Za drugu i trecu skupinu se ne slazem bas, ako igra to dozvoljava, onda je to ok. Jedino sto mi ne valja kod obrane baze jest pozicija Centuriona, koja nije bas defenzivna...
OK, imaš pravo. Doduše, ovo je bio moj osobni stav, a to se meni ne sviđa pa i dalje ostajem kod toga da trebaju biti na popisu
Ono što je po meni DICE loše napravio kod balansa vozila je to da, ako neka ekipa ima jednog ili dva vješta pilota jeta, a druga nema niti jednog, u gadnoj su prednosti, jer jet je superioran svemu drugome. Teško ga je skinuti sa bilo čime osim možda mobilnim AA kojeg ima samo u CQ large i to jedan. Najviše me vesele CQ partije 8 vs. 8 u kojoj u jednoj ekipi 4 genijalca zaposjednu 2 jeta i heli pa skupljaju killove, a njihova ekipa gubi, jer jednostavno fizički ne mogu zauzimati zastave. Naravno, veseli me kada sam u ovoj drugoj ekipi :-)
Jel ti čitaš što pišeš? Dice je krivo napravio ako ekipa ima vještog pilota?
Jet uopće nije superioran, dobar heli pilot ih ruši kao od šale, a i ako si ekipa zabrije 2-3 engija stane i čekaju lock, čim priđe, a mora kad tad jer svaki se kad tad polakomi pa hoće još inf killova, skinu ga sa stingerima.