Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.201.283
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
Jack Sparrow kaže...
Friday kaže...

Here we go again {#}

Kao što si i sam rekao.

Kronični trollitis se širi na druge.

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Nagradna igra:

Broj sudionika: 1
Cijena sudjelovanja: 70kn

Nagrada:  COD - Black Ops (prvi dio)

Izvlacenje: Kada se popuni prijava

Prijave molim na pm :)

Zavrsena nagradna igra, imamo i pobjednika.
Hvala na sudjelovanju! :)

[M|C] ex_Co7
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Yebo ih ovaj novi način "obračunavanja" medalja. Falilo mi još jedan ribbon za MVP. Upravo ga dobijem i on samo nstavi brojati od nule za slijedeću medalju bez da sam ju dobio... {#}

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
16 godina
moderator
Co7 kaže...

Jadan on s tim govnetom od igre..

سمندری ڈاکو
17 godina
Friday kaže...

Yebo ih ovaj novi način "obračunavanja" medalja. Falilo mi još jedan ribbon za MVP. Upravo ga dobijem i on samo nstavi brojati od nule za slijedeću medalju bez da sam ju dobio... {#}

Navodno su na konzolama dobili "unatrag" sve nedostajuće medalje, kada su skupili samo još jedan ribbon za navedenu medalju.

Ali na "lead" platformi me ne bi čudilo da nam uzmu koju medalju.

16 godina
neaktivan
pirat kaže...
Co7 kaže...

Jadan on s tim govnetom od igre..

Je, ali odvoz smeca nikad nije bio jeftin :)... meni svaki mjesec uzmu 30kn. ahhaha

[M|C] ex_Co7
15 godina
TomoR kaže...
Friday kaže...

Navodno su na konzolama dobili "unatrag" sve nedostajuće medalje, kada su skupili samo još jedan ribbon za navedenu medalju.

Kako si nonšalantno stavio navodnike za lead platformu, odlično :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...
Friday kaže...

Ma yebeš medalju ali ako višekratnike nisu u stanju izbrojati kako spada - šta sa krupnijim stvarima tek?

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

PC ionako nije lead platforma, ni službeno ni neslužbeno.

Bio je u početku, a kasnije su razvoj prebacili na Xbox 360 da bi ispoštivali sve rokove. 

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
15 godina
Danny_HR kaže...
fila2208 kaže...

PC ionako nije lead platforma, ni službeno ni neslužbeno.

Bio je u početku, a kasnije su razvoj prebacili na Xbox 360 da bi ispoštivali sve rokove. 

Pa stvaio je lead kao tobož jer su tako pričali prije neg je izašla, zapravo je lead ps3.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma glupsoni...imama 156/150 za mortar, jucer napravio, nije mi obracunalo za medalju, imam je pod awards, ingame je nisam dobio... a da ne govorim da imam 24/10 za m-com attacker, al medalju ingame dobio nisam XD imam tank superiority winner ribbon, al naravno nemam tank superiority ribbon, a kad sam ga trebao dobiti ako ne za rundu koju sam odigrao. i pobijedio. Pa barem je prije tako bilo. Dobijes win ribbon i onaj obicni za odigranu rundu

isto mi ide na zivce ovo naknadno uvodjenje ribbona. Pa odigrao sam mali milijon CQ dominationa, ali tek su nedavno te ribbone ubacili, odi sad ispocetka ako oces medalju ili ribbon. A nikako da squad wipe medalju ubace, ne kuzim cemu ribbon onda!?!

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2012 14:35 (xyan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Čudne stvari se događaju sa tim medaljama i battle reportima. Jučer sam na zetovom acauntu igrao, trebalo mu je dva ribona za stacionarce, dobio sam medalju ali je nije prikazalo u igri niti dalo bodove za nju. Battle report pokazuje vrijeme kao da je igrano prije 19 sati. Za Gun master je falilo 7 ribona i kad sam to napravio dobio sam medalju i 10 000 bodova. Na mojem acauntu su se pojavile neke medalje za koje je falilo još ribona, ali ne znam da li su dali bodove jer ne obračam pažnju na njih kad mi više nisu potrebni.

K4lim3ro
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nije, nemoj miješati lead platformu s platformom na kojoj sve stiže ranije.
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Izgleda da se novi 'premium' assignmenti neće moć obavljati dok svi stari nisu ispunjeni. Gledao sam na nekim profilima PS3 igrača i čini se da je tako. Bezveze.

KILL! Have no fear!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Samostrel vs. helihopter -

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NapalmDeath kaže...

OP!

Fr4nk_Horrig4n
13 godina
xyan kaže...

ma glupsoni...imama 156/150 za mortar, jucer napravio, nije mi obracunalo za medalju, imam je pod awards, ingame je nisam dobio... a da ne govorim da imam 24/10 za m-com attacker, al medalju ingame dobio nisam XD imam tank superiority winner ribbon, al naravno nemam tank superiority ribbon, a kad sam ga trebao dobiti ako ne za rundu koju sam odigrao. i pobijedio. Pa barem je prije tako bilo. Dobijes win ribbon i onaj obicni za odigranu rundu

Ma šta će ti to {#}                {#}

Dama_The_Crow
17 godina
Hedrick kaže...
NapalmDeath kaže...

OP!

op op gangnam style {#}

::: peace 0n earth :::
15 godina
Danny_HR kaže...
Nije, nemoj miješati lead platformu s platformom na kojoj sve stiže ranije.

Dobro, koja je onda lead platforma?

17 godina
neaktivan
X360. Kao i za većinu multiplatform igara.
Prvenstveno zato što je s njega lakše portati na PC nego s PlayStationa 3, budući da se radi o vrlo sličnim sustavima.
17 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
X360. Kao i za većinu multiplatform igara.
Prvenstveno zato što je s njega lakše portati na PC nego s PlayStationa 3, budući da se radi o vrlo sličnim sustavima.

Ti znaš da je džukac inžinjer?

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Imam i njegvu vizitku, da.

2 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 3

Battlefield je na twitteru objavio vo:

Play BF3 in style with the new Aftermath T-shirt now available in the DICE Store: http://bit.ly/Y9DiaH #BF3

....a ja im napišem ovo:

I play better when I'm naked

..i odmah su me cock blockali,tako da više nemogu vidjeti što pišu...LOL

سمندری ڈاکو
Moj PC  
22 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Moram konstatirati da je dosadno danas na forumu... Predlažem uvođenje kartona za one koji ne izazovu barem jednu svađu tjedno!

Freak Show Inc.

13 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hedrick kaže...
NapalmDeath kaže...

OP!

haha, po meni ne. Bas me zanima sto bi i mala kolicina eksploziva napravila bilo kojoj letjelici :D prije bi rekao da je RPG preslab, nekidan me deadmau5 pogodio njime, bio sam na 9% i samo na disabled

16 godina
pirat kaže...

Battlefield je na twitteru objavio vo:

Play BF3 in style with the new Aftermath T-shirt now available in the DICE Store: http://bit.ly/Y9DiaH #BF3

....a ja im napišem ovo:

I play better when I'm naked

..i odmah su me cock blockali,tako da više nemogu vidjeti što pišu...LOL

Znamo već da imaš čudne sklonosti {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3/47803.aspx?page=1094&jumpto=2831291&sort=asc&view=flat

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

E da vidimo sta sad Far cry 3 nudi {#}

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Blade Runner31 kaže...

Ja sam na hitmanu, ass creed 3 je na čekanju kao i far cry. Ne sviđa mi se otovorenost far crya, meni je jedinica najbolja ipak bila.

15 godina
Blade Runner31 kaže...

Bas i ja cekam... svidja mi se ideja da ponude odmah i editor.

Cini mi se da time igra dobija na duljem zivotu.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Klik {#}

Battlelog: D-Ki11a
Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice