Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.081.491
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3

Ako netko zeli vidjeti kako izgleda Pi.ka!

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 12:53 (Co7).
14 godina
Skilledžija kaže...
CyberDemonVZ kaže...
xyan kaže...

Btw nasao sam novo pro oruzje koje se moze suprotstaviti m16ici. MK3A1+Slug+Extended mag+Kobra(Holo,RDS)

Ako moze mali opis, nikad nisam igrao sa slug municijom :)

Precizno ko snajper, kamo ciljas tamo pogodi? Koja mu je snaga? Sporiji od obicnog metka?

Ma igram ja zadnjih par dana sa 870 i to ti je k'o lutrija.

Nekad nasloniš cijev na prsa neprijatelju i ne ubiješ, što ne ubiješ... ne pogodiš ga.

Nekad imaš shotove poput čitera.

Uglavnom, kad sam pod supressom, ne mogu pogoditi ništa.

Na daljinu mi isto ne leži baš... možda bi bio bolji da se malo ispraksiram?

Za close quarters je izvrsna i TDM na kanalima, a na ostalim mapama kao što sam napisao - lutrija ;)

Potpis za sve šta si napisao. Shotgun (spas+870) najzabavniji za igrati u posljednjih par dana {#}

You should never underestimate the predictability of stupidity
17 godina
Battlefield 3

Je li tko banan zbog BF3 Premiuma s G2play.net?

Jedan prijatelj mi spominje da nije sigurno uzeti Premium kod njih...

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
191x7 kaže...

I ja se raspitujem za taj G2Play radi Far Cry 3. Različiti su komentari po forumima.

Dama_The_Crow (Kad srce kaže More, novčanik kaže nemore)
13 godina
Zero2 kaže...

Potpis za sve šta si napisao. Shotgun (spas+870) najzabavniji za igrati u posljednjih par dana {#}

Zabavno je ispočetka dok me ne razhebu pa se onda obično prešaltam na AEK ;)

Al taj supress mi ponekad stvarno ide na džigericu... nasloniš mu cijev na prsa, opališ i promašiš... na to poludim.

Jasno mi je da pod supressom ne pogađam na daljinu, aj i na poludistancu, ali kad sam prsa u prsa s protivnikom to ne mogu shvatiti nikako.

[19xx] 4ntraks
17 godina
191x7 kaže...

To ti je rekao prijatelj od prijateljovog prijatelja ili samo prijatelj?

Uglavnom glupost, provjeri na pbans razlog bana pa ćeš vidjet da nije zbog kupovine s g2play shopa.

17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Totalni OT ali znam da će ljude zanimati (barem je meni zanimljivo jer nisam znao {#})

T-konj diže upload:

https://www.hrvatskitelekom.hr/internet/maxadsl/brzina

(sitno pisano pri dnu stranice...)

Freak Show Inc.

5 0 hvala 2
13 godina
Battlefield 3

Dobro jutro!

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: cro.vandal | RaceNET: VandaLzd
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
VandaL.pr! kaže...

Dobro jutro!

Jutro! Može pelinkovac?

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
VandaL.pr! kaže...

Dobro jutro!

Jutro! Može pelinkovac?

Njemu sad dat pelinkovac bi bilo ko i ljutu travu na ljutu ranu. ^^

13 godina
Battlefield 3

Tebalo bi ti {#}

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: cro.vandal | RaceNET: VandaLzd
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
191x7 kaže...

JOJ daj sad će mu sigurno G2play biti kriv preko kojeg puno ljudi kupuje i nikad problema. Zapravo oni su jedini od tih svih key shopova kod kojih je sigurno kupovati.

Dobio je ban zato jer je koristio neki hack ili modificirao nesto, a ne sad tu se izvlači da zato što je kupio premium na G2play. Kolko je meni poznati još nitko nije dobio ban zato što je na krivom siteu kupio premium, pa čak ni oni koji su kupovali indijske.

btw.... meni su digli upload prije neki dan

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 13:11 (Jack Sparrow).
17 godina
odjavljen
VandaL.pr! kaže...

Tebalo bi ti {#}

Vidi, ja nisam znao za tu novost isto kao što ni masa ljudi vjerojatno ne zna - pa nemoj navlačit kožicu bezveze...

Freak Show Inc.
15 godina
Friday kaže...

Totalni OT ali znam da će ljude zanimati (barem je meni zanimljivo jer nisam znao {#})

T-konj diže upload:

još ja sinoć gledam upao sam nešto i ono po 50kb tuče reko neka greška lol

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
Friday kaže...

T-konj diže upload:

još ja sinoć gledam upao sam nešto i ono po 50kb tuče reko neka greška lol

Da, ali ti si inžinjer i kod tebe je to normalno...

Freak Show Inc.
17 godina
Jack Sparrow kaže...
191x7 kaže...

JOJ daj sad će mu sigurno G2play biti kriv preko kojeg puno ljudi kupuje i nikad problema. Zapravo oni su jedini od tih svih key shopova kod kojih je sigurno kupovati.

Dobio je ban zato jer je koristio neki hack ili modificirao nesto, a ne sad tu se izvlači da zato što je kupio premium na G2play. Kolko je meni poznati još nitko nije dobio ban zato što je na krivom siteu kupio premium, pa čak ni oni koji su kupovali indijske.

Ma ne ban u igri, krivo me shvaćate. Ban u smislu da isključe Premium (maknu ti ga da ga više nemaš).

Pričao sam s njihovim tipom na live chatu (EA). EA ima ugovor (tj prodaju samo) s Amazonom i još par trgovina uz sam Origin.

Kaže za druge se ne može garantirati legalnost i da može biti deaktiviran Premium ili čak i cijeli origin account.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
13 godina
neaktivan
MBuda kaže...

Gledam sad na Originu da si uzmem Premium za BF3 sad dok je na 50% popusta i kad stavim to u košaricu za checkout, ponudi mi i MoH ovaj novi isto po 50% popusta? Jel još netko ovo primjetio i da li to zbilja "radi"? Čak dolazim u napast uzet s tim popustom iako nisam baš planirao inače...

50 % off ? I za Hrvatsku ? Nicee

14 godina
neaktivan
191x7 kaže...
Jack Sparrow kaže...
191x7 kaže...

Ma ne ban u igri, krivo me shvaćate. Ban u smislu da isključe Premium (maknu ti ga da ga više nemaš).

Pričao sam s njihovim tipom na live chatu (EA). EA ima ugovor (tj prodaju samo) s Amazonom i još par trgovina uz sam Origin.

Kaže za druge se ne može garantirati legalnost i da može biti deaktiviran Premium ili čak i cijeli origin account.

čista besmislica.

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
CyberDemonVZ kaže...
xyan kaže...

Btw nasao sam novo pro oruzje koje se moze suprotstaviti m16ici. MK3A1+Slug+Extended mag+Kobra(Holo,RDS)

Precizno ko snajper, kamo ciljas tamo pogodi? Koja mu je snaga? Sporiji od obicnog metka?

Nekad nasloniš cijev na prsa neprijatelju i ne ubiješ, što ne ubiješ... ne pogodiš ga.

Za close quarters je izvrsna i TDM na kanalima, a na ostalim mapama kao što sam napisao - lutrija ;)

Čekaj, Ako je Virus dobro skužio?! Ti se žališ da PUMPERICA 870 ne funkcionira na daljinu?! Najbolje da dodatmo autoaim na punpericu, da izbacuje navođene rakete i da uništava tenkove jednim pogotkom?! Jer ti uopče kuziš ćemu služi pumperica?! Si vidio kada realnog vojnika da trči po livadi s pumpericom?!

Malo edukacije

primjeti s koje udaljenosti lik koristi pumpu!!!

Isuse, za što sve ovdje nebudu kukali.....zašto moj nož nemože skinut lika u avionu ili može

!!!!

[M|C] VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK. http://www.pbbans.com/mbi-viewban
15 godina
Battlefield 3

Viruse fila ti kaže:

pošto je ovo samo igra, i to pdosta nerealna moguće su ove stvari.

U bc2 se sa spasom skidalo i pilote helija sa slugsima. Prema tome linkati real life clip je smiješno i uspoređivat ga sa igrom.

Da, slabije su na daljinu, ali sa slugom mogu ubiti dosta daleko, par stotina metara izgleda jer smo se zezali sa njima prije.

Evo što kaže jedan od top100 igrača sa 870: My longest headshot with the 870 and slug rounds is 540 metres

Ugl. ali slažem se letati okolo sa sačmom i plakati jer nije efikasna na daljinu je smiješno.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 13:49 (fila2208).
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Virus X*043 kaže...
Skilledžija kaže...
CyberDemonVZ kaže...
xyan kaže...

Čekaj, Ako je Virus dobro skužio?! Ti se žališ da PUMPERICA 870 ne funkcionira na daljinu?! Najbolje da dodatmo autoaim na punpericu, da izbacuje navođene rakete i da uništava tenkove jednim pogotkom?! Jer ti uopče kuziš ćemu služi pumperica?! Si vidio kada realnog vojnika da trči po livadi s pumpericom?!

Malo edukacije

primjeti s koje udaljenosti lik koristi pumpu!!!

Isuse, za što sve ovdje nebudu kukali.....zašto moj nož nemože skinut lika u avionu ili može

!!!!

čini se da virus vadi riječi iz konteksta jer ja nigdje ne vidim da se netko od njih žali na pumpericu

kaj ti konzumiraš? daj i nama malo {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
Virus X*043 kaže...
 Si vidio kada realnog vojnika da trči po livadi s pumpericom?!

Si ti kada vidio realnog vojnika da trči po livadi sa teškom strojnicom i k tome je diže i puca brže od nekog sa šotganom ili jurišnom puškom?

Ajmo sad ozbiljno... prvo pažljivo pročitaj što je netko napisao pa onda komentiraj odnosno kenjaj.

Ne želim se na ništa, pa nije šotgan snajper da skidam ljude sa parsto metara?!

Samo sam konstatirao da na daljinu nisam bogzna kako precizan s njim.

A ovo za daljinu... koristim slug ako nisi pažljivo čitao tako da ga mogu koristiti i za daljinu.

A pojam "daljina" ja doživljavam na svoj način, a ti vjerojatno na neki svoj izopačeni (vjerojatno misliš na daljine 500 i više metara?).

[19xx] 4ntraks
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Viruse fila ti kaže:

pošto je ovo samo igra, i to pdosta nerealna moguće su ove stvari.

U bc2 se sa spasom skidalo i pilote helija sa slugsima. Prema tome linkati real life clip je smiješno i uspoređivat ga sa igrom.

Da, slabije su na daljinu, ali sa slugom mogu ubiti dosta daleko, par stotina metara izgleda jer smo se zezali sa njima prije.

Evo što kaže jedan od top100 igrača sa 870: My longest headshot with the 870 and slug rounds is 540 metres

Ugl. ali slažem se letati okolo sa sačmom i plakati jer nije efikasna na daljinu je smiješno.

Virus je upravo to htio reč. RL link služi za malo humora i reklamu FPS Russa lika....

Skilledžija kaže...
Virus X*043 kaže...
 Si vidio kada realnog vojnika da trči po livadi s pumpericom?!

Si ti kada vidio realnog vojnika da trči po livadi sa teškom strojnicom i k tome je diže i puca brže od nekog sa šotganom ili jurišnom puškom?

Ajmo sad ozbiljno... prvo pažljivo pročitaj što je netko napisao pa onda komentiraj odnosno kenjaj.

Ne želim se na ništa, pa nije šotgan snajper da skidam ljude sa parsto metara?!

Samo sam konstatirao da na daljinu nisam bogzna kako precizan s njim.

A ovo za daljinu... koristim slug ako nisi pažljivo čitao tako da ga mogu koristiti i za daljinu.

A pojam "daljina" ja doživljavam na svoj način, a ti vjerojatno na neki svoj izopačeni (vjerojatno misliš na daljine 500 i više metara?).

Si tako i curi objašnjavao da ti pojam "veliko" doživljavaš na svoj način{#}

[M|C] VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK. http://www.pbbans.com/mbi-viewban
17 godina
neaktivan
Nick_Diamond kaže...
MBuda kaže...

Gledam sad na Originu da si uzmem Premium za BF3 sad dok je na 50% popusta i kad stavim to u košaricu za checkout, ponudi mi i MoH ovaj novi isto po 50% popusta? Jel još netko ovo primjetio i da li to zbilja "radi"? Čak dolazim u napast uzet s tim popustom iako nisam baš planirao inače...

50 % off ? I za Hrvatsku ? Nicee

http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/html/pbPage.halloween_product_page_en_IE

*OFFER EXPIRES 4th NOVEMBER 2012 23.59 GMT. FOR RUSSIA, POLAND, UK, IRELAND, DENMARK, FINLAND, SWEDEN, NORWAY, SPAIN, BELGIUM, ITALY, THE NETHERLANDS, PORTUGAL, BRAZIL, MEXICO OFFER ENTITLES CUSTOMER TO A 50% DISCOUNT ON PURCHASES OF SELECTED TITLES. FOR GERMANY THIS OFFER ENTITLES CUSTOMERS TO A 40% DISCOUNT TO THE SIMS SUPERNATURAL AND A 20% DISCOUNT TO BATTLEFIELD 3™ PREMIUM EDITION. ALL OTHER PURCHASES OF SELECTED TITLES WILL RECEIVE A 50% DISCOUNT. GOODS MUST BE PURCHASED FROM ORIGIN STORE AT WWW.ORIGIN.COM

ali koliko su kreteni moci ce se i iz HR uzeti...ili ako ne onda barem preko nekog VPN. samo ne svabija :)

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
16 godina
Calinjos kaže...

ali koliko su kreteni moci ce se i iz HR uzeti...ili ako ne onda barem preko nekog VPN. samo ne svabija :)

Pa ja sam kupija premium bez problema sa hrvatskom pod mjestom prebivališta. Samo mi je na vrhu di je localization settings zastava italije, ali ja to nisam minja nego mi je tako uvik kad se logiram na origin.

13 godina
Battlefield 3

pozzzz,jel mozda neko imao slican problem:znaci igra se odjednom zamrzne i cuje se onaj zvuk kao trrrrrrrrrr i trebam restartat komp.:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Doca15 kaže...

pozzzz,jel mozda neko imao slican problem:znaci igra se odjednom zamrzne i cuje se onaj zvuk kao trrrrrrrrrr i trebam restartat komp.:D

Mozda ti je puska zastekala pa se cuje trrrrrrrr?

Battlelog: ljudina
16 godina
Doca15 kaže...

Nestabilan OC procesora,grafe,memorije .. to se mom kolegi dešavalo , kad je zamjenio memoriju prestalo.

17 godina
bik kaže...
Doca15 kaže...

Nestabilan OC procesora,grafe,memorije .. to se mom kolegi dešavalo , kad je zamjenio memoriju prestalo.

Ja sam negdje čitao da kad cheat skuži da je skeniran od strane Punkbustera onda sruši igru/Windowse {#}

Za ozbać, probaj dići napon na memoriji za 0,1V, vjerojatno je tamo problem.

13 godina
Battlefield 3

neznam to mi se prije nije uopce događalom,sve sam vratio na stock i isto je,probat cu druge drivere od graficke i repair igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice