Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.059.890
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Soldier977 kaže..

Može ako koristi sačmu :) Ili kako je Bongo neki dan demonstrirao i Chuky i sa M16 ali uz dosta suzdržavanja.

Prvo to je glupost o kojoj nitko nije vodio računa dok se nije poznati jikA počeo pre*eravati s tim.

Netko ko ima u partiji preko 50% accuracy ili je čiter ili se trudi imati takav accuracy sa paternom 5 metaka u prsa. Ali nije nemoguće.

Ne možeš imati 50% accuracy normalnom igrom. Nakon više puta probavanja uspio sam imati 54% acc u partiji. (TDM)

-=PiS=- www.pis-klan.com
17 godina
Hummer kaže...

EDIT: Quitovi nisu mjerilo jer ja imam 25% samo zahvaljujući tome jer sam puno puta rage quitao kada bi našao varalicu na serveru kojem admin očito dopušta da vara. Osim toga 5% pripada rušenju igre.

Jesu jesu ako si max level sa 30% quitova = 99,99% cheater.

17 godina
Vakaka kaže...
Hummer kaže...

EDIT: Quitovi nisu mjerilo jer ja imam 25% samo zahvaljujući tome jer sam puno puta rage quitao kada bi našao varalicu na serveru kojem admin očito dopušta da vara. Osim toga 5% pripada rušenju igre.

Jesu jesu ako si max level sa 30% quitova = 99,99% cheater.

Evo mojih statsa pa mi reci jel misliš da sam varalica

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/neonhummer/stats/247488593/

Ja samo znam da nisam nikad varao i normalni sam igrač koji gleda da se zabavi u igri, a K/D ratio mi ništa ne znači.

14 godina
neaktivan
Vakaka kaže...

Zadnjih dana (jedno mjesec do dva) na TDM nailazim na "skillere". Nakon nekog vremena igranja pomislim evo dobra igrača, radi radoznalosti nađem ga na battlelogu kad ono max level sa 30%+ quits.

Drugo što se dosta zamijeti je dizanje dmg, m416 ubija jednim metkom preko čitave mape... naravno nakon provjere statistike vidim 30%+ quits.

dobro ovaj 30% quit nešt i znaći ali i ne znaći,evo npr ja imam 23% quita ,a to nije zato jer je do mene nego me svatko malo netko prekine i moram otić nekam/obavit nešto/pričat s nekim/(čitaj cura)i non stop mi netko dolazi od frendova u kuću i tak to sve,da ne nabrajam razloge,

ali točno to,zadnjih nekih mjesec dana,mjesec i nešto ima tih nekih "skillera" ,to sam i ja primjetio,a i svatko tko igra ovu igru cca 2 sata na dan je ja mislim skužio da nekaj ne štima.

i onda im pogledaš statse svi su onako tipa kako je jučer lateralusx postao, katastrofa statsi,nemože po tome frajer pogodit qurac na 10 metara ,a kamoli na 100 m +,

uvijek mora postojat barem minimalni recoil što i sam vidiš po sebi dok igraš,pa nemoš kontrirat i radit pokrete u isto vrijeme na par strana u par smjerova,

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kad pocnete slusati ovakvu muziku imat ce te i vi 30% acc XD

Moj PC  
2 1 hvala 1
17 godina
neaktivan
Hummer kaže...

Evo mojih statsa pa mi reci jel misliš da sam varalica

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/neonhummer/stats/247488593/

Ja samo znam da nisam nikad varao i normalni sam igrač koji gleda da se zabavi u igri, a K/D ratio mi ništa ne znači.

Čisti čiter!

Plus 25% quitova.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 10:52 (Danny_HR).
13 godina
Battlefield 3

Otkad sam počeo ovo slušati svaki put prije igranja, popravio mi se accuracy i to debelo.

Ujedno testiram neki home made čit... možda je zbog toga?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Bongiaro kaže...
Soldier977 kaže..

Može ako koristi sačmu :) Ili kako je Bongo neki dan demonstrirao i Chuky i sa M16 ali uz dosta suzdržavanja.

Prvo to je glupost o kojoj nitko nije vodio računa dok se nije poznati jikA počeo pre*eravati s tim.

Netko ko ima u partiji preko 50% accuracy ili je čiter ili se trudi imati takav accuracy sa paternom 5 metaka u prsa. Ali nije nemoguće.

Ne možeš imati 50% accuracy normalnom igrom. Nakon više puta probavanja uspio sam imati 54% acc u partiji. (TDM)

Hehe, vidi se da igras infantry servere, samo njih uzimas u obzir. :)

Moze se imati i preko 70% acc, na velikim mapama. Npr, ako si u tenku, ili si snajper (koji zna sto radi) :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Hehe, vidi se da igras infantry servere, samo njih uzimas u obzir. :)

Moze se imati i preko 70% acc, na velikim mapama. Npr, ako si u tenku, ili si snajper (koji zna sto radi) :)

Ma da, odgovarao sam dami koji je spomenuo M16 accuracy. Odnosi se samo na to...

-=PiS=- www.pis-klan.com
13 godina
neaktivan
Vakaka kaže...

Od sveg ovog najsmješnije mi je postavljanje video uratka sa očitom no recoil skriptom, aimbotom ili nekim trećim cheatom misleći da nitko neće zamjetit... da moš mislit.

Ako več koristič neki oblik cheata bar nemoj bit toliko glup postavljajući video uratke na net.

Ma ljudi su već postali paranoični. Uploadala sam neki video od par minuta jedne runde kad me je dobro išlo i nađe se komentator koji kaže da koristim skriptu. Po nekima ispada da je svaki drugi igrač cheater.

13 godina
LudaVjestica kaže...

Ma ljudi su već postali paranoični. 

Haha, tocno to {#}

Imam LMG, 4x zoom i bipod.

Sredim snajpera na 200 meara, i kad mu dodjem na kill cam ja vec trcim i skuakucem okolo sa LMG-om u ruci.

Nek istom tipu napravim to 2-3 puta, i jos ako su bili headshotovi, mozes si misliti kakvi su komentari u chatu {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
17 godina
LudaVjestica kaže...
Vakaka kaže...

Od sveg ovog najsmješnije mi je postavljanje video uratka sa očitom no recoil skriptom, aimbotom ili nekim trećim cheatom misleći da nitko neće zamjetit... da moš mislit.

Ako več koristič neki oblik cheata bar nemoj bit toliko glup postavljajući video uratke na net.

Ma ljudi su već postali paranoični. Uploadala sam neki video od par minuta jedne runde kad me je dobro išlo i nađe se komentator koji kaže da koristim skriptu. Po nekima ispada da je svaki drugi igrač cheater.

Jesi čiter nemoj se tu sad praviti fina {#}.

15 godina
neaktivan
LudaVjestica kaže...

Dobar.

I Vakaka?

Nećeš valjda reći da i djevojke koriste skripte i aimbotove ? {#}

-=PiS=- www.pis-klan.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 11:17 (Bongiaro).
17 godina
neaktivan
Bongiaro kaže...

taj lik je cheater.

vec sam rekao, u onom videu, lik puca svaki put 5 metaka sa m16 i svaki put je kill, a ako M16 ima max damage 25 i min damage 18.4 (bez HS multipliera) onda vec nakon 10m mora pogoditi sa svih 5 metaka da ubije nekoga, nakon 50m (ako ima HB) ni svih 5 metaka nece biti dovoljno da ubije nekoga
kad gledas njegov video, lik svaki put ide sa 31 na 26, pa na 21, i svaki put je kill, i radi to ko iz pic.ke, uopce nema sumnje da ce morati popravljati, on stisne, 5 metaka, kill, dovidjenja
a nekoliko puta je u videu prestao pucati i ranije, kako je znao da ce biti kill?

Battlelog: LateralusX
17 godina
odjavljen
LudaVjestica kaže...
Vakaka kaže...

Ubila si pisovce = ČITER! {#}

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
LudaVjestica kaže...

Ma ljudi su već postali paranoični. Uploadala sam neki video od par minuta jedne runde kad me je dobro išlo i nađe se komentator koji kaže da koristim skriptu. Po nekima ispada da je svaki drugi igrač cheater

to je nova era multiplayer gaminga

svatko je cheater dok se ne dokaze suprotno

Battlelog: LateralusX
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 11:32 (Lateralus).
14 godina
neaktivan
LudaVjestica kaže...
Vakaka kaže...

sve 5, samo mi je muzika malo annoying, ali vidi se zakaj si ju izabrala :D

moj favorit za montazu ako se odlucim 

favorit 2 

favorit 3 

favorit 4 

i najbolja 

17 godina
neaktivan
DarthBajo kaže...

Ajde javi se na PM pa da se dogovorimo za ekipu :)

Ovo je nas platoon ....http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655241246459434/ .... radno vrijeme pa recimo svaki dan od 7 do 24h .. a ovo sam ja http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/DarthBajo/stats/357433064/ .....:)

Evo, poslao sam ti frend rikvest. Bojim se da još nisam ta liga igrača, ali nisam ni totalna truba. Ako ništa drugo, nije mi bed biti na dnu ljestvice na kraju meča sa malo kilova ako znam da sam pomogao u osvarenju cilja, a mislim da bi to trebala biti i poanta BF-a. Uglavnom, ako neću zadovoljavati kriterije - slobodno me ispljujte. Ego mi je odavno umro od starosti {#}

17 godina
neaktivan
DarthBajo kaže...

Ajde javi se na PM pa da se dogovorimo za ekipu :)

DarthBajo, offline si na Battlelogu pa ti ne mogu odgovoriti...

16 godina
neaktivan
Stalno govovorim da je toljaga na bipodu bolja od bilo kojeg snajpera,pogotovo na Damavandu Rush.
I u TDM mi je omiljeni izbor,nema reloda,masivan supress…
Mada Ass pice uvijek završe na vodećim pozicijama al nema veze. Nemoš uletit ko Rambo med hrpu protivnika sa puškicom i 30 metaka. Zato se čuje po kontejnerima kad arabarran ulijeće ko kamikaza 8)
13 godina
neaktivan
poslao sam ti informacije pa mi se mozes javit gdje nisam ofline :)
BF3 [PRi]DarthBajo - The Saiga Kid :D
15 godina
LudaVjestica kaže...

Ma na to se ni ne moraš obazirati. Sada kad nekoga ubiješ 2-3 puta zaredom odmah si cheater, hacker itd...Evo prekjučer igram na Khargu tdm i uzeo Scar-L. Meci su se tako dobro lijepili da je to čudo, padali su ko kruške. Uglavnom, našao se neki lik i počeo srati u chatu kao odakle sam se ja sad pojavio, čitero očiti, admin kickaj ga sa servera, pokušava vote-kick....na sve to sam samo lol napisao. Čak me je neki lik što isto često igra na tom serveru branio hehe. Report

I igramo navečer ESL, onaj neki kup i ekipa me totalno izownala! Prvu partiju sam imao 1-14 čini mi se a drugu isto tako. Totalno sam rage-ao, ono padaš sa tri metka bez obzira na udaljenost. Al sad da idem kupovati neki cheat pa da se osvećujem ma zaboli me živo.

Ma samo laganini, ovo je sve namjenjeno za zabavu a ne da sad glumimo detektive i hvatamo čitere. Postoje zaduženi za to i svatko će kad tad dolijati. 

13 godina
neaktivan
xyan kaže...

sve 5, samo mi je muzika malo annoying, ali vidi se zakaj si ju izabrala :D

Ma muzika je odabrana isključivo zbog teksta, nisam ni čula to nikad prije, samo sam tražila pjesmu u kojoj se spominju vještice. Imam nekoliko boljih pjesama spremnih, ali s obzirom da je ovaj video složen zapravo bezveze od jedne runde, uzela sam tek tako neku pjesmu. One bolje čuvam za bolji video, kad skupim malo više materijala i odlučim malo više truda uložit u slaganje videa.

13 godina
neaktivan
pirat kaže...

Jel vam poznato ovo?{#}

Tooo {#} 

Ajmo probati zanimljivije stvari pisati u ovu temu, slažem se. Predobro pirat, a vidi ovo:

https://maps.google.hr/maps/place?ftid=0x647abab5a3267657:0xabd236a7556ed855&q=wake+island&hl=en&cd=1&cad=src:ppiwlink,view:map&ei=GYd-UNmYL4uq8QPh34GAAw&dtab=0

Samo fali ovaj tvoj brodić u zaljevu. {#} 

[M|C] Slammer
13 godina

Imam nekoliko boljih pjesama spremnih...

Imaš ovu?

[19xx] 4ntraks
17 godina
Battlefield 3

koliko je mapa u bf-u umanjena u odnosu na ovu stvarnu... vise nego duplo...

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

nemojte me krivo shvatit ,ali nisu svi čiteri koji te pogode na 150 metara ili više,pa i ja gađam ekipu na tu udaljenosti,ali kažem osjetiš po sebi valjda kada te netko nenormalno skida na tim udaljenostima,ok

shvaćam imaš dobar dan i sve prolazi ,nekad loš pa nemoš ništa ,sve je to igra,ali u nekim situacijama nemoš natjerat da svi metci idu baš ravno ,a tu je bit svega,taj no spread metka.

u tom slučaju puštajte te skill fore u k ,

kakv je to skill da natjeram da mi svaki metak ide ravno ravno??(pričamo o nekim udaljenostima,ne bliske borbe do cca 50-ak metara)

Da, pogotovo ako je taj skiller supresan a isto te drma na 150 metara. LOL.... Ja na 15+m pod suppreson bižin ća i ne gađan uopće dok se ne smiri...

[M|C] 7emper_fi
17 godina
odjavljen
ovajonaj kaže...

koliko je mapa u bf-u umanjena u odnosu na ovu stvarnu... vise nego duplo...

Kako to misliš?

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Imam nekoliko boljih pjesama spremnih...

Imaš ovu?

Haha, vidiš ovee se nisam sjetila. Hvala... zanimljivo kako nepoznatim ljudima tako lijepi pjesmuljci padaju na pamet kad pomisle na mene, a moj životni partner kad misli na mene u glavi čuje ovo:

14 godina
neaktivan
LudaVjestica kaže...
Vakaka kaže...

luda crazy loco ili kako god.

super si bez daljnjeg ,ali u tvom videu se lijepo vidi prisutnost minimalnog recoil-a ili sam ja slijep pošto sam gledao video do nekih 1:20 na mobu.

btw zika je jaaaaaoo ali daj stavi ovoj vještici ono kaj joj fali, veliki madež na bradi iz kojeg raste dlaka {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice