Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.201.329
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
peroko kaže...

I umjesto da prakticiraš seks na plaži ili sličnu ljetnu stvar ti visiš na bugu {#} To se zove ovisnost ovaj mislio sam predanost.

Seks je za nou lajfere.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Kak izgleda Rush na 64 slota? Nisam još igrao tako, al zvuči kaotično...

Ne izgleda.

[M|C] Le Petit Prince
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

neznam i ja stalno gledam frejmove ali mi dalje pada iz cista mira.

evo pitala me luda vjestica kako ozivjeti nekoga u grmlju. pa da odgovorim za sve one koji nisu znali.

Kada je netko mrtav u grmu i nemozete ga dici bacite granatu u grmlj tj. na covjeka koji je mrtav i poslije explozije cete ga moci dici.

Dok to napraviš aj ća...

A ako je ff uključen besmisleno je...

I da ja legnen u njega i lupan ko manijak, nekad uvati.... 

[M|C] Le Petit Prince
17 godina
protjeran
Battlefield 3

Ja bi u slijedećem BF naslovu htio imat nuke i minigun.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

je su ovi opet nesto napravili..stalno me kicka punkbuster na 2minute sa svakog servera..probao update ali ga nema..jel jos nekog kicka?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3
Ja sam očekivao u bf3 da mogu staviti brčine na igrača,one handlebars kao Hulk Hogan i fudbalerku da viri ispod kacige i kaljače na noge a ne ove fine jenki šlape,rusi su mi fora,pogotovo support sa onom gay mornaričkom majicom i fantomkom.lol.katastrofa.
BF3 FlamingKing
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Danny_HR kaže...
peroko kaže...

I umjesto da prakticiraš seks na plaži ili sličnu ljetnu stvar ti visiš na bugu {#} To se zove ovisnost ovaj mislio sam predanost.

Seks je za nou lajfere.

je.eš sex

[M|C] jokaCRO ingame
13 godina
Battlefield 3

je su ovi opet nesto napravili..stalno me kicka punkbuster na 2minute sa svakog servera..probao update ali ga nema..jel jos nekog kicka?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Ne kicka me.

Danas totalni raspašoj na metrou. 32 ribona a ušao u pola gamea. Na ono stepenište kod B flaga, legnem dolje nuz zid. Iza mene stampedo mojih guta metke a ja sa REX-om tamanim jadne ruse. Moram priznati da je REX stvarno zvijer, danas sam ubijao s njim. Pokupio Suppresion medal na stubama, otključao UMP 45. Kasnije spalio lika gore u zgradi i dobio onaj G53, dobra pljuca. Kad smo ih stjerali u drugoj partiji dolje do onog ulaza u podzemnu di je ona skela, prebacim se u assault i samo oživljavam svoje. Deri peri, bodovi dolaze a ja ubio par vojnika, naravno Rexom {#}

Kada malo igraš sa frendovima i razgovaraš, taktiziraš i sl. puno bolje ide i lakše je pobjediti.

Evo danas samo koristio Rexa i imam 52 killa s njim, beast

...Nije sretan onaj tko puno ima, sretan je onaj tko malo treba, neda se sreća zlatom kupiti...
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.8.2012 22:52 (nul-3).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Welcome to the club..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Pogledajte koliko je dice-u stalo do nas igraca.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654489502862773/

lol

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.8.2012 22:58 (bmwhartge).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina

to mislis na mene ili? sta i tebe kicka drahic?

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.8.2012 23:04 (Doca15).
14 godina
Battlefield 3

Ne,na ovog iznad sam se vezao..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
bmwhartge kaže...

Pogledajte koliko je dice-u stalo do nas igraca.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654489502862773/

lol

A dobro, to  je samo moderator foruma, nema taj veze s ni čim. K'o Danny i Pirat ovdje {#}.  Al bar se čovjek javio. Dice nije.

BF3: Bombovich
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

I love all of your faces!!!

2x m16 {#}...

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Čitam ovdje s vremena na vrijeme vaše komentare o zajedničkom igranju na određenim serverima i svaki put nasjednem.

Naime, često se hvalite s odličnim partijama i uživancijom prilikom međusobnog igranja i onda ja, naivan, odem probati i "uživati" s domaćom ekipom.

I svaki put isto... svaki put razočaranje.

Ne znam, od svih partija što sam igrao s domaćom ekipom mogu na prste jedne ruke izbrojati kad sam uživao, odnosno kad se dobro igralo.

Eto, jučer kolega i ja, dva naivca, uletimo na PRI koji je bio poluprazan.

Reko, ajmo im pomoći napuniti server, a i da vidimo kako to naši dečki igraju.

Situacija sljedeća... 5 vs 5 - nas dva igramo objective, ovi naši nešto poluobjective... kad su najpotrebniji ih nema... izgubljeni u magli.

Preko puta, dva se zgličala snajperom na dimnjake najviše koje su mogli naći (Firestorm mapa) i puckaju s njih.

Jedan drlja s tenkom, jedan krade naš tenk, a ovaj peti ... ne znam što on radi - on je isto valjda izgubljen u magli.

Uglavnom, jad i bijeda od igre, a tu na forumu ste svi pro leet uber skilleri i igrate vrhunske partije i uživate... koga vi zavaravate???

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
12 6 hvala 1
13 godina
Skilledžija kaže...

Uglavnom, jad i bijeda od igre, a tu na forumu ste svi pro leet uber skilleri i igrate vrhunske partije i uživate... koga vi zavaravate???

Firestorm 5 na 5; way to go... {#} 

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
16 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Situacija sljedeća... 5 vs 5 - nas dva igramo objective, ovi naši nešto poluobjective... kad su najpotrebniji ih nema... izgubljeni u magli.

Preko puta, dva se zgličala snajperom na dimnjake najviše koje su mogli naći (Firestorm mapa) i puckaju s njih.

Ja sam tada igrao, i prebacio sam se u tim koji je imao dva igraca manje, tako da je bilo 5vs5.

Iz deffendera u attackere, ostalo je 10 ticketa do kraja a bili smo na prvom mcomu, i nisam htio napadati da zavrsi mapa da igramo nesto normalno a ne firestorm 5vs5.

Po mom misljenju tu mapu treba izbaciti kada se igra na 12vs12. Prevelika je!

I normalno, 3 ticketa prije kraja netko arma i uzmemo mcom!!!

Poludio sam, i onda smo Sbmarko i ja se zaletitli i armali sve ostale ili vecinu mcomova i mapa je zavrsila u nekih 5min.

Po toj partiji ne mozes nista suduti, jer to je bilo u procesu punjenja servera, kada se server napunio onda je bilo odlicno, jer je ekipa dobra, bude zaje*ancije

i igra se vise manje organizirano...

I najbitniji dio BIH je izgubio dog tag, kao i jos neki :D

[M|C] ex_Co7
15 godina
neaktivan

Virusu kada igra 5na5 netreba nitko...mogo si sam riješit 5 protivnika bez beda..iskoristit "guske u magli" za diverziju....Nadalje, nisi čuo nikad za TS ili Ventrilo?! Probaj se spojit na nečiji TS (po mogučnosti na TS od likova s kojima igraš), pa će možda i biti timske igre. ;)

[M|C] VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK. http://www.pbbans.com/mbi-viewban
13 godina
Co7 kaže...

I normalno, 3 ticketa prije kraja netko arma i uzmemo mcom!!!

Poludio sam, i onda smo Sbmarko i ja se zaletitli i armali sve ostale ili vecinu mcomova i mapa je zavrsila u nekih 5min.

Pa šta nije bilo lakše odmah to napraviti nego drkati sa snajperima i tenkovima pola sata?!

@Virus

STFU

[19xx] 4ntraks
15 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

@Virus

STFU

Slatko!{#}

[M|C] VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK. http://www.pbbans.com/mbi-viewban
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 11:04 (Virus X*043).
16 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
Co7 kaže...

Pa šta nije bilo lakše odmah to napraviti nego drkati sa snajperima i tenkovima pola sata?!

Pa nije mi fora pregaziti deffender koji nemaju nikakve sanse da se obrane sa toliko malo igraca.

Na pocetku je postojala mogucnos da se server na brzinu napuni, kao sto i je valjda na sljedecoj mapi.

Ugl, prijedlog PRiovcima, bacite tu mapu, caspian i sve te ogromne mape van posto se igra 12vs12.

Po mogucnosti stavite par dobrih mapa iz vanille i ostale b2k mape.

[M|C] ex_Co7
16 godina
moderator
Battlefield 3

Dobio sam na mail da mi je neko đubre pokušalo promijeniti lozinku.

Mislim netko je s mojoj email adresom zatražio promijenu lozinke,al opet nije mogao uć u moj mail da klikne na onaj link.

Sve u svemu đubrad,mučka đubrad!

سمندری ڈاکو
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

A i evo i autospeed na jetu (za perfect turn speed) đubradi...:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654348152053413/

@Pirat: Na Battlelog forumu ih ima još koji se žale na istu stvar

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 11:37 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Virus X*043 kaže...

Virusu kada igra 5na5 netreba nitko...mogo si sam riješit 5 protivnika bez beda..iskoristit "guske u magli" za diverziju....Nadalje, nisi čuo nikad za TS ili Ventrilo?! Probaj se spojit na nečiji TS (po mogučnosti na TS od likova s kojima igraš), pa će možda i biti timske igre. ;)

Ja smatram da gosp. Virus moze rijesiti sve koji mu se nadju na putu i po zavrsetku samog serijala igrice bi dobio ovaj prekrasan pehar kao najboljeg i najucinkovitog igraca :)

BF3 [PRi]DarthBajo - The Saiga Kid :D
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 12:00 (DarthBajo).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma virusu trebaju dvije rupice u glavi 

Moj PC  
4 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
xyan kaže...

ma virusu trebaju dvije rupice u glavi 

Možda, nakon silnih rupa koje ti je Virus izbušio u BFu, mogo bi i on dobit koju!

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

haha, a kad to? to sanjas svake noci? vjerujem da da. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Jucer tj sinoc je bilo interesantno na ovom Rijeckom serveru... Trebalo mi MAV spot assista za onaj L96 asigment pa sam obje partije rusha vecinu vremena spotao sa MAV-om i obje smo dobili... Kad bi svaku partiju bio jedan dobrovoljac da spota MAV-om puno puno lakse je osvojiti MCOM-e ili odbraniti... Cak je i nexus optuzio nekog changa sto je igrao na nasoj strani da ima wallhack jer ih je lik ubijao nemilice gdje god se pojave ne znajuci da je imao pomoc Big Brother-a koji odgore sve vidi i sve spota {#}

-BiH-slackspace

6 1 hvala 1
15 godina
pirat kaže...

Dobio sam na mail da mi je neko đubre pokušalo promijeniti lozinku.

Mislim netko je s mojoj email adresom zatražio promijenu lozinke,al opet nije mogao uć u moj mail da klikne na onaj link.

Sve u svemu đubrad,mučka đubrad!

Da, to se i meni dogodilo prije kojih mjesec i pol!. Na svu sreću nikakvih ozbiljnijih problema nije bilo!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice