne mogu. Sustav koji se ne pobrine za njih, ne mogu prihvatiti i ne zelim. Jednostavno, ne mogu prihvatiti nepravdu. Ne mogu prihvatiti kad mi bud*la ide soliti pamet, i govoriti da je netko sa vecim pingom nije u prednosti, kad svi dobro znamo da jest, mada do kraja nitko nije dokucio kako sustav client hitrega radi. Po meni, rijec je o nekakvoj interpolaciji izmedju tvojeg i njegovog pinga. Ali necu o tome. Izrezat cu i staviti video frajera pa dokucite sami.

I naravno da se ne ljutim sta se tice bodova, svakome se moze dogoditi da program zasteka, jbg-a. Nisi uvijek ti kriv sta ti ne radi nesto sto je obavezno, a nije savrseno. Ali da ja trebam odigrati 6 matcheva, da se poklopi (jedva), da pobijedimo i svi imaju anticheat logout, e to me ljuti.

Moj PC  
1 3 hvala 1
14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Milsim da je Xyan rearanžirao dekoraciju, a planeru vjenčanja se to nije svidjelo {#}

a lol pa nije ga valjda pica banala

Battlelog CRO_ZeNGe
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice