Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.082.756
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 3
bmwhartge kaže...
bik kaže...

Ti si poseban, podsjecas me na tu ekipu sa CODa koja je morala imat 250fpsa lock , svađa u negodled kako je njemu bolje igrat nego meni na 100fpsa... bla bla dobro kako tko voli , ja gledam globalno a ti si ekstremista ;)  

Ugl ja svakako imam 60-70fpsa i ne mislim više ništa smanjivat,drkat,naštimavat niti se prepirat s nekim o osobnom sustavu vrijednosti :P

zasto sam ja poseban jedino ti govorim koji ce ti vrag 250 fps-a ako imas 60hz monitor mozes si komotno locakati 59 fps-a i biti ce ti isto. jel kuzis sta hocu reci.

Sad me navlačiš na led, nije isto 60 i 250fpsa u codu, ako si ikad bio na turniru vidio bi kad su monitori skoro jedan pokraj drugog jedan na 250fpsa a drugi na 60 =velika razlika. 

Friday kaže...
bik kaže...

Ugl ja svakako imam 60-70fpsa i ne mislim više ništa smanjivat,drkat,naštimavat niti se prepirat s nekim o osobnom sustavu vrijednosti :P

Kod mene cca isto - full HD, sve na low i ja sretan {#}

Tebi je gadno i sve ti šteka :P

14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
bmwhartge kaže...

zasto sam ja poseban jedino ti govorim koji ce ti vrag 250 fps-a ako imas 60hz monitor mozes si komotno locakati 59 fps-a i biti ce ti isto. jel kuzis sta hocu reci.

Ja sam do prije 20ak dana igrao na 1920x1080 lock 60 FPS-a. Sada sam smanjio na 1280x720 i lock na 120 FPS-a (isti monitor 60Hz). Ogromna je razlika u fluidnosti. Znači, gledajući logički 60Hz = 60 FPS-a = ne može bolje. E nije. 

O rezoluciji ovdje ne pričam, ali definitvo je lošija malo slika, ali j#be# to kada su mi sličice i prikaz na Full HD maleni za gledat a ne za gađat.

i sad ti objasni ovima zašto mi sa "kao" opasnim mašinama smanjujemo rezoluciju.(mada je tvoj pc puuno jači od mog)

točno to,ogromna je razlika u fluidnosti i to je jedini mogući razlog koji postoji.

naravno ako si grafički frik i igraš čisto iz zezancije ovu igru,onda se s nama ne slažeš ,ja je ne igram iz zezancije,da mi je zezancije igro bi angy birds

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

bla bla bla

Ugl želio sam reći da isto radiš, ali nisi me shvatio, kao i inače jer ti to ne ide, isto smanjuješ rezoluciju da bi bio bolji i da ti je lakše gađati ekipu, ali ćeš u isto vriejme reći ljudini zašto igra na gameboyu? DA nije to malo...licimjerno?

I onda se pitaš zašto te svi thumbdownaju i zašto te ne vole?

Da si ikako kvalitetan igrač kako se predstavljaš nebi igrao sam već igrao sa nekim domaćim dečkima koji bi prepoznali tvoj potencijal kao igrača, a ne se kurčio kao kako sam ownaš Lol bio si u prva 3, prvi put si dobio mvp3 ribbon jel?. Vajnao si plakao tu i tražio ekipu svi su te ladno ignorirali ali ti si i dalje uporan kako si kralj car lav tigar i sve, u svakom si postu skačeš u usta da niti ni sam ne vidiš.

Nikad se ja nisam ni bunio ni plakao, rekao sam da igram na laptopu i to i snimio jer me co7 tražio., Neam para za komp i eto igra se na čemu se može.

Da mi daš abak pa bio bi bolji od tebe, zašto jer sam ja pro i svi me vole a tebe ne, jer si stalno crven, bahat i prepotententan, te pun sebe, pa se pitaš ma zašto me nitko ne voli?

Ma bit će da je problem u nama.

Shvati da si lowast, loš, dosadan i sve to što ide u paketu i uvijek ćeš bit ispod svih nas, legendi bf i to će te jesti, jer će te netko na kalkulatoru pobiejditi. 

Ajde sad potroši pola dana da napišeš koliko toliko smislen post, opet pokažeš da ne znaš osnove gramatike i interpunkcije ( to su ti zarez, točka i tako) i opet pokaži da si ti lav car tigar i ti igraš manjoj rezi, ali ne znači da je gameboy reza, ne ti nisi smanjio rezu da bi postigao bolji rezulatat, ne samo je ljudina.

Ontopic: odlično su složili reportove sad na profilima, kao neke linije koje pokazuju win i loss i moš više reportova vidjet a ne prije samo zadnjih 5.

Već sam mislio šta su updejtali, kad vidim eto promjena, lijepo.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2012 15:44 (fila2208).
13 godina
Battlefield 3

ajde vise svi si nabavite crt ko ja i ljudina  i picite...(doduše ja imam ljudina 100hz {#}{#}

i zenge stalno vajna da sam chiter,jer ne nezna gađat,zenge  je noob {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2012 15:45 (Doca15).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Doca15 kaže...

ajde vise svi si nabavite crt ko ja i ljudina  i picite...(doduše ja imam ljudina 100hz {#}{#}

A da to se sjećam kad je tebe optuživao, lol. Zengica je dobar dečko, ali misli ako je najbolji u kvartu u bf3 da će doć i odmah ownat svijet:)

da zbilja, trebao bi spojit lap na crt i složit na 17'' :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
Doca15 kaže...

Neću CRT težak je i velik po dubini. Ovaj mi je lakši, tanji i ljepši {#}

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
13 godina
Soldier977 kaže...
Doca15 kaže...

Neću CRT težak je i velik po dubini. Ovaj mi je lakši, tanji i ljepši {#}

uzmi hilticu pa ga uštemaj u zid tako da izgleda ko lcd {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2012 15:58 (letece_prase).
14 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

@fila ne razumijem zašto se samnom baviš više nego samim sobom?

neželim trošit svoje rijecči i rečenice na tako nešto bezvrijedno.

a ti malaivica dobro znaš u kojim situacijama sam te optužio za čit,jesam njubara sam,jel ti sad lakše?omfg

i to nije bilo stalno nego u dvije situacije,tako da te lijepo molim da ne prićaš neisitne.

te situacije su prečudne i opet ponavljam ti si najbolji u acc u hrvatskoj,nitko iz pis klana nema takve statistike,to znaći i oni su njuberi.super.

ja sam na ovom forumu optužio jedino nenu i tebe da čitate,neno je pao btw i moje su se te poruke brisale,dok sam fgovorio da frajer čita i da je čiter,toliko za tvoju informaciju,

a ovo je fila pisao kad se nenu čitera optuživalo ,toliko o tome da mi se fakat više neda s tobom zamarat ovako preko foruma jer si izgleda tu omiljen i tu si glavni prelol pa bravo,želim ti i dalje da si glavni i super kul

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

@fila ne razumijem zašto se samnom baviš više nego samim sobom?

neželim trošit svoje rijecči i rečenice na tako nešto bezvrijedno.

a ti malaivica dobro znaš u kojim situacijama sam te optužio za čit,jesam njubara sam,jel ti sad lakše?omfg

i to nije bilo stalno nego u dvije situacije,tako da te lijepo molim da ne prićaš neisitne.

te situacije su prečudne i opet ponavljam ti si najbolji u acc u hrvatskoj,nitko iz pis klana nema takve statistike,to znaći i oni su njuberi.super.

ja sam na ovom forumu optužio jedino nenu i tebe da čitate,neno je pao btw i moje su se te poruke brisale,dok sam fgovorio da frajer čita i da je čiter,toliko za tvoju informaciju,

a ovo je fila pisao kad se nenu čitera optuživalo ,toliko o tome da mi se fakat više neda s tobom zamarat ovako preko foruma jer si izgleda tu omiljen i tu si glavni prelol pa bravo,želim ti i dalje da si glavni i super kul

Ne znam ja ko se sa čime bavi, kad ti imaš sačuvane moje stare postove od prije nove ere. Očito si fanboy i morat ću složit stranicu na facebooku da me lajkaš.

Vdiiš kako je to teško akd tebe nitko ne voli, a mene svi vole svima sam duhovit čekaju na red da me upoznaju, a ti jadan mali nitko te ne voli thumbaju te kad stignu.

to je napisano kad je prvo furyo došao sa spikom da je chiter  pa sam rekao da lol, ako je neno onda je i furyo. Što se kasnije desilo to je druga spika. Bitno da je neno uvjerio cijeli forum skoro, hrpu klanova i sve da nije chieter dok zbilja nije pao. Bravo imaš talenta za otkrivanje chitera, od 200 kojih si rekao da imaju chit jedan je pao.

Odi radi u diceu, po razumjevanju i kvaliteti razgovora si tu negdje sa njima. 

Zaš ne pišeš više na kako sam zgodan acc? da te vještica ne skajla opet?

14 godina
neaktivan
Battlefield 3
Nisi ti baš svoj. Izgleda da ti fali nekaj u životu dok ja imam sve kaj god si zaželim. A ovi palčevi dolje/gore mi ne predstavljaju ama baš ništa za razliku od tebe koji izgleda dr*aš na iste. Ja njih 200 optužio??pa di si prije dodao te dvije nule?? toliko o tvojoj vjerodostojnosti. I ajmo se vratit na ludu vješticu... Znaš kaj znaći kajla?? Meni je ono jučer kaj je napisala bilo ultra zabavno i smiješno,svaka cast zenskoj,da je takvih vise bilo bi idealno na forumu. a o mojem poznavanje zenski nezelim previse komentirat osim da sam ih imao više nego ti kila. Pozz ludoj vještici 😘
Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Battlefield 3

Problem kod CRT-a je titranje. Otkako imam LCD-e više ne mogu normalno raditi na CRT-ovima, osjetim titranje i kada na CRT-u stavim 85Hz.

Nije to to. Paonta monitora je što veći, što manje nuspojava (titranje i ovo ono) i što manja potrošnja.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2012 16:30 (191x7).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Nisi ti baš svoj. Izgleda da ti fali nekaj u životu dok ja imam sve kaj god si zaželim. A ovi palčevi dolje/gore mi ne predstavljaju ama baš ništa za razliku od tebe koji izgleda dr*aš na iste. Ja njih 200 optužio??pa di si prije dodao te dvije nule?? toliko o tvojoj vjerodostojnosti. I ajmo se vratit na ludu vješticu... Znaš kaj znaći kajla?? Meni je ono jučer kaj je napisala bilo ultra zabavno i smiješno,svaka cast zenskoj,da je takvih vise bilo bi idealno na forumu. a o mojem poznavanje zenski nezelim previse komentirat osim da sam ih imao više nego ti kila. Pozz ludoj vještici 😘

Uvijek sam mislio da si kralj i car i lav i tigar, ali sad si me stvarno uvjerio da si vrh, ali vrh. Ajde care rasturaj i budi najjači. sretno dalje.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kak to da si se bas za Alienware odlucio ljudina? Ne mislis da ces previse platiti ime za ovako ili onako Dell-ov monitor? Nisam bas upoznat sa 120 Hz monitorima da ti dam neki savjet kak da prodjes jeftinije, ali proucit cu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
E, dosadna vam je spika o skillzima i cheaterima... Daj trtljajte nesto zabavo, ovo umara...
13 godina
Battlefield 3

{#}monitor za gaming od 120hz trenutno je kako kazu najbolji ovaj http://www.benq.us/product/monitor/xl2420t

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2012 16:54 (Doca15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
xyan kaže...

Kak to da si se bas za Alienware odlucio ljudina? Ne mislis da ces previse platiti ime za ovako ili onako Dell-ov monitor? Nisam bas upoznat sa 120 Hz monitorima da ti dam neki savjet kak da prodjes jeftinije, ali proucit cu.

zato sto bi ga mogao dobiti za 2500kn a htio bi samo monitor koji ima 120hz, ali jos cu vidjeti jer mi je i tih 2500malo previse.

Battlelog: ljudina
14 godina
protjeran
Doca15 kaže...

{#}monitor za gaming od 120hz trenutno je kako kazu najbolji ovaj http://www.benq.us/product/monitor/xl2420t

malaivice nije jer sam gledao review od njega i isppostavilo se da je dosta los. za gamerski monitor i za tu cijenu nebi smio imati ghosting a on ga ima. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2012 16:59 (bmwhartge).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Neznam ako je vec bilo ali dodan je MoH:W na battlelog

LINK

Battlelog: D-Ki11a
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2012 17:13 (Legendic1911).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kaj velis na ovo, njega dosta hvale http://www.telebit.hr/Monitor-Samsung-23--S23A700D--16-9--1920x1080--LED--2ms--VGA--HDMI--DP---LS23A700DSL-EN-/p/204319472.aspx

Problem je kaj na nasem trzistu ih bas i nema nest ovih od 120 Hz, tj slabi je izbor

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2012 17:12 (xyan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
@ljudina kaj nije glupo uspoređivat dell i alienware?dell je vlasnik alienware-a,što znaći da ime alienware plaćaš ajmo reć cca 30% ukupne cijene ,ništa više...
Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
bmwhartge kaže...
xyan kaže...

zato sto bi ga mogao dobiti za 2500kn a htio bi samo monitor koji ima 120hz, ali jos cu vidjeti jer mi je i tih 2500malo previse.

Ma daj, budi ljudina pa istresi pare {#}

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Battlefield 3

nisam uporedivao dell nego benq. taj samsung sam mislio uzeti ali lik mi za njega trazi 2800 kn stoga mi je bolji izbor alienware jer ga mogu dobiiti za 2500,ali idealno bi bilo kada bi mogao naci neki za 2000kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Bok ljudi evo me nov sam u bf3 pa ono doadajte me u frendove Name: Zabacar i jel postoje kakvi nasi serveri klanovi ili ti kaj ja znam sta{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

nisam uporedivao dell nego benq. taj samsung sam mislio uzeti ali lik mi za njega trazi 2800 kn stoga mi je bolji izbor alienware jer ga mogu dobiiti za 2500,ali idealno bi bilo kada bi mogao naci neki za 2000kn.

Jel to uzimas u RH u trgovini, ili nabavljas nekim drugim kanalima, tipa e-bay?

17 godina
bmwhartge kaže...

Pa imaš onaj 23" Acer 120Hz 1920x1080. To je čisto ok entry model.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
14 godina
neaktivan
191x7 kaže...
bmwhartge kaže...

Koji to tocno? jel ovaj Acer GD235HZ

14 godina
protjeran
191x7 kaže...
bmwhartge kaže...

taj acer je kupio misticni i sranje je sto nema dvi ulaz a bez dvi dual link kabla nemozes dobiti 120hz stoga i taj otpada. xyan kupujem u hrvatskoj lai moram kupiti ovdje u kod mene ili najdalje u osijeku zato sto bi kupio na 2 rate.

14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...
191x7 kaže...
bmwhartge kaže...

taj acer je kupio misticni i sranje je sto nema dvi ulaz a bez dvi dual link kabla nemozes dobiti 120hz stoga i taj otpada. xyan kupujem u hrvatskoj lai moram kupiti ovdje u kod mene ili najdalje u osijeku zato sto bi kupio na 2 rate.

sve mi se onda cini kako taj Alienware i nije tako los izbor...

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kako je moguce da cijena tog Alienware monitora varira od 2599 do 3569? Sorry na off topic!

Jucer je bilo dobro na Bug serveru, uspio sam odigrati tri partije al kasnije se nije vise moglo uci.

Nije mi se dalo cekati, ali jedno vrijeme dok sam cekao bio je lik na serveru sa 0/1 kd i preko 10000 bodova. Basta je na drugoj strani bio prvi sa masu kilova 60-70 i 8000 bodova.

Kako je mogao skupiti te bodove na TDM bez kilova?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
desh kaže...

Kako je moguce da cijena tog Alienware monitora varira od 2599 do 3569? Sorry na off topic!

Jucer je bilo dobro na Bug serveru, uspio sam odigrati tri partije al kasnije se nije vise moglo uci.

Nije mi se dalo cekati, ali jedno vrijeme dok sam cekao bio je lik na serveru sa 0/1 kd i preko 10000 bodova. Basta je na drugoj strani bio prvi sa masu kilova 60-70 i 8000 bodova.

Kako je mogao skupiti te bodove na TDM bez kilova?

lezi u nekom kutu, leti sa mavom i spota...

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice