Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.213.947
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Battlefield 3

Kod mene u sred bitke crko internet. Nešto stvarno ne valja s netom.

A speedtest je normalan http://www.speedtest.net/result/2177769977.png

Porpiši peticiju http://www.gopetition.com/petitions/save-merp-from-corporate-greed.html i spasi MERP (Middle Earth) mod za Skyrim

0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

ajd nek netko nazove službu za t-com korisnike i pita jel mu mogu povećati upload na 512 kb kad već svima povećavaju pa nek javi jel uspjelo.

Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.9.2012 20:16 (crozoki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3
A možda je i ovo:

Server R30 is due on Thu Sep 13th

Hi everyone,

on Thu Sep 13th, starting at 08:00 UTC, the RSP companies will update all game servers. It usually takes about a day until the majority of game servers are updated.

The new game server version is a bugfix release; it does not add any new features.

Changelist
- Halved flag capture score in Domination
- The Havok is now selectable in the deploy menu for the russian team on Alborz mountains conquest large.
- Mobile artillery drivers are now shielded within the vehicle, meaning they won’t die from using proximity defense.
- The AC-130 respawn timer has been increased from 60 to 90 seconds.
- Reserved slots / join queue was not working properly on some servers; this has been fixed.
[M|C] LuX_CROATIA
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
Hummer kaže...

Zamisli. Meni puca veza svaka 3 sata već 4 godine, baš ti je teško.

16 godina
armoredkillsucks kaže...
Hummer kaže...

Jesi možda na Amis-u ili si udaljen od centrale

[M|C] LuX_CROATIA
17 godina
odjavljen
drahic kaže...

Nesto ne valja sa Tcomom trenutno..

Trenutno??? Ne valja već godinama {#}

Freak Show Inc.
13 godina
protjeran
LuX_CRO kaže...
armoredkillsucks kaže...
Hummer kaže...

Jesi možda na Amis-u ili si udaljen od centrale

Amis, da. Ti isto? Ako da, imaš li iste probleme? Ja dok sam bio na drugom provideru nisam imao probleme uopče, kad istekne ugovor prelazim na Optimu il nešto pa kaj bude bude. Gore od ovog Amisa nemože. Brzina i ping su odlični, al veza puca barem 4 puta dnevno, makar na 10 sekundi, izbaci te iz igre, što je za gaming neprihvatljivo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.9.2012 21:03 (armoredkillsucks).
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ljudi, imam kupljenu vanillu bez premiuma, kako da ja sad "upgrade-ujem" na premium?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
BannedOnThisForum kaže...

Ljudi, imam kupljenu vanillu bez premiuma, kako da ja sad "upgrade-ujem" na premium?

Kupis Premium.

16 godina
LuX_CRO kaže...
A možda je i ovo:

Hi everyone,

on Thu Sep 13th, starting at 08:00 UTC, the RSP companies will update all game servers. It usually takes about a day until the majority of game servers are updated.

The new game server version is a bugfix release; it does not add any new features.

Changelist
- The Havok is now selectable in the deploy menu for the russian team on Alborz mountains conquest large.
- Mobile artillery drivers are now shielded within the vehicle, meaning they won’t die from using proximity defense.
- Reserved slots / join queue was not working properly on some servers; this has been fixed.

konzole....

http://www.youtube.com/heat4HD
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

BF3 electro rmx gun sync {#}

Battlelog: D-Ki11a
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
drahic kaže...
BannedOnThisForum kaže...

Kupis Premium.

Mislim znao sam to, ali nisam znao da li to upgrade-uje igru na premium, jer piše da dobijem i igru s time, pa sam mislio da je uključena dodatna cijena igre (da ne bacam dodatne pare bzvz).

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Htio bih samo javno pohvaliti klan Bosanski Legionari (BL), decki su izuetno pristojni, prijazni i fer play igraci.

Svaka vam cast! (iako vjerovatno ovo necete ni vidjeti).

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Scrappy kaže...
LuX_CRO kaže...
A možda je i ovo:

Hi everyone,

Changelist

konzole....

Ako je za konzole zašto je ovo navedeno pod sekcijom PC ??

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/view/2832654624694387440/

[M|C] LuX_CROATIA
15 godina
Legendic1911 kaže...

BF3 electro rmx gun sync {#}

Kako mega vrhunski.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
15 godina
neaktivan
drahic kaže...

Nesto ne valja sa Tcomom trenutno..

trenutno?????? ja mislim da si se ti yajebo, kod njih nevalja od kad znam za internet... :/

15 godina
15 godina
Switch kaže...

znam kako ti je stari, o znam :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
14 godina
Switch kaže...

Da,bolje da se vratis na kanale... {#}{#}

15 godina
drahic kaže...
Switch kaže...

Da,bolje da se vratis na kanale... {#}{#}

Kanale ni ne igram nikada. Ne znam, Alborz mi je smeće žešće, a i ona Desert. Ona noćna mi je odlična ta mi se baš sviđa, dok četvrtu nisam probao još.

15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Bio je Mumble server pa je ugašen jer skoro nitko nije dolazio. 

Nije ugašen još egzistira

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/bug-online-mumble-voice-server/84742.aspx

pero_HR
16 godina
moderator
Battlefield 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Kako da te ubijem u tome...kretn sam te išao palit i znao sam da ćeš skužit ali reko ajde budem ga ubio kad ono.

Jel se može kako ubit kroz vjetrobransko staklo?

16 godina
moderator
fila2208 kaže...

Kako da te ubijem u tome...kretn sam te išao palit i znao sam da ćeš skužit ali reko ajde budem ga ubio kad ono.

Možeš al mislim da moram biti vozač,kad sam iza i pucam onda ništa s toga. :)

سمندری ڈاکو
15 godina
pirat kaže...
fila2208 kaže...

Možeš al mislim da moram biti vozač,kad sam iza i pucam onda ništa s toga. :)

A ništa onda, mučki si mi ga danas dao, suzicu sam pustio, i kasnije na armoredu te gledam u onoj rupi...umjesto da te koljem ubijem te sa scarom, kasnije mi bilo žao :(

btw. probao mape tdm ove nove, super su, čak dobijem i po 35 fps negdje. Čudi me da na istom djelu mape, u conquestu jedva 25 :(

17 godina
protjeran
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

btw. probao mape tdm ove nove, super su, čak dobijem i po 35 fps negdje. Čudi me da na istom djelu mape, u conquestu jedva 25 :(

Nesto frameova umre od dosade :D

edit:

Posebna tema za TS server
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/bug-online-teamspeak-server/163216.aspx

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 1:44 (Co7).
15 godina
neaktivan

koji si ti ČUČAVAC stari moj... nema takvoga :)

[G]Diretore_BB // www.gerijatrija.com
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jučer 2 fora situacije.

1. Na onoj snježnoj planini sam sa tenkom gdje je AC130 station. Skužim tenk nasuprot onog planinskog prijevoja, mislim da je D zastava.

Roknem jednom iz tank destroyera i fulam, popravim ciljnik i disejblam ga. Ponovo poravnavam ciljnik, odjednom mi ispred cijevi na valjda 2 metra proleti friendly avion. U trenutnku kada sam opalio pred topom mi se stvori enemy jet koji je naganjao našega koji je tren prije proletio. Mislim da mi je lik pobrojao svu familiju do desetog koljena.{#}

2. Dokopam se jeta i krenem na mali spree. Sav sretan kako mi dobro ide upuštam se u još jedan dogfight. Vrtimo se, naganjamo, bacim se u luping i odjednom se nađem u zemlji. Reko koji k.... pa bio sam ful visoko. Bacam pogled preko ramena, a moja draga gleda neki fashion show na netu. Ooooh the raaaage!

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 8:57 (Vash).
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

nisam znao da MSIAfterburner ne želi snimati sa FXAA injectorom.

jel zna tko rješenje?

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice