Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.202.614
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 3
Kendo kaže...
pirat kaže...

EA povodom 10-te godišnjice Battlefielda i 2 milijuna premium dečkića daje BF 1942 besplatno na originu,pa navalite...LINK

Već se skida. Baš me zanima kako će izgledati danas, zadnji put sam je igrao na 486-ci.

Minimum System requirements 

PC: 500 MHz CPU, 128 MB RAM, 3D accelerated 32 MB video card(Nvidiarecommended) or equivalent with HTL and a 24-bit z-buffer, 1.6 GB free hard disk space plus space for saved games, 8X Speed CD-ROM/DVD-ROM, DirectX 9 Compatible Sound Card

15 godina
pirat kaže...

EA povodom 10-te godišnjice Battlefielda i 2 milijuna premium dečkića daje BF 1942 besplatno na originu,pa navalite...LINK

Yes, možda tu budem imao preko 40fps :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma ti si jedan običan diplomirani provokator {#} Kenjaš stalno kad god staviš SS iz igre nije neki score a ljudi quitaju zbog tebe, a kao asval kriv{#}  Mene samo zanima kako bi igrao na 60+ fps-a..{#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
ARazer kaže...

Ma ti si jedan običan diplomirani provokator {#} Kenjaš stalno kad god staviš SS iz igre nije neki score a ljudi quitaju zbog tebe, a kao asval kriv{#}  Mene samo zanima kako bi igrao na 60+ fps-a..{#}

Pa i nije, da je kdr preko 3-4 kao ivici ili tako nekom onda bi reko. Bacio partiju da vidim da se prisjetim asvala. Osjećam se kao ruski motherfucker komandos :)

A ne znam, mislim da ću počet bacat novce u banku i do bf4 valjda uzet komp :)

A dotad treba nać i posao i uselit se sa curom kupit auto...ajaoajaoj :)

Šta se ti žališ pico, kad ja moram kvitat kad ti mene gaziš :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
bik kaže...

Već se skida. Baš me zanima kako će izgledati danas, zadnji put sam je igrao na 486-ci.

PC: 500 MHz CPU, 128 MB RAM, 3D accelerated 32 MB video card(Nvidiarecommended) or equivalent with HTL and a 24-bit z-buffer, 1.6 GB free hard disk space plus space for saved games, 8X Speed CD-ROM/DVD-ROM, DirectX 9 Compatible Sound Card

Onda neki malo jači ali uglavnom jako davno.

K4lim3ro
14 godina
Battlefield 3

Evo, upravo probah malo 1942 multi.......

Jao kako sam penetriran {#}

Strašno je koliko sam zaboravio igrati igru, prva stvar je sto sam automatski počeo gadati sve igrače sa crvenim imenima, a ja axis {#}.

Pa fulam sve živo, čak ni tenk nisam pogodio sa 3 m udaljenosti (ja u tenku naravno).

Niš, morati ću opet ponoviti gradivo.

BF3 Battlelog: pijana_carapa
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kendo kaže...
bik kaže...

Ako se ne varam BF 1942 je izašao 2002. godine. Tada sam mislim imao Pentium III 933 MHz, 128 ili 348 MB SDRAM, S3 Savage 4 32MB.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
14 godina
191x7 kaže...
Ako se ne varam BF 1942 je izašao 2002. godine. Tada sam mislim imao Pentium III 933 MHz, 128 ili 348 MB SDRAM, S3 Savage 4 32MB.

Pentium 4 1.6 ghz, 256 ram-a, geforce 2 mx te 17 inčni crt monitor (koji mi je potrajao do 2008) je bila moja pila.

Uf sto se bf u to doba šilijio, još kada se prisjetim raznih recenzija iz gaming časopisa, pa toga da je tada igra glasila kao  najbolja igra s animacijama pokreta, lica, akcije, .....

Jest da me srce zaboljelo kada ju maloprije upalih a ono pixeli {#} naspram trice, ali ipak se to da izdržati.

A ljudina naravno neće ni primjetiti razliku, jedino kaj će ga jeb@ti je to sto nema m16 nigdje na vidiku {#}{#}

BF3 Battlelog: pijana_carapa
15 godina
191x7 kaže...
Kendo kaže...
bik kaže...

Meni se činilo da je to bilo puno prije, a stvarno izašao je 2002 godine. Ali sad možemo usporediti koliko je tehnika napredovala u ovih 10 godina. Nemojte zamjeriti ipak sam ja deda pa polako zaboravljam{#}

K4lim3ro
13 godina
Battlefield 3

Ovaj 1942 je tako zarazan, šteta što ima debila koji je team killaju za vozila, a i za bezveze..

A najviše me obradovala ona muzika ^^

Nema tog pitanja na kojeg ja imam pametan odgovor.
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Bilo dobro na xxx serveru danas...tako dugo do kad me nisu kickali..{#}

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 23:51 (Zero2).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Zero2 kaže...

lol...zasto kick!? sigurno su imali 870 razloga{#}

bakaxxx
15 godina
neaktivan
BDS kaže...
Zero2 kaže...

lol...zasto kick!? sigurno su imali 870 razloga{#}

a ili si ubio xyana previse puta ( da i 1 je previse {#}) ili vip slotovi koji random kickaju, za sta je opet xyan kriv jer je on (bot) valjda jedini na vip listi   {#}

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.11.2012 0:18 (berto).
17 godina

Dadek, izem ti sacmu! :)

Doslo mi je da si uzmem Spasoja i vratim ti {#}

15 godina
Battlefield 3

Kul partije na xxx večeras. Samo ću reć da što domaći ljudi, neki, gađaju to nije normalno. dakle samo ga vidim i dobijem head. Ova igra je preprespora za neke ljude i za partije koje se vode na inf only malim mapama.

Svaka čast za teamplay i to sve, srećom sam dobio pisovce u tim pa pobijedio par puta :)

ggwp

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 3

Evo, Nicz je uploadao video gdje nas je sve pohaxao 85/0.

Mene i Cecila je roknuo dvaput zaredom sa TV-om kad smo bili izvan dosega.

Mi smo njega također gađali TV-om, ali naravno i promašili kad je bio izvan dosega.

Točno na 8:00 minuti pogledajte što papci rade.

Došao mu Debela Berta sa boka i roknuo ga sa dvije rakete i spustio na 19%.

Ovaj njega skine sa TV-om k'o od šale :)

Nakon toga se shupci isprebacuju s jedne pozicije na drugu i fixaju heli u zraku.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja tu ne vidim nikakav hack, jednostavno su dobri u heliu. pogledao sam cijeli video i samo mogu reć da su dobri. a ovo za popravljanje u zraku..epic

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Bas. Nikakav hax switchali su se jer guner ima fire extinguisher i tako popravili heli i vratili natrag.

A vidim i novi nazivi camper in heli epic, no teamplay....lik cisti nebo i stiti zastave ali da no teamplay plakanje na balkanjeros nacin...nedaj boze da je netko bolji od tebe ^^

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.11.2012 2:15 (melem).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zero2 kaže...

Ako je to bilo odmah na početku runde, čini mi se Bazaar (oko 20-ak ljudi). Onda sam te ja slučajno kickao (sorry), bio je pre jak tim pa sam damu, mastera i mene prebacio u drugi i onda kako imam samo 5 sec dok nas autobalanser ne vrati morao sam brzo premjestit trojcu u taj jači tim a pošto su mi kick i swap opcije jedna do druge jednog igrača sam slučajno kickao. 

Ako nije to onda je ovo šta je maus rekao {#}

HR_Nick
14 godina
nick54312 kaže...
Zero2 kaže...

Ako je to bilo odmah na početku runde, čini mi se Bazaar (oko 20-ak ljudi). Onda sam te ja slučajno kickao (sorry), bio je pre jak tim pa sam damu, mastera i mene prebacio u drugi i onda kako imam samo 5 sec dok nas autobalanser ne vrati morao sam brzo premjestit trojcu u taj jači tim a pošto su mi kick i swap opcije jedna do druge jednog igrača sam slučajno kickao. 

http://i.imgur.com/ttqoN.gif

You should never underestimate the predictability of stupidity
16 godina
Battlefield 3
Vidim 870 u modi a?samo pumpajte!
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
nick54312 kaže...
Zero2 kaže...

Pa zar je uključeno to nešto za VIP slotove? Pa mene je jučer oko 18:30h kickalo (ono kad si ti otišao sa servera a ja i Master ostali)? Gasi to VIP sran*e!

Dama_The_Crow
14 godina
Soldier977 kaže...
nick54312 kaže...
Zero2 kaže...

Pa zar je uključeno to nešto za VIP slotove? Pa mene je jučer oko 18:30h kickalo (ono kad si ti otišao sa servera a ja i Master ostali)? Gasi to VIP sran*e!

pa tebe je kickalo da xyan uđe...jbg dama...bad luck.... {#}

ali stvarno su bile dobre partije....mnogo naše ekipe skida nenormalno, ali svaka čast... {#}

My BF3 Battlelog: MasterChurner
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Evo, Nicz je uploadao video gdje nas je sve pohaxao 85/0.

Mene i Cecila je roknuo dvaput zaredom sa TV-om kad smo bili izvan dosega.

tipkali smo se malo pa mi je dao link di i sta treba,kaze 22 eura mj dana i ako ti se omakne pogadjas sa tv-om sa Firestorma na Caspian ;)

J*** mu pas staru neozbiljnu.

[19xx] C3c1l
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.11.2012 8:53 (C3c1l).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Koja je najbolja puska za assault klasu, zasad koristim Famas ali ima prevelik recoil pa na velike udaljenosti trza ko lud. Koja je puska dakle najbolja da idem s njom igrat da unlockam attachmente.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ajoooj, to je onaj Danac.... Neki čudan lik...

Battlefield 3: [G]Diretore_BB
14 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Koja je najbolja puska za assault klasu, zasad koristim Famas ali ima prevelik recoil pa na velike udaljenosti trza ko lud. Koja je puska dakle najbolja da idem s njom igrat da unlockam attachmente.

m16a3 ,aek i m416 su ti najbolje.

famas je sranje

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
neaktivan
Volvox kaže...

A teško je dati odgovor na to... Ovisi kako kome... Većina p*dera igra sa M16A3, OK je ali meni nije.

Ja igram sa M416, meni je OK ali možda nekome neće biti. Na početku mi je bila dobra i AEK-971 ali pre dugo reloada.

Onu L85A2 hvale dosta, nisam igrao sa njom još. SCAR-L kažu da je isto OK ali to je nova tako da trebaš valjda neke assignmente raditi sa Premium.

Probaj malo te puške pa odluči sam, nema najbolje ;)

Battlefield 3: [G]Diretore_BB
13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Volvox kaže...

famas je sranje

Tek sam lvl 11 pa cu vidit dali ih imam:) hvala:)

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
14 godina
neaktivan
Volvox kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Volvox kaže...

famas je sranje

Tek sam lvl 11 pa cu vidit dali ih imam:) hvala:)

to sam ti rekao koje su najbolje u toj klasi ,ali svejedno sa svakom probaj igrat ,pa isprobavaj.

Battlelog CRO_ZeNGe
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice