Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.079.230
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Battlefield 3

bruka i sramota

flag run!!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 0:30 (ivanec).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/53COP-ceco/#!/bf3/battlereport/show/41625592/1/275173617/
Pirat booster:D
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

No,no.. BF Tim ne optimitira grafiku za slabija računala ništa ne misle ako nemaš 4gb RAM i 3.0gHz procesor tako da baš i ne igra previše ljudi tu igricu..

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Nani Speedy kaže...

No,no.. BF Tim ne optimitira grafiku za slabija računala ništa ne misle ako nemaš 4gb RAM i 3.0gHz procesor tako da baš i ne igra previše ljudi tu igricu..

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

ma ima lik tuki a ne chet. kojim ste vi to strucnim metodama otkrili da ima cheat. zbog statsa o kojima mozete sanjati ili sta ???? nitko nemoze igrati 200h sa cheatom da ga se ne otkrije primjer neno i mcdonlads boy tak da nepricajte bedastoce. ja isto imam  pun tuki banova pa kaj sam zbog toga chiter???? samo trolate tu bezveze dobro ti lik kaze naucite igrat!!!

daj ne pričaj gluposti.

Battlelog CRO_ZeNGe
16 godina
moderator
Battlefield 3

Diceova soba za sastanke.{#}

سمندری ڈاکو
Moj PC  
11 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Pozdrav, jel mi moze netko reci di sad ima najjeftiniji Battlefield 3 Limited edition, i jel Limited edition isto kao i expanded?

Anonymous is coming!

0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3
Pročitaj zadnje 2 stranice,imaš za 60 jura bf3 + premium,to su ti svi dlc u paketu,oni koji su bili i oni koji dolaze.
BF3 FlamingKing
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 3
Pirat stavi onaj red starova,like a boss.
BF3 FlamingKing
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3
Anonymous is coming!
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 11:14 (Kawabunga).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ceco ajde uozbilji se ako nisu sve mamojebce kao sta su nemo i furijo banali sta su igrali po 300h sa citom mislis da ce banati bostanje? ja sam masu igraca prijavio sa dokazom u vidu ss i videa sta su ocigledno varali pa jedno veliko nista
16 godina
moderator
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Boostas mi se malo,ha? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3
Ja sam stukao 98 i 99 goluba na flagrunu,bustersko smeće štaš.
BF3 FlamingKing
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
16 godina
Battlefield 3

Ovako kad uključim VSINC u postavkama jel onda kontantno drzi na 60fpsa i kad mi fps padne ispod na nekih 50 ili ga onda prebaci na 30fpsa (tako sam cuo)?

vecinu vremena imam 60-90fpsa a volio bih lockat na 60 ali ne da mi u akciji baci na 30..

I 2puta mi se desio neki čudan memory leak, u pol igre počme nenormalno štekat i kad izađem u Win vidim da mi je zauzeto 7.8GB rama i samo restart pomaže. (inace imam 8gb rama) poznato nekom?

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 12:07 (bik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
drahic kaže...

Boostas mi se malo,ha? :D

Ne,nije to boostanje.

Znaš ti dobro šta je boostanje,znaš i sam kako si došao do ranka 100.

Prvi put su ti i resetirali?Ili samo tvojem frendu?

سمندری ڈاکو
14 godina
Battlefield 3

Kako ja znam sta je boostanje? :)

Meni nikad nisu statse restartali niti hoce,jer nemaju razloga za to. :)

Pusica

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
drahic kaže...

Kako ja znam sta je boostanje? :)

Meni nikad nisu statse restartali niti hoce,jer nemaju razloga za to. :)

Pusica

Joj daj nemoj meni lagat,koliko x ste bili sami na serveru ti,onaj domi i neki treći.

Ma lol drahic,sakrij se negdje.

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo krece opet ova zabokrecina od svadje. sta morate mala djeca biti?

Htio sam napisati kako je famas jos uvijek dobar, ali fali tih metaka (5komada) i ponekad na blizinu znas zasra* ali generalno nije los. Cak mi je i acc 19% s njim u zadnje vbrijeme

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Ček postoje serveri za run flag only? A lol što sve neki neće napravit da im naraste epenn u obliku levela u bf. I onda kad uđe par jačih igrača,100lvl pa pri dnu tablice,moli boga da zaradi koji bod.

Boosteri, ovi kvalitetni govnari što su u 2 dana lvl 100,.čisto dno odmah do chitera.-.

Jedino što sam ja boostao ili nariktao je eod bot kill i ono kad smo se zezali snajperima da vidimo ko koliko može dobaciti, ali to je više u šali, ne da se kurčim time.

Ali dobro...igra je takva, ko voli,ko ima vremena, nek izvoli.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Za ovog što je pitao -> obični BF3 Limited Edition ne sadrži Back To Karkand. BTK su dobili oni koji su preordali BF3 Limited.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
moderator
xyan kaže...

evo krece opet ova zabokrecina od svadje. sta morate mala djeca biti?

U pravu si.

P.S Drahic iako me trofuliras ja te i dalje volim.{#}

سمندری ڈاکو
14 godina
Battlefield 3

Jbte,ti stvarno neznas nikad zayebanciju prihvatit... Uvijek osobno sve shvatis. Zasto nikad ne shvatis osobno kad se Danny istovari u tebe odozada...? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Scrappy kaže...

Ti se javljaš njubee..

14 godina
neaktivan
Maxon@ jedna je stvar citer kojeg hvata PB i drugi anticheat, drugo su privremeni banovi i restarti koje daju moderatori na battlelogu.. Prakticki moderatori ti na battlelogu ne smiju dati trajni ban, jer oni nemaju stvarni dokaz da si varao ma kakav skor ti imao. Pa ja sam dobio privremeni ban od battleloga zbog najgluplje moguce stvari, a mislim da candyman dobio jos gluplji od mene. Sve ti zavisi kakvog strucnjaka imas kad te provjeravaju. Zato ti oni i onim ociglednim hakerima najcesce daju samo restarte dok sami ne padnu od anticheata
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
drahic kaže...

Odigrali war nakon dugo vremena... :) Protiv  Bosanske Barabe.

Decki su htjeli Metro igrat.

Evo slike.

Filmic ce bit uploadan nocas..Nadam se,s obzirom na ultra brzi upload Tcoma.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Lol

Kalko1212 ingame
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Sječate se onog igrača DaxPax? E dobio  je ban po drugi put ovaj put sa DaxPax1 računom.{#}

LINK

Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
kalko1212 kaže...

Lol

Nakon cijelog jutra na flagrunu xD
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice