Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.213.169
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
Lewa kaže...

Steka mi nekad bf3. Na ultra nekad ne steka mogu igrat normalno a na low nekad steka jace nego na ultra u cem je problem?
4gb ram win7 64bit gtx650 dual core 3.0 E8400

Problem je u "dual core 3.0 E8400" dijelu.

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
14 godina
Battlefield 3

Mislim da je pitch up,tako je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
drahic kaže...
the_dammed kaže...

Trening,trening i samo trening.

Meni je osnove neke Shinox pokazao,dalje sam se sam ucio.  Na praznom nauci osnove. Dalje na publicu uci mjenjat sa gun-a na rocket pods-e,tako da ima smisla kad  gadas tenk na zemlji.

Nauci se radit krugove. Ali ne nabit shift i vrtit se doslovno u krug ,nego radit,gore-dolje krugove,i jos bitnije one dijagonalne da mu dodes na rep.

tako je, bez vjezbanja i vjezbanja nema napredka, koliko god se tesko u pocetku cinilo skill i iskustvo ce doci na svoje, ma kakav god imao score (1-22 itd), jer svi smo mi krenuli od nule, i svatko je eksperimentirao koje mu vozilo najvise odgovara, neki su se odma pronašli, a nekima (meni) je trebalo malo mjesanja vrsti vozila da pronadem kaj mi najvise odgovara hehe

isto tako makar bio u jetu ili heliju, uvijek je dobro kada imas nekoga dobroga sa svoje strane, bio to kolega iz tvog klana, prijatelj na tsu ili cak iskusan pilot u samoj igri, sve se svodi na dobru komunikaciju i izmjenu informacija, pa makar se to svodilo na ingame chat, i to je bolje nego nista...

ja znam da kada dodem na ts i onda me Astra pozove i kaze da nemoze sve sam rijesavati na serveru i da mu treba mala pomoć, onda se ja spojim i da vidiš kad se udruzimo u jetovima i okrenemo rundu u svoju korist, sve se temelji na dobro komunikaciji, isto tako se spojimo skupa i idemo letit sa jetovima i onda toliko izownamo ekipu da više svi odustanu od zracnih vozila i onda nam dojadi u zraku posto nema vise zanimacije i počnemo se glupirati... isto tako se ja znam spojit na ts i onda uvazeni gospodin Astra se pocne hvaliti kako owna ekipu u jetu na nekom serveru i kako ima score 54-1, i onda sam ja naravno prisiljen preci u suprotni team i malo mu korigirati njegov uvazeni KD i prisiliti ga da ''odjednom'' dobije ''connection to server timed out'' {#}

isto tako i kad mi dojadi jet, onda sa svojim drugim kolegama (kako bi perky rekao) unlimited i ostalima odem na server i idemo prašiti sa helijem... dovoljna je samo komunikacija i malo više skilla i nastaju čuda, runde se mogu okrenut i za 180°{#}

http://www.youtube.com/heat4HD
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2012 11:58 (Scrappy).
14 godina
Battlefield 3

Morat cu ispravit kolegu Heat-a u nekim stvarima.  Konekcija nije pukla na 54-1 nego na nekih 126-2x {#}

I to me nebi skinuo da nisi ko ostale pice koristio ecm jammer da te ne vidim na mapi i da onda napadnes. {#} 

Ali,da,slazem se,dobro bi ti/vam da imate support u zraku sa ts-a. Jer,Heat i ja recimo ako igramo u tandemu,to jako pomogne,jer ako je meni ili obratno netko na repu,kazes mu da ga skine/makne. Isto tako se odmah-lakse dogovoris da zajedno napadate AA koji vas zivcira sa lockanjem itd.

Ima masu stvari u kojima te frend/kolega sa Tsa spasi i pomogne. Di ces ti njubinama objasnitna chatu sta,tko,gdje..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Scrappy kaže...

i malo više skilla i nastaju čuda, runde se mogu okrenut i za 360°{#}

ali ako se okrenu za 360 to i nije nekakav pomak {#}

14 godina
fear619 kaže...
Scrappy kaže...

U miss d point...  Sa dobrim timom se okrene i za 180runda i 360 i 720 i 1080...

Lakse sad?

17 godina
odjavljen
drahic kaže...
fear619 kaže...
Scrappy kaže...

U miss d point...  Sa dobrim timom se okrene i za 180runda i 360 i 720 i 1080...

Lakse sad?

Ja isto smatram da to nije politički korektno prema brojevima i zdravoj logici!

Freak Show Inc.
16 godina
fear619 kaže...
Scrappy kaže...

evo ispravio sam da uvazena gospoda nebi plakala previše

17 godina
odjavljen
Scrappy kaže...
fear619 kaže...
Scrappy kaže...

evo ispravio sam da uvazena gospoda nebi plakala previše

Ali šteta je već nanesena... Predlažem zatvaranje topica!

Freak Show Inc.
15 godina
Battlefield 3

Baš mi je dosta ovakvog života...kaže heatpwnsić i okrene se za 360° te počne novi, bolji život.

Okrenuo se totalno opozitno od prijašnjeg i sad rastura.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Baš mi je dosta ovakvog života...kaže heatpwnsić i okrene se za 360° te počne novi, bolji život.

Okrenuo se totalno opozitno od suprotnog!

Freak Show Inc.
16 godina
fila2208 kaže...

nije valjda da se još ljutiš za ono {#}

17 godina
odjavljen
Scrappy kaže...
fila2208 kaže...

nije valjda da se još ljutiš za ono {#}

Šta si mu i ti nešto spakirao? {#}

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 3

btw. novi battlelog updejt nam otkirva nazive novih mapa u aftermathu, 15 novih asajmenta, novi dogtegovi, vozila, medalje i riboni itd...

nazivi mapa nazivi mapa
assignmenti assignmenti
crossbow crossbow
vozila vozila
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2012 12:32 (Scrappy).
Moj PC  
18 1 hvala 18
13 godina
neaktivan
Scrappy kaže...

btw. novi battlelog updejt nam otkirva nazive novih mapa u aftermathu, 15 novih asajmenta, novi dogtegovi, vozila, medalje i riboni itd...

Na Battlelog appu se vec da vidjeti sto je potrebno za koji assignement - npr. za xbow je ptrebno pobijediti u Scavengeru 3 puta

(nemam pojma da li je isto vidljivo na net verziji, obzirom da nisam pri kompu)

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo ljudovi novi beta driver

310.61

od NIVIDI-e http://www.guru3d.com/news_story/download_geforce_310_61_beta_driver.html

Nadam se da se BF3.exe neće rušiti kao što je bio slučaj u zadnja 2

Sranje bf3.exe opet stopped working još ne valjaju barem meni za 660ti pe oc

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2012 15:21 (pczoneextra).
Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
191x7 kaže...
Lewa kaže...

Steka mi nekad bf3. Na ultra nekad ne steka mogu igrat normalno a na low nekad steka jace nego na ultra u cem je problem?
4gb ram win7 64bit gtx650 dual core 3.0 E8400

Problem je u "dual core 3.0 E8400" dijelu.

Promjena sa dual na quad core ti pomociu ovoj igri vise nego sto mozes povjerovati, posto je vecina odradjena sa klijentske strane, pa recimo sto je vise ljudi na mapi vise treba CPU snage.

Skok sa 4 GB na 8 GB srpijecava cesta loadiranja unutar igre, tipa kada se naglo okrenes, a on mora loadat - sto dovodi do usporavanja dodatno.

Skok sa Core2Duo/Quad na i5 ili i7 ce ti uciniti cuda-makar na papiru se sve cini isto.

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
14 godina
Battlefield 3

can somebody explain this? kad si bolji onda si čiter

battlelog: DerpishHerpish
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ProTeinZ kaže...

ROFL. Nije te admin banao nego punkbuster. Tako ti treba čiteru.

14 godina
Hummer kaže...
ProTeinZ kaže...

ROFL. Nije te admin banao nego punkbuster. Tako ti treba čiteru.

imo sam score 44 11 i kao prvo pise admin decision

battlelog: DerpishHerpish
17 godina
ProTeinZ kaže...

Da je normalan ban od admina servera to bi ovako izgledalo

http://img.techpowerup.org/111203/ban%20again.png

A ovo što si ti dobio budi sretan ako se ne prenese na druge PB servere.

17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Prije par dana na zibi, partija 1000 ticketa. Gro ljudi na serveru i super se igra - nema onih kampera gore u galeriji, nitko ne jede g0vna sa c4 i slične fore, borimo se za zastave ko sumanuti, milina. Od partije ostalo još cca 200 ticketa sa obje strane. Slučajno pogledam u chat prozor a tamo piše da je neki lik (ne znam nick) kickan zbog prevelikog KDR! Dečko je imao KDR nešto preko 5. Dečko super igrao (protivnička ekipa) i nitko nije imao primjedbi. Pa kakve su to kretenske fore?

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

evo jedna moja od prije par dana.

a samo sam se htjeo u heliju malo provozati{#}

Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Calinjos kaže...

Promjena sa dual na quad core ti pomociu ovoj igri vise nego sto mozes povjerovati, posto je vecina odradjena sa klijentske strane, pa recimo sto je vise ljudi na mapi vise treba CPU snage.

Skok sa 4 GB na 8 GB srpijecava cesta loadiranja unutar igre, tipa kada se naglo okrenes, a on mora loadat - sto dovodi do usporavanja dodatno.

Skok sa Core2Duo/Quad na i5 ili i7 ce ti uciniti cuda-makar na papiru se sve cini isto.

Kakvo loadiranje? Pa radi se samo o razlici između virtualne i fizičke memorije. Pa neće ti u pola runde na caspianu "učitavati" antenu jer si se okrenuo prema njoj.

Freak Show Inc.
14 godina
ProTeinZ kaže...

Tocno to, ista stvar i meni prije koji dan http://www.bug.hr/_cache/a9c964acac912826004002b7d5513682.jpg :(

I onda to radi preko Punk Bustera. Super..

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
Hummer kaže...
ProTeinZ kaže...

ma to ga je admin kickao.

i ja sam davno dobio takav kick kad je bio onaj gun master turnir , bio sam daleko prvi ,samo šta nisam pobijedio i dobio sam ban indentičan kao i ovaj dečko,

nikakav punkbuster to je admin.

Battlelog CRO_ZeNGe
16 godina
Hummer kaže...
ProTeinZ kaže...

Ma šta ti pričaš čovječe?

Dobio je ban/kick whatever od strane admina, ti očito ne znaš da u ban/kick decision moš napisat šta te volja?

Ova fora sa 'repovima' i zlopamtilima iz bc2 je već toliko česta da je smiješno.

17 godina
neaktivan
Friday kaže...
Calinjos kaže...

Kakvo loadiranje? Pa radi se samo o razlici između virtualne i fizičke memorije. Pa neće ti u pola runde na caspianu "učitavati" antenu jer si se okrenuo prema njoj.

Da li sam ja spomenuo da ti nece nesto loadati na pocetku nego tek naknadno?

Pa da, o tome i pricam, ako je "antena" u virtualnoj memoriji, kada se krenes okretati , paging proces pocinje-disk radi, utilizira se CPU.

Štek štek.

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
15 godina
Friday kaže...

Prije par dana na zibi, partija 1000 ticketa. Gro ljudi na serveru i super se igra - nema onih kampera gore u galeriji, nitko ne jede g0vna sa c4 i slične fore, borimo se za zastave ko sumanuti, milina. Od partije ostalo još cca 200 ticketa sa obje strane. Slučajno pogledam u chat prozor a tamo piše da je neki lik (ne znam nick) kickan zbog prevelikog KDR! Dečko je imao KDR nešto preko 5. Dečko super igrao (protivnička ekipa) i nitko nije imao primjedbi. Pa kakve su to kretenske fore?

Imaš auto kicker nekad za prevelik kdr da blokira wannabe cheatere koji nabiju nerealan kdr.

Automatksi kika, mene je čak banalo već 4-5 puta sa zibe tako jer sam imao preko 4-6kdr.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

kad točno izlazi aftermath?

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice