Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.203.052
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nemojte gasiti UPnP jer vam za neke stvari treba, prvo što mi pada na pamet su konzole, odnosno XBL i PSN (ako ih koristite) ili bilo koja igra koja koristi sustav spajanja kakav je koristio MW2, Bulletstorm, FIFA i slične igre u kojima nema dedicated servera.

Ono što možete napraviti je otvaranje potrebnih portova, koji su navedeni negdje na Battlelogu i onda će vam ruter funkcionirati kao da ste za BF3 ugasili UPnP, a za ostale ćete ga igre i dalje imati.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

2 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Ima li tko za kakav gejm, novak od jucer vas pita :)))

iclock2much

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Jel mogu preko servicesa u winsu 7 zagasit upnp ili moram bas uc u postavke rutera i tamo iskljucit
Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Battlefield 3
Volvox kaže...
Jel mogu preko servicesa u winsu 7 zagasit upnp ili moram bas uc u postavke rutera i tamo iskljucit

Moraš na router-u, isključivanje u Winsima nije dovoljno.

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Istina Danny i ja sam se zaljubio u 870 ...ponovo :) (nemojte reći mojoj ženi pls) ,nekad faila ali nekad odradim stvari sa njom koje nema šanse da odradim sa IAR-om ili bilo kojom drugom pljucom.Neki dan sam uživao napucavajući se sa Semperom :)...doduše Ex i Semper su par puta odletjeli na krilima c4 no to je nevažno  ..čak sam igro SQDM.Nije kao u BC2 ali mi je nekako sad draže upalit bf3 i čitat vajnanje skillera sa m16 i 416 ... :)

All those moments will be lost in time like tears in the rain ... time to die. Nexus6 from Blade Runner

7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

za prave ultra pro skilzorze je MK3A1 sa slugom.... :P

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
Nexus66 kaže...

Istina Danny i ja sam se zaljubio u 870 ...ponovo :) (nemojte reći mojoj ženi pls) ,nekad faila ali nekad odradim stvari sa njom koje nema šanse da odradim sa IAR-om ili bilo kojom drugom pljucom.Neki dan sam uživao napucavajući se sa Semperom :)...doduše Ex i Semper su par puta odletjeli na krilima c4 no to je nevažno  ..čak sam igro SQDM.Nije kao u BC2 ali mi je nekako sad draže upalit bf3 i čitat vajnanje skillera sa m16 i 416 ... :)

Decki jako dobro igraju sa slugom! Ali, majke mi, ti nisi normalan sto si mi radio {#}

Mala mi je bila utjeha kad sam te pogodio Kornetom  {#}

Btw, mrzim Zdenka, Deadmausa, Bastu i Antraksa!!!!! {#} {#}

Trebam samo cetiri pobjede u TDM da dobijem medalju, ali NEEE....

Prva runa upadne lik, level 19 (ne orlic) i napravi 60:30

Druga runda moji svi oko levela 10-40 na drugoj strani orlici

Treca - napokno nadjem izjednacen server i onda 100 ticketa do kraja upadnu Zdenko i D3admau5 i preokrenu mec!

I trazim ja novi server, i jos 150 do kraja, ogromna razlika, ja se veselim, i onda upadnu Basta i 4ntraks, i pogadjate....!!!

I tako se zaredalo 15-tak rundi, dvije sam uspo dobiti.

Mucki provokatori, nooovi, trolovi, nabijem vas na LMG! {#}

I da, nakon 5 sati igranja jucer jos nemam TDM medalju  {#}

A najtuznije je kad si medju prva tri MVP, a tvoj tim izgubi..... Deset puta za redom....

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 13:01 (CyberDemonVZ).
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Esc - squad - switch team - yes. 

Problem?

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

0 0 hvala 0
14 godina
xyan kaže...

za prave ultra pro skilzorze je MK3A1 sa slugom.... :P

To djubre je isto opako ali 870 je nekak posebna. Ekipa dosta vajna ali to daje čar. Mana pljuce je da kad se vratiš na "normalno" oružje imaš feeling da pucaš sa gumenim mecima jer jednostavno nikako da padne ekipa :)

You should never underestimate the predictability of stupidity
17 godina
neaktivan
Zero2 kaže...

To djubre je isto opako ali 870 je nekak posebna. Ekipa dosta vajna ali to daje čar. Mana pljuce je da kad se vratiš na "normalno" oružje imaš feeling da pucaš sa gumenim mecima jer jednostavno nikako da padne ekipa :)

Igrao sam jučer nakon 870 s M16 i jednostavno sam prestajao pucat. Stisnem jednom i okrenem se. :)

16 godina
Danny_HR kaže...

Esc - squad - switch team - yes. 

Problem?

ohooo, 90% put kaj pritisnem esc je da napravim to :D.... pro team nema šta

http://www.youtube.com/heat4HD
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Nemojte gasiti UPnP jer vam za neke stvari treba, prvo što mi pada na pamet su konzole, odnosno XBL i PSN (ako ih koristite) ili bilo koja igra koja koristi sustav spajanja kakav je koristio MW2, Bulletstorm, FIFA i slične igre u kojima nema dedicated servera.

Ono što možete napraviti je otvaranje potrebnih portova, koji su navedeni negdje na Battlelogu i onda će vam ruter funkcionirati kao da ste za BF3 ugasili UPnP, a za ostale ćete ga igre i dalje imati.

Eto jučer sam to postao ali eto ga opet

If you are playing on PC, please enable the following online ports on your connection:
TCP: 80, 443, 9988, 20000-20100, 22990, 17502, 42127
UDP: 3659, 14000-14016, 22990-23006, 25200-25300

pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 14:08 (peroko).
13 godina
protjeran
sinoc dobio G3! i zaljubio se, likovi kad me vide rade suicid od straha:)...
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Hvala svima koji su mi odgovorili, probat cu sve sta kazete jer bi jednostavno bila steta sebe uskratiti za iskustvo igranja Battlefielda. Inace, modem koji koristim je Thomson TG782i od T-Coma.

Jedino sta me sada sada Peroko "ubio" svojim iskustvom. Ako se to i meni bude dogodilo, a moglo bi jer sam k..... srece, onda se mogu komotno upucati jednim od gore navedenih oruzja.

PS. Google je moj najbolji prijatelj, to znam, ali ako neko ima link gdje se detaljno objasnjava to port forwardiranje da mi ga posalje, molim lijepo! Da mi ustedi na vremenu.

Jos jednom, svima hvala!

Najbolji ste!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Nexus66 kaže...

Btw, mrzim Zdenka, Deadmausa, Bastu i Antraksa!!!!!  {#}  {#}

Prva runa upadne lik, level 19 (ne orlic) i napravi 60:30

Druga runda moji svi oko levela 10-40 na drugoj strani orlici

Treca - napokno nadjem izjednacen server i onda 100 ticketa do kraja upadnu Zdenko i D3admau5 i preokrenu mec!

I trazim ja novi server, i jos 150 do kraja, ogromna razlika, ja se veselim, i onda upadnu Basta i 4ntraks, i pogadjate....!!!

I tako se zaredalo 15-tak rundi, dvije sam uspo dobiti.

Mucki provokatori, nooovi, trolovi, nabijem vas na LMG!  {#}

I da, nakon 5 sati igranja jucer jos nemam TDM medalju    {#}

A najtuznije je kad si medju prva tri MVP, a tvoj tim izgubi..... Deset puta za redom....

a zato si igrao sa M16-icom, bilo je meni cudno da nemas M240B u rukama  {#}{#}

{#}

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jako, jako dugačko, ali vrlo zanimljivo štivo. Naravno, samo ako BF pratite puno godina, inače nećete moći povezati neke stvari koje se spominju u tekstu.

http://www.mordorhq.com/showthread.php?3880-The-True-Story-of-Battlefield-3-the-Battlefield-Franchise-Its-Community-amp-EA-DICE

Svi bi veterani Battlefielda obavezno trebali pročitati.

3 0 hvala 6
16 godina
Danny_HR kaže...

Jako, jako dugačko, ali vrlo zanimljivo štivo. Naravno, samo ako BF pratite puno godina, inače nećete moći povezati neke stvari koje se spominju u tekstu.

http://www.mordorhq.com/showthread.php?3880-The-True-Story-of-Battlefield-3-the-Battlefield-Franchise-Its-Community-amp-EA-DICE

Svi bi veterani Battlefielda obavezno trebali pročitati.

Poznata priča,...

Commander

Comm Rose

in game VOIP

Lag

console port

itd.

Ovdje u tekstu je skračeno moje mišljenje:

Svi sve znaju, a na kraju se ispostavi da neznaju aka pokvareni telefon, raspad ekipe, quick money, fast sex,,,,,

Lud hebe => zbunjenog {#} najkaše rečeno

[M|C] LuX_CROATIA
13 godina
berto kaže...
CyberDemonVZ kaže...

.....

I da, nakon 5 sati igranja jucer jos nemam TDM medalju  {#}

a zato si igrao sa M16-icom, bilo je meni cudno da nemas M240B u rukama {#}{#}

{#}

Da, vidio sam da trebam ozivljavati svoje kad su padali ko muhe, a nekako M16 ide k toj duznosti {#}

Al mi je ipak bas drago kad netko bolji od mene upadne u suparnicki tim, inace ne bi do sada naucio nista novo {#}

Jucer samo nisam mogao vjerovati kako se sve poklopilo {#}

EDIT: vidim da nitko nije spomenuo novosti vezane uz Battlefield 4 na TEMI na fourmu

- BF4 has a 1yr development cycle and has a tenative launch date of oct 23rd 2013 

- it will be on the big 3 current gen systems as well as next gen platforms (only sony and M$, as well as pc) 

- commander role in MP will return with new tools and abilities 

- voice commands 

- battlelog will be tied to the game 

- game will support video recording with internal replay system this might be in box or via dlc.. thats unclear or if its universal paltform inclusion 

- currently there are three factions: USA, Russia, and China!! 

- female charcaters (NPC's) and the ability to play as them in MP 

- next gen systems and pc will support 64-player MP however current gen console releases wont 

- frostbite 2.0 

- next gen console versions run @ approx 60fps, current gen @ 30fps, PC will ahve an FPS lock of 100fps 

- exp system will be again present

Pogledajte BF4 temu za vise detalja.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 16:06 (CyberDemonVZ).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Hah, slucajno se poklopilo - sta ces, ali fino smo se napucavali :)

Puno veci gust mi je kad ubijam poznate, ali uz to mi je i draze kad me netko domaci ubije nego neki no-name stranac.... {#}

14 godina
Basta kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Hah, slucajno se poklopilo - sta ces, ali fino smo se napucavali :)

Puno veci gust mi je kad ubijam poznate, ali uz to mi je i draze kad me netko domaci ubije nego neki no-name stranac.... {#}

slazem se sa ovime....zato mi je neko vece bilo gust se napucavat sa bastom, chuckyem i jos par ekipice na TDM-u... {#}

My BF3 Battlelog: MasterChurner
16 godina
Prrdobar tekst…
15 godina
Battlefield 3

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/48117496/1/349195466/

nebitan score nije neki vrh već je mali asval yeben. Dugo ga nisam koristio pa sam danas reko malo, simpatičan je jako.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

ajde ljudi dodajde još jednog bambija u svoje frendove, tek je ušao u ovo sve tako da mu treba ekipa da se može normalno zabavljat :)

kako sad imam kolokvije dva tjedna, neću moć igrat, vi me dodajte pa ćemo nakon toga nekad malo zaigrat

be gentle, please

unaprijed hvala svakom tko me doda {#}
http://battlelog.medalofhonor.com/bf3/user/dev0lver/

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
fila2208 kaže...

nebitan score nije neki vrh već je mali asval yeben. Dugo ga nisam koristio pa sam danas reko malo, simpatičan je jako.

Meni je veoma simpa {#}

Istina, nije m16 ali se moze koristiti uza sve klase (i koristi se {#}) i njegova simpatičnost dolazi stvarno do izražaja  kada npr. prcas kukya sa stotinjak metara a ovaj ko ćorava kokoš traži uzrok.

BF3 Battlelog: pijana_carapa
16 godina
moderator
Battlefield 3

EA povodom 10-te godišnjice Battlefielda i 2 milijuna premium dečkića daje BF 1942 besplatno na originu,pa navalite...LINK

سمندری ڈاکو
Moj PC  
19 0 hvala 28
13 godina

Za vas koji 10 minuta trazite kroz search gdje je prokletinja od BF 1942, nalazi se pod DEMOS! {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
15 godina
pirat kaže...

EA povodom 10-te godišnjice Battlefielda i 2 milijuna premium dečkića daje BF 1942 besplatno na originu,pa navalite...LINK

Već se skida. Baš me zanima kako će izgledati danas, zadnji put sam je igrao na 486-ci.

K4lim3ro
14 godina
Battlefield 3

slucajnost ili ne, taman sam planirao uzeti org key od bf 1942, smarao sam one i na chatu, a sve mi nesto govori da jos malo pricekam, kad ono, FREE :D 

noćas mi se LUDUJE, noćas NEMA sna, noćas čašu TORRESA ispijmo do dna!

0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Što mislite hoće li Ljudina vidjeti razliku u grafici između Bf3 i Bf1942{#}

Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
Moj PC  
31 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice