Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.197.125
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Battlefield 3
animosity_frenzy kaže...

Prvo sam mislio da se radi o photoshopiranju, ali čini se da će to stvarno biti u Aftermathu. Objavio CM EA na redditu:

http://www.reddit.com/r/battlefield3/comments/11npf2/as_promised_coming_soon_with_battlefield_3/

Kaže da će nešto slično napraviti i s vozilima.

Kak to misliš s vozilima? Kaj budu nam dali katapulte!?!

You should never underestimate the predictability of stupidity
13 godina
Zero2 kaže...
animosity_frenzy kaže...

Kak to misliš s vozilima? Kaj budu nam dali katapulte!?!

{#}

I kočije umjesto vozila?

Old old school!

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
17 godina
Battlefield 3

Već vidim, bit će antipersonal nagazne mine (iliti konjski kakeci)

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ovako ....DEČKOVI I CURE!!!!!!! 

PA NISTE NORMALNI!!!!!!!!!!

Sinoc doletim onako na PRi server oko 10 i pol , igra se Kharg, vidim lijepa krema naseg drustva se skupila, ajde malo cu zaigrati s njima pa da se i ja posebno i vazno osjecam a ono tamo kaos!!!! Neznas tko koga, ma moglo je biti i gore :)  Spanam se na nekog iz mog sq iza ledja defenderima, kilaju me, ozive, nekako se dovucem do kontenjera i b mcoma, unutra strateski pozicijoniran BoltO_Hr sa sacmom doceka, iza mene horda mojih, rijesavaju ga, opet na nogama, pocnem armati mcom, tamo bikon unutra, tamo rijesim dvojicu, i izadjem van i sada malo trcaranje i idemo dalje, jupi mi, trckaram pokraj amtraka i popravljam ga kada ono prvi javelin u mene, ok mrtav sam, op nisam , pa opet lezim pa stojim i nakon 4 smrti neko me digne i stvorim se bez i jednog oruzja , nemogu pucat samo trcakaram okolo i igra se zablesira i kika van s servera ,ocu se spojit nazat ono 5 na listi cekanja. 

Fora :) 

Svaka cast svima :) Nadam se da ste se zabavili i da ce te opet doci :)

BF3 [PRi]DarthBajo - The Saiga Kid :D

1 0 hvala 0
13 godina
DarthBajo kaže...

....igra se zablesira i kika van s servera ,..........

Da. Šta ono bi. Skoro sve nas je kickalo sinoć???

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
14 godina
DarthBajo kaže...

Ovako ....DEČKOVI I CURE!!!!!!! 

PA NISTE NORMALNI!!!!!!!!!!

Sinoc doletim onako na PRi server oko 10 i pol , igra se Kharg, vidim lijepa krema naseg drustva se skupila, ajde malo cu zaigrati s njima pa da se i ja posebno i vazno osjecam a ono tamo kaos!!!! Neznas tko koga, ma moglo je biti i gore :)  Spanam se na nekog iz mog sq iza ledja defenderima, kilaju me, ozive, nekako se dovucem do kontenjera i b mcoma, unutra strateski pozicijoniran BoltO_Hr sa sacmom doceka, iza mene horda mojih, rijesavaju ga, opet na nogama, pocnem armati mcom, tamo bikon unutra, tamo rijesim dvojicu, i izadjem van i sada malo trcaranje i idemo dalje, jupi mi, trckaram pokraj amtraka i popravljam ga kada ono prvi javelin u mene, ok mrtav sam, op nisam , pa opet lezim pa stojim i nakon 4 smrti neko me digne i stvorim se bez i jednog oruzja , nemogu pucat samo trcakaram okolo i igra se zablesira i kika van s servera ,ocu se spojit nazat ono 5 na listi cekanja. 

Fora :) 

Svaka cast svima :) Nadam se da ste se zabavili i da ce te opet doci :)

Bila je tolka koncentracija skilla da smo zblesirali server. Čudim se kak PB nije kolektivno ban svima nakelil jer vjerovatno je sve crveno blinkalo koliko se "čitera" na jednom mjestu skupilo. I da napokon zbalansirane partije :)

You should never underestimate the predictability of stupidity
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jučer je na kanalima na PRi serveru bila jedna od najepskijih partija ikad.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/en/battlereport/show/46577437/1/173287112/

Ova konkretno. Sve je bilo gusto, za dlaku. Guzilo se na sve strane i svatko je radio svoju zadaću jako dobro. Balans je bio super, što se skilzora tiče. Odlična partija.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 9:54 (Danny_HR).

1 0 hvala 0
16 godina
moderator

Znači ipak bude novih oružja.

سمندری ڈاکو
16 godina
Battlefield 3

David i Golijat{#}

Moj PC  
13 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

PRI server - super ping i sve to, ali ja tamo nisam odigrao zanimljivu partiju.

Ili rejpam ili budem rejpan - rijetko se dogodi da partija bude zanimljiva... barem ovo što sam ja igrao na njemu.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

PRI server - super ping i sve to, ali ja tamo nisam odigrao zanimljivu partiju.

Ili rejpam ili budem rejpan - rijetko se dogodi da partija bude zanimljiva... barem ovo što sam ja igrao na njemu.

Kad je jučer bio ugašen balanser, kasnije su ga upalili i onda je bilo sve okej.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
Battlefield 3

Evo ga, Battlelog update ide, procjena 2 sata trajanje.

Šta će novog zbrljat?

A možda i popraviti Equipment kills?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Danny_HR kaže...

Kad je jučer bio ugašen balanser, kasnije su ga upalili i onda je bilo sve okej.

Ja govorim o nekoliko dana igranja, a ne o jučer.

Ovisno o ekipi... ili dobivam sve partije taj dan ili gubim sve do jedne.

To nije zanimljivo ni u kojem slučaju.

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni je sinoć bilo super, odlične runde i timovi ...mada je , kad sam se prebacio  na damavand peaku nakon kaj je Ex otišao, drugi tim bio dosta jači..sve  stotke ..mješavina PIS-A,CHC, G (dado1410 me sa spasojem izowno jako :)) ,par pic4 iz HR SQUADA i još Baka ..no pošto ja volim izazov meni bijaše zabavno ..i na kraju masovni diskonekt sa servera :) , ostadošmo nas 4 i dok ste se vi vraćali nazad gotova runda :)..sve u svemu ZABAVA kakva bi uvijek trebala biti ..

All those moments will be lost in time like tears in the rain ... time to die. Nexus6 from Blade Runner

3 0 hvala 0
17 godina

Antrax; evo ga -

Danny; o da, ta partija je bas bila epic i super zabavna za igrat :)

17 godina
Nexus66 kaže...

Meni je sinoć bilo super, odlične runde i timovi ...mada je , kad sam se prebacio  na damavand peaku nakon kaj je Ex otišao, drugi tim bio dosta jači..sve  stotke ..mješavina PIS-A,CHC, G (dado1410 me sa spasojem izowno jako :)) ,par pic4 iz HR SQUADA i još Baka ..no pošto ja volim izazov meni bijaše zabavno ..i na kraju masovni diskonekt sa servera :) , ostadošmo nas 4 i dok ste se vi vraćali nazad gotova runda :)..sve u svemu ZABAVA kakva bi uvijek trebala biti ..

Sanjao sam ono tvoje britansko govno i za odmazdu odma isao ujutro nekoj babi cupat zube :)

A Dzukela i Maxon ko da su vezani pupcanom vrpcom, kad jednog ubijes znas odma da je i drugi tu :p

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

oni koji su kupili Premium za BF3 imaju 50% popusta za novi MOH:Warfighter:

https://offer.medalofhonor.com/index.php?lang=en

ali ne morate se zuriti jer pise:
offer expires november 23, 2012 at 11:59 p.m. pdt.

ali za 25€ sam bih mozda cak i kupio taj console port 

opet sam glup i kupujem console portove za pubertetlije {#}

Battlelog: LateralusX
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 10:22 (Lateralus).

5 0 hvala 5
16 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
što se tiće tih temperatura ,volio bi ih maknut ali nemožeš,čim upališ playclaw to ti se pojavi,

ne predstavljaju mi ama baš ništa niti po meni imaju neku funkciju,to je totalno nepotrebno,ali kažem,nemogu to pogasit...

offtopic: u igri stisni (desni)CTRL+Backspace, otvorit će ti se Playclaw overlay. Nađi opcije za podešavanje što ti sve prikazuje na ekranu i pogasi što ti ne treba. Mislim da je temperatura mlijeka u frižideru na kraju popisa odmah uz informaciju o dnevnom meniu u mcdonaldsu.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 10:16 (Zura).
14 godina
neaktivan
Lateralus kaže...

oni koji su kupili Premium za BF3 imaju 50% popusta za novi MOH:Warfighter:

https://offer.medalofhonor.com/index.php?lang=en

ali ne morate se zuriti jer pise:
offer expires november 23, 2012 at 11:59 p.m. pdt.

ali za 25€ bih mozda cak i kupio taj console port {#}

misliš da vrijedi 25 ojra?

čim je ovakav popust i toliko dugo traje sve ti je jasno kakva je navala.

ja ono šta sam gledao gameplay po netu i to sve ,meni to nije niti imalo privlačno,ali to sam samo ja.

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
Ja sam ga dobio cim sam uzimao Premium.. Za 50% manje tako da su vjerojatno to vec duze imali u planu..
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

misliš da vrijedi 25 ojra?

čim je ovakav popust i toliko dugo traje sve ti je jasno kakva je navala.

ja ono šta sam gledao gameplay po netu i to sve ,meni to nije niti imalo privlačno,ali to sam samo ja.

prilicno sam siguran da ce mi biti zao sto sam kupio, ali navukli me popustom {#}

marketing im je katastrofa
sve sto su do sad pokazali od gameplaya je bilo na consolama
beta je bila samo za xbox, sto znaci da vjerojatno nisu ni dovrsili PC port
ocekujem male mape, los netcode, los UI, hrpu cheatera (prema svemu sudeci frostbite 2 je odlican za cheatere i hackere), previse noob pomgala (onaj legalni wallhack i slicne gluposti), boostanje na killstreakovima i sve ostale stvari koje krase novu eru multiplayer gaminga

jedino sto me iznimno veseli je da nema suppressiona!! (ali ne vjerujem da ce to nesto znaciti uz sve ostale promasaje u gameplay designu)

Battlelog: LateralusX
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 10:31 (Lateralus).
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ne znam koliko puta sam se jucer prebacivao, cak sam par puta izlazio i ponovo ulazio jer nakon drugog prebacivanje vise ti ne mozes nista napraviti.

Po kojoj logici dva puta za redom server stavi MC, CHC i neki strani klan na istu stranu a na drugoj neki random i low lvl likovi.

Poludim na takve stvari, ali ajde suradnjom PRI ovaca, ChCovaca i nas uspili smo par puta izbalansirati server i bilo je odlicnih partija... nazalost svaku trecu partiju balans ode u tri pm.

Odvratno mi je kada sam u ekipi koja gazi nekog, cak i gore nego kada mene gaze. ALi me uzasno zivcira kada ljudi koji tu seru protvi balansa ne zele sami nesto napraviti za taj balans, i zato sam jucer quitao. 

Jbt, desna strana jaca i mi gubio par rundi za redom, sto samo po sebi je i ok jer mi je zanimljivo truditi se. Ali konstantno low lvl se spoji nama, high lvl njima... i to sam bas gledao jucer da bi im se na kraju u Dalja prebaci u team!?!?! wtf?

Nama neki xy lik dodje, njima malaivica, nama neki xy, njima baka, nama neki xy njima danny.

Nije realno ocekivati od PRiovaca da konstantno balansiraju server, oni koji nisu imali svoj server ne shvacaju koliko je to tlaka i koliko se vremena izgubi!

Na kraju se ti najmanje igras!

Mislim da smo dovoljno sposobni da sami balansiramo server posto vec znamo odnose snaga, a od admina bi bilo pozeljno samo da cisti high pingere. 

Ja sam jucer stvarno probao biti posten, nadam se da ce se od sada i drugi truditi napraviti neki balans, jer takve stvari me ubiju, jos mi pocen i laptop stekat na kraju samo alt+f4, gay izdanje smokvinog lista i spavanje.

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
6 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
DarthBajo kaže...

....igra se zablesira i kika van s servera ,..........

Da. Šta ono bi. Skoro sve nas je kickalo sinoć???

Nemam pojma ..... ja sam to ispao van i odmah poslije se nisam uspio spojiti ali vido sam da se rasturalo gore tako da sam ja zadovoljan sto ste vi zadovoljni :)

A Balanser je bio stalno upaljen tako da tako su se sami igraci uspjeli posloziti.

BF3 [PRi]DarthBajo - The Saiga Kid :D
13 godina
Co7 kaže...

Odvratno mi je kada sam u ekipi koja gazi nekog, cak i gore nego kada mene gaze. 

Mi zadnje vrijeme kada igramo na npr. anr ili nekom tako serveru, prebacimo se na stranu koja je rejpana čisto da se probamo probiti i osvojit nešto :D

edit: ma smoke je zakon {#}

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 10:38 (Soldier977).
14 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Odvratno mi je kada sam u ekipi koja gazi nekog, cak i gore nego kada mene gaze.

isto mislim{#}

nego, zašto igraš na laptopu kad imaš mrcinu od kompa?

Battlelog CRO_ZeNGe
16 godina
Battlefield 3

Kad sam ja neki dan rekao da ne valja balans kao i obično javila su se dvojica ili trojica iz tima koji je cijelu tu večer pobijeđivao i rekli: Ma ne baš su bile balansirane i dobre runde danas.

A ono mi izgubili 7 partija,2 dobili od toga 5 izgubljenih u nizu od toga 4 čisto rejpanje. Naravno kad pobijeđujem i meni su dobre runde, sve do kad me ne poču rejpati.{#}

Rekao sebi dobro nek im bude, nadam se da će uskoro osijetiti na svojoj koži taj "balans i dobre runde". Kad ono jučer dođem na server, opet u tim koji je rejpan, ali ovaj put su i ovi koji su mi neki dan govorili da je balans u redu bili samnom u timu. Te su upravo ta dvijca počeli prvi prigovarati balansu timova.

Nemogu opisati kako mi je bilo drago što su okusili to na svojoj koži.{#} Nikad se nisam tako veselio izgubljenim partijama kao jučer{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 10:47 (Jack Sparrow).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Nesto se dogodilo prije nekih mjesec dana, bilo da je izboj struje, pas ili bilo sta drugo, ugl kada je otisao monitor i graficka, tada je otislo i napajanje( ali to tada nisam znao jer ima dva napajanja u sebi od 500W koja su manje vise neovisna) tako da nakon kupovine novih monitora i nove graficke, pokleknulo je i napajanje koje je sada na servisu. I biti ce jos nekih dva- tri tjedna.

[M|C] ex_Co7
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nešto ne štima sa battlelogom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
the_dammed kaže...

Nešto ne štima sa battlelogom?

Update Battleloga je u tijeku - očekivano vrijeme od 10-12h po našem.

EDIT: I da, puno toga ne štima s njim.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 11:02 (TomoR).
17 godina
odjavljen
Co7 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Nesto se dogodilo prije nekih mjesec dana, bilo da je izboj struje, pas ili bilo sta drugo, ugl kada je otisao monitor i graficka, tada je otislo i napajanje( ali to tada nisam znao jer ima dva napajanja u sebi od 500W koja su manje vise neovisna) tako da nakon kupovine novih monitora i nove graficke, pokleknulo je i napajanje koje je sada na servisu. I biti ce jos nekih dva- tri tjedna.

Na čemu se ti igraš? {#}

Freak Show Inc.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice