Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.187.974
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Battlefield 3

Lik sa jednom rukom igra bolje hrpe ekipe na pcu, a i na kozolama. Kapa dolje svakako, pokazuje samo koliko iako si hendikepiran, kad nešto voliš, možeš u tome bit dobar i kao netko tko je zdrav.

gg

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

E ljudi a zasto nema servera sam wake islandom i sharqiem na normalnom conquestu?

Bilo je uredu kada su appel i blackberry jos bilo samo voce! - Bill Gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield 3

jer je to samo assault conquest

15 godina
neaktivan
TomoR kaže...

BTW, promijenio sam Battlelog ime - pretpostavljam da će se tek sada admini iživljavati na meni.

haha nice nick ^^

LoL-scarface797(EU-West)
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ima nekih 10 dana od zadnjeg patcha nemogu pokrenit Battlefield stvar je u tome da kad pokrenem NESTANE proces iz traya kao da se crasha na desktop prije nego se pokrenio , znaci loading - i crash niti u browser ne pokrene pokusao preko battleloga bez origina i opet isti problem pise Joining server i nista se nedogada sve Reinstaliro, napravio 100 pokusaja od suporta uzeo igru preko hard diska od frenda ali nista ne pomaze a ovi iz suporta su niskoristi . Ako itko moze pomoc bilo bi super {#}.

It's not always rainbows and butterflies, it's compromise that moves us along
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
xXx lnf3rno xXx kaže...

Ima nekih 10 dana od zadnjeg patcha nemogu pokrenit Battlefield stvar je u tome da kad pokrenem NESTANE proces iz traya kao da se crasha na desktop prije nego se pokrenio , znaci loading - i crash niti u browser ne pokrene pokusao preko battleloga bez origina i opet isti problem pise Joining server i nista se nedogada sve Reinstaliro, napravio 100 pokusaja od suporta uzeo igru preko hard diska od frenda ali nista ne pomaze a ovi iz suporta su niskoristi . Ako itko moze pomoc bilo bi super {#}.

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2224117

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
13 godina
xyan kaže...
LuX_CRO kaže...
Ekipa ovom liku treba skinuti kapu DO PODA jer lika igra samo s jednom rukom ljevom.

Probajte protiv njega igrati ja najvjerojatnije bi popušio od njega

Nisam neki skiller

http://blogs.battlefield.com/2012/08/inhumax-onehanded-skills/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/InhumaX/

malo crnog humora - evo dokaza da pucacine na konzoli mozes igrat jednom rukom XD. Inace svaka cast, da mi je znati kako se krece samo sa jednom rukom...moram video pogledati.

evo ti kako se kreće xd

16 godina
neaktivan

ma ne pomaze kazem proba sam sve , ima jos kakva ideja?

It's not always rainbows and butterflies, it's compromise that moves us along
17 godina
neaktivan
Battlefield 3
arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.

3 0 hvala 1
15 godina
MegaMass 2000 kaže...

Što misliti o igri, di lik napravi temu i hvali se kako chita lol :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
15 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Piece of shit,ja bi mu nabio monitor na glavu i dozivtono mu zabranio pristup svakoj mp igri(da postoji nacin naravno).

EDIT:reportao sam retarda nadam se da ce nesto uraditi 

LoL-scarface797(EU-West)
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.8.2012 20:52 (scarface797).
14 godina
Battlefield 3

Hihi

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/MrAstraOwner/stats/325994494/

Shitz.. neda mi se uploadat sliku bolju.. : / Anyway.. 9999kills m16a3. nastavljamo u revijalnom tonu sa ostalim oruzjima. :)

edit-evo,evo.. :P

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.8.2012 21:25 (drahic).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
drahic kaže...

Hihi

CROP hihihihihihihii

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
16 godina
drahic kaže...

Hihi

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/MrAstraOwner/stats/325994494/

Shitz.. neda mi se uploadat sliku bolju.. : / Anyway.. 9999kills m16a3. nastavljamo u revijalnom tonu sa ostalim oruzjima. :)

noob

http://www.youtube.com/heat4HD
14 godina
Battlefield 3

^ ^

U jelly heat? :D

Da! Shitty crop na brzaka. Haha :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.8.2012 21:22 (drahic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
drahic kaže...

^ ^

U jelly heat? :D

Da! Shitty crop na brzaka. Haha :D

na to kaj nemaš aim i skill pa igraš sa m16... baš imam na kaj biti ljubomoran HAHAHA

i da, nisam meduza, hvala na pitanju

http://www.youtube.com/heat4HD
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.8.2012 22:53 (Scrappy).
14 godina
Battlefield 3

Ne gine ti ban na tsu {#}{#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ne znam za vas ali ja mrzim snajpere. Općenito taj pasivan način igre. I onda dođem nakon puno muke na karkandu na square i bacim granatu na vrh zgrade (nisam ni znao da se može :)) i ispiše se prekrasnim boldanim plavim slovima triple kill... Što čovjek od ovozemaljskog života može više poželjeti? {#}

Freak Show Inc.

5 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Ja osobno ako igram sa snajperom pokusavam bit maksimalno agressive recon. Pogotovo na rushu-sks i idemo. Spawn beacon za sebe i squad u blizini i pokusat iz prve uzet mcomove. Da volim klat kampere sa snajpom,da,naravno... ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ja ne volim snajper klasu... ali znam bacit koju rundu sa njm... Moja je ljubav Scout heli... steta sto ga nisam koristio prije onog patcha dok se nije mogao unistiti jednim rpg-om...

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Imam svega par killova sa snajperima, nemam ja živaca ležati i čekati. To mi je totalna glupost. Bolje hodati okolo sa smawom, nadmudrivati se sa tenkovima, skidati dog tagove...

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

sa snajperom imas najbolje rezultate ako rush-as ... jer pasivan neces postici puno...

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja uzmem sniper u rushu jedino kad vidim da se team ne trudi niti malo..pa onda se ne trudim ni ja, zalegnem i Bmk. danas na Mc serveru kaos totalni. Pola njih kampa, ne disarma i ne diže iako su medic itd itd. ginem xy puta dok pokušavam nešto napravit..i onda se samo pitam za koga?

Malo prije Ceco i ja isto rush..on heli ja pjšaka i opet sami, pol tima kampa..pa ima da izludiš

moja nova ljubav je MP7.. jednom kad sam pokupio kit od ex_co7 samo sa njom igram support. Puškica je za mid-close milina

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.8.2012 0:41 (ARazer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3
E ovak, nemogu se odlučiti da li da kupim BF3 ili ne. Ako mi možete reći da li igraju ljudi u velikom broju?, hoću reći ne želim kupiti igru i onda da nakon mjesec dva da se nemogu naći matchevi da se igra jer je igra postala nepopularna.

0 0 hvala 0
16 godina
Kralj Situacije kaže...
E ovak, nemogu se odlučiti da li da kupim BF3 ili ne. Ako mi možete reći da li igraju ljudi u velikom broju?, hoću reći ne želim kupiti igru i onda da nakon mjesec dva da se nemogu naći matchevi da se igra jer je igra postala nepopularna.

Kupi, u svakom trenu na PCu igra 40ak tisuća ljudi, a mislim da će se zbog čestih DLCova taj broj održati barem još godinu dana.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

nemoj kupit igru..nije to za tebe kad se toliko premišljaš.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Kralj Situacije kaže...

Igra se, ogroman broj ljudi igra tu igru. I igrat će se masovno najmanje do izlaska Battlefielda 4, što je najavljeno za sredina-kraj 2013-e. Dakle još minimalno godinu. I svakim danom je broj igraća sve veći.

No prvo se ti osiguraj da ti ju računalo može dovoljno dobro tjerati. Naime, treba dost jako računalo (neki od jačih dvojezgrenih, 3GB ram i grafička jača od ATI Radeon HD 4730, AMD Radeon HD 5650 ili Nvidia 8800GT, 9800GT, GTS 250).

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
14 godina
ARazer kaže...

Ja uzmem sniper u rushu jedino kad vidim da se team ne trudi niti malo..pa onda se ne trudim ni ja, zalegnem i Bmk. danas na Mc serveru kaos totalni. Pola njih kampa, ne disarma i ne diže iako su medic itd itd. ginem xy puta dok pokušavam nešto napravit..i onda se samo pitam za koga?

Malo prije Ceco i ja isto rush..on heli ja pjšaka i opet sami, pol tima kampa..pa ima da izludiš

moja nova ljubav je MP7.. jednom kad sam pokupio kit od ex_co7 samo sa njom igram support. Puškica je za mid-close milina

MP7.. Eh da.. :)) 1500killeva imam sa njom  ;)

Close range-yebena. Extended mag i mozda flashlight ponekad. Pfff...

14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Evo, jučer sam 3 puta bio žrtva prebacivanja u gubitnički team (u squadu s Latexom, Cromystiquom i ekipom, na TS-u, već u drugoj-trećoj rundi na serveru me prebaci Autobalance, ko fol Last joiner, i to uvijek kad gubitnički team nema šanse okrenuti ni pod razno).

I onda odem igrat Gulf of Oman, na serveru koji inače volim, na mene se spoji "moj" pilot choppera, napravimo nered na kontra strani, sad vidim da je razlika na kraju bili i preko 600 ticketa, uglavnom, Admin se poigra Boga, prebaci mene na kontra stranu (ne može nikako biti autobalance), jer moj pilot je ostao u pobjedničkom teamu, prebaci neke iz gubitničkog teama u pobjednički (valjda i sebe), to je ta runda:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/40954679/1/199586046/

Mene nema jer sam dobio kick/ban (for Being Disrespectful...). BTW, ban od 7 dana...

Tko od vas ne bi poludio i poslao admina u ono mjesto? Imao sam 2 killa na Viperu sa TV-om tu rundu i jedan TV na Transport heli...

Znam da mi vi ne možete pomoći u vezi toga, ali nekako mi se lakše istresti ovdje u vezi toga...

Mora da trebam promijeniti Battlelog ime...

Šta mi preporučate ko zgodno ime? Admins_should_die možda?

Ti si ljuti mačak, glavni si, najluđi, to je to, bog i batina, što god da odabereš ne moreš pogrišit :D

[M|C] Le Petit Prince
15 godina
Kralj Situacije kaže...

baš si kralj, ajde vidi dal ima koja tema ovdje više posotva...dakle igra se igra, dobra je, ima hrpa servera, domaće ekipe...ispalti se

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice