Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.063.038
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sad gledam ovaj armored kill video... pa boga ti na kolko fpsa igraju ti. Stvarno nevjerojatno glatko im to sve vrti, a grafika je*ačka.

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

[Ideja] "Last kill" bonus

https://getsatisfaction.com/battlefield3/topics/_last_kill_bonus?rfm=1

Imam ideju. Zašto ne dodati "Last kill" bonus? Netko tko ubije posljednji u rundi na serveru bi dobio bonus od, recimo, 100 bodova. 20 "Last kill" bonusa bi otključalo "Last kill" ribbon a 50 "Last Kill" Last Kill dog tag. I možda bi igračs zadnjim killom mogao biti prikazan na Battle reportu. Mislim da bi to bio dobar dodatak igri, nije težak za implementirati a smnajio bi izlazak igrača prije nego mapa/runda završi.

Zahvalan sam svakome tko podrži moju ideju. :)

Evo ideje i na Battlelog/Battlefield forumu: http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654489925442618/

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 23:40 (191x7).
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield 3
Jack Sparrow kaže...

Pogledajte ovog lika, pogotovo KD.

Nema tog pitanja na kojeg ja imam pametan odgovor.
12 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Pogledajte ovog lika, pogotovo KD.

900 h time played i onda stat reset radi haxanja.. al mu se isplatilo

12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Poslao sam poruku EA Support timu kako nemogu se ulogirat na battlelog ili Origin bez da mi se pojavi error "Wrong email or password" premda sam sve točno napisao,uglavnom nema odgovora još ali mi se na email pojavila poruka od Origina tipa: "Welcome to Origin",kao da sam se prvi put registrirao na Origin a koristim ga već 2 godine i account nije nikako mijenjan, snerva sam se totalno {#}

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
stormzjeah kaže...

900 h time played i onda stat reset radi haxanja.. al mu se isplatilo

A kaj mu to znači kad mu statsi dole pišu svi..

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

staje nocne ptice? vec spavate?  ja bas mislio pitat jel ima ko da ide samnom trenirat jetove :D  a malo me i krenulo, vec imam 10-ak kilova :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
robimarko kaže...
Ubija me screen tearing ako ugasim Vsync a ovako me ubija mal fps

Upali i triple buffering uz vsync, a i smanji malo ambicije glede postavki da ti fps ne pada prečesto ispod 60 (jer sa vsyncom onda padne direktno na 30, a to se jako vidi).

BF3: Bombovich
14 godina
Znam.Prvo pada na 45,a zatim na 30.
Bez Vsynca imam dosta više fps
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
drahic kaže...

Rijesavao sam i ja ,medutim download kad sam radio u Optimi.. {#}

Ali sad u ovoj firmi retardi imaju metronet 16mbps.. :/

Baš mi je ža što "retardi" nemaju bolji internet tako da zaposlenici, u ovom slučaju ti, ove krasne države na posa mogu nosit 40 gigabajta BF3 gameplaya svoje pro igre i za vrijeme dok tribaju bit produktivni uploadat videa i pisat po bug forumu. Kakvi retardi. Država nan sucks, nikad nećemo naprid na ovaj način. Oćemo jači internet na poslu.

[M|C] Le Petit Prince
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2012 8:45 (nooir).
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

znaci gledam ovaj premium video i onak sve smo vec vidjetli u fakin trejleru - epic fail

i onda idem pogledat artwork - jos veci fail

ovo je ubilo nade za nadolazece bonus dropove... epic fail dice

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
Scrappy kaže...

znaci gledam ovaj premium video i onak sve smo vec vidjetli u fakin trejleru...

A što? Baš je dobar trailer.

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
13 godina
neaktivan
SebaOS kaže...

E ljudi di da nađem ono što je netko postao prije ~tjedan dana, optimizacija fpsa, najbolje postavke i to. nije stickyjano, nije u prvom postu... 

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/vodic-optimizaciju-battlefielda-3/139728.aspx?page=3&jumpto=3102033&sort=asc&view=flat

17 godina
odjavljen
nooir kaže...
drahic kaže...

Rijesavao sam i ja ,medutim download kad sam radio u Optimi.. {#}

Ali sad u ovoj firmi retardi imaju metronet 16mbps.. :/

Baš mi je ža što "retardi" nemaju bolji internet tako da zaposlenici, u ovom slučaju ti, ove krasne države na posa mogu nosit 40 gigabajta BF3 gameplaya svoje pro igre i za vrijeme dok tribaju bit produktivni uploadat videa i pisat po bug forumu. Kakvi retardi. Država nan sucks, nikad nećemo naprid na ovaj način. Oćemo jači internet na poslu.

Nemoj generalizirati. Ja sam npr programer. Dok mi se video uploada ja radim gro drugih stvari. Kad počnem kompajlirati projekt (ili ga samo učitavati) odem pa pogledam jel netko nešto novo napisao (kao što to upravo sada radim jer mi se projekt učitava). Nemoj biti nabrijan bez pokrića, uostalom to što se mi odrasli ovdje natežemo ko budale oko OP oružja, mekdonalds čitera i fotošopiranih guzica, uz to smo proveli i svaki po parsto sati trčeći po BF3 mapama - dovoljno govori o nama. Nitko od nas ovdje nema što za prigovoriti drugome u ovoj temi na račun neprikladnog ponašanja ili manjka profesionalizma. Već smo svi na dnu i nije nas briga, imamo važnijih stvari - čeka se armored kill {#}

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
nooir kaže...

lol nasmijao si me ,ali

optima telekom je privatna firma,većinski vlasnik nije država nego fizička osoba.

ne izbija on tebi novce iz džepa da budeš frustriran "ovom" situacijom u državi ili još bolje njegovim radnim mjestom i opisom istog.

na krivoj si adresi.

odi na vlada.hr

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Birajte...

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

4 2 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

So I was a hacker (ja bih rekao da je i dalje, s obzirom da sam tvrdi da mu je to blago hackani account, da s drugim jače hack-a):

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654348196902787/1/

yoGurt_hammer said:
Yes i was a hacker, yes i was banned (august), yes i deserved it, and sure i regret it. I post this here in hopes to provide some knowledge into actually bf3 hacks. 

http://www.pbbans.com/mbi-viewban-c2eb2a60-vb271429.html [pbbans.com] 

Now the only true benifit i suppose from me hacking for the 6 months that i did so is that i can pick out the under the radar hackers pretty easy. As a general idea in my time playing i would estimate anywhere from 5-8% of all players hack or have hacked at some point (in regards to PC only) Everyone can spot the 360 aimbot mass kill ones but honestly about 90% of all hackers do not play like that and can go undetected by legit players. The two most common ones used under the radar are esp hacks which provide the ability to see all enemy players on the the map and minimap along the aimbot many people are familiar with. However the settings for aimbots are very wide allowing low field of view degree aim snapping. I ran with 8 percent meaning as long as i was within 8 degrees of the target i aimed at it would snap to them while maintaing a legit look. Aimbots can also be set to shoot at specific body parts head only, chest, leg ect. 

Along with this you have the 1 shot kills, mass kill, shoot through walls, and even destroying vehicles with any weapon. 64 player games are by far the most previlant in regards to housing hackers with metro 64 conquest being the very formost due to the complete clusterf@#$ nature of it. While smaller size pop maps tend to have fewer the can still be found somewhat frequently due to the ability to hide hacking quite well. Personally in my 6 months i was only called out for hacking 3 times where more than 1 person supported the idea of me hacking. 

Some key factors that shine the light on under the radar hackers and what can be looked for if you truely believe someone is hacking are as followed. 
1: Watch how many people they can kill with a single mag. In most AR 2 possibly 3 is the cap kills before needed to reload in a firefight. However with an aimbot not a single round is actually wasted therefore allowing 4 even 5 players to quickly be killed if bunched up before reloading. (obviously not applied to lmg due ot high mag count) 
2: Ridiculous ability in knowing where people are. Most players known the commonly run lanes and areas to look for enemies but with esp hacks a person can constantly know where every person on the map is at a time. therefore if a person has the ability through a entire game to miraculously find people in corners, hiding spots, ect without them shooting there is a chance they have a esp hack. 
3: Calling out a player for hacking and the rest of the game they do very little in terms of killing and thier "skill dissapears". Smart hackers will bail on a game if more than 1 person starts accusing them of hacking and many others just turn off the hackers or reduce contact with the enemy. If a person, who is constantly on the top of the leaderboards gets called out for hacking and magically becomes crappy there is a solid chance they were hacking. 

Now those are just some basic guidelines for identifing hackers that arent blatently obvious about it, however every time some falls into one of these catagories during a game or two it does not automatically mean they are hacking. What people need to look for is consitancy in those factors happening and if they happen often. The hit detection and lag can be a major issue in this game and just becuase you shot someone and it didnt register or you think you should have killed someone it does not mean they are hacking. 

On a side note it should be noted that many (not all) of these rank 100 colonel's who have crazy good stats are actually legit. They're stats are related to either skill, no life (aka shit bucket), or a mix of both. I have seen many legit top teir players get accused of hacking by casual or lesser skilled fps individuals just becuase they cant comprehend how someone is so good. There is no skill buffering in servers so unlike sports the pro/elite players will be playing with those still in t-ball and there is always bound to be complaints. 

That being said i hope those who read this take something worthwhile away from it. The basis of this post was not to make hackusations fly but to help strengthen the core concepts of what players can look for in a hacker. If you truely suspect someone is hacking gather evidence and report the individual to EA/dice as that is really the only option at this point. I appologize for any games i might have ruined for players in the past and for my unfair advantage in game. 

Note: I will attempt to respond to any decently formed questions in regards to hacking/how to catch hackers. I will not comment on individual players or their possibility of hacking. Also not sure if this will get locked or deleted so i suppose we will see.

Rasprava čak nije otišla u čudnim smjerovima, i odgovara na "ugodno" postavljena pitanja. Kaže da ima frendove koji koriste hack/cheat od prvog dana, i da nikad nisu bili ulovljeni...

I onda kada igraš legit, a dobro, svejedno si cheater...

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2012 10:57 (TomoR).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Virusa zanima koliko bi bilo izgledno da se ekipa s BUG-a (barem oko Zg) skupi negdje na nekoj grupnoj pijanci s tematikom BF3. Ono, bez cura, samo GAY druženje, muški znoj i priče o M16 kao ljubavi života? Ono, da se iskoristi lijepo vrijeme, da povežemo face s avatarima, da završimo svi skupa na nekom ispumpavanju i dodamo još koju ratnu priču kako smo uletili u birc pun CoDovca i razbili par glava.....

Virus neće moći doć, ali ja ću govorit u njegovo ime.

EDIT: Ja ću pit u njegovo ime!

7 Za
4 Protiv
18 Samo ako će se odojak zavrtit
[M|C] VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK. http://www.pbbans.com/mbi-viewban
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2012 11:08 (Virus X*043).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Svakako. Cuga u hladu jaruna, bundeka il maksimira zvuči kul!

Svatko dofura nešto i to je to. Dovoljno je reći vrijeme i mjesto. Dado i ja smo tamo ziher.
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Dođite u pravu prirodu - na Dunav. Prekrasan otok, pješčana plaža, šuma... Sve vas prevezem čamcem {#}

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2012 11:12 (Friday).

3 0 hvala 0
17 godina
Friday kaže...

Dođite u pravu prirodu - na Dunav. Prekrasan otok, pješčana plaža, šuma... Sve vas prevezem čamcem {#}

A tu si znaci..potez Dalj- Erdut

bakaxxx
17 godina
odjavljen
BDS kaže...
Friday kaže...

A tu si znaci..potez Dalj- Erdut

Da, ali nemoj reći nikome, imam odlično mjesto za kampanje {#}

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

za Danny_HR, na retardiranom twitteru ti nisam mogao napisati

u vezi Wrench Wielder and SCAR-H Spec assignmenta, imas raspravu: http://www.reddit.com/r/battlefield3/comments/yycgn/gg_battlelog_update_wipes_your_shotgun_and_mine/

i ovi iz DICE su rekli da ce slijedeci patch (4.9.) to popraviti, i neces morati ponovo odradjivati assignment

Battlelog: LateralusX

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TomoR kaže...

So I was a hacker ..

I onda kada igraš legit, a dobro, svejedno si cheater...

Da.. moš misliti: Koristio je hack da bi bolje prepoznao čitere kasnije i podijelio svoje ekspertno znanje zajednici.

prema porukama u chat logu reko bi da se igrači BF3 mogu podijeliti u 4 kategorije po količini skila:

1. PRO (igraš BF3 .. mora da si PRO)

2. xy nOOb (prozvan od igrača suprotnog tima jer ih ubijaš sa oružjem xy, vjerojatno jer stvarno imaš skila ili malkice varaš al ti ne mogu dokazati)

3. cheeeeeteeer (previše puta ubiješ nekog igrača, ako je admin dobiš kick i eventualno ban na tom serveru)

4. Dokazani cheeter (PB ban)

Dakle Tomo, ja bi reko da si ti cheeeteer!

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Svakako. Cuga u hladu jaruna, bundeka il maksimira zvuči kul!

Svatko dofura nešto i to je to. Dovoljno je reći vrijeme i mjesto. Dado i ja smo tamo ziher.

Yes..

17 godina
Battlefield 3

Gospon Zura, mislim da ste mi sad dužni bar jednu kavu.

I šteta što tvoja HD7950 ne ide baš previše po bespućima BF3...

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lateralus kaže...

za Danny_HR, na retardiranom twitteru ti nisam mogao napisati

u vezi Wrench Wielder and SCAR-H Spec assignmenta, imas raspravu: http://www.reddit.com/r/battlefield3/comments/yycgn/gg_battlelog_update_wipes_your_shotgun_and_mine/

i ovi iz DICE su rekli da ce slijedeci patch (4.9.) to popraviti, i neces morati ponovo odradjivati assignment

Dobijo sam tvit. Thx.

16 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
Scrappy kaže...

znaci gledam ovaj premium video i onak sve smo vec vidjetli u fakin trejleru...

A što? Baš je dobar trailer.

ma da pokazuju vec ono kaj smo svi vidjeli samo ovaj put nije isjecak od 2 sec, nego cijeli klip istog od 5 sec

http://www.youtube.com/heat4HD
16 godina

HD7850 radi odlicno sa novim driverima (12.8)

U MP sa HIGH (skoro sve,texture high, sitnice su na medium), 4msaa i SSAO dobivam 60 fps lock

EDIT - btw jesu oni to na battlelog vratili M16A3 kao zasebno ?!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2012 13:11 (Mitch).
14 godina
Mitch

EDIT - btw jesu oni to na battlelog vratili M16A3 kao zasebno ?!

Jesu

robimarko@gmail.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice