strpi se malo.
i meni radi ali nemogu ići online
strpi se malo.
i meni radi ali nemogu ići online
Može pomoč imam kantu proc.intel coreQ8200 al raddi na 2,89GHz MBO gigabite EP35-DS3L HDD intel SSD 40Gb za windovse i WD3200 za ostalo grafulja GTX 560 Ti 1GB DDR5 , 8GB DDR2 na 800mhz
tipk. Ideazon Merc Stealth , mouse CM STORM SENTINEL GAMING .Volim BC al nestignem puno igat malo naveče da lakše zaspim zanima me taj FPS imam oko 40 !!!!
poanta tvog posta je ?
čemu dodane tipke na mišu? dovoljne su samo2.ljeva i desnadvopapkaru i previše
.Volim BC al nestignem puno igat malo naveče da lakše zaspim
sad sam se fino zvrišto i odoh laganini na fucu
Može pomoč imam kantu proc.intel coreQ8200 al raddi na 2,89GHz MBO gigabite EP35-DS3L HDD intel SSD 40Gb za windovse i WD3200 za ostalo grafulja GTX 560 Ti 1GB DDR5 , 8GB DDR2 na 800mhz
tipk. Ideazon Merc Stealth , mouse CM STORM SENTINEL GAMING .Volim BC al nestignem puno igat malo naveče da lakše zaspim zanima me taj FPS imam oko 40 !!!!
Da!
.Volim BC al nestignem puno igat malo naveče da lakše zaspim
sad sam se fino zvrišto i odoh laganini na fucu
Nije ti ovo facebook.
ontopic: kad dolazi onaj server update?
malo da se pohvalim
upravo nabavio 660Ti PE od msi-a...odo ju instalirat, pa javim razliku izmedu ati 6850 i 660 Ti. ocekujem bar uduplan fps u bf-u
Sta se dogada !!
Jel se jos netko ne moze ulogirat na Battlelog i u Origin,
jest da nisam igro 2 tjedna, a neka poruka na battlelogu stoji jer to zbog toga
javi mi da mi je pogresan mail ili pass,
ma resetuj pass..imas ono na battlelogu ispod logina kao da si zaboravio pass i klikni to i slijedi upustva...
Ajmo onda organizirati jedan turnircić koji vikend uskoro.
igram samo ako TI igraš na 23" 1080 i to max na 60 fps,hehe.
ma bilo je i liga i squad rush turniri pa si vidio na kraju što je bilo.
Ma uploadam par mecheva sa esla protiv francuza pa cete vidjeti kako to izgleda kod mene da mi nisu glave nista vece.
Slažem se da nije ništa veće osim što sve radi puno brže i glatkije. Samo me ne bi čudilo da meci brže idu
Ajmo onda organizirati jedan turnircić koji vikend uskoro.
igram samo ako TI igraš na 23" 1080 i to max na 60 fps,hehe.
ma bilo je i liga i squad rush turniri pa si vidio na kraju što je bilo.
Ma uploadam par mecheva sa esla protiv francuza pa cete vidjeti kako to izgleda kod mene da mi nisu glave nista vece.
Ali molim te sakrij glasove vas pisovaca! Znaš da bi moglo biti nezgodno po državnu sigurnost ako se budu čuli vaši glasovi!
hm sad me lik (Silex112) na nekom serveru skinuo u zraku sa onim vbr-om i to na maximalnoj visini za helikopter...
evo reporta
lik ima 59 kilova vbr-om...
ne znam jel moguce, tj moze li vbr dohvatiti heli na toj visini... i da imas 59 kilova sa vbr-om u jednoj partiji mislim....
hm sad me lik (Silex112) na nekom serveru skinuo u zraku sa onim vbr-om i to na maximalnoj visini za helikopter...
evo reporta
ne znam jel moguce, tj moze li vbr dohvatiti heli na toj visini... i da imas 59 kilova sa vbr-om u jednoj partiji mislim....
dečko si je dao zadatak igrati sa vbr, vidiš da ima već 400killova, ispraksao se i bomba okolo :)
dugo nisam ušao u armored kill server...jel igra raja to još?
ko ima problema sa bindanjem tipki za logitech u bf3 neka jednostavno u setpointu postavi tipku misa kao keystroke assignment i dodjeli joj odgovarajucu tipku na tipkovnici...
Štima,ali onda dok surfam ili navigiram kroz komp back i ffwd tipke su mi beskorisne...
EDIT: ipak rade...sad treba provjeriti u igri.
evo reporta
dečko si je dao zadatak igrati sa vbr, vidiš da ima već 400killova, ispraksao se i bomba okolo :)
dugo nisam ušao u armored kill server...jel igra raja to još?
igra se igra... ma nije meni problem sto me ubio vbr-om nego sam bio pravo visoko sa helijem..isao prema njihovoj bazi jer je on iz svoje baze pucao...i bio sam na maksimalnoj visini na kojoj heli moze biti ali eto vjerovatno je moguce da one rakete ipak idu toliko visoko
igra se igra... ma nije meni problem sto me ubio vbr-om nego sam bio pravo visoko sa helijem..isao prema njihovoj bazi jer je on iz svoje baze pucao...i bio sam na maksimalnoj visini na kojoj heli moze biti ali eto vjerovatno je moguce da one rakete ipak idu toliko visoko
na vbr-u imaš i antiair rakete tako da te vjerojatno s tim pogodio i skinuo. sumnjam da te zakačio sa nekom od običnih raketa?
btw igrao sam ja s njim u timu i vidim svako toliko ga netko proziva za čit... nisam znao s čim ubija.. vidio samo da ima 50-tak killeva i nula smrti pa sam mislio da je recon ;P
na vbr-u imaš i antiair rakete tako da te vjerojatno s tim pogodio i skinuo. sumnjam da te zakačio sa nekom od običnih raketa?
btw igrao sam ja s njim u timu i vidim svako toliko ga netko proziva za čit... nisam znao s čim ubija.. vidio samo da ima 50-tak killeva i nula smrti pa sam mislio da je recon ;P
jbt pa to je to onda... nisam ja to ni otkljucao pa mi nije ni palo na pamet...
Da!
Kolege i kolegice, može li neka preporuka za 27" monitor da nije paprena cijena, a da je dobar. Da ne bude off topic znajte da će se na njemu igrat samo BF3
edit: nativne reze 1920x1080
Kolege i kolegice, može li neka preporuka za 27" monitor da nije paprena cijena, a da je dobar. Da ne bude off topic znajte da će se na njemu igrat samo BF3
Nativne rezolucije 800 x 600 ?
Evo ga sused Janez popušio ban...
http://www.pbbans.com/mbi-viewban-13d0c0b0-vb276117.html
i nebih postao da na njegovom BLogu ne piše jedan od najnovijih favourite servera :)
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/cr0wnex/
htio nas je haxat Kekec ..kao da mi nemamo dovoljno svojih haxora ;)
Lol, a jeste li primjetili kako su ti haxsori sve neki losi?
Ono dodju na PRI server, a tamo sve neki haksori skidaju ih pogledom pa decki idu izravnati omjere... nazalost skrtiji su od nas tako da pushing rodjo :D
daj pa ovo je macro, kako ovo može ovako šarat lijevo desno i još killat?
Tako smrdi na no recoil da osjetim miris terpentina...
BTW, neko mi pokušao uvaljati link za BF4 alfu (izgleda kao login u "normalni" Battlelog). Ekspresno maknuo lika s friends liste, ispada da je bio rus, a ako se ne varam dok sa ga bio prihvatio je bio HR.
rvera...
Sto se tice tog linka, nije ti ga on podvalio nego je je jadnik vjerovatno na istu foru popusio acc i onda je automatski slao svima sa friend liste taj link. Isto se dogodilo i slammeru.
Edit: Inace je lik bio clan AHG clana, kao i spyware tako da si i tako dosao do njega. A ovo RUSIJA znaci samo da mu je popaljen acc.
jedna preporuka za nvidijaše. Stavite na use nvidia settings, i digital vibrance podesite na 65%, ostale postavke jos nisam mijenjao, Boje su fantasticne na monitoru...
Takvi monitori u principu ne valjaju ništa. Bolje onda obični fullHD televizor. Ali realno, jel gledaš televiziju s nosom na ekranu, na metar udaljenosti? Probaj pa vidi.
Optimalna rezolucija za 27'' monitore je 2560x1440 (2560x1600 ak je 16:10). Ako ti je presitno, well, kak da ti velim, ježi ga Dama - već si u godinama kad nije zgorega posjetit oftalmologa.
Takvi monitori u principu ne valjaju ništa. Bolje onda obični fullHD televizor. Ali realno, jel gledaš televiziju s nosom na ekranu, na metar udaljenosti? Probaj pa vidi.
Optimalna rezolucija za 27'' monitore je 2560x1440 (2560x1600 ak je 16:10). Ako ti je presitno, well, kak da ti velim, ježi ga Dama - već si u godinama kad nije zgorega posjetit oftalmologa.
Evo našao sam u firmi jedan philipsov pa ću probat preko vikenda. Ama fora mi i jeste da mi na tolikoj dijagonali bude 1920x1080. A sve to radi ove slike:
A što se tiče oftamologa, taj problem sam riješio u optici Svjetlost kad asam bio mlađi :D
jedna preporuka za nvidijaše. Stavite na use nvidia settings, i digital vibrance podesite na 65%, ostale postavke jos nisam mijenjao, Boje su fantasticne na monitoru...
bolje nego ikakav Fxaa
Evo našao sam u firmi jedan philipsov pa ću probat preko vikenda. Ama fora mi i jeste da mi na tolikoj dijagonali bude 1920x1080. A sve to radi ove slike:
A što se tiče oftamologa, taj problem sam riješio u optici Svjetlost kad asam bio mlađi :D
A, too.. Ti bi znači uzeo 10 monitora i pozvao cijeli klan da se igra kod tebe. Može, može.
Danas update-o drivere grafike i dobio novotariju koju prije nisam primjecivao.
Ako se ne vidi na slici:
Stereoscopic 3D compability indicates how well a particular game translates to stereoscopic 3D and if there any issues in the game that may interfere with good 3D viewing.You can use keyboard shorcut to view this information inside the game.
Typical usage scenarios:
-Improve stereoscopic 3D preformance by changing settings from the game.
To mi je sve vezano uz Battlefield 3 gdije pise 3D Vision Redy
Moze li mi itko objasniti sta je to u biti?Kako da to ukljucim i sta time dobivam?
U pitanju je GTS 250
bolje nego ikakav Fxaa
Gdje se to podesava? Treutno nisam na kompu s Nvidia grafickom :)
Danas update-o drivere grafike i dobio novotariju koju prije nisam primjecivao.
Ako se ne vidi na slici:
Stereoscopic 3D compability indicates how well a particular game translates to stereoscopic 3D and if there any issues in the game that may interfere with good 3D viewing.You can use keyboard shorcut to view this information inside the game.
Moze li mi itko objasniti sta je to u biti?Kako da to ukljucim i sta time dobivam?
U pitanju je GTS 250
Ako ne znas sto je to onda ti ni netreba :)
To vrijedi samo za one koji imaju 3D naocale i odgovarajuci monitor ili komp spojen na 3D TV.