Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.089.708
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
fila2208 kaže...

O jeste se sad usrali čoeče. Pola ekipe neće ni znat modat kao prvo,

nemaš tu što neznat.

skineš mod , zamijeniš file-ove,uđeš u taj mod ,otvara ti se prozor i izbaci ti popis stvari kojim možeš mijenjat varijable.

ako se znaš ulogirat na fejs vjeruj mi znaš i ovo.

15 godina
Bongiaro kaže...
fila2208 kaže...

Pola ekipe neće ni znat modat kao prvo, ...

Mislim da će ekipa sa recimo AnR servera, sve napravit da dođe do ovoga, i imat će damage modifire u roku dva dana, mark my words. Ti isti su dokazali svoje sposobnosti još u BC2. A ljudi sa ovog foruma se koliko vidim vole tamo igrati. 

Anr server je jedini trenutno na svijetu? Ili ne znaju naći druge servere? Pa narvano da hoće, to je playgorund za ''velike'' i sad čim je to došlo ekipica koja kaska za vodećima će se preko noći popravit, i što onda? odeš na drugi server...sad ćeš reć a šta kad dođu na drugi server? Onda unistalliraj igru. Činjenica je da će sad nakon što je latex naišao na taj thread, svaki dan bit optužbe za cheatera, svakoga tko te ubije (ne tebe bego općenito) u head iz neke malo veće udaljenosti.

Ali to je battlefield, za nikog ne znaš da nije cheater dokm mu ne dođeš doma vidjet jel ima male kockice koje trče iza zida.

ceco22 kaže...
E kad bi ljudi znali samo sto znaci PB ranked server... I da oko 70 % servera ne strima.. Mozda bi manje srali po PB..
Ceco sine, serem po punbustardu jer dosad koliko sam igrao igre sa njim uvijek sam imao problema. Sjećam se bc2 kad nisam mogao igrati par mjeseci nakon jednog updatea, jednostavno me iogra baci van sa 9003 erorrom i ne samo već hrpa ekipe, da ne pričamo tamo u 12. mj. je isto bio onaj neku update kad nisam igrao dva tjedna dok nisu fix dali, također pola ekipe nije moglo igrati.
To što ne strima njihov problem, igram većinom na kvalittenim serverima koji streamaju na ggc i te sve pi.zde materine, svako malo netko u chatu pojede ban, i to mi daje sigurnost, ali punkustard? ne, nikako to je zastarjeli program kojim se manipulira i igra se sa cheatom da ti on ništa neće.
Prema tome...

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
12 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Naravno da prepoznaje, ako su mu zadane definicije. Za ovo još nisu ali bit će.

zadane definicije? kako onda do sada nisu zadali definije da maknu ove čitere?

šta misliš da neće updejtat mod tools?

nažalost nejde to tako lako kako si opisao.

vidjet ćeš,proći će dosta vremena da smisle kako se od toga obranit i na kraju će dodat mod toolsu u bf3.

to je onak najcrniji scenarij koji bi se mogao odvit.

14 godina
Battlefield 3

Zato se ja vozam u  jetu u zadnje vrijeme.. Znas da je nemoguce imat aimbot na jetu,eventualno WH,ali ni to  mu ne pomaze kad me ionako moze spotat netko.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
@fila upravo sto si rekao da ides na servere di strima ggc i pb.. ggc i pb rade na istom principu tako da je svejedno tko strima.. Ali nije problem PB sto ne strima, to je posao admina servera... A na ranked PB serverima ,on radi svoj posao savrseno ne dajuci citerima ulazak (vec uhvacenima ) .. Ja osobno nikad nisam imao problema sa PB koje nisam mogao rjesiti u par klikova.. A i kad su bili problemi bili su sa moje strane.. Npr. Dok sam igrao bc2, moj laptop je radio probleme sa pb zato je imao ukljucen automatski tune up utiliti..
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
15 godina
Battlefield 3

Soldier upgrade? {#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bongiaro kaže...
Btw u zadnje vrijeme primjećujem da se nakotilo podosta čitera. Bit će da već dugo nije bio val kao onaj zadnji koji je pomeo Furia :)

Bio je BF3 10 ojra, niš čudno da se nakotilo gamadi..

12 godina
neaktivan
Battlefield 3

di se može kupit najpovoljniji premium?

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
kakosamzgodan kaže...

Ima odgovor valjda na svakoj od zadnjih 30 strana... {#}

Freak Show Inc.
13 godina
protjeran
kakosamzgodan kaže...

normalni eng mos kupit za 270kn ovdje

EDIT: ja sam kupovo kod njega, sve odlicno stima

LooooooL
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 14:00 (MARKOcVp).
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni nije jasno kako moze biti toliko problem uhvatiti citere?

Frustrira me kada me netko haxa i onda se jos izvlaci!

Kako je netko napisao... dao bog da dobili rak kostiju! 

Koliko moras biti jadan i nesiguran u sebe da ides kupiti hax i koristiti ga u natjecanju?

Razumijem ljude koji igraju za neki novac, to je motiv koji svatko moze razumiti (ne i opravdanje), ali na Bug turniru, ESL-u(koji nije za nofce)  i ono najgore na publicu?!

Iskompleksirana djubrad, koji su sami o sebi misle da su bezvrijedni! U pravu su!

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3
ja nisam dosad citera primjetio, par puta ono divlje, aimbot lik imo score 70:1 ili tkao nesto i bas se popne na krov i okrece sa m16, to me iznerviralo i odma sma oso report, dao sam svima sabattleloga link od njega i reko da ga reportaju i jesu, vjerojatno je bana spusio jer je dobio prkeo 10 reportova od moje strane samo + jos drugi ljudi sa servera, jos sam ga i snimio pa prilozio link
LooooooL
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Co7 kaže...

to pitaj dice na ofišli forumu pa ćeš ćut odgovor (naravno ne očekuj pametan odgovor nego tipa pb super radi svoj posao lol )

esl je pun čitera ja neznam kako ste se vi neki tak na to zagrijali,

nek stave kill hebeni cam i client side nek rješe i rješeni su svi problemi.

17 godina
odjavljen
MARKOcVp kaže...
ja nisam dosad citera primjetio, par puta ono divlje, aimbot lik imo score 70:1 ili tkao nesto i bas se popne na krov i okrece sa m16, to me iznerviralo i odma sma oso report, dao sam svima sabattleloga link od njega i reko da ga reportaju i jesu, vjerojatno je bana spusio jer je dobio prkeo 10 reportova od moje strane samo + jos drugi ljudi sa servera, jos sam ga i snimio pa prilozio link

Ja sam samo jednom jednog očitog primjetio - nosio je neku strojnicu i iz hipa skidao sve redom sa jednim metkom na "ohoho" udaljenosti. Problem je sa suptilnijim čiterima koji si daju tek manju (ali dovoljnu) prednost. Mene su isto prije dan-dva prozvali čiterom. Par puta za redom sam uletio u gužvu među nekoliko (6 u najboljem slučaju) protivničkih igrača i sve ih poskidao. Sam sebi sam bio sumnjiv čovječe... Ali mehanizmi sigurno postoje za eliminaciju čitera. Pitanje je da li dice ime sluha i resursa da se uhvate u koštac sa njima.

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Co7 kaže...

ESL-u(koji nije za nofce)  i ono najgore na publicu?!

Pa i nije baš. Ako imaš solidan čit, na ESL-u možeš ubrati 500+ eurića mjesečno, ako ne i više.

-=PiS=- www.pis-klan.com
12 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

lol nekog možeš samo jednom prijavit za tvoju informaciju,

neznaš za čitere jer si njubara, a da ti je čiter samo onaj koji ima aimbot ? pa nismo više u 90-tima,ljudi kao i tehnologija napreduju.

prije tjedan dana je krenulo to,dok u narednih tjedan dva dana očekujte BOOM toga,jer ga pb neće rješit to je definitivno,

dice se našao sad u lagano zahebanoj situaciji,

i pazite kaj vam kažem da će nakraju bf3 dobit mood toolse hahahha (mislim nedo bog,ali tako će biti)

17 godina
Battlefield 3

Tko je kupio HAX za BF3 taj je sigurno KUPIO i IGRU. Diceu i EA-u je u interesu da ljudi kupuju igru. I da kupuju DLC-ove ili Premium.

Nije im toliko bitno tko će i kako igrati koliko im je bitno igru prodati. Da odjednom prestanu dobivati novce od prodaje igre a počmu zarađivati od uklanjanaj varalica itekako bi oni to radili.

Ovako im je samo cilj držati ravnotežu poštenih igrača i varalica.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 3

lol

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina

Kakva je to sad spika s tim čiterima? Šta se to neki tool pojavio s kojim se mogu razne gluposti namještati? Čitam i da je tu to nešta postano no nisam uspio naći. Nisam baš pratio forum zadnjih par dana pa me zanima.

13 godina
protjeran
kakosamzgodan kaže...
MARKOcVp kaže...

neznaš za čitere jer si njubara, a da ti je čiter samo onaj koji ima aimbot ? pa nismo više u 90-tima,ljudi kao i tehnologija napreduju.

prije tjedan dana je krenulo to,dok u narednih tjedan dva dana očekujte BOOM toga,jer ga pb neće rješit to je definitivno,

dice se našao sad u lagano zahebanoj situaciji,

i pazite kaj vam kažem da će nakraju bf3 dobit mood toolse hahahha (mislim nedo bog,ali tako će biti)

moze se reportati, samo se stisne trokut sa strane, tkao sam i frendovima koji igraju poslo da stisnu

ajde daj svoj link od battleloga da vidim kakav si ti pro pa prepoznajes citere!!!

LooooooL
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 14:53 (MARKOcVp).
16 godina
neaktivan
Bongiaro kaže...
Co7 kaže...

ESL-u(koji nije za nofce)  i ono najgore na publicu?!

Pa i nije baš. Ako imaš solidan čit, na ESL-u možeš ubrati 500+ eurića mjesečno, ako ne i više.

Znam, zato sam i dodao u zagradi onaj koji ni za "nofce".

Edit:

Svi govore kako bi taj kill cam bio magicno rjesenje...

A objasnite mi kako bi ti skuzio ako si je netko pojacao damage za 10-15%? 

Koliko puta ispucas par metaka vise jer kasni info da je neprijatelj vec mrtav?

Kill cam bi pomagao, ali ne protiv boljih citera koji su i onako najveci problem.

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 15:02 (Co7).
17 godina
Battlefield 3

Ako koga zanimaju novi Assignmenti za CAMO-e (od oružja, čak nekih drugih ovaj put).

Moj PC  
3 0 hvala 6
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Šta se događa unutar AC130 Gunshipa

http://i.imgur.com/oXHM8.jpg

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
12 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

moze se reportati, samo se stisne trokut sa strane, tkao sam i frendovima koji igraju poslo da stisnu

ajde daj svoj link od battleloga da vidim kakav si ti pro pa prepoznajes citere!!!

klikneš jednom i drugi put kad ga ideš prijavit piše ti da si ga već prijavio zar ne?

kaj će tebi moj battlelog?? nigdje ja nisam spomenuo pro,ja ti kažem da nisu samo čiteri koji imaju aimbot i koji skidaju sa one shoot-om svakog na mapi,

ima onih pravih čitera tipa furyo,koji su igrali kao super odlično mogao si ga ubit najnormanije,nije imao pretjeranih nemogućih situacija i na kraju je popio ban.

samo kažem živimo u 2012. godini,ljudi i tehnologija napreduju za tvoju informaciju.

lol al se ljudi "pale" čim mu spomeneš da je njubina.

13 godina
Co7 kaže...

Jedini bi problem mogao biti u lovi i ljudima (programerima), ali posto govorimo o EA, ne znam zasto je to problem.

Npr, DICE i PB izdaju patch svakih 4-5 dana. Nekakav sitni, od nekoliko kilobajta.

I pretplate se na sve BF3 cheateve koji postoje (naravno, anonimno) i u svakom novom patchu poskeniraju dio memorije za koji su provjerili da hak mjenja, kontroira ili sto vec.

Pa da vidimo kako bi hakerske skupine mogle pratiti taj tempo.

Doslovno 3-4 ljudi bi moglo odradjivati taj projekt. I svaki put se taj sken memorije nalazi u drugom obliku na drugom mjestu u programu da ga hack ne bi mogao "disable-ati"

kakosamzgodan kaže...
MARKOcVp kaže...

Pa rekao je da je javio svojim prijateljima, nije on napravio vise reportova.

TomoR kaže...

Ako koga zanimaju novi Assignmenti za CAMO-e (od oružja, čak nekih drugih ovaj put).

Hvala na ovome!

Samo se pojavilo? Je bio kakav update battleloga?

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
Battlefield 3

KOlega mi poslao da mu dam mišljenje.

Po meni su pre pre predobri i sad normalne ljudske standarde

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/45188524/1/352216286/

ovi acer ekipa šta vi velite

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Ma ja sam danas skidam cod 4 bas sam se zazelio te igre, dosta mi je ovoga battleshita izbugiranog. i jucer ste me potakli da si uzmem novi monitor. sta mislite o ovome modelu

http://www.links.hr/?naziv=monitor-23-led-dell-u2312hm-8ms-300cd-m2-2000000-1-ips-d-sub-dvi-dp-usb-hub-pivot-crni&option=artikl&id_kategorija=100332670&id_artikl=100.332.146

Battlelog: ljudina
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

Ma ja sam danas skidam cod 4 bas sam se zazelio te igre, dosta mi je ovoga battleshita izbugiranog. i jucer ste me potakli da si uzmem novi monitor. sta mislite o ovome modelu

http://www.links.hr/?naziv=monitor-23-led-dell-u2312hm-8ms-300cd-m2-2000000-1-ips-d-sub-dvi-dp-usb-hub-pivot-crni&option=artikl&id_kategorija=100332670&id_artikl=100.332.146

a sta ce ti, ionatko ti igras na gamboy rezulociji, mozes slobodno uzeti crt 17''

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Neš mi se čini da na svojim postavkama imam premalo FPSa. Ovako, odokativno, koliko bi na svom kompu (Moj PC) trebao imati prosječno FPAa na većim otvorenim mapama?

Uzmimo da su mi SVE postavke na mid i low. Ajde Mesh jedino nije. AA je off. I Ambient Oclusion.

2 20 FPS
3 20 FPS
15 40 FPS
9 50 FPS
4 60 FPS
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
bmwhartge kaže...

sta mislite o ovome modelu

Dell U2312

Dobar monitor, a možeš proći puno jeftinije: http://www.nabava.net/monitori__90/dell-monitor-u2312hm-lcd-led-23__1511471.

Ako ti prikaz boja ne znači puno i baviš se samo gamingom (a ne npr dizajnom ili obradom fotografija) 23,6" 1920x1080 LED monitor možeš uzeti solidan za 1050 Kn.

A ako pak želiš ekstra fluidan gameplay (fluidnost na kakvu si naviknuo na 85Hz s lock 85) onda ti treba 120Hz monitor i komp dovoljno jak da BF3 gura do 120 fps.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice