a to se moze provjerit rank na serveru ??? :P jaooo kad veceras dođem, necu ni igrat, ja cu samo copy-paste rank :D
Samo čekaj da lucky upiše nešto i kopiraj ga, on ima šifre za pregled ranka u igri.
a to se moze provjerit rank na serveru ??? :P jaooo kad veceras dođem, necu ni igrat, ja cu samo copy-paste rank :D
Samo čekaj da lucky upiše nešto i kopiraj ga, on ima šifre za pregled ranka u igri.
beastam ko ništa.
And not a single fuck was given...
Složio si je makro, da ne mora tipkati. :)
beastam ko ništa.
And not a single fuck was given...
To ja isto kažem za 1v1 u 64 player igri prije 5 mj dok sam bio polupijan kojeg mi ona komunjara Jovanka spominje stalno. Ak nisi skužio replyo sam morskoj njubari gore.
dok se vi budete borili za zastave, ja i lucky ce mo se borit ko ce vise puta napisati !rank u chat... :D
Hey omgwtfbbq
hoću ja 1vs1 protiv tebe. Teška iskusnjara sam. Imam cca 800 sati COD-a.
Evo ti link za server:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/5e18058d-cdac-458d-852e-98f616535a5b/Xb-ShootMe-Xb-s-Server/
Nađemo se u 19:00
Ako budem kasnio ti samo počni.
To ja isto kažem za 1v1 u 64 player igri prije 5 mj dok sam bio polupijan kojeg mi ona komunjara Jovanka spominje stalno. Ak nisi skužio replyo sam morskoj njubari gore.
Polupijan?
Jejejejeje, jejeje, jejeje...
:)
NEeee pa nemoj ga<!!!!!:(
Jejejejeje, jejeje, jejeje...
:)
ja se na tvom mjestu nebi zezo. ako ti dođe sa kalašom kući... ccc
bla bla... bio polupijan .... bla bla
o:O o:O o:O kako to? Tad si bio maloljetan zar ne?
Yeahhh.... na prvoj sam stranici
Hey omgwtfbbq
hoću ja 1vs1 protiv tebe. Teška iskusnjara sam. Imam cca 800 sati COD-a.
Evo ti link za server:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/5e18058d-cdac-458d-852e-98f616535a5b/Xb-ShootMe-Xb-s-Server/
Nađemo se u 19:00
Ako budem kasnio ti samo počni.
Ranked on + 150 ping + BF 1v1 nebi igro da mi neko plati nakon onog kempanja teškog. 800 sati coda znaci da si low inače, al barem si iskren za razliku od file ;) I zašto skrivaš ime, treba mi dobar smijeh za danas, volim profiće koji neznaju držat pušku, iskusnjare koje imaju 1.5 KD i 1000 TDM ribbona i takve stvari. Skupljam ih, imam i dupliće ak se očeš mjenjat.
Ranked on + 150 ping + BF 1v1 nebi igro da mi neko plati nakon onog kempanja teškog. 800 sati coda znaci da si low inače, al barem si iskren za razliku od file ;)
Ranked on - Ke, stat whore?
150 ping - Lošem k**** svaka dlaka smeta
BF 1v1 - pa to rjesis bez beda, de se polunapij i udri Miško!
Komunjarska puuuuuuusicaaaaaa
de pusti te ga na miru, vidite da baljezga gluposti(svi to radimo, ali od sale, on je ocito ozbiljan). a to sto sad nece igrat, nije zbog pinga i zbog neznam cega, nego zato jer se guza stisnula ko feder...
Ranked on + 150 ping + BF 1v1 nebi igro da mi neko plati nakon onog kempanja teškog. 800 sati coda znaci da si low inače, al barem si iskren za razliku od file ;)
Ranked on - Ke, stat whore?
150 ping - Lošem k**** svaka dlaka smeta
BF 1v1 - pa to rjesis bez beda, de se polunapij i udri Miško!
Puuuuuuusicaaaaaa
1. Warovi / 1v1 koje skoro niko ne igra jer igra nije za to stvorena se igraju ranked off, nemoj se sramotit
2.150 ping ako ti je dobro nije ni čudo kaj koorca nemožeš ubit, tebi bi trebalo zelene i crvene crtice ko na konzolama stavit da znaš kad ti je loš ping. 150 ping ja u kanadi imam.
3. Komunjaro.
Ranked on + 150 ping + BF 1v1 nebi igro da mi neko plati nakon onog kempanja teškog. 800 sati coda znaci da si low inače, al barem si iskren za razliku od file ;) I zašto skrivaš ime, treba mi dobar smijeh za danas, volim profiće koji neznaju držat pušku, iskusnjare koje imaju 1.5 KD i 1000 TDM ribbona i takve stvari. Skupljam ih, imam i dupliće ak se očeš mjenjat.
Are you a:
Joj daj stari, sjećam se kak te bušimo svaki put kad dođeš na BUG. I onda prodaješ neku spiku o skillu s knife-only servera na koje zalaziš. A zadnji put si vajnao u četu jer te bušio Antraks. Točno se sjećam, imam i dokaze, samo su mi doma.
de pusti te ga na miru, vidite da baljezga gluposti(svi to radimo, ali od sale, on je ocito ozbiljan). a to sto sad nece igrat, nije zbog pinga i zbog neznam cega, nego zato jer se guza stisnula ko feder...
Zjbavo se jer je reko da ako kasni da počnem, 150 ping je na serveru, provjeri sam, karlo666 ime mi govori da si low. Ti si 1 od onih kuki, žuki, fufi, dufi, [cro] cro_cro itd.
Joj daj stari, sjećam se kak te bušimo svaki put kad dođeš na BUG. I onda prodaješ neku spiku o skillu s knife-only servera na koje zalaziš. A zadnji put si vajnao u četu jer te bušio Antraks. Točno se sjećam, imam i dokaze, samo su mi doma.
Koji antraks, ovaj s 1.5 KD?
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/43031031/1/322214479/
edit: oops 1.3
hahaha
I ček, kakve ima veze kaj ja napišem nešto u chatu, si ti besmrtan il nešto? Zbušio me....dobro. So? Kolko sam ja njega puta zaklo, ko broji. A knife only server pitaj boga otkud ti to.
joooj, pa nemojte mu vise odgovarati na poruke, vidite da on jedva ceka da neko nes napise, da moze kenjat... ignorirajte ga i to ce ga vise bolit nego da mu j*bete mater tri puta dnevno u tri navrata...
1. Warovi / 1v1 koje skoro niko ne igra jer igra nije za to stvorena se igraju ranked off, nemoj se sramotit
2.150 ping ako ti je dobro nije ni čudo kaj koorca nemožeš ubit, tebi bi trebalo zelene i crvene crtice ko na konzolama stavit da znaš kad ti je loš ping. 150 ping ja u kanadi imam.
3. Komunjaro.
1. E Njofra, tvoja ideja je bila da se pegla 1vs1; ne moja? Ke se ne sjećaš; si bil prepijan?
2. S obzirom da je 1vs1; nije bed i tebi i njemu je 150.
3. And proud of it
Drugarski pozdrav i komunjarska pusica
Zjbavo se jer je reko da ako kasni da počnem, 150 ping je na serveru, provjeri sam, karlo666 ime mi govori da si low. Ti si 1 od onih kuki, žuki, fufi, dufi, [cro] cro_cro itd.
Ja se nikada ne zajebavam...NIKADA.
I puštaj mi karleka jer inače nema handycapa....otpočetka krećem žustro...JESI ME ČUO!!!
Are you a:
Ova kokoš slaže smislenije i normalnije rečenice od stormića, te nije č i ć naab.
Linkaj battlereport, linkaj kad si me accepto za frienda na battlelogu. Vidimo se na serveru danas btw, bit će QQ-a.