Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.171.855
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 3
Danny_HR kaže...
Dobra ideja!

Sta nisi gledao memefield?

Ja sam igrao jednu rundu s tim Jackom, lik stalno to radi, ali nitko se nije usudio uć u avion ispred njega, a nitko nije pucao na njegov.

Debili

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan
Friday kaže...

Masa ljudi koristi M16 iz navike. Počeli su ju koristiti u početku i kasnije jednostavno nisu imali razloga za promjenu. Meni osobno nije legla, imam manje od 200 killova s njom. Koristio sam uglavnom M416 a onda sam na Hrcin prijedlog isprobao AEK i oduševio se. Bilo bi dobro da te igra "tjera" da promjeniš pušku ponekad ali to nije tako i jbg. Prigovarati onima koji koriste samo M16 je totalno glupo. To je isto kao da nekome tko visi na ovom forumu (ekipa sa 5 zvjezdica npr) prigovaraš zašto malo ne mijenja forume a da ti je argumet pri tom "pa svejedno plaćaš internet, možeš ići i na druge forume". Slično kao sa ovime -  kupio si igru a koristiš samo jednu pušku. Da, i?

Kako koga. Kad me nejde sa m16 probam aek ili nesto drugo, jbg-a nekaj od toga mora uci XD

16 godina
F2000 isto nije los za one koji ne zele M16
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

FUUUUUUUU šta bi vam sad napisao za taj M16, sada moram pisati s moba jer sam opet u kazni. Što se mene tiče, M16 treba ili nerfati, ili balansirati ostala oružja da budu ko M16 (kao što je netko prije rekao prije par strana).

Kalko1212 ingame
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
Jel tko ljetuje u okolici Zadra?ja sam u Privlaci pa bi bila fora nać se sa nekim popit 20-ak pivi čist da ubijemo ove šprehe čiji je veći...brod naravno:)
Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
kalko1212 kaže...

sada moram pisati s moba jer sam opet u kazni.

Strava kazna, osuđen si na svoj smartfon... Podigni privatnu tužbu protiv roditelja!

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kaj si opet napravio da si u kazni? :)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Jel tko ljetuje u okolici Zadra?ja sam u Privlaci pa bi bila fora nać se sa nekim popit 20-ak pivi čist da ubijemo ove šprehe čiji je veći...brod naravno:)

Ja sutra navečer krećem u Posedarje {#}

Freak Show Inc.
16 godina
moderator
Co7 kaže...
Nitko nikog ne proziva, svi se slazu da je pirat noob i da mu treba skidati svakodnevno tagove :P.

To je smijeh, i uvijek su ti drugi u teamu krivi sto si izgubio :), nitko se na nikog ne ljuti (bar ja ne) i sve prodje super uz puno zabave.. dok se pirat ne spoji (loooooooooool {#}

Nemoj da ti moram opet po battlelogu pisati.

سمندری ڈاکو
13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Kaj si opet napravio da si u kazni? :)

Gledao ženama pod minice :-). Šalim se, stara je rekla da sestri složim DVD da gleda crtiće, pa nisam ni nakoj sat vremena. Poslije toga sam dobio kaznu na neodređeno, neodređeno kod nje može biti dan, par dana, tjedan, par tjedana ili mjesec. Sada moram nekako navući staru da vrati.

Kalko1212 ingame
16 godina
moderator
kalko1212 kaže...

Gledao ženama pod minice :-). Šalim se, stara je rekla da sestri složim DVD da gleda crtiće, pa nisam ni nakoj sat vremena. Poslije toga sam dobio kaznu na neodređeno, neodređeno kod nje može biti dan, par dana, tjedan, par tjedana ili mjesec. Sada moram nekako navući staru da vrati.

Razbi prvu šajbu na autu od stare i reci da je sestra,zaboraviti će tvoju kaznu i posvetiti se kazni za seku.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.8.2012 11:43 (pirat).
13 godina
neaktivan
pirat kaže...
kalko1212 kaže...

Razbi prvu šajbu na autu od stare i reci da je sestra,zaboraviti će tvoju kaznu i posvetiti se kazni za seku.

Auto nije od stare nego od starog, jedino da joj bacim mobitel i okrivim sestru :-).

Kalko1212 ingame
16 godina
Battlefield 3

Pošalji mi broj mobitela od stare na PM i sve ću srediti.

Moj PC  
22 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Će da budeš onda najluđiii na forumm!!!

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

Nakon svih ovih silnih postova zadnjih dana, počeo mi se opet prat BC2 {#}

šumski put je bio ravan.
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Dobra ideja!

Sletiš sa svojim avionom nasuprot protivničkog, prije nego oni polete. Heheh  {#}

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Pošalji mi broj mobitela od stare na PM i sve ću srediti.

Ajde, barem imam potporu od starog, jer stari me podnosi laptop od 10"1 ekran. Banda lopovska mi je i rezervne lablove uzela da ne bi mogao upalit.

Kalko1212 ingame
15 godina
neaktivan
Šef kaže...
Danny_HR kaže...
Dobra ideja!

Sletiš sa svojim avionom nasuprot protivničkog, prije nego oni polete. Heheh {#}

Virus je napravio bolju foru.....sletio s helijem na nosač, postavio mine i čekao {#}

[M|C] VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK. http://www.pbbans.com/mbi-viewban
14 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Ma kvaka s BFBC2 je bila u tome što je svaka klasa bila konkurentna. Ovdje je Assault opasno nadmoćan, s najboljim oružjem za sve situacije. Ubaci u računicu Inf. only i eto debilane od igre.

ali kako vi nekuzite da se igra infantry only i hvala bogu da ce se koristiti assault, pa ja kada nekoga vidim na infantry serveru sa inzinjerom ili snajperom glavu mu bi otkinuo, eventualno jedan do 2 suporta i ostalo medicii jer to je i cilj infantrija.

Battlelog: ljudina
14 godina
neaktivan
Stvarno ste dosadni... vise s tim m16 ... Vec par dana ne mozes nista korisno procitat... Plakanja je bilo uvijek, u BC, BC2, bf2, samo sto je bf3 donio jednu novu dimenziju pomocu facebooka za virtualne vojnicine zvanog battlelog. I sad umjesto naslikavanja po WC-ima, imamo natjecanje tko ima veceg push. Meni I Dan danas u igri mi je na assulat klasi najbolja puskica AN 94.. Da nisam prestao skoro igrat sa on, to bi mi sigurno bila puskica #1. Dobra mi je na mid-long, a na blizinu kad se prebaci na full auto jede sve zivo. BTW. Nek oni ne diraju nista oruzja, jer du vec
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

da je igra malo bolje napravljena, imao bi i sniper smisla na inf. ima i ovako ponekad kad je dobar dan (5na5 mislim). ima i inzenjer smisla na 5na5...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Oruzja ok, tko ne voli neka ne ide na int. Only ako ne zna konkurirat sa drugim oruzjem... I nemogu vjerovat kako je neke ljude tako lako trofulirat da se vec dva tri Dana prepucavaju oko niceg.
14 godina
protjeran
xyan kaže...

da je igra malo bolje napravljena, imao bi i sniper smisla na inf. ima i ovako ponekad kad je dobar dan (5na5 mislim). ima i inzenjer smisla na 5na5...

istina ima smisla inginer ali samo kada igras 5 vs 5 kada igras takticki ali na publicu bas i ne jer se neigra isti tip igre na publicu i u warovima

Battlelog: ljudina
14 godina
neaktivan
Ne znam, Ali ja kad god bi dosao za Hrcom, ili za tobom na onaj anr server, nikad ne bi bio u minusu .. Ako ijedna klasa ima odlican izbor to je po meni.. Engi.
14 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Nakon svih ovih silnih postova zadnjih dana, počeo mi se opet prat BC2 {#}

ak ces bit zainteresiran javi se navecer u pm i dogovorit cmo nkj,i ako imam bf3 jos uvjek igram bc2 ko blesav {#}

Origin/Battlelog:BumbleBee_HR xfire:optimus122
16 godina
kalko1212 kaže...

FUUUUUUUU šta bi vam sad napisao za taj M16, sada moram pisati s moba jer sam opet u kazni. Što se mene tiče, M16 treba ili nerfati, ili balansirati ostala oružja da budu ko M16 (kao što je netko prije rekao prije par strana).

Jel ti trolaš ili šta

Ako gledam po tvom profilu ti imaš 23 godine 25.06.1990 datum rođenja piše

I tebi stara brani, uf brate mili (odma jedan bitch slap, ali sam sebi to napravi) jer roditelje treba poštivati. Ali ovo pišem ako je tebi stvarno 23 godine.

Kako te nije sram da sestri nisi DVD riješio, sprd te bilo,...{#}

[M|C] LuX_CROATIA
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

copy/paste sa bfbc2 teme :

ex_Co7:

Pa ja cu se ubiti! I povuci u smrt Dannya i Butchera (kao prije dva dana ;))... 

Vise ne mogu zadrzati k/d u plusu (bude, ali vecina ih je u minusu)!

"previse rusham..."

A pis-ovci mi idu na jetra(u dobrom smislu), odnosno CoronaAce... Tom liku snip ne treba, jednostavno mi nije jasno kako tako precizno ubija? Jbt, jedna partija i svima kd u minusu, jedini on ima 22/6... Ono ladno, i to vjerovatno nije ni relodao!  Ne mislim da vara, nego samo da nije normalan :P!

Obozavam ovaj server, tu napetost i taj trud koji je potreban da se nesto obavi su nezamjenivi. Iskreno, meni je najdraze kad su PIS-ovci i XII na jednoj strani a dobra ekipa na drugoj. 

Jedino mape sa helicem, onda PISovci i vecina XIIica na jedno strani a mi i SANDMAN na drugoj :). 

Svim igracima na BUG serveru svaka cast! Najbolji ste!

Osim Schelchlgu300, njemu se mame cenzura i cenzura, a onda cenzura s cenzura u cenzura!!! Namjerno me jucer TK zbog helia, i to dok sam bio u heliu!!

___________________________________________________________________________________________________________________________

Sta kazete da na nas server stavim Rush sa FF on, nitko od random ekipe se nece spajati zbog toga, ali nije ni bitno, tako i tako nas ima i previse :).

7 Da, FF on!
4 Ne,
0 1
0 2
11 1, a i pirat je pica :)
[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.8.2012 18:26 (Co7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Prekinite plakat za BC2. Virus obečaje da će nadalje igrat s lijevom rukom...

[M|C] VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK. http://www.pbbans.com/mbi-viewban

2 1 hvala 0
15 godina
ceco22 kaže...

Ne bi se slozio jer u BC2 je isto bilo CG=BOG,UZI, MG36, AN 94, GOL i ostale puskice :P.. ali nije bilo battleshita pa ljude nije bilo briga ko je bolji... Nego tko je vise koga uspio u live borbi vise trollat :)

Vidiš ne, meni je pp2000 bio bolji od uzija. Sa augom sam skidao i bogove, a dane pričamo o scaru i m60.Također onaj mali vintorez sam obožavao, nije mi trebao ogromni i spori gol.

Klase kao klase su bile bolje i da tamo igraš inf only igrale bi se sve 4 klase...ovdje se igra samo medic i ko se zadnji spoji za kaznu mora support.

Al dobro što je tu je...nek igrašto ko kako oće. Sad će bit super kad dođe armored, cqće ostat prazan sa par gaymore i kamp faggota, a inf only će ostati na phx i na old guysima.

Vratiti će se number one stari serveri i opet će bit više ekipe i zeze. To se čeka.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
17 godina
odjavljen
ceco22 kaže...
Ne znam, Ali ja kad god bi dosao za Hrcom, ili za tobom na onaj anr server, nikad ne bi bio u minusu .. Ako ijedna klasa ima odlican izbor to je po meni.. Engi.

Blago tebi. Ja kad god odem za hrcom server me baci na drugu stranu i znaš šta onda bude...

Freak Show Inc.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice