- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nagradna igra:
Broj sudionika: 1
Cijena sudjelovanja: 70kn
Nagrada: COD - Black Ops (prvi dio)
Izvlacenje: Kada se popuni prijava
Prijave molim na pm :)
Zavrsena nagradna igra, imamo i pobjednika.
Hvala na sudjelovanju! :)
Yebo ih ovaj novi način "obračunavanja" medalja. Falilo mi još jedan ribbon za MVP. Upravo ga dobijem i on samo nstavi brojati od nule za slijedeću medalju bez da sam ju dobio...
Jadan on s tim govnetom od igre..
Yebo ih ovaj novi način "obračunavanja" medalja. Falilo mi još jedan ribbon za MVP. Upravo ga dobijem i on samo nstavi brojati od nule za slijedeću medalju bez da sam ju dobio...
Navodno su na konzolama dobili "unatrag" sve nedostajuće medalje, kada su skupili samo još jedan ribbon za navedenu medalju.
Ali na "lead" platformi me ne bi čudilo da nam uzmu koju medalju.
Jadan on s tim govnetom od igre..
Je, ali odvoz smeca nikad nije bio jeftin :)... meni svaki mjesec uzmu 30kn. ahhaha
Navodno su na konzolama dobili "unatrag" sve nedostajuće medalje, kada su skupili samo još jedan ribbon za navedenu medalju.
Kako si nonšalantno stavio navodnike za lead platformu, odlično :)
Ma yebeš medalju ali ako višekratnike nisu u stanju izbrojati kako spada - šta sa krupnijim stvarima tek?
PC ionako nije lead platforma, ni službeno ni neslužbeno.
Bio je u početku, a kasnije su razvoj prebacili na Xbox 360 da bi ispoštivali sve rokove.
PC ionako nije lead platforma, ni službeno ni neslužbeno.
Bio je u početku, a kasnije su razvoj prebacili na Xbox 360 da bi ispoštivali sve rokove.
Pa stvaio je lead kao tobož jer su tako pričali prije neg je izašla, zapravo je lead ps3.
ma glupsoni...imama 156/150 za mortar, jucer napravio, nije mi obracunalo za medalju, imam je pod awards, ingame je nisam dobio... a da ne govorim da imam 24/10 za m-com attacker, al medalju ingame dobio nisam XD imam tank superiority winner ribbon, al naravno nemam tank superiority ribbon, a kad sam ga trebao dobiti ako ne za rundu koju sam odigrao. i pobijedio. Pa barem je prije tako bilo. Dobijes win ribbon i onaj obicni za odigranu rundu
isto mi ide na zivce ovo naknadno uvodjenje ribbona. Pa odigrao sam mali milijon CQ dominationa, ali tek su nedavno te ribbone ubacili, odi sad ispocetka ako oces medalju ili ribbon. A nikako da squad wipe medalju ubace, ne kuzim cemu ribbon onda!?!
Čudne stvari se događaju sa tim medaljama i battle reportima. Jučer sam na zetovom acauntu igrao, trebalo mu je dva ribona za stacionarce, dobio sam medalju ali je nije prikazalo u igri niti dalo bodove za nju. Battle report pokazuje vrijeme kao da je igrano prije 19 sati. Za Gun master je falilo 7 ribona i kad sam to napravio dobio sam medalju i 10 000 bodova. Na mojem acauntu su se pojavile neke medalje za koje je falilo još ribona, ali ne znam da li su dali bodove jer ne obračam pažnju na njih kad mi više nisu potrebni.
Izgleda da se novi 'premium' assignmenti neće moć obavljati dok svi stari nisu ispunjeni. Gledao sam na nekim profilima PS3 igrača i čini se da je tako. Bezveze.
ma glupsoni...imama 156/150 za mortar, jucer napravio, nije mi obracunalo za medalju, imam je pod awards, ingame je nisam dobio... a da ne govorim da imam 24/10 za m-com attacker, al medalju ingame dobio nisam XD imam tank superiority winner ribbon, al naravno nemam tank superiority ribbon, a kad sam ga trebao dobiti ako ne za rundu koju sam odigrao. i pobijedio. Pa barem je prije tako bilo. Dobijes win ribbon i onaj obicni za odigranu rundu
Ma šta će ti to
Dobro, koja je onda lead platforma?
Prvenstveno zato što je s njega lakše portati na PC nego s PlayStationa 3, budući da se radi o vrlo sličnim sustavima.
Prvenstveno zato što je s njega lakše portati na PC nego s PlayStationa 3, budući da se radi o vrlo sličnim sustavima.
Ti znaš da je džukac inžinjer?
Imam i njegvu vizitku, da.
Battlefield je na twitteru objavio vo:
Play BF3 in style with the new Aftermath T-shirt now available in the DICE Store: http://bit.ly/Y9DiaH #BF3
....a ja im napišem ovo:
I play better when I'm naked
..i odmah su me cock blockali,tako da više nemogu vidjeti što pišu...LOL
Moram konstatirati da je dosadno danas na forumu... Predlažem uvođenje kartona za one koji ne izazovu barem jednu svađu tjedno!
Battlefield je na twitteru objavio vo:
Play BF3 in style with the new Aftermath T-shirt now available in the DICE Store: http://bit.ly/Y9DiaH #BF3
....a ja im napišem ovo:
I play better when I'm naked
..i odmah su me cock blockali,tako da više nemogu vidjeti što pišu...LOL
Znamo već da imaš čudne sklonosti
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3/47803.aspx?page=1094&jumpto=2831291&sort=asc&view=flat
E da vidimo sta sad Far cry 3 nudi
Ja sam na hitmanu, ass creed 3 je na čekanju kao i far cry. Ne sviđa mi se otovorenost far crya, meni je jedinica najbolja ipak bila.
Bas i ja cekam... svidja mi se ideja da ponude odmah i editor.
Cini mi se da time igra dobija na duljem zivotu.