Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.168.752
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 3
strbi kaže...

i meni na ultra kao da nekako trza,a imam 7850 2gb, i5 3450, 4gb rama (uskoro 8)..tako da sam stavio graficke postvake na auto

ne preseravaj se i stavi si sve fino na medium to low. Dobit ćeš frejmove a i igra će i dalje izgledati ok. Vjeruj mi. reci bratu da sam ja to rekao i vidjet ćeš da će tako napraviti :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
16 godina
moderator
Battlefield 3
سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 11:52 (pirat).
Moj PC  
9 0 hvala 10
16 godina
LOL vjetrenjace

znaci heavy metal like je tu!
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
Mitch kaže...
LOL vjetrenjace

Samo radi vjetrenjaca podsjeca na heavy metal, inače ovako me malo podsjeća na Harvest Day.

13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Mitch kaže...
LOL vjetrenjace

Samo radi vjetrenjaca podsjeca na heavy metal, inače ovako me malo podsjeća na Harvest Day.

I mene podsjeća na heavy metal, no zbog trave i ostalog na caspian border. 

Kalko1212 ingame
15 godina
Battlefield 3

najljepši dio slike mi je ispod armored kill što piše included in premium.

you dont say dice?

btw.mapa je mix harvesta caspiana i heavya-.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 12:44 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Za ljubitelje SAIGE

Moj PC  
2 0 hvala 3
15 godina
Battlefield 3

me yebeš saigu

ovo je bog

Moj PC  
3 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
AKIMBO BIATCH.
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

me yebeš saigu

ovo je bog

Pratim ga skoro od početka na jubitu. Frajer je bog i batina

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
15 godina
Battlefield 3

Jebeš bf, veslači su uzeli srebro.

TAKO JE DEČKI; GG.

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

TAKO JE DEČKI; GG.

Malo je falilo za zlato .. Uff al i ovo je odličnoo {#} Očekivao sam da će veslači satrati sve

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
15 godina
hrvoje_zg91 kaže...
fila2208 kaže...

TAKO JE DEČKI; GG.

Malo je falilo za zlato .. Uff al i ovo je odličnoo {#} Očekivao sam da će veslači satrati sve

A novinari previše rade pritisak i seru. Dečki su mladi, jaki i puni snage. Prošli su kvalifikacije ka iz pi*ke ali finale su ipak veliki ispit. Srebro je isto dobro, mladi su, bit će tu još puno zlata.

Dobro nećemo više offtopičarit ajde, dobit ćemo crljeni karton.

Zna tko kad možemo očekivbat drugi trailer za armored kill?

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

A novinari previše rade pritisak i seru. Dečki su mladi, jaki i puni snage. Prošli su kvalifikacije ka iz pi*ke ali finale su ipak veliki ispit. Srebro je isto dobro, mladi su, bit će tu još puno zlata.

Dobro nećemo više offtopičarit ajde, dobit ćemo crljeni karton.

Zna tko kad možemo očekivbat drugi trailer za armored kill?

Ma imali bi zlato da nismo malo lošije startali. Već su nas u prvih dva tri zaveslaja "imali". 

Kaj nije bilo rečeno next week ? Tak sam ja nekako skužio . 

15 godina
hrvoje_zg91 kaže...

Ma imali bi zlato da nismo malo lošije startali. Već su nas u prvih dva tri zaveslaja "imali". 

Kaj nije bilo rečeno next week ? Tak sam ja nekako skužio . 

Vjetar se pormjenio nezgodno.

A ono za close combat je jedan bio u 4 jedan u 5. mjesecu. Sad prvi je bio u sedmom jel početkom, tako da sad možemo očekivati novi.

A ako izlazi u 9mj. mi imamo dva tjedna prije, dakle valjda početkom 9. imamo armored :)

13 godina
neaktivan
LuX_CRO kaže...
Bruno_K!ng kaže...
LuX_CRO kaže...
Bruno_K!ng kaže...

Jel zna ko kak riješiti problem da mi igra ne šteka..imam 4 gb rama, ati readon hd 4650 1 gb,pentium dual core E5500 2.80 ghz,windows 7 32 bitni..Fps u igri mi je od 25-35 ali najviše vremena mi je oko 25..ako ko zna nek pomogne jer sam već na rubu živaca sa LAGOM!

Kupi novi PC

1. Spor CPU i dual core je minimum 3 core (AMD X3 ili Intel i3) cca. 600kn

2. VGA spora i stara kupi minimum 6850 cca. 1200kn

3. RAM minimum 6GB, 4GB je po meni niska granica.  cca.300kn

4. OS nek ti bude WIN 7 SP1 64bit (jer đabe ti je imati 4GB fizičkog rama, a OS ti prepozna samo 3.5GB ili 3.7GB)

oko: 2100kn zaokruži na 2500kn, ali ako misliš stvarno kupovati hardware onda uloži u njega više love i miran si par godina (ali ga moraš čuvati, maziti i paziti)

Ma da al je problem u tome što je meni prije normalno radilo a sad ne, a igrao sam sa istim performansima...frendovi mi kažu da mi je možda internet prespor..ping mi je 26, a download speed 4.00 MBPS

Download ti nije toliko bitan koliko upload.

Ping ti je skroz ok, ja nekad igram sa pingom oko 80 ili više i ok je.

A lag ti može biti ako ti OS više nije optimiziran kao prije, napravi defrag diska (svih particija), chkdsk /f svih particija, makni sve što ti netreba od aplikacija, pogledaj koje aplikacije ti se podižu sa OS-om (msconfig) i tamo ugasi ono što ti netreba, također ugasi one servise koje ti nisu potrebni (services), pogledaj stanje temperatura CPU, VGA, MBO, HDD ako možeš ispuši kučište da ti bude manja temperatura PC-a, jer ako je veća temp. PC se opterećuje, možeš obaviti zamjenu paste na CPU, VGA. Pogotov sad preko ljeta je kritično. Isto tako podigni si virtualnu memoriju pagefile (minimum: 1024, max: 8048)

E a sad sam si dosta toga izbrisao i to i kad igram i na low mi laga isto kao i na mediumu..nije neka razlika sa lagom..znači da bi mogao biti problem internet!

Battlelog: D4RKM4N_HR
15 godina
Battlefield 3

Shvati da lag nije štekanje, tj,razlikuj lag i štekanje igre. I krati citate.

Proc ti je dualka, to nije dobro, bf traži što više dobrih jezgri. rama samo 4gb, trebao bi bacit 64 bitni proc i 8gb. Grafa isto može bolje.

i da fyi svakim pečom sređuju engine što znači muka za nas sa slabijim konfama. Meni je isto sve radilo super, nakon par pečeva neka čudnja štekanja nepotrebna ali šta ćeš,

kupi si komp i igraj ko car ili se muči na 30fps ka i mi ostali siromasi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 13:28 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

E a sad sam si dosta toga izbrisao i to i kad igram i na low mi laga isto kao i na mediumu..nije neka razlika sa lagom..znači da bi mogao biti problem internet!

ocito nisi procitao sta sam ti ja napisao, ako ti je prije radilo dobro onda znas u cemu je problem, meni je do patcha savrseno radila. pogledaj post gore.

Battlelog: ljudina
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Shvati da lag nije štekanje, tj,razlikuj lag i štekanje igre. I krati citate.

Proc ti je dualka, to nije dobro, bf traži što više dobrih jezgri. rama samo 4gb, trebao bi bacit 64 bitni proc i 8gb. Grafa isto može bolje.

i da fyi svakim pečom sređuju engine što znači muka za nas sa slabijim konfama. Meni je isto sve radilo super, nakon par pečeva neka čudnja štekanja nepotrebna ali šta ćeš,

kupi si komp i igraj ko car ili se muči na 30fps ka i mi ostali siromasi.

nezz pokušat ću preć na 64 bitni windows pa ću onda vidjet..

13 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

ocito nisi procitao sta sam ti ja napisao, ako ti je prije radilo dobro onda znas u cemu je problem, meni je do patcha savrseno radila. pogledaj post gore.

znam vidio sam..

15 godina
Bruno_K!ng kaže...

nezz pokušat ću preć na 64 bitni windows pa ću onda vidjet..

Imaj na umu da prelaskom na 64 bita trebaš još više rama, 64bitni idu na jače strojeve na više rama.

13 godina
neaktivan
Kako da vozim one avijone a ne samo flanker i hornet?
HUGE RESPECT: woodgamesfx, captain_soap_McTawish, rustweaver, royalhero, tracerCPP,Indestructible
15 godina
FireMan97 kaže...

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sta ti to znaci?

HUGE RESPECT: woodgamesfx, captain_soap_McTawish, rustweaver, royalhero, tracerCPP,Indestructible
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pa o kojim ti avionima jos pricas?

Da ne bi malo Ospreya vozio?
15 godina
Battlefield 3

Kako da vozim onaj avijon što sam leti i ja samo pucam i sve sivo mi je kad gledam iz njega?

ovaj na 1.15

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ti to ozbiljno?
16 godina
neaktivan

LOL :)

[M|C] ex_Co7
16 godina
FireMan97 kaže...

Thunderbolt i Frogfoot su na Rushu, a F35 je u B2K

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
Mitch kaže...
Ti to ozbiljno?

pa da ja sam to vidijo i zanima me kako se to radi, pomozi mi molim te, hooahat ću ti status.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice