Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.194.613
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 3
karlo666 kaže...

a to se moze provjerit rank na serveru ???  :P jaooo kad veceras dođem, necu ni igrat, ja cu samo copy-paste rank :D

Samo čekaj da lucky upiše nešto i kopiraj ga, on ima šifre za pregled ranka u igri.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
17 godina
odjavljen
omgwtfbbq kaže...

beastam ko ništa.

And not a single fuck was given... {#}

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
karlo666 kaže...

a to se moze provjerit rank na serveru ???  :P jaooo kad veceras dođem, necu ni igrat, ja cu samo copy-paste rank :D

Samo čekaj da lucky upiše nešto i kopiraj ga, on ima šifre za pregled ranka u igri.

Složio si je makro, da ne mora tipkati. :)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
13 godina
protjeran
Friday kaže...
omgwtfbbq kaže...

beastam ko ništa.

And not a single fuck was given... {#}

To ja isto kažem za 1v1 u 64 player igri prije 5 mj dok sam bio polupijan kojeg mi ona komunjara Jovanka spominje stalno. Ak nisi skužio replyo sam morskoj njubari gore.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 14:10 (omgwtfbbq).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

dok se vi budete borili za zastave, ja i lucky ce mo se borit ko ce vise puta napisati !rank u chat...  :D

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Hey omgwtfbbq

hoću ja 1vs1 protiv tebe. Teška iskusnjara sam. Imam cca 800 sati COD-a.

Evo ti link za server:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/5e18058d-cdac-458d-852e-98f616535a5b/Xb-ShootMe-Xb-s-Server/

Nađemo se u 19:00

Ako budem kasnio ti samo počni.

You should never underestimate the predictability of stupidity
Moj PC  
20 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jejejejeje, jejeje, jejeje...

:)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

10 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
to Dado :D
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
13 godina
omgwtfbbq kaže...

To ja isto kažem za 1v1 u 64 player igri prije 5 mj dok sam bio polupijan kojeg mi ona komunjara Jovanka spominje stalno. Ak nisi skužio replyo sam morskoj njubari gore.

Polupijan?

I ja isto najviše mrzim kad mi se to desi... I ja isto najviše mrzim kad mi se to desi...
Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
ja bi rekao da je ovaj forum uklet..tko god se do sada k.rcio sa velikim skillom pao je od strane PB. tako da pazite malo :-D
Moj PC  
15 0 hvala 0
15 godina
Danny_HR kaže...

NEeee pa nemoj ga<!!!!!:(

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

ja se na tvom mjestu nebi zezo. ako ti dođe sa kalašom kući... ccc

13 godina
omgwtfbbq kaže...

bla bla... bio polupijan .... bla bla

o:O o:O o:O  kako to? Tad si bio maloljetan zar ne?

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
14 godina
Danny_HR kaže...

13 godina

Yeahhh.... na prvoj sam stranici {#}

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
16 godina
Danny_HR kaže...

ŠALIM SE NARAVNO

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 14:28 (Jack Sparrow).
13 godina
protjeran
Zero2 kaže...

Hey omgwtfbbq

hoću ja 1vs1 protiv tebe. Teška iskusnjara sam. Imam cca 800 sati COD-a.

Evo ti link za server:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/5e18058d-cdac-458d-852e-98f616535a5b/Xb-ShootMe-Xb-s-Server/

Nađemo se u 19:00

Ako budem kasnio ti samo počni.

Ranked on + 150 ping + BF 1v1 nebi igro da mi neko plati nakon onog kempanja teškog. 800 sati coda znaci da si low inače, al barem si iskren za razliku od file ;) I zašto skrivaš ime, treba mi dobar smijeh za danas, volim profiće koji neznaju držat pušku, iskusnjare koje imaju 1.5 KD i 1000 TDM ribbona i takve stvari. Skupljam ih, imam i dupliće ak se očeš mjenjat.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 14:32 (omgwtfbbq).
13 godina
omgwtfbbq kaže...

Ranked on + 150 ping + BF 1v1 nebi igro da mi neko plati nakon onog kempanja teškog. 800 sati coda znaci da si low inače, al barem si iskren za razliku od file ;)

Ranked on - Ke, stat whore?

150 ping - Lošem k**** svaka dlaka smeta

BF 1v1 - pa to rjesis bez beda, de se polunapij i udri Miško!

Komunjarska puuuuuuusicaaaaaa {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 14:34 (Jovanka).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

de pusti te ga na miru, vidite da baljezga gluposti(svi to radimo, ali od sale, on je ocito ozbiljan). a to sto sad nece igrat, nije zbog pinga i zbog neznam cega, nego zato jer se guza stisnula ko feder...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Jovanka kaže...
omgwtfbbq kaže...

Ranked on + 150 ping + BF 1v1 nebi igro da mi neko plati nakon onog kempanja teškog. 800 sati coda znaci da si low inače, al barem si iskren za razliku od file ;)

Ranked on - Ke, stat whore?

150 ping - Lošem k**** svaka dlaka smeta

BF 1v1 - pa to rjesis bez beda, de se polunapij i udri Miško!

Puuuuuuusicaaaaaa {#}

1. Warovi / 1v1 koje skoro niko ne igra jer igra nije za to stvorena se igraju ranked off, nemoj se sramotit

2.150 ping ako ti je dobro nije ni čudo kaj koorca nemožeš ubit, tebi bi trebalo zelene i crvene crtice ko na konzolama stavit da znaš kad ti je loš ping. 150 ping ja u kanadi imam.

3. Komunjaro.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 14:36 (omgwtfbbq).
14 godina
omgwtfbbq kaže...
Zero2 kaže...

Ranked on + 150 ping + BF 1v1 nebi igro da mi neko plati nakon onog kempanja teškog. 800 sati coda znaci da si low inače, al barem si iskren za razliku od file ;) I zašto skrivaš ime, treba mi dobar smijeh za danas, volim profiće koji neznaju držat pušku, iskusnjare koje imaju 1.5 KD i 1000 TDM ribbona i takve stvari. Skupljam ih, imam i dupliće ak se očeš mjenjat.

Are you a:

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Joj daj stari, sjećam se kak te bušimo svaki put kad dođeš na BUG. I onda prodaješ neku spiku o skillu s knife-only servera na koje zalaziš. A zadnji put si vajnao u četu jer te bušio Antraks. Točno se sjećam, imam i dokaze, samo su mi doma.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
karlo666 kaže...

de pusti te ga na miru, vidite da baljezga gluposti(svi to radimo, ali od sale, on je ocito ozbiljan). a to sto sad nece igrat, nije zbog pinga i zbog neznam cega, nego zato jer se guza stisnula ko feder...

Zjbavo se jer je reko da ako kasni da počnem, 150 ping je na serveru, provjeri sam, karlo666 ime mi govori da si low. Ti si 1 od onih kuki, žuki, fufi, dufi, [cro] cro_cro itd.

13 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Joj daj stari, sjećam se kak te bušimo svaki put kad dođeš na BUG. I onda prodaješ neku spiku o skillu s knife-only servera na koje zalaziš. A zadnji put si vajnao u četu jer te bušio Antraks. Točno se sjećam, imam i dokaze, samo su mi doma.

Koji antraks, ovaj s 1.5 KD?

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/43031031/1/322214479/

edit: oops 1.3

hahaha

I ček, kakve ima veze kaj ja napišem nešto u chatu, si ti besmrtan il nešto? Zbušio me....dobro. So? Kolko sam ja njega puta zaklo, ko broji. A knife only server pitaj boga otkud ti to.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 14:44 (omgwtfbbq).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

joooj, pa nemojte mu vise odgovarati na poruke, vidite da on jedva ceka da neko nes napise, da moze kenjat... ignorirajte ga i to ce ga vise bolit nego da mu j*bete mater tri puta dnevno u tri navrata...

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
omgwtfbbq kaže...

1. Warovi / 1v1 koje skoro niko ne igra jer igra nije za to stvorena se igraju ranked off, nemoj se sramotit

2.150 ping ako ti je dobro nije ni čudo kaj koorca nemožeš ubit, tebi bi trebalo zelene i crvene crtice ko na konzolama stavit da znaš kad ti je loš ping. 150 ping ja u kanadi imam.

3. Komunjaro.

1. E Njofra, tvoja ideja je bila da se pegla 1vs1; ne moja? Ke se ne sjećaš; si bil prepijan?

2. S obzirom da je 1vs1; nije bed i tebi i njemu je 150.

3. And proud of it {#}

Drugarski pozdrav i komunjarska pusica {#}

14 godina
omgwtfbbq kaže...
karlo666 kaže...

Zjbavo se jer je reko da ako kasni da počnem, 150 ping je na serveru, provjeri sam, karlo666 ime mi govori da si low. Ti si 1 od onih kuki, žuki, fufi, dufi, [cro] cro_cro itd.

Ja se nikada ne zajebavam...NIKADA.

I puštaj mi karleka jer inače nema handycapa....otpočetka krećem žustro...JESI ME ČUO!!!

17 godina
neaktivan
Točno taj, pwnao te ko curicu i onda si se plakao i vikao da je čiter.
Da ne velim da si mi i u privatnim porukama slao da ga se bena.
15 godina
Zero2 kaže...
omgwtfbbq kaže...
Zero2 kaže...

Are you a:

Ova kokoš slaže smislenije i normalnije rečenice od stormića, te nije č i ć naab.

13 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Točno taj, pwnao te ko curicu i onda si se plakao i vikao da je čiter.
Da ne velim da si mi i u privatnim porukama slao da ga se bena.

Linkaj battlereport, linkaj kad si me accepto za frienda na battlelogu. Vidimo se na serveru danas btw, bit će QQ-a.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 14:47 (omgwtfbbq).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice