još netko?
Isto tako Low-Medium
Ali to ti je ok, isto je grafika odlična.
još netko?
Isto tako Low-Medium
Ali to ti je ok, isto je grafika odlična.
decki ja uspio sve vratiti
dok sam pricao sa nekim indijcima katastrofa
ne jebu dva posto
i imaju neke sablonske odgovore
danas ujutro provao ponovo live support
i dobijem nekog amerikanca John
tip prica sa mnom najnormalnije
nista sablonski odgovori
ispricam mu moj problem
pitao key od igre i e-mail
promjenio na njega i odmah mi poslao zahtjev za postavljanje novog password-a
kad sam mu rekao da bi ga poveo na pivu i steak da je malo blize
umro je od smijeha
:)))))))))))
ali sad sve radi
ufff
vec sam se bio usr..
stvarno trebas naletiti na nekog pametnog i sve se rijesi u 5 minuta
Je,ali tebi je bilo lakše jer ti bar imaš pristup emailu pa si lako mogao resetirat password a meni je problem što nemam pristup emailu koji sam koristio za registraciju na Origin-u pa nema nikakve koristi da oni meni šalju linkove za resetiranje passworda kad će svi ti linkovi biti poslani na email koji ja ne koristim. Rekao sam ja njima neka mi oni sami promjene password na tom accountu i samo pošalju šifru preko emaila i nije me briga što će znat oni password samo da imam pristup Origin-u i Battlelog-u ali očito je to JAKO teško za shvatit pa me samo odj**u da se tako izrazim.
Al bar se nadam da ću i ja nekako ovo riješit...
jel bi se išta promjenilo ako bi overclockao grafu malo više?Jel mislim kupit accelero twin turbo a čuo sam da to jako dobro hladi.
jel bi se išta promjenilo ako bi overclockao grafu malo više?Jel mislim kupit accelero twin turbo a čuo sam da to jako dobro hladi.
Moglo bi pomoć samo procesor ti nije baš najbolji za BF3.
više te zeza cpu,trebao bi ti neki quad...
više te zeza cpu,trebao bi ti neki quad...
Da ali svejedno bi mu OC dobro došao,neće biti nekog zapanjujuće promjene ali svaki FPS je bitan jel tako ;)?
procesor ti je preslab nečeš dobit ništa jer nemože tjerat katicu
http://www.donnakat.com/graphics/gifs/300/300-100.gif
Mali Princ kad mu nestane municije na Firestormu...
inspiriran time ja sam napravio ovo...
1.idite na tehran highway na PRAZAN SERVER,ok je i metro i zgrade na seinne crossing(moglo bi biti cool i na onoj nocnoj mapi u AK)
2.smanjite brightness do kraja
3.pojacajte zvuk do kraja (bilo bi dobro ako imate high-end sluske,bolji dozivljaj)
meni je bilo dosta strasno igrati
Hvala svima na pomoći,no nemam novaca za quad.Imam oko 1200kn da si kupim pc (rabljeni naravno),i sad sam našao tu amd 4870HD sa accelero twin turbo za 500kn i još bi ju overclockao.Koliko bi koštao intel core 2 quad q6600 ovdje na forumu?
inspiriran time ja sam napravio ovo...
1.idite na tehran highway na PRAZAN SERVER,ok je i metro i zgrade na seinne crossing(moglo bi biti cool i na onoj nocnoj mapi u AK)
2.smanjite brightness do kraja
3.pojacajte zvuk do kraja (bilo bi dobro ako imate high-end sluske,bolji dozivljaj)
meni je bilo dosta strasno igrati
mislim da će megalodonke učiniti svoje :P
Hvala svima na pomoći,no nemam novaca za quad.Imam oko 1200kn da si kupim pc (rabljeni naravno),i sad sam našao tu amd 4870HD sa accelero twin turbo za 500kn i još bi ju overclockao.Koliko bi koštao intel core 2 quad q6600 ovdje na forumu?
Na PCE se može naći za 500 kn
Ako budem prodavao dijelove komjutera ja ću ti ga prodati za 500kn.
svejedno ništa :/ koji procesor je najbliži po perfomansama q6600 za 350-400kn?
svejedno ništa :/ koji procesor je najbliži po perfomansama q6600 za 350-400kn?
niti jedan intel nije tolko jeftin a tako dobar. Chucky je postao ovo u jednoj drugoj temi. preporucam ti da ides na rabljeni athlon x4 640 ili jedan od njih 635, uglavnom bilo koja iteracija ovog procesora. ploce nisu skupe - takodjer mozes jeftino nabaviti. nadam se d aimas ram, a on ti nov nije skup, pogotovo rabljen ako tko prodaje.
Mislim da cu taj ;) hoce onda taj ici sa overclockanim ati 4870HD na bf3 1200x800 medium settings?
Htio bi deinstalirat BF3, ali kada hoću piše mi ,,Removing Battlefield3,, i nestane. Dali ga mogu deinstalirat od negdje drugdje ili sam da obrišem iz Program Files (WIN7)? (htio bih si samo oslobodit HDD)
Htio bi deinstalirat BF3, ali kada hoću piše mi ,,Removing Battlefield3,, i nestane. Dali ga mogu deinstalirat od negdje drugdje ili sam da obrišem iz Program Files (WIN7)? (htio bih si samo oslobodit HDD)
Pa uninstaliraj ga kao i svaku drugu igru/program(control panel->programs to)
obriši folder igre i ključ iz registriya
Pa uninstaliraj ga kao i svaku drugu igru/program(control panel->programs to)
Pa to znam i ja, ali ne može. To sam i probao, ali neće!
ima ko mozda B3 i Bbc2 na razlicitim diskovima instalirano, je kome to uspjelo?
zelim si instalirat Bbc2 al nemam mjesta na disku, prije sam pokusavao instalirat na drugi disk al nisam mogao !
Ima li ko problema sa "Game disconnected: Something went wrong" ?
Često mi se desi kada se mjenja mapa.
Mjenjam Steam account s igrom Naval War Arctic Circle.
Profil je na nuli.
S tim da je vrijednos igre na steamu 20 €
Nadoplate su slijedeće:
Battlefield 3- 50 kn
Battlefield 3 Limited Edition- 100 kn
Battlefield 3 Premium- 150 kn
Mjenjam Steam account s igrom Naval War Arctic Circle.
Profil je na nuli.
S tim da je vrijednos igre na steamu 20 €
Nadoplate su slijedeće:
Battlefield 3- 50 kn
Battlefield 3 Limited Edition- 100 kn
Battlefield 3 Premium- 150 kn
hohohohoho....BF3+premium (i prije toga b2k) su neki platili 120€, tak da sumnjam da bi se za no-name igru+tako male doplate odrekli toga
ma kad ljudi nude gluposti za nesto sto kosta 450kn :/ al dobro, ja postujem njegovu ponudu, samo tesko da ce neko na to pristati :)
na kojim ce settingsima overclockan intel c2d e6550 i overclockan ati radeon 4870HD sa accelero twin turbo hladnjakom,4gb rama na 1200x800 radit?molim brz odgovor
low zbog procesora a da imas dobar procesor koji ce moci izgurati grafiku igri bi na high
Mislim da cu taj ;) hoce onda taj ici sa overclockanim ati 4870HD na bf3 1200x800 medium settings?
ako hoces igrati BF3 idi na 5 seriju ili dalje mnogo bolje rade od te 4870 primjer 5770 ili 6770 su brze u BF3 od te 4870 4890 a jeftinije su jedino ako vec nisi kupio tu grafu
Ipak sam se odlučio za 550GTX ili nešto slično(može i od AMD-a)ako se nađe ovdje na forumu za nekih 500-550kn,ako vidite,obavezno javite!
A procesor je AMD Athlon II X4 635 također ako nađem za forumu oko 350kn.
Kupio sam BF3, i sad krenem ja igrat (nema ingame server browsera, wtf), i vidim 20-25 fpsa na najmanjim postavkama...
Ova HD6850 je sranje, moram si kupit HD6950 il nešta da imam 50 fps na low.
EDIT: Ovaj ingame FPS counter je neobrazovano mučko đubre koje kaže 50-70fps, a ima valjda 20-40.
Kupio sam BF3, i sad krenem ja igrat (nema ingame server browsera, wtf), i vidim 20-25 fpsa na najmanjim postavkama...
Ova HD6850 je sranje, moram si kupit HD6950 il nešta da imam 50 fps na low.
EDIT: Ovaj ingame FPS counter je neobrazovano mučko đubre koje kaže 50-70fps, a ima valjda 20-40.
Nešto krivo radiš, moja GTX460 koja je veoma slična po performansama dobiva 50-70FPS na low(sve low osim mesh na ultra i SSAO). Mjereno FRAPSom