Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.072.447
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
bik kaže...

Ako ne uzme Intela i7-3960X i neku pripadajucu plocu Lga2011 nije ništa napravio, uzmi kak spada i miran si duze vrijeme, imat ces 10fpsa više od ostalih, moje tople preporuke ! 

i 64gb rama, pa od nekih 40-tak do 50-tak ramdisk da se napravi. ima se, meže se :D

15 godina
Battlefield 3

e da je meni još 5-10 frejmova...:)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...

Da je meni nebom letjeti ulala ulala...

Edit: Zašto me mnogi postovi iz ove teme asociraju na neke žnj pjesme... :(

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 17:33 (191x7).
17 godina
odjavljen
191x7 kaže...
fila2208 kaže...

Da je meni nebom letjeti ulala ulala...

Edit: Zašto me mnogi postovi iz ove teme asociraju na neke žnj pjesme... :(

Zato što si željan "one" stvari vjerojatno... {#}

Freak Show Inc.
13 godina
protjeran
zdenko1991 kaže...
Ovako prodajem amd fx 4100, te imam namjeru nadogradnje. E sad dali uzeti fx 8350 ili i5 2500k. Imam maticnu asrock 990fx extreme 3. Molim savjet. Ako ima zainteresiranih na pp pls.

idi na intela - obzirom na tvoje potrebe u BTF 3 (800x600 predpostavljam, sa svime iskljucenim) trebas jak porc - grafa moze podnijeti - ovaj FX 8... je tu negdje sa i5 ali u ''normalnim uvjetima'' ali postavi na kojima ti igras zahtjevaju prije i5 - a i povoljnije prođes ako prodas maticnu i proc u kompletu i uzmes polovnjaka i5 i maticnu

16 godina
Battlefield 3

Gdje i dali se može kupiti Aftermath ekspanzija?

Nemožeš stisnut i prdnut.
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 19:42 (goodie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
goodie kaže...

origin ili battlelog

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
goodie kaže...

Premium igrači imaju 2 tjedna raniji pristup ekspanzijama, tako da za sad nigdje ne možeš kupiti Aftermath DLC, tek će se za 2 tjedna pojaviti zasebna verzija za kupiti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 20:34 (Jack Sparrow).
17 godina
Jack Sparrow kaže...
goodie kaže...

Premium igrači imaju 2 tjedna raniji pristup ekspanzijama, tako da za sad nigdje ne možeš kupiti Aftermath DLC, tek će se za 2 tjedna pojaviti zasebna verzija za kupiti.

Ima prednaruđba na g2play https://www.g2play.net/store/Battlefield-3-Aftermath-Expansion-Pack-DLC.html

No DLC dolazi tek 18.12

17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Čovječe, ovaj BA bolt leti ko laser j3bote!!!!

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Friday kaže...

Koji?

Troll level: sensei
17 godina
odjavljen
Tonči kaže...
Friday kaže...

Koji?

Pa onaj "crveni" što dobiješ kad završiš "Stay away from my tent". Strava!

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 3
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Mitch kaže...

Loše, nisi nikoga zaklao!

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
Mitch kaže...

Ma znam, uzeli mi tag 2 puta

Isprobavam malo i čini mi se da M416 ima dosta veci damage odnosno manje je metaka potrebno na nekih 100m

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
odjavljen
Mitch kaže...
Friday kaže...
Mitch kaže...

Ma znam, uzeli mi tag 2 puta

Isprobavam malo i čini mi se da M416 ima dosta veci damage odnosno manje je metaka potrebno na nekih 100m

M416 je zakon. Kažu da treba maknuti foregrip, ne znam, nisam probao.

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

stvarno je super ovaj aftermatch,scavenger je zakon...igrao sam to i TDM,mape su super osim šta većina kretena nejde na zastavice nego svi kempaju

Inače mape su baš dobre,ovaj dlc kao da nema veze sa bf3

ovo je jedna gdje nisam pobijedio

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/50278941/1/336431208/

a ovo su bile reakcije u chatu,tipa došao hrvatski noob,vidi chat

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 21:28 (M4X).
Moj PC  
2 3 hvala 1
17 godina
M4X kaže...

stvarno je super ovaj aftermatch,scavenger je zakon...igrao sam to i TDM,mape su super osim šta većina kretena nejde na zastavice nego svi kempaju

Inače mape su baš dobre,ovaj dlc kao da nema veze sa bf3

ovo je jedna gdje nisam pobijedio

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/50278941/1/336431208/

a ovo su bile reakcije u chatu,tipa došao hrvatski noob,vidi chat

Da kemperi stvarno znaju zeznuti. Najgluplje mi je kada kampa nedaleko od zastave i ne ide je uzeti.

Evo jedne u početku dobre runde da bi na kraju suprotni tim izgubio zbog kempera https://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/50272340/1/247488593/

17 godina
odjavljen
Hummer kaže...

Da kemperi stvarno znaju zeznuti. Najgluplje mi je kada kampa nedaleko od zastave i ne ide je uzeti.

Evo jedne u početku dobre runde da bi na kraju suprotni tim izgubio zbog kempera https://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/50272340/1/247488593/

igrao sam par scavengera,i svaki put dobro krenemo(u vodstvu smo) i onda kasnije izgubimo,odjednom samo počnu kampirat i gotovo

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 21:38 (M4X).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

ekipa jel zna netko možda kako riješiti ovo; nemogu na Epicenter mapu a na ostale 3 aftermath mape bez problema... recimo odigram Azadi Palace a ako je Epicentar sljedeći,nemože samo stoji na loading screenu ili svj ako se spojim dok je epicentar u trajanju opet isto...repair instal ne pomaže...origin kaže da je sve up to date

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...

Ma posudiću ti ja {#}

Dama_The_Crow
17 godina
Minos kaže...

ekipa jel zna netko možda kako riješiti ovo; nemogu na Epicenter mapu a na ostale 3 aftermath mape bez problema... recimo odigram Azadi Palace a ako je Epicentar sljedeći,nemože samo stoji na loading screenu ili svj ako se spojim dok je epicentar u trajanju opet isto...repair instal ne pomaže...origin kaže da je sve up to date

Netko je prije bio spominjao da je napravio repair samo na DLC, pa probaj repair na DLC. Ako ti da...

14 godina
protjeran
Battlefield 3

evo jedan scavanger sa stilom, navecer iza 2 kada internet radi ko podmazan.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/50315845/1/310445269/

zao mi samo sto nesnimam te scavangere da posaljem na jubito za najvece kilstrikove. upocetku sam imao oko 35:0.

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.12.2012 2:26 (bmwhartge).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Minos kaže...

Tako je meni bilo sa donya forest mapom. Izbrisao sam u BF3 folderu kompletan update  i napravio ga na novo i radilo je

17 godina
odjavljen
bmwhartge kaže...

zao mi samo sto nesnimam te scavangere da posaljem na jubito za najvece kilstrikove. upocetku sam imao oko 35:0.

Zapravo nam pokušavaš reći da se može igrati i sa drugim puškama osim sa M16? {#}

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ovaj aftermath nemam rijeci kako je sve napravljeno jednostavno predobro uradeno sa toliko paznje, detalja, mogucnosti i svega, Dice je sa ovim kao sto se kaze ''hit the nail on the head'',nije da su prosli DLC-ovi bili losi nego nedostajalo im je ono nesto.Mislim da mi ovo nece dosta vremena dosaditi.Evo jedana runda gdje mi je team doslovno samo trcao po mapi i nista nije radio,ubijem na A zastavi njih 13 zauzmem zastavu ostane mojih par odem 20 metara odmah nam opet zastavu uzmu i kasnije se vise nisam mogao niti koncentrirati i bezveze sam umirao,sigh.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/50334436/1/360065550/

LoL-scarface797(EU-West)
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.12.2012 11:35 (scarface797).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Aftermath je super, hvala DICE-u {#}

P.S. Prešao sam na tamnu stranu, kupio sam Premium...

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
Moj PC  
15 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Dodinho kaže...

P.S. Prešao sam na tamnu stranu, kupio sam Premium...

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Minos kaže...

Netko je prije bio spominjao da je napravio repair samo na DLC, pa probaj repair na DLC. Ako ti da...

ARazer kaže...
Minos kaže...

Tako je meni bilo sa donya forest mapom. Izbrisao sam u BF3 folderu kompletan update  i napravio ga na novo i radilo je

Nažalost neda mi repair samo dlc-a, desni klik-nema opcije repair samo play... sad sam ručno obrisao aftermath(xpack4) u bf3 folderu i ponovno skidam...nadam se da ce raditi. hvala na info :)

14 godina
protjeran
Friday kaže...
bmwhartge kaže...

Zapravo nam pokušavaš reći da se može igrati i sa drugim puškama osim sa M16? {#}

Naravno ja sam uvjek ovdje goovorio da se sa svakim oruzjem moze igrati, ali glavna poruka je da j elakse igrati bez defibrilatora i medic packa jer ti kada jednom nekoga ubijes nema vise da moras iprazniti cijeli sanzer u osobu koju dizu(jer ja neznam kako vam radi hit reg, ali ja kada pucam u covjeka kojega dizu trebam ispliti 30 metaka da ga ubijem i jos se nekada zna desiti da on mene ubije magnumom/rexom i ostane ziv od mojih silnih metaka)

Neznam sada tocno koji je biser rekao da se treba oozbaciit medic pack i defibrilator kada se raspravljalo, ali kazem da je puno lakse igrati bez toga.

Poanta cijele price: go forward m16 skilleri.

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.12.2012 11:10 (bmwhartge).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice