Sad će netko reć, vidi ga pro, 2.41 kdr, kako je moćan..da. samo što 99% igrača na infu su medici, od njih 99% barem 50% zna što je defib :)
Sretan ti rođendan! Pitam te na prošloj strani jel ti sutra (sad već danas) rođendan ali ignoriraš me
Sad će netko reć, vidi ga pro, 2.41 kdr, kako je moćan..da. samo što 99% igrača na infu su medici, od njih 99% barem 50% zna što je defib :)
Sretan ti rođendan! Pitam te na prošloj strani jel ti sutra (sad već danas) rođendan ali ignoriraš me
To je ono djubre kampersko ako se dobro sjecam, moje gore lijevo iza zida?
Sretan rođendan Fila!
Neka te pogodi puno TV raketa i neka ti ruka zadrhti dok pucaš (ili obrnuto, ne znam kak to ide)
MC Bolt only server
Jučer bacio pola partije i: što reći?
Koju posluku porati?
Volim snajpanje i volim bolt only zahebanciju, ali...
Ne volim, i to me odmah iz takta izbaci, kad majmun dođe na BOLT ONLY SERVER i igra sa M16 ili kojekakvim drugim puškama.
Da ne spominjem idiote sa SKS-om i sl.
E to, to me raspizdy i nemam više volje igrati onda.
Oni papci što kampiraju po mostu i na pruzi me ne diraju jer su jadni... kad me iziritiraju jednostavno im dođem gore i pobijem k'o zečeve.
Ima i onih koji leže po kojekakvim kutevima, al i oni me ne diraju toliko... sve dok god koriste bolt only mogu to prožvakati.
Prijedlog za admine: ban/kick sa servera nakon jednog killa s bilo čime što nije bolt.
Ja bi izbacio i bombe i noževe, ma sve osim bolta.
Jučer jedan nadobudni trči s nožem i kolje... ma daj molim te... odmah proljev dobijem.
Pa što si dolazio na bolt server kad imaš knife only???!!!!
Ne kužim?!
MC Bolt only server
Koju posluku porati?
Ne volim, i to me odmah iz takta izbaci, kad majmun dođe na BOLT ONLY SERVER i igra sa M16 ili kojekakvim drugim puškama.
Oni papci što kampiraju po mostu i na pruzi me ne diraju jer su jadni... kad me iziritiraju jednostavno im dođem gore i pobijem k'o zečeve.
Ima i onih koji leže po kojekakvim kutevima, al i oni me ne diraju toliko... sve dok god koriste bolt only mogu to prožvakati.
Prijedlog za admine: ban/kick sa servera nakon jednog killa s bilo čime što nije bolt.
Jučer jedan nadobudni trči s nožem i kolje... ma daj molim te... odmah proljev dobijem.
Ne kužim?!
Jos jucer je uvedeno pravilo da ide kick nakon prvog killa.
Pustili smo par dana da se domaca ekipa navikne, i u 95% ekipa nakon prvog killa promjeni oruzje i igra kako treba.
Sto se tice noza, to je po meni ok.
Mozes ga ubiti bez nekih vecih problema, tako da to ostaje.
Jucer zbog neznanih razloga mi je riknula graficka, i povukla monitor... lol.
Pa sam odna igrao na 6570 Ati ili tako nekako, od 25-31 fps.
Relativno sam bio i dobar na koliko sam framova igrao, i na takvim framovima je skoro nemoguce obraniti se od noza, inace nije frka.
Danas saljem graficku na popravak, i u kupovinu novog monitora, ima kakva preporuka za 24'?
Pozeljno da bude 1920x1200, cijena do 5000kn je ok.
vrućina,to je problem.
otvorio sam stranicu na kučištu i sad je beba.
:)
evo jedne partije btw kamperi ,koliko ih je bilo na skupu skoro pa su se počeli i za rukice hvatat
,baxx igra jako dobro i nije kamper ali ima ping 7 ,ziher ima brži net.
hrpu njih uletava u server i ubije te puškom ili pištoljem,al ajde nije bed
fora je ovak zaigrat bezveze dvije,tri partije
Bilo je ok :)
Ti si dobio par komada HS u sljedecoj rundi sa no scopeom. :P
Bila mi je brutalna borba sa Bakaxxx-om ;) Dobro igra decko.
Malaivica me izludio.:) Tak neku 'mutavi' kilevi su bili da je to strasno. Onaj dio kad puknes,zarezes nozem,i onda cekas da reloada ili zelis opet nozem zarezat i on mi stoji samo sa nozem u rukama. Poludio sam,par puta se to dogodilo..
Savjet adminima- Sve sta nije bolt, ili noz, nakon 1 slaya-kick,nakon toga ban. Bar smo mi tak radili.
MC Bolt only server
Koju posluku porati?
Ne kužim?!
to bi i ja napravio,automatski kick za bilo koje oružje osim bolt snipera i noža.
ne kužim šta te nož tako iritira? pa zvekneš mu headaru kad vidiš da ide prema tebi sa nožem i bok ili još bolje zakolješ ga :)
mene najviše probijaju kamperi koji se drže na skupu, al imam za takve lijek.
:))
Danas saljem graficku na popravak, i u kupovinu novog monitora, ima kakva preporuka za 24'?
Link is for reference only Kupuj gdje je jeftinije i gdje želiš
Bilo je ok :)
Ti si dobio par komada HS u sljedecoj rundi sa no scopeom. :P
jesi siguran?? lol pa nakon ove runde sam izašao :))
možda je bio tiho_cro_zenge?
jedini tko je mogao parirat je bio baxx ali ponavljam imao je dečko ping 7,ziher ima brži net ,a to puuno znaći ,
još pogotovo kada igraš sa sniperom.
Onda je, vidio sam Zenge pa sam mislio da si to ti.
Da,cudno,sa pingom 7. ;) Vodio me cca 5-8 killeva vise i 2-3 smrti manje nego ja.
Danas mozemo opet :) Poslije 5h :)
kakav je to monitor 24" za 5000 kn??
kupiš za soma i pol-dva bombu
ak ne znas koji bi monitor za te pare, onda si g abolje nemoj kupit. ali ja cu ti reci
HP zr2470w
Dell U2711
Fujitsu P27T-6
to su sve 27", 2560x1440
Ak ti je to previse novaca ili dijagonale ili rezolucije, imas Dell U2412M za oko 2k kuna
Pozz svima jel ima jos tko problem sa ulazom na servere
ne kužim šta te nož tako iritira? pa zvekneš mu headaru kad vidiš da ide prema tebi sa nožem i bok ili još bolje zakolješ ga :)
mene najviše probijaju kamperi koji se drže na skupu, al imam za takve lijek.
:))
Ne živcira me kad u žaru borbe netko potegne nož nego lik koji trči po mapi s nožem u ruci i kolje.
Za to ima knife only server - zar ne?
Kamperi na skupu su problem, ali u tom slučaju izbjegavam njihovu stranu ili im dođem s leđa.
Ma nema boljeg nego kad se svi rastrče po mapi pa deri.
Što se bakexxx tiče... lik je čiter.
Više puta je provjeravan s moje i maggotove strane i 100% je čiter.
Evo, ilustracije radi... jučer smo igrali rush na damavandu gdje je on imao 15 - 3 - to je čiterski score tako da je sve jasno tu.
Ne živcira me kad u žaru borbe netko potegne nož nego lik koji trči po mapi s nožem u ruci i kolje.
Za to ima knife only server - zar ne?
Kamperi na skupu su problem, ali u tom slučaju izbjegavam njihovu stranu ili im dođem s leđa.
Ma nema boljeg nego kad se svi rastrče po mapi pa deri.
Što se bakexxx tiče... lik je čiter.
Više puta je provjeravan s moje i maggotove strane i 100% je čiter.
Evo, ilustracije radi... jučer smo igrali rush na damavandu gdje je on imao 15 - 3 - to je čiterski score tako da je sve jasno tu.
pa ti koji trče sa nožem u ruci su mi prelaka meta :))
nego ,jučer sam par puta uletio u kampersko gnjezdo di sam ih četvoricu rješio sa tri ispaljena metka i nožićem pod vrat :)
uvijek ,al uvijek imam istu kombu kada su na hrpi,prva dva padaju iz dva metka,na trećeg nožem i onda četvrti kada skuži šta se dešava pokuša me pogodit ali pošto je ovo bugovita igra ,
kada ideš nekog zaklat i probaš ga pogodit(još pogotovo iz bolt snipera) u 80 % slučajeva ne prizna onaj hit,i taman kada ide punit sniper iz okreta ga skineš ;))))
nije lik čiter nego ima brzi net valjda 10mbs
Virusa zanima dali se tko sječa iz Coda, Search&Destroy? Fora je bila da jedna ekipa planta, a druga mora obranit plant...slično kao RUSH. Razlika bi bila u tome što je svatko mogao samo jednom poginut i nebi se mogao respawnat do iduće runde. Igra je bila puno sporija, ali isto tako i puno napetija, te se više taktiziralo. Virus je stvarno volio taj mod :)
Dali bi se moglo takvo što "simulirat" u BFu? Možda u SQR i s istim brojem ticketa i članova squada?
Virusa zanima dali se tko sječa iz Coda, Search&Destroy? Fora je bila da jedna ekipa planta, a druga mora obranit plant...slično kao RUSH. Razlika bi bila u tome što je svatko mogao samo jednom poginut i nebi se mogao respawnat do iduće runde. Igra je bila puno sporija, ali isto tako i puno napetija, te se više taktiziralo. Virus je stvarno volio taj mod :)
Dali bi se moglo takvo što "simulirat" u BFu? Možda u SQR i s istim brojem ticketa i članova squada?
Ajd i od tebe nešto pametno iako je u trećem licu...
drito ,S&D je bio jedini mod koji sam igrao i daleko najbolji i najzanimljiviji.
Ajd i od tebe nešto pametno iako je u trećem licu...
Hebeš mi sve, taman sam to mislio napisati kad sam pročitao njegov post :)
Pa S&D se igrao na zasebnom "PRO" modu CODa gdje su bili isključeni perkovi i nije bilo "noobovskih" oružja....Bio je najpopularniji mod za igranje WARova. Situacija s odabirom oružja je bila slična BF3, svi su igrali s AK47 jer je bio daleko najbolji, umjesto magnuma svi su koristili desert Eagle....
Problem je što u BF3, za razliku od COD-a, ima samo jedan M-Com pa bi se ekipa zbuksala oko njega i to bi bilo bezveze.
U COD-u su dvije bombe pa se moraju raspršiti malo što im otežava obranu i sve skupa čini zanimljivijim.
Volio bi ja igrati S&D u BF3, al mislim da je to neizvedivo, osim ako Dice nešto ne učini po tom pitanju.
to se moze lagano namjestiti, pogotovo preko match creatora, tamo imas opciju za iskljuciti defib.
Problem je što u BF3, za razliku od COD-a, ima samo jedan M-Com pa bi se ekipa zbuksala oko njega i to bi bilo bezveze.
U COD-u su dvije bombe pa se moraju raspršiti malo što im otežava obranu i sve skupa čini zanimljivijim.
Volio bi ja igrati S&D u BF3, al mislim da je to neizvedivo, osim ako Dice nešto ne učini po tom pitanju.
Ne. U S&D je bio samo jedan plant na sredini mape i samo jedan "planter" je mogo nosit bombu. Ako ga tim koji brani ubije, bomba bi ostala na tlu i napadači bi ju morali doč pokupit. Dodano je postojao vremenski rok do kad se mora plantat.
Ne. U S&D je bio samo jedan plant na sredini mape i samo jedan "planter" je mogo nosit bombu. Ako ga tim koji brani ubije, bomba bi ostala na tlu i napadači bi ju morali doč pokupit. Dodano je postojao vremenski rok do kad se mora plantat.
Ma kakvi, dva planta 100%.
Jedan ima bombu, to je točno.
Pa S&D se igrao na zasebnom "PRO" modu CODa gdje su bili isključeni perkovi i nije bilo "noobovskih" oružja....Bio je najpopularniji mod za igranje WARova. Situacija s odabirom oružja je bila slična BF3, svi su igrali s AK47 jer je bio daleko najbolji, umjesto magnuma svi su koristili desert Eagle....
Što se oružja i warova tiče u CoD-u je ipak bilo malo "raznolikije". Nisu svi igrali sa kalašem. Igralo se i sa SMG-em i snajperom, pa se je tu malo taktiziralo. Mislim da bi S&D u Bf3 bio dosadan bez revivanja i samo sa M16A3...
to se moze lagano namjestiti, pogotovo preko match creatora, tamo imas opciju za iskljuciti defib.
Da, to bi omogučilo lakšu kontrolu nad spawnanjem, svatko bi mogo umrijet samo jednom ako je broj ticketa isti broju igrača (na jednoj strani)
Odlična ideja. Može li itko organizirati server (Možemo mi, Ili MC??? svejedno) da nema respawnanja i da nema HUD-a. Pa da makar probamo jednu partiju odigrati (ne predugu da ko pogine ne čeka dugo.)
To je stvarno prva li ga.
I da, Ne vjerujem da je Bakaxxx cheater. Momak igra dobro i to je to.
Ma čiterčina.
Čiter je preblaga riječ za njega.
Pa imao je 15-3 jučer na rushu, a to je čiterski skor.