Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.189.192
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 3
David87 kaže...
191x7 kaže...
David87 kaže...

Ovo ide iz krajnosti u krajnost...nakon skinutih {#} 4.1GB dobijem ovo... {#}

Stisnem na repair i opet isto...

Ruska verzija?

da Ruska verzija...i da ako ovo pomaže http://www.speedyshare.com/sA5dC/BF3-03.12.12.-RUS-to-ENG-fix.zip nek netko uploada na neki normalan hosting (mediafire...) jer ovdje nema nigdje download linka!! {#}

O Bože i sa stranicom i Download linkom u samom naslovu {#}

pa klikneš na to ime i skineš

lol kao da se od danas koristiš računalom.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
Battlefield 3

Evo samo za kolegu i na MediaFire:

http://www.mediafire.com/?nldggjs3qbw8614

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
fila2208 kaže...
David87 kaže...
191x7 kaže...
David87 kaže...

Ovo ide iz krajnosti u krajnost...nakon skinutih {#} 4.1GB dobijem ovo... {#}

Stisnem na repair i opet isto...

Ruska verzija?

da Ruska verzija...i da ako ovo pomaže http://www.speedyshare.com/sA5dC/BF3-03.12.12.-RUS-to-ENG-fix.zip nek netko uploada na neki normalan hosting (mediafire...) jer ovdje nema nigdje download linka!! {#}

O Bože i sa stranicom i Download linkom u samom naslovu {#}

pa klikneš na to ime i skineš

lol kao da se od danas koristiš računalom.

{#} Pa ajd daj mi reci neki sajt (Rapidshare, depositfiles, mediafire...) gdje se skida fajl preko imena?? Očekivao sam i tražio ime Download, pa captcha i nešto tipa toga, a ne ovo...

Maurer
14 godina
191x7 kaže...

Evo samo za kolegu i na MediaFire:

http://www.mediafire.com/?nldggjs3qbw8614

Pametno, hvala! {#}

Maurer
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

bas ej zabavan ovaj xbow :D obicni mi je zasad bolji od onog c4. I drop mu je preveliki, valjda je ovaj balanced bolji kad ga otkljucam

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Drop mu je velik da, ali špica je samo takva. Već je u chat palo xbow noob. Hahaha

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo i ja sam dobio Xbow i kako je samo zabavno igrati  vec sam uspio sa jedim hitcem ubiti dvojicu,zahvaljujem se Calinjosu na pomoci za otkljucavanje Xbow-a ^^

LoL-scarface797(EU-West)
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

instalirao novi patch i skinuo fix pokrenio igru i u igri nemam oruzja ti i jedne slike gadgeta setam sa krizicem po mapama svi me ubijaju ja samo gledat mogu nista vise ovo je stvarno usrano smeče od igre zapalio bi ih sada i pobio ko kerove i EA i DICE pa koji su to retardi pa to nije nnormalno

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

u koju uru je aftermath dostupan za igrat

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
PeTaR_HR kaže...

u koju uru je aftermath dostupan za igrat

A kao i uvijek prijepodne, oko 10-12 već puste dwnload.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
+TANGO+ kaže...

instalirao novi patch i skinuo fix pokrenio igru i u igri nemam oruzja ti i jedne slike gadgeta setam sa krizicem po mapama svi me ubijaju ja samo gledat mogu nista vise ovo je stvarno usrano smeče od igre zapalio bi ih sada i pobio ko kerove i EA i DICE pa koji su to retardi pa to nije nnormalno

Koji/čiji fix?

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

pa vi kupujte ruske gluparije i skidajte fixeve koje je napravio neki pero perić, a onda pljujete po igri ko da je stvarno zadnje smeće... ne kazem da je sve napravljeno idealno i uvijek ima problema, al nemojte bas tako pljuvat po igri... kupi rusku, pa igraj na ruskom bez fixeva i gluposti pa ce sve radit... :D

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
6 2 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Upravo sam potvrdio, M16 igraci me jako tesko mogu pogoditi kad s LMG-om pucam po njima, tako da je izgleda povecan suppression efekt na njih.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
+TANGO+ kaže...

Mene fasciniraju ljudi koji su utukli u igru vise od 600h, a svaki dan zanovjetaju kako je igra losa, usrano smece i sl. a uz to se nisu makli s only metro 64p servera.

Battlelog: D-Ki11a
15 godina
Legendic1911 kaže...
+TANGO+ kaže...

Mene fasciniraju ljudi koji su utukli u igru vise od 600h, a svaki dan zanovjetaju kako je igra losa, usrano smece i sl. a uz to se nisu makli s only metro 64p servera.

WORD!

15 godina
neaktivan
+TANGO+ kaže...

to se i meni desilo kad sam stavio ovaj fix od 191x7 neznam zasto

izbrisi eng fileove i igraj na ruskom   {#}

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Upravo sam potvrdio, M16 igraci me jako tesko mogu pogoditi kad s LMG-om pucam po njima, tako da je izgleda povecan suppression efekt na njih.

Ovo bi moga RTL i nova napravit, bit će kao: "Upravo smo dobili potvrdu M16 nije što je bija" više o tome u emisiju u 19 sati! Nešto slično da naprave emisiju kao sad sa paravinjon... Za sve M16 ridikule. :D

[M|C] 7emper_fi
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Legendic1911 kaže...
+TANGO+ kaže...

WORD!

govorim da nakon svakoga patcha ja imam problem sa igrom i ne mogu igrati jer ja moram nacrtati sto sam mislio reci?! ocito da moram nekima i video i audio zapis napisati da bi shvatili i nisam trazio pametovanje i gdje cu ja ili tko igrati neko zalbu i kakvo rijesenje ako tko ima...

16 godina
ARazer kaže...

Drop mu je velik da, ali špica je samo takva. Već je u chat palo xbow noob. Hahaha

Nije to nista. Nas su jucer vec stigli i pokikat sa servera zbog koristenja XBOW-a... {#} (Master, Perky, Xyan i ja)

I am grateful that I am not as judgmental as all those censorious, self-righteous people around me.
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ajde ceco gličeru priča se po battlelogu da gličaš.opet :)

Ceco je znalac. 

Napokon sam jučer skontao raditi u rConu radi ovih nestrpljivih Crosbow korisnika, a za to hvala Ceci. {#}

Dama_The_Crow
13 godina
neaktivan
+TANGO+ kaže...

govorim da nakon svakoga patcha ja imam problem sa igrom i ne mogu igrati jer ja moram nacrtati sto sam mislio reci?! ocito da moram nekima i video i audio zapis napisati da bi shvatili i nisam trazio pametovanje i gdje cu ja ili tko igrati neko zalbu i kakvo rijesenje ako tko ima...

Ja sam imala isti problem. Dok nije bilo rješenja za nas ruse, maknula sam one engleske fileove i igra je radila ok na ruskom. Kad sam stavila one engleske fileove koje je uploadao 191x7 dogodilo mi se isto što i tebi, hodam okolo praznih ruku. Uglavnom vratila sam  one engleske fileove koje sam imala prije patcha i preko njih snimila ove nove od 191x7 i  radi sve ok.

17 godina
LudaVjestica kaže...
+TANGO+ kaže...

Ja sam imala isti problem. Dok nije bilo rješenja za nas ruse, maknula sam one engleske fileove i igra je radila ok na ruskom. Kad sam stavila one engleske fileove koje je uploadao 191x7 dogodilo mi se isto što i tebi, hodam okolo praznih ruku. Uglavnom vratila sam  one engleske fileove koje sam imala prije patcha i preko njih snimila ove nove od 191x7 i  radi sve ok.

Same here, drugi fix od 191x7 radi, s time da sam ja ručno stavio u foldere (i potvrdio da mi je u registry-u sve u redu), možda vama kojima ne radi, da niste zaboravili "drugi" en.toc staviti na pravo mjesto? Ili ste dva puta isti stavili na oba mjesta?

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

E,ovaj scan bolt, Oće to bit ko tugs kojeg upiknem sa strijelom kamo hoću? Hoće li to koristiti noobovi ili brkati muškarci dlakavih prsa?

Da li tobolac za strijele stoji iznad lijevog ili desnog ramena ili pak onako jadno za pasom?I ja mislim da će u end game biti dinosauri koji će se moći ubiti samo strijelom i to hicem u lijevo oko {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

"Ceco the glitcher king" je i meni jučer omogućio da se zabavljam XBOW-om - hvala!

XBOW je super... I like it ;)

Kao što kaže fila, ljudi popizd.ili kad sam ih počeo rokat i svi se čude otkud mi... kasnije kad su se smirili svatko tko me ubije uzima moj kit :)

Bio jedan u mom timu koji me pratio u stopu kud god da sam krenuo... smrad, čekao da me roknu pa da mi drpi kit ;)

Nego, otvorio sam strelice s eksplozivom, ali nisam nigdje našao kako ih koristiti?

Danas se nedam otvoriti Scope XBOW i one strelice bez pada pa da vidiš belaja ;)

XBOW se može koristiti na svim klasama:

Medic - umjesto medic kita

Engi - umjesto RPG-a

Recon - umjesto MAV-a

Support - umjesto C4 (mislim da će ovo biti najbolja kombinacija za korištenje XBOW-a jer praktički ništa ne gubiš, a puno dobivaš)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Nego, otvorio sam strelice s eksplozivom, ali nisam nigdje našao kako ih koristiti?

moras promijeniti mod pucanja (gumb kojim na ostalim oruzjima npr. mijenjas izmedju full auto i burst moda)

navodno AM izlazi u 10 h:

Battlelog: LateralusX
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

meni je xbow špica samo takva {#}

danas tražim xbow only servere,

tak i jučer uđem na tdm kanale samo koristim xbow ekipa se čudi nazivaju me čiterom , svi me nekaj pitaju po četu , i onda se sjetim đukca kak je napiso da je dajsov frend,

reko njima im dice friend and my goal is 2 make sure everything is just fineee on servers and im just looking for some exploits and stuff plus dice got me xbow before everyone else.

lol nakotili se oko mene ko ose, ovi me nagovaraju da se suisajdam da ovaj probaj xbow ,ovi govore čiter, ovaj mi pak govori xbow noob ,ovi pitaju kako se dobije

reko njima u must be dice friend and ceco glitčer disciple i još malo cimo ekipu i otišao spavat {#}

ovim putem još jednom zahvaljujem dami caru na xbowu i njegovom učitelju ceci glitčeru {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Rupy kaže...

Hvala Ceco, hvala Dama !!!   {#}

I drugi put {#}

Dama_The_Crow
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ovim putem još jednom zahvaljujem dami caru na xbowu i njegovom učitelju ceci glitčeru {#}

Duguješ nam pivu! {#}

Dama_The_Crow
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Yep. I meni se tako čini jer sam jučer odigrao nekih 20 tak minuta na inf. serveru i tip me pocepao 2 puta sa LSAT-om ko Mozart kajdanku.

You should never underestimate the predictability of stupidity
14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Duguješ nam pivu! {#}

kad se nađete negdje u birtiji zovite!! {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice