Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.188.880
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Battlefield 3

Ne rageam ali mi nije jasno. dakle dosad si napravio 3 dlc-a. Sva tri su došla u svoje vrijeme između 10 i 12 sati svi skinu halaju...ali ne, sad ćeš polako puštat jednom po jednom pa da ljudi rageaju po forumima, kako je netko dobio netko nije i pravit budale od njih. 

Mislim bmk imam hrpu igara za igrat a i imam posla, ali ono, ispada ne znam kako bi se izrazio, đubretarski i jadno da nakon 3 dobre stvari nemoš opet napravit nešto da bude funkcionalno.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

The issue for premium and AM downloads has been found. The fix is being rolled out but may take a few hours for some. EAC can help out also.

https://twitter.com/gustavhalling/status/275946406295003137

Battlelog: LateralusX

1 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
fila2208 kaže...

Ne rageam ali mi nije jasno. dakle dosad si napravio 3 dlc-a. Sva tri su došla u svoje vrijeme između 10 i 12 sati svi skinu halaju...ali ne, sad ćeš polako puštat jednom po jednom pa da ljudi rageaju po forumima, kako je netko dobio netko nije i pravit budale od njih. 

Mislim bmk imam hrpu igara za igrat a i imam posla, ali ono, ispada ne znam kako bi se izrazio, đubretarski i jadno da nakon 3 dobre stvari nemoš opet napravit nešto da bude funkcionalno.

Nigdje nikad nije službeno navedeno da će DLC doći u taj i taj sat. Dakle dok god ga izdaju danas sve je okej. Ne vidim razloga za rejđ niti plakanje.

Možda imaju  tehničkih problema, možda im nešto u ovom trenutku ne dozvoljava da ga objave svima odjednom. Tisuću je mogućih razloga.

Doći će danas, ako i ne dođe šta sad. Igre i zakrpe se odgađaju svaki dan iz milijun i jednog razloga.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.12.2012 14:03 (Danny_HR).
17 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
fila2208 kaže...

Nigdje nikad nije službeno navedeno da će DLC doći u taj i taj sat. Dakle dok god ga izdaju danas sve je okej. Ne vidim razloga za rejđ niti plakanje.

Možda imaju  tehničkih problema, možda im nešto u ovom trenutku ne dozvoljava da ga objave svima odjednom. Tisuću je mogućih razloga.

Doći će danas, ako i ne dođe šta sad. Igre i zakrpe se odgađaju svaki dan iz milijun i jednog razloga.

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

danny shvati nas iprestani branit te igračke korporacije.

budi dio nas nebudi pica {#}

mi želimo poslije matiše danas,sad,odmah.

(makar sam ja na poslu do 4 i idem na aerodrom pa kod frenda  znaći meni paše da ga puste tam negdje oko 6 pola 7 ) {#}

1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Nisam dugo ni zaigrao, taman udem i on meni krene skidati neki update zesci, opet nista od igranja.{#}

iclock2much

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

ahahhaha, ja bum ga tek kupil oko Božića kada bu 50% dole prek Orgina  {#}

Battlelog: 8string

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

izasa je AM na xboxu ima 1.59gb

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

NEĆU!

Ja sam korporacijski plaćenik poslan na tajnu misiju infiltracije među obične smrtnike kako bih promovirao sve što korporacije smatraju vrijednim promocije. Između ostalog zadatak mi je da suptilno u prosječnog korisnika vulgaris usađujem ideje koje će ih natjerati da troše više i nesmotrenije.

Nekad se to radilo tako da su se na ploče unatrag snimale poruke, nakon toga su se u reklame ubacivali frejmovi s reklamama, a sad je pristup napredovao. Koriste upravo pojedince iz takozvane mase malih ljudi. Osvrni se oko sebe, ima nas još.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

10 1 hvala 2
12 godina
neaktivan
PeTaR_HR kaže...

nemoguće.

17 godina
odjavljen
kakosamzgodan kaže...

danny shvati nas iprestani branit te igračke korporacije.

budi dio nas nebudi pica {#}

mi želimo poslije matiše danas,sad,odmah.

(makar sam ja na poslu do 4 i idem na aerodrom pa kod frenda  znaći meni paše da ga puste tam negdje oko 6 pola 7 ) {#}

Vježbaš sa jetovima? {#}

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
kakosamzgodan kaže...
PeTaR_HR kaže...

nemoguće.

sta tu ima bit nemoguce

17 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

NEĆU!

Ja sam korporacijski plaćenik poslan na tajnu misiju infiltracije među obične smrtnike kako bih promovirao sve što korporacije smatraju vrijednim promocije. Između ostalog zadatak mi je da suptilno u prosječnog korisnika vulgaris usađujem ideje koje će ih natjerati da troše više i nesmotrenije.

Je baš trošimo...

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

samim time danny boy i njegovi insajderi žele uništit našu sreću i preobratit nas na "mračnu stranu",a to im neću dopustit i odupirat ću se do posljednjeg atoma svoje snage koja se mjeri u tonama.

btw jel izašo jel izašo {#}

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kolko si ono dao na BF Premium? :)
A bili su predložili da DLC-ovi budu besplatni pa sam rekao "Ne dečki, sredit će Danny da svi kupe."

Sustavno sam vas hranio BF vijestima još od Bad Companyja za što sam dobio poticaje i bonuse.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.12.2012 14:21 (Danny_HR).
14 godina
Danny_HR kaže...
A bili su predložili da DLC-ovi budu besplatni pa sam rekao "Ne dečki, sredit će Danny da svi kupe."

220HRK, barem ja.{#}

iclock2much
17 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Premium sam platio 50 ojra, sama igra me nije ništa koštala... {#}

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

i ja kupio prvo bf3 igru cca 400 kn

pa b2k 150 kn

pa premium 50 ojra

mučki si me preveslao,mučki...

16 godina
kakosamzgodan kaže...
PeTaR_HR kaže...

nemoguće.

kaj nemoguce, jbt jucer sam 3 puta skidao ''nešto'' po 3gb svaki...

tko tu koga hebe?

http://www.youtube.com/heat4HD
17 godina
odjavljen
Scrappy kaže...
kakosamzgodan kaže...
PeTaR_HR kaže...

nemoguće.

tko tu koga hebe?

De ne seri, i trajalo ti je sve skupa 20 minuta... Mučki provokator!

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Scrappy kaže...
kakosamzgodan kaže...
PeTaR_HR kaže...

nemoguće.

tko tu koga hebe?

sta ti mislis da ono sta si skida od 3 gb jucer da je to aftermath nije to ti je obican update koji ne donosi nista novo

12 godina
neaktivan
PeTaR_HR kaže...
Scrappy kaže...
kakosamzgodan kaže...
PeTaR_HR kaže...

nemoguće.

tko tu koga hebe?

sta ti mislis da ono sta si skida od 3 gb jucer da je to aftermath nije to ti je obican update koji ne donosi nista novo

neznam za tebe sinek ali mi smo se jučer lukali i strelali znaći dobili smo nekaj novo ,zato ne širi dezinformacije.

17 godina
Scrappy kaže...
kakosamzgodan kaže...
PeTaR_HR kaže...

nemoguće.

tko tu koga hebe?

I meni je nedavno nekih 12-13 GB otišlo na nekoliko skidanja nekakvog updatea za Armored Kill od 3,7GB.

Ponavljalo mi više puta za redom (stalno hoće updejtat, krenem repair install skida 3,7GB) dok nisam jednom prekinuo i sutradan ništa nije tražilo više.

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
15 godina
Danny_HR kaže...

Lako tebi ti si na poslu, što mi noliferi ovisnici itd. koji moramo igrat iste minute čim ga puste?

ugl danny smiješno mi je da naprave 3 dobro i onda jedan useru, mislim u čemu se ovaj toliko razlikuje od ova 3, mislim od samog sistema tog patchanja.

dajte nam aftermath isiuse bože nemogu više, jer danas nam je učiteljica stavila priredbu i morat ću ostat u školi do mraka kako ću onda

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
191x7 kaže...
Scrappy kaže...
kakosamzgodan kaže...
PeTaR_HR kaže...

nemoguće.

tko tu koga hebe?

I meni je nedavno nekih 12-13 GB otišlo na nekoliko skidanja nekakvog updatea za Armored Kill od 3,7GB.

Ponavljalo mi više puta za redom (stalno hoće updejtat, krenem repair install skida 3,7GB) dok nisam jednom prekinuo i sutradan ništa nije tražilo više.

e pa o tome pricaaam, 12 gb cistih gluposti... i onda sad nisu u stanju pustit mape da ljudi skidaju... LOL

http://www.youtube.com/heat4HD
13 godina
Battlefield 3

Ja bi volio da afremath ne izađe još par dana da imam vremena za igrat Fay Cry 3 {#}

Dama_The_Crow
Moj PC  
4 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Mogu li igrati Bf3 MP bez stekanja na amd athlon x2 2.3 GHz, nVidia 9800 gt , 2gb memorije ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Flue kaže...
Mogu li igrati Bf3 MP bez stekanja na amd athlon x2 2.3 GHz, nVidia 9800 gt , 2gb memorije ?

NE

procesor puno preslab, premalo memorije, graficka jos i nekako na low moze proci...

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.12.2012 15:21 (berto).
13 godina
Flue kaže...

Sigurno ne možeš radi 2GB memorije, a što se tiče grafe i proca, nemam pojma.

Dama_The_Crow
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.12.2012 15:20 (Soldier977).
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ekipa, stigao AM. 

Samo ugasite Origin i ponovo pokrenite, rifrešajte listu igara i počinje se skidat.

2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice