Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.194.703
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
fila2208 kaže...
Jel otključao tko smaw/rpg u suprotnom timu?

That ain't my problem, dude. Ne, ne znaju ni 3 stisnuti...

Spustili se oni i na krov skladišta, napucavali me, pogodilo me par puta i sa nosača aviona.

Više sam htio baciti referencu na to da nas je bar 6 trčalo prema Tunguski. Na TS-u je čak bila optužba da sam odgurao suigrače da dođem prvi do nje.

Vi neki uvijek po istome drvite...

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 10:42 (TomoR).
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kul je kad su preko tipovi koji su prekjučer kupili igru. :)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

11 0 hvala 0
17 godina
Danny_HR kaže...

Kul je kad su preko tipovi koji su prekjučer kupili igru. :)

Znači po vama kada imate napetu partiju (sa balansiranim timovima), pa onda ekipa poquita i novi se spoje u međuvremenu, ako su drastično slabiji, onda treba otići sa servera?

16 godina
moderator
ZeNGe_CRO-mt kaže...

znaći za obradit filmić je to najbolji program?

nisam skužio jel besplatan ili ??

Jednostavan a dobar program ti je Corel videostudio x5,al nije ni on besplatan.

سمندری ڈاکو
16 godina
moderator
TomoR kaže...

Znači po vama kada imate napetu partiju (sa balansiranim timovima), pa onda ekipa poquita i novi se spoje u međuvremenu, ako su drastično slabiji, onda treba otići sa servera?

Ne,nego se treba prebaciti u jači tim i rejpat slabiji tim.

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

bas sam  to htel i napisati sad...ali kad sam trazio, nigdje ga nisam pronasao "besplatno"...

17 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Ne stari. Ja se zajebavam malo.

Ali je činjenica da igrate gotovo isključivo sa slabim protivnicima, ja opće ne znam kako to nalazite. :)

Baš smo vas neki dan išli malo trolati zajebancije radi, pa smo došli nas 4 na protivničku stranu i odmah ste nakon poraza mijenjali server - 2 puta. Pa malo prcam. :)

No hard filings, svatko igra kak mu paše i to je okejac.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 10:52 (Danny_HR).
17 godina
Danny_HR kaže...
TomoR kaže...

Ali je činjenica da igrate gotovo isključivo sa slabim protivnicima, ja opće ne znam kako to nalazite. :)

Baš smo vas neki dan išli malo trolati zajebancije radi, pa smo došli nas 4 na protivničku stranu i odmah ste nakon poraza mijenjali server - 2 puta. Pa malo prcam. :)

Ja ih ne tražim, ali se spajam na ekipu sa TS-a...

BTW, bilo ih je troje, a vas je došlo 6 trollat...

Kad sam se ja spojio, činjenica je da smo uspjeli dobiti rundu (Damavand, zadnji M-COM obrana), nas 3-4 s TS-a protiv vas 6, čak sam si i tvoj dogtag uzeo, ali me kuky tako frontalno knife-ao da sam htio monitor pojest (Seine-a, vi u zgradi gledate predzadnji B, idem i čistim po stepenicama, Kuky na 6 posto se naglo okrene i frontalno me knife-a potkoso na stepenicama...). Jest da ste većinu rundi vi dobili gdje vas je bilo više.

BTW, ako smo jedan squad, pa nas nakon runde sve prebaci u slabiji team nema problema, ali ako nas "rastave" uglavnom odemo sa servera. Nema mi goreg nego igrati protiv ekipe s TS-a, a često mene samog prebaci - nemam toliko vazelina po kući.

EDIT: Ako nisam s nekim na TS-u onda ću baciti i koji TDM i tako, čak i Conquest, ali preferiram grupnu igru... Jer, točno vidiš kada kontra strana ima nekoliko igrača na TS-u, koliko to puno znači.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 11:04 (TomoR).
17 godina
neaktivan
4 nas je bilo milijun posto.
15 godina
TomoR kaže...
fila2208 kaže...
Jel otključao tko smaw/rpg u suprotnom timu?

That ain't my problem, dude. Ne, ne znaju ni 3 stisnuti...

Spustili se oni i na krov skladišta, napucavali me, pogodilo me par puta i sa nosača aviona.

Više sam htio baciti referencu na to da nas je bar 6 trčalo prema Tunguski. Na TS-u je čak bila optužba da sam odgurao suigrače da dođem prvi do nje.

Vi neki uvijek po istome drvite...

Ne drvim...ali imho mene je sram stavit report kad su preko dečki koji su uzeli bf3 jer je sad koliko 20 eura i premium i bf i došli igrat i ti im srušiš snove.

Prije dok smo se stackali i igrali na cbc pa ima score luđački mislio sam kako sam kul. Ne, to je teamspeak i neiskustvo protivnika.

Ako tebi tako paše ti igraj, ali ako to ovdje stavljaš onda znaš da svatko ima pravo i komentirati.

Prema tome gg za tungusku jer puca konfete i ne ubija, ali velim...

ma gg.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Ali ste po količini trolanja vrijedili za šestoricu, znači da je tom u pravu...

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
Friday kaže...
Danny_HR kaže...

Ali ste po količini trolanja vrijedili za šestoricu, znači da je tom u pravu...

Ne znam tko je koga trolao. Nije Tom završio s nožem u vratu.

A taman sam mislio da sam lijepo siguran u sobici i uživao sam u single malt viskiju na prozoru gledajuć zalazak sunca.

17 godina
Danny_HR kaže...

Može biti, ali su se još i dodatni PiS-ovci spajali, vjerojatno kad su vas vidjeli online.

Nije bitno, mi smo čak komentirali na kraju da nam je čak bilo i zabavno tako igrati. Šteta što se ti reporti ne mogu više izvuć, sigurno bi vidio da je balans bio debelo na vašoj strani, no, c'est la vie.

EDIT:

Report sam stavio zbog streaka, čak da je i jači tim bio na kontra strani, naša strana bi to vjerojatno sačuvala u sličnim omjerima (jer smo fakat bili dobro organizirani).

BTW probao malo LAV u conquestu, 100 puta je jači MAA od guske. Pljuca ko laser, guski nišan skače sve okolo po ekranu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 11:10 (TomoR).
17 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Može biti, ali su se još i dodatni PiS-ovci spajali, vjerojatno kad su vas vidjeli online.

Nije bitno, mi smo čak komentirali na kraju da nam je čak bilo i zabavno tako igrati. Šteta što se ti reporti ne mogu više izvuć, sigurno bi vidio da je balans bio debelo na vašoj strani, no, c'est la vie.

Nope, mogu ti garantirati čim hoćeš da smo bili samo nas četiri. Nagovarali smo i Baku da dođe al mu je bilo žao. Predobar je taj čovjek, osim što je čiter, ne voli trolanje.

Papak

15 godina
TomoR kaže...
Danny_HR kaže...

EDIT:

Report sam stavio zbog streaka, čak da je i jači tim bio na kontra strani, naša strana bi to vjerojatno sačuvala u sličnim omjerima (jer smo fakat bili dobro organizirani).

BTW probao malo LAV u conquestu, 100 puta je jači MAA od guske. Pljuca ko laser, guski nišan skače sve okolo po ekranu.

Ma ok je, nemoraš se opravdavat sad, dobar je score nema šta, ali velim, probao sam i ja tung na PRI serveru pa izvukao 5 killova i dobio onda 3 javelina i 4 rpg da nosim doma sa sobom :)

bez obzira na pomoć tima i repair ponekad :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ma ok je, nemoraš se opravdavat sad, dobar je score nema šta, ali velim, probao sam i ja tung na PRI serveru pa izvukao 5 killova i dobio onda 3 javelina i 4 rpg da nosim doma sa sobom :)

Kad si nub. Bučer je neki dan roknuo minimalno 35 na PRi servahu.

Mi ostali smo stajali sa strane bez ikakvog posla, a on je trolao kod kontejnera po njihovom sponu.

17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

cinjenica je da pricas na pamet {#}

blage veze vi nemate, koliko rundi smo krv pisali i igrali protiv Pr0 ekipe, ali ako vi vjerujete da smo odigrali 5000-6000 rundi protiv noobova vasa stvar
ili se mozda ne broji ako Pr0 ekipa nije Cro ekipa?

mi se spojimo na server i igramo dok ima ljudi na njemu

prvo smo mislili da zelite igrati s nama, onda vas se spojilo 8 protiv nas 3-4, neki su cak bili idle pola runde na nasoj strani (valjda dok su cekali da se prebace na protivnicku), baka je jedini igrao s nama
skuzili smo da nas prcate pa smo otisli na drugi server, ali ste nas nastavili zaj.ebavati, kad smo skuzili da ste bas zapeli za nas smo ostali na 3. serveru
ali djelovalo je dosta jadno

Battlelog: LateralusX
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 11:32 (Lateralus).
17 godina
fila2208 kaže...
TomoR kaže...
Danny_HR kaže...

EDIT:

Noshahr obrana - Tunguska + Javelin + ammo box + soflam, uglavnom ti nijedan team ništa ne može. E, ako padnu prvi MCOM-ovi onda je to već druga priča. Što se tiče Javelin/RPG-a, očito nisi skinuo Venom na vrijeme.

15 godina
TomoR kaže...

Noshahr obrana - Tunguska + Javelin + ammo box + soflam, uglavnom ti nijedan team ništa ne može. E, ako padnu prvi MCOM-ovi onda je to već druga priča. Što se tiče Javelin/RPG-a, očito nisi skinuo Venom na vrijeme.

Jedno je care venom koji vozi doktor i skirva se iza onog brda i izvan efektivnog demta tunguske, ddrugo je majstor koji blaženo leti iznad tebe i pokušava dostavit svoje padobrance.

Velim, imali ste slabiji tim i razbili ih, i ok, velim svakla čast za tungu jer je beskorisna skoro protiv inf. Ali da si to napravio na PRI ili negdje na jačem serveru rado bi stisnuo THumb up i rekaop e za ovo skidam kapu, samo sam to želio reć :O)

17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Jedno je care venom koji vozi doktor i skirva se iza onog brda i izvan efektivnog demta tunguske, ddrugo je majstor koji blaženo leti iznad tebe i pokušava dostavit svoje padobrance.

Velim, imali ste slabiji tim i razbili ih, i ok, velim svakla čast za tungu jer je beskorisna skoro protiv inf. Ali da si to napravio na PRI ili negdje na jačem serveru rado bi stisnuo THumb up i rekaop e za ovo skidam kapu, samo sam to želio reć :O)

"... a ujedno sam i inžinjer tako da su mi sada kriteriji nebesko visoki. I općenito svi ste jako glupi jer niste inžinjeri!"

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
pirat kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

dobro ali ovaj trial koliko traje?nekih mjesec dana?ako da,onda će i to proć :)

što se tiče mog snimanje,kažem kako sam podesio u ATI CONTROLU saturation na 135 i brightness na 20 ,i snimim tako filmić

sve je ok ,dok ne obradim cijeli filmić u movie makeru ,kada ga sejvam i idem gledat on je prežarki,da je neglediv.

dal da onda kada ga idem obrađivat vratim sve na default ili??

ako netko zna nek javi

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ali da si to napravio na PRI ili negdje na jačem serveru rado bi stisnuo THumb up i rekaop e za ovo skidam kapu, samo sam to želio reć :O)

pa mi smo tjednima visili na Pri serveru, ali pretpostavljam da su u to vrijeme tamo bili samo noobovi

17 godina
neaktivan
Lateralus kaže...

cinjenica je da pricas na pamet {#}

Nadalje. Pričam napamet? Zašto si me povukao za jezik? Nisam htio da ovo ide dalje jer sam se doista samo zajebavao, ali kad već forsiraš. 

http://battlelog.battlefield.com/bf3/en/battlereport/show/47126045/1/240654900/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/en/battlereport/show/47125359/1/240654900/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/en/battlereport/show/47124128/1/240654900/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/en/battlereport/show/47122451/1/240654900/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/en/battlereport/show/47121501/1/240654900/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/en/battlereport/show/47118267/1/240654900/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/en/battlereport/show/47117432/1/240654900/

Tako možemo zauvijek, samo da postoji dulji history.

Nemoj me žderat Lat. 

Velim sve pet, svi igraju kako god vole i naravno da ćeš nakon posla doma raditi što god te veseli. Samo nemoj prodavati maglu, jer zbilja nema potrebe da se opravdavaš. I to loše. :)

BTW.

Bilo nas je 4. Baka je otišao na drugi server jer mu se nije dalo trolat. Vas je bilo više od 3, još si me zvao da se prebacim vama iako ste bili opasno jači. Pratili smo vas ravno 8 rundi. 7 smo pobijedili i redovito si mijenjao server. Devetu rundu se krešao server.

P.S. Sve je zbilja bila zajebancija i nemam pojma zašto to uzimaš tako k srcu. 

P.P.S. Bez pardona ću vam se pridružit u rejpanju noobova, čisto da se razumijemo. Nemam ja niš protiv toga. :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 11:58 (Danny_HR).
15 godina
Friday kaže...
fila2208 kaže...

"... a ujedno sam i inžinjer tako da su mi sada kriteriji nebesko visoki. I općenito svi ste jako glupi jer niste inžinjeri!"

Neda mi se to govorit kad znam da ćeš ti reć, fora je imat fanboya :)

Lateralus kaže...
fila2208 kaže...

Ali da si to napravio na PRI ili negdje na jačem serveru rado bi stisnuo THumb up i rekaop e za ovo skidam kapu, samo sam to želio reć :O)

pa mi smo tjednima visili na Pri serveru, ali pretpostavljam da su u to vrijeme tamo bili samo noobovi

Nisam vas baš vidio kad su bile runde tipa: chc+pis+xxx vs. hr+Pri+ostatak domaćih prašinara.
Nisam nigdje vidio tebe, niti toma, prema tome, velim sry ali ne znam, tj. nisam te nikad ni vidio baš po domaćim serverima kad se skupi ekipa i praši.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 11:53 (fila2208).
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Oduvijek sam govorio da je BF najzabavniji kad su timovi balansirani. Ali da je moj malo jači. {#}

7 0 hvala 0
15 godina
Danny_HR kaže...

Oduvijek sam govorio da je BF najzabavniji kad su timovi balansirani. Ali da je moj malo jači. {#}

Naravno, onda se dobije dojam da je igra balansirana a zapravo sigurno pobjeđuješ. to je ta, stara škola sistem :)

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Fejkerski Dado je pravi old skul igrač. Rejpa, rejpa, rejpa i onda kad mu uzmeš zastavu viče da timovi nisu balansirani.  {#}

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Tako možemo zauvijek, samo da postoji dulji history.

Nemoj me žderat Lat. 

P.S. Sve je zbilja bila zajebancija i nemam pojma zašto to uzimaš tako k srcu. 

jos uvijek ti nedostaje barem 5000 reporteva {#}

(istina je da se tom kurci nicim)

zaboli me, znam protiv koga i kad sam igrao, ljubomoronih ce uvijek biti

17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Neda mi se to govorit kad znam da ćeš ti reć, fora je imat fanboya :)

Super se ljubiš{#}

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Nisam vas baš vidio kad su bile runde tipa: chc+pis+xxx vs. hr+Pri+ostatak domaćih prašinara.
Nisam nigdje vidio tebe, niti toma, prema tome, velim sry ali ne znam, tj. nisam te nikad ni vidio baš po domaćim serverima kad se skupi ekipa i praši.

opet sam napravi gresku, i nisam igrao sa jedinom istinskom Pr0 ekipom {#}

zar ti nije prijatelj zenge rekao da sam picka i da se skrivam vec 1000 sati {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice