Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.089.693
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Battlefield 3

Haha...evo ti na{#}

16 godina
neaktivan
nooir kaže...
fila2208 kaže...

http://www.own3d.tv/kovacou/watch/812108

jel tko netko malo modao svoj m16 aaa?

Svašta sam vidio ali ovo, pa ekipa stoji da ih bursta? jel to moguće da je ovako dobar. 

U nekin dijelovima bursta igrača sa 3 metka, i ovaj padne i kako on zna da će past, a sta je pucat? Ja isto nekad ispalin 5 metaka i računan dosta je i 90% tako bude, ali brate da ću 3 metka ispalit pa stat pucat i siguran san da je mrtav LOL. I opet na CC bursta igrače, ma daj nemoj me yebat, i kad je supresan meci mu pogađaju, ja na 15 metara kad san supresan ne da ne mogu pogodit, nego mi triba 54 metka da jednog skinen iz ACR a iman oko 22% prosječni acc sa ton puškon. I ne pazin kako gađan, tj gađan i na 130 metara iako znan da će mi tribat 35 metaka za kill, što je dobar acc. Al ovaj smrad mi smrdi dovde iz francuske... Likovi su "PRO" a pro postaju nakon misec dana pr(o)čkanja po game fileovima i skuže ono što je latex posta da se more minjat sve živo i onda su pro... Nabijen ih na k... Što uopće imaš tražit po game fileovima, igraj igru ako ti se sviđa ako ne, ne yebi zrak. Ma...

Ja ne bi ovako uspio izdržati cijelu rundu da mi netko da godišnju plaću.

Pa di ćeš većeg gušta nego uzet strojnicu u ruke (ja je od milja zovem toljaga) i opleti po rafalima ko na svadbi 90-ih :))

15 godina
kakosamzgodan kaže...
MARKOcVp kaže...
ja nisam dosad citera primjetio, par puta ono divlje, aimbot lik imo score 70:1 ili tkao nesto i bas se popne na krov i okrece sa m16, to me iznerviralo i odma sma oso report, dao sam svima sabattleloga link od njega i reko da ga reportaju i jesu, vjerojatno je bana spusio jer je dobio prkeo 10 reportova od moje strane samo + jos drugi ljudi sa servera, jos sam ga i snimio pa prilozio link

lol nekog možeš samo jednom prijavit za tvoju informaciju,

neznaš za čitere jer si njubara, a da ti je čiter samo onaj koji ima aimbot ? pa nismo više u 90-tima,ljudi kao i tehnologija napreduju.

prije tjedan dana je krenulo to,dok u narednih tjedan dva dana očekujte BOOM toga,jer ga pb neće rješit to je definitivno,

dice se našao sad u lagano zahebanoj situaciji,

i pazite kaj vam kažem da će nakraju bf3 dobit mood toolse hahahha (mislim nedo bog,ali tako će biti)

PB poceo izbacivat na 5min ,tak da su ti inf. o 2 tjedna malo pretjerane {#}

www.bfwarzone.net
17 godina

PB poceo izbacivat na 5min ,tak da su ti inf. o 2 tjedna malo pretjerane {#}

Igra se još uvjek da na drugi način modati, tj zaobići md5tool check no neću o tome, a niti ču davati linkove jer modanje filova bi trebalo banati, a ne kickati. Pa se drugi puta ne bi usudili ni pokušavati zaobići provjeru jer bi riskirali ban.

5 - min kick pff. Pose*em se na takvu pravdu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2012 21:28 (Hummer).
13 godina
Battlefield 3
Mogu li "normalno" igrati BF3 s ovom konfom:

2GB RAM-a
HD 6450 1GB
AMD Dual Core 5600+ 2.91GHz

0 0 hvala 0
17 godina
RedHill kaže...
Mogu li "normalno" igrati BF3 s ovom konfom:

2GB RAM-a
HD 6450 1GB
AMD Dual Core 5600+ 2.91GHz

Kratko i jasno - ne.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

jel netko zna gdje je najjeftiniji BF 3 premium endtion novo ili možda netko tko prodaje rabljeno???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jim Carrey kaže...

jel netko zna gdje je najjeftiniji BF 3 premium endtion novo ili možda netko tko prodaje rabljeno???

Ovdje je dost povoljan: http://www.g2play.net/store/Battlefield-3-Premium-Edition-Origin-Key.html

Samo mi se prvo javiš preko privatne poruke da ti objasnim kako možeš kupiti putem Paysafecard s kioska i slično.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2012 0:32 (191x7).
17 godina
Battlefield 3

a jesam se sad isprepadao zbog HEBENIH IDIOTA U DICE-u

wrong passwor pa wrong password i promijenio pasword i mogu se logirati sa novim u origin ali ne mogu u battlelog i uđem u battlelog na foru da pritisnem PLAY na originu i kliknem na prijatelja da se joinam a ono dolje crvenim nešto tipa:banned by punk buster bla bla bla

skoro pa me srčani strefio

onda sam skužio da me na tom serveru banirao idiot jer sam ga silovao u šupčić sa užarenom cijevi od m16 i odmah mi bilo lakše {#}

Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

I'm back.

It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again.
Moj PC  
18 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

njuberi stiskaju TD ,a niti jedan od njih nema taj dog tag lol

0 6 hvala 0
17 godina
kakosamzgodan kaže...

Imam ga ja već nekoliko tjedana, kao i nekoliko kolega sa foruma (neki i prije mene "dobili"). BTW, jadan Hamster_X... Često njega potrefi hrvatski nož.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/MadTom_HR/dogtags/199586046/cem_ea_id/

A sad se opet idi gledat u ogledalo, kad si si tako zgodan.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2012 8:53 (TomoR).
12 godina
neaktivan
TomoR kaže...
kakosamzgodan kaže...

Imam ga ja već nekoliko tjedana, kao i nekoliko kolega sa foruma (neki i prije mene "dobili").

A sad se opet idi gledat u ogledalo, kad si si tako zgodan.

ja sam rekao za one koji su mi stisnuli TD ,neznam di si se ti tu pronašao ? :)

a  i nisam ga pratio ili lovio ili stalkao ili tako nešto ,meni je došao totalno random,zaklo frajera kad ono golden :)

mislim šta da ti kažem za ovu zadnju rećenicu ??

17 godina
Battlefield 3

Zapravo bih rekao da je problem bio tvoj "ton" - "Pala je pica", i nakon toga još provociraš.

Možda sam, gospodine Cro_Zenge, previše reagirao, neću više...

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

pica je pala mislio sam na ovog iz EA smrada {#}

nikog nisam provocirao ja sam rekao istinu.ovi njuberi šta stiskaju TD nitko od njih nema taj dog tag ,to nije provociranje,to je iznašanje činjenica.

sve ok gospon Tom {#}

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Samo se vi živcirajte...ja lagano mač i sikiricu u ruke i ajmo {#}. nema pro "spike". hf

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

Samo se vi živcirajte...ja lagano mač i sikiricu u ruke i ajmo {#}. nema pro "spike". hf

i hrpa lenedary-a na podu i samo beeri.sorry to je pro po meni :)

12 godina
neaktivan
Battlefield 3

di je ova luda vještica da je pitam di su joj nestale obrve XD lol ja mislio neka žemska

0 3 hvala 0
13 godina
mabencic kaže...

Nova mašina stigla!

Znači ipak Radeonka {#} Aj nek je sa srećom i visokim FPSovima

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
15 godina
neaktivan

A da jer sam dobio bolju cijenu .... :) A i nisam dugo imao Radeon pa da vidim radi ;)

Battlefield 3: [G]Diretore_BB
12 godina
neaktivan
mabencic kaže...

A da jer sam dobio bolju cijenu .... :) A i nisam dugo imao Radeon pa da vidim radi ;)

nakon onog laptopa će se preporodit! {#}

btw koliko vrijedi ova tvoja grafička??

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2012 10:07 (kakosamzgodan).
14 godina
protjeran
crozoki kaže...

a jesam se sad isprepadao zbog HEBENIH IDIOTA U DICE-u

wrong passwor pa wrong password i promijenio pasword i mogu se logirati sa novim u origin ali ne mogu u battlelog i uđem u battlelog na foru da pritisnem PLAY na originu i kliknem na prijatelja da se joinam a ono dolje crvenim nešto tipa:banned by punk buster bla bla bla

skoro pa me srčani strefio

onda sam skužio da me na tom serveru banirao idiot jer sam ga silovao u šupčić sa užarenom cijevi od m16 i odmah mi bilo lakše {#}

zoki citeru jedan neotesani, tako ti i treba samo neka te banaju. cudim te sto te nisu prije banali. to si i zasluzio{#}

Battlelog: ljudina
13 godina
neaktivan
kakosamzgodan kaže...

di je ova luda vještica da je pitam di su joj nestale obrve XD lol ja mislio neka žemska

Luda vještica je nakon tvog krasnog pristupa neki dan na mc serveru završila komunikaciju s tobom. I da, ja jesam žensko, i ne nije simpatično da me oslovljavaš s "pico".

15 godina
neaktivan

U Linksu košta 3.999,00.

Ja sam je nabavio jeftinije pošto radim u IT-u i znam gdje i koga pitati za cijenu ;)

12 godina
neaktivan
LudaVjestica kaže...
kakosamzgodan kaže...

Luda vještica je nakon tvog krasnog pristupa neki dan na mc serveru završila komunikaciju s tobom. I da, ja jesam žensko, i ne nije simpatično da me oslovljavaš s "pico".

oprosti {#}

nisam mislio ništa loše kako si sebi prezentirala,zaista nisam,ja sam mislio bacit neku šprehu tek toilko da razbijem onu monotoniju koja je tada vladala na serveru.

sorry još jednom

{#}

17 godina
odjavljen
mabencic kaže...

Nova mašina stigla!

Miči taj box hladnjak, bode u oči čovječe...

Inače, prekrasan strojčić kako se čini {#}

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan

Ma ne bode jer ze inače zatvoreno ;)

Neda mi se stavljati drugi hladnjak jer za sada ne planiram overclockati ništa ...

17 godina

Pa jel ti nije glasan? Znam da mi je frend imao stock ali na AMD-u, majko to je katastrofa bila...

Ako možeš ubosti takvu grafulju, bolje bi bilo da uložiš u neki hladnjak za 100ak krznenih da imaš tišinu i niže temperature.

Kako sada dere BF? {#}

I da, kada ističe najam za BUG server?

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
13 godina
neaktivan
kakosamzgodan kaže...

oprosti {#}

nisam mislio ništa loše kako si sebi prezentirala,zaista nisam,ja sam mislio bacit neku šprehu tek toilko da razbijem onu monotoniju koja je tada vladala na serveru.

sorry još jednom

{#}

Ok, pripisat ćemo to tvojoj nespretnosti u komunikaciji sa ženama... Valjda ćeš naučit još ;)

13 godina
LudaVjestica kaže...

Ok, pripisat ćemo to tvojoj nespretnosti u komunikaciji sa ženama... Valjda ćeš naučit još ;)

LOL, ne se dovoditi u zabludu. U mom svemiru to se zove maniri, bonton i kućni odgoj; but hey, thats just me :)

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice