Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.171.855
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3

prika ti si malo maka...nabijem vas i m16 na onu stvar vise...jadni ste da ne mozete biti jadniji hebo vas m16 vise...moj zadnji post na ovom forumu,nemam namjeru se tu vise objasnjavat sa isfrustriranim likovima koji ocito nemaju nista pametnije reci na ovom forumu osim m16 noob...

15 godina
nooir kaže...
fila2208 kaže...
Znam što semper radi, voza ljude onim brodićem i pravi se mič bjukenon.

I još da se "dotaknen brodića" od 40 metara starog skoro 100 godina u koji su uloženi doslovno milijuni sata rada... Nemoj brate govorit brodić, znan da je sprdnja al eto, mora san komentirat.. To je kao da za nečiju curu/ženu ode kažeš da je kurvica, ista stvar. I ne nisan lud za brodon, za ženam jesan al samo oću reć...

Video da ne bude OT.

ok, ciao vidimo se na zimu.

btw.dal zna tko oće bit još koji patch....tj kad će nerfat m16 kako su najavljivali? hvala

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
13 godina
protjeran
Hrca1981 kaže...

prika ti si malo maka...nabijem vas i m16 na onu stvar vise...jadni ste da ne mozete biti jadniji hebo vas m16 vise...moj zadnji post na ovom forumu,nemam namjeru se tu vise objasnjavat sa isfrustriranim likovima koji ocito nemaju nista pametnije reci na ovom forumu osim m16 noob...

Ne vjerujem da je "maka",tako on razmislja ,covjek parangal... Igra je tako napravljena da mozes da biras koje hoces oruzje i to je to.. Ali stvarno je zalosno vidjeti da vecina igraca igra samo sa M16 oruzjem,ali to je njihov izbor i tu ne moze nitko nista reci.. Vjerujem kad bi ga nerfali da ta vecina ne bi znala igrati sa drugim oruzjem..
16 godina
AEK 4 Life!
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
Cyber_Freak kaže...
Hrca1981 kaže...

Ne vjerujem da je "maka",tako on razmislja ,covjek parangal... Igra je tako napravljena da mozes da biras koje hoces oruzje i to je to.. Ali stvarno je zalosno vidjeti da vecina igraca igra samo sa M16 oruzjem,ali to je njihov izbor i tu ne moze nitko nista reci.. Vjerujem kad bi ga nerfali da ta vecina ne bi znala igrati sa drugim oruzjem..

Zato mi je bc2 bio jači. tamo si za svaku mapu koristio praktički drugi setup i postavke te pušku. Jednom je uzi i pp2000 a onda m14 ili scar. Pa kasnije aug ili m416 a ponekad i spas ili m16.

Da ne pričam o setupu medica koji je bio baja tamo :)

Pomalo je kriv i dice ovdje....sve mape su više manje dosta close...dok je na bc2 bilo svega i svako oružje je moglo povući puno.

Nadajmo se da kad srede m16 druga oružja dođu do izražaja.

Ali plakati i ljutiti se što ljudi koriste najbolje oružje u igri je ne smiješno već polagano žalosno...nisu ljudi krivi što dice nije dobar posao napravio.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
16 godina
Mape iz bc2 su daleko zanimljivije, ovaj vanilla mi skoro svaka ista, seine i metro identicne, kharg i firestorm, caspian je jedina zasebna ali lose izvedena, heavy metal je slicnog tipa a bolja za svaki kit, recon najvise, ali i ostali su super na njoj
14 godina
protjeran
Battlefield 3
Stvarno zalosno na sta se ljudi zale, ja sam kupio bf3 da irgram fps(da pucam sa puskama) da sam htio voziti tenkove kupio bih world of tenks.
Battlelog: ljudina
Moj PC  
0 18 hvala 0
16 godina
Mogao si onda uzet mw3 koji je ocito namijenjen za tebe
16 godina
moderator
Battlefield 3

Neznam što se uopče je8ete s tim tko šta igra.

Pa živo me boli "srećko" ako nekom paše infrantri,tdm,conquest ili nešto treće,neznam zašto bi me trebalo je8at što netko igra i na što troši svoje slobodno vrijeme.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
16 0 hvala 0
15 godina
Mitch kaže...
Mape iz bc2 su daleko zanimljivije, ovaj vanilla mi skoro svaka ista, seine i metro identicne, kharg i firestorm, caspian je jedina zasebna ali lose izvedena, heavy metal je slicnog tipa a bolja za svaki kit, recon najvise, ali i ostali su super na njoj

Pa to, ove su pomalo jednolične, nemaju neki velik destruction, ne mijenjaju se toliko.

Kad se sjetim mečeva na: Valparaíso, Isla Inocentes, Arica Harbor, Laguna Presa, Harvest Day..

Jedino nisam volio heavy metal jer se nisam ponekad znao snaći sa čime i kako da igram. Ostalo sam sve sa smiješkom dok je loading trajao...ovdje kad dođe neki metro,mrak na oči :(

bmwhartge kaže...
Stvarno zalosno na sta se ljudi zale, ja sam kupio bf3 da irgram fps(da pucam sa puskama) da sam htio voziti tenkove kupio bih world of tenks.
not sure if trolling or just very, very....

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.8.2012 0:47 (fila2208).
14 godina
protjeran
Mitch kaže...

Necu mw3 jer mi se nesvida gameplay. kada se zazelim tenkova odem i kupim si world of tenks, jer da su imalo otimizirali classic da nesteka mozda bih ga i igrao.

15 godina
bmwhartge kaže...
Mitch kaže...

Necu mw3 jer mi se nesvida gameplay. kada se zazelim tenkova odem i kupim si world of tenks, jer da su imalo otimizirali classic da nesteka mozda bih ga i igrao.

Mislim da je to do tebe...

14 godina
protjeran
Battlefield 3
kako god bilo, ja znam da steka cim ima oko mene neke radnje, pa cak i na infatryu a kamli na cllasicu kada dode tenk, heli i jos par gluposti. a prije patcha mi je sve radilo kako spada, pa sam kombinirao classic sa infantryom a sada nemogu ni infantry igrati kako bih htio.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
pirat kaže...

Neznam što se uopče je8ete s tim tko šta igra.

Pa živo me boli "srećko" ako nekom paše infrantri,tdm,conquest ili nešto treće,neznam zašto bi me trebalo je8at što netko igra i na što troši svoje slobodno vrijeme.

Pa jel kužite koliko su ovdje ljudi jadni da ih to j8be?ne isplati im se išta i pisat vjeruj
Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Hoce li HD 7750 i procesor FX 4100 battlefield 3 vrtit dobro?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Zato mi je bc2 bio jači. tamo si za svaku mapu koristio praktički drugi setup i postavke te pušku. Jednom je uzi i pp2000 a onda m14 ili scar. Pa kasnije aug ili m416 a ponekad i spas ili m16.

Pomalo je kriv i dice ovdje....sve mape su više manje dosta close...dok je na bc2 bilo svega i svako oružje je moglo povući puno.

Nadajmo se da kad srede m16 druga oružja dođu do izražaja.

Ali plakati i ljutiti se što ljudi koriste najbolje oružje u igri je ne smiješno već polagano žalosno...nisu ljudi krivi što dice nije dobar posao napravio.

Ne bi se slozio jer u BC2 je isto bilo CG=BOG,UZI, MG36, AN 94, GOL i ostale puskice :P.. ali nije bilo battleshita pa ljude nije bilo briga ko je bolji... Nego tko je vise koga uspio u live borbi vise trollat :)

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.8.2012 4:53 (ceco22).
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Masa ljudi koristi M16 iz navike. Počeli su ju koristiti u početku i kasnije jednostavno nisu imali razloga za promjenu. Meni osobno nije legla, imam manje od 200 killova s njom. Koristio sam uglavnom M416 a onda sam na Hrcin prijedlog isprobao AEK i oduševio se. Bilo bi dobro da te igra "tjera" da promjeniš pušku ponekad ali to nije tako i jbg. Prigovarati onima koji koriste samo M16 je totalno glupo. To je isto kao da nekome tko visi na ovom forumu (ekipa sa 5 zvjezdica npr) prigovaraš zašto malo ne mijenja forume a da ti je argumet pri tom "pa svejedno plaćaš internet, možeš ići i na druge forume". Slično kao sa ovime -  kupio si igru a koristiš samo jednu pušku. Da, i?

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Sinoć sam uništio barem 5 svojih aviona, poginuvši usput. Kako to da igra nema soluciju za one situacije kad uzlijećeš s nosača i taman se ispred tebe stvori prazan drugi avion. Iritantno...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Tonči kaže...

Sinoć sam uništio barem 5 svojih aviona, poginuvši usput. Kako to da igra nema soluciju za one situacije kad uzlijećeš s nosača i taman se ispred tebe stvori prazan drugi avion. Iritantno...

Ili barem nekakav try...catch {#}

(Tonči će shvatiti, ne znam za ostale)

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen

:D Mda. Mislim da EA-ovi devovi nisu došli to excp handlinga. Svaki put mi nasade avion pred nos dok pičim afterburnere.

17 godina
odjavljen
Tonči kaže...

:D Mda. Mislim da EA-ovi devovi nisu došli to excp handlinga. Svaki put mi nasade avion pred nos dok pičim afterburnere.

Možda ti život pokušava poručiti da si više za nekog prašinara ili tenkistu?

...bit će pjevač, glumac il' političar, a možda i Halid...

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...

Ali stvarno je zalosno vidjeti da vecina igraca igra samo sa M16 oruzjem...

Još je žalosnije kad vidiš da čiter veli da je žalosno što većina igra s istim oružjem.

To ti je epski mindfuck.

{#}

fila2208 kaže...

Ma kvaka s BFBC2 je bila u tome što je svaka klasa bila konkurentna. Ovdje je Assault opasno nadmoćan, s najboljim oružjem za sve situacije. Ubaci u računicu Inf. only i eto debilane od igre.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
15 godina
neaktivan

HAHAHAHHAHAHAAH {#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}

[M|C] VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK. http://www.pbbans.com/mbi-viewban
16 godina
neaktivan

Citam sada bfbc2 temu i stvarno ima smijesnih postova.
Bas je zanimljivo za citati...

Razlike izmedju bc2 i bf3 teme su sljedece:

Vrlo "bliska" ekpia, puno manji broj sudionika (na dnevnoj bazi) u temi.

Nitko nikog ne proziva, svi se slazu da je pirat noob i da mu treba skidati svakodnevno tagove :P.

I mozda kljucni faktor, nije bilo natjecanja!
Nije bilo 20+ ekipa koje se natjecu i spremni su na sve da bi pobjedili!

Tamo je bila zaje+ancija, smijanje i trolanje ekipe ali na duhoviti nacin, a ne kao neki.

Samo kad se sjetim kako sta smo radili sa kamperima, i citerima :)...

Ubije ga njegov, dodjemo mi, on ga reza mi mu skinemo dog tag i tako 50ak puta dok ne ode :D. EPICnessssss!

Treba igrati sa dobrom ekipom kao sto su CHC, HRsquad, 53, PRi itd. na nasim serverima, i bude super zabavno.

Zaje*ancija u chatu, uzimanje tagova (@darkrider :P), guzenje ekipe medjusobno i ono najbitnije ZABAVA! 
Nema mi draze kada se skupimo na PRi ili nekom random serveru, pa dodje CHC ekipa, HRsquadovci i ostali bugovci i rokamo.
To je smijeh, i uvijek su ti drugi u teamu krivi sto si izgubio :), nitko se na nikog ne ljuti (bar ja ne) i sve prodje super uz puno zabave.. dok se pirat ne spoji (loooooooooool {#})

edit:

Kuky, lol

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.8.2012 10:35 (Co7).
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ovdje je Assault opasno nadmoćan, s najboljim oružjem za sve situacije. Ubaci u računicu Inf. only i eto debilane od igre.

bas to, assault je sasvim balansirana klasa za conquest sa vozilima, znaci ima odlican arsenal za rjesavanje neprijateljske pjesadije i ozivljavanje i ljecenje svoje, ali vozilima ne moze nista. u svim ostalim modovima bez vozila nema smisla uzimati ista drugo, jer squad medica koji radi kaos

osim toga igru je nemoguce balansirati za sve modove, zato i ima preset normal, inf. only i HC, igra je balansirana za normal, za druga dva moda ne balansiraju igru, i to je ok

Battlelog: LateralusX
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

pricao i je danny da bi mogao vratit server radi armored killa, bilo bi dobro samo da ko pocne prozivati ili srati nesto da ga se i kicka i naravno autobalance...

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

ajde ljudi nemojte se stalno trolati....... Ajde ja zovem rundu u kafani.......OSOBLJE!!!!  ZA SVE CASA VODE DA SE DOBRO NAPIJU A ZA EX CASA MLIJEKA UZ PLACINKE  :) :) :) :) hehehehehehehehe

BF3 [PRi]DarthBajo - The Saiga Kid :D
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.8.2012 10:32 (DarthBajo).

2 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Battlefield 3

probudim se tako ja, i rekoh sam sebi: aj, odoh malo na bug forum citati nepregledne postove o m16!

Meni ta pushka nije bila ni u prvih pet, uzeo sam je i igram redovno  s njom otkad me svaki idiot s njom shiljio s 400 metara u glavu. Rado bih koristio i ostale pushke al nema smisla. to je do dev-ova. Kad srede taj M16 ja se vracam drugim oruzjima.

I stoga, barem vishe od pola igracha s m16 je uzelo tu pushku jer drugachije ne moze pobijediti, niti se natjecati. Nema to veze s njubarlukom. Ima tih par optimalnih pushkica i to je to. 

S cim da igram protiv ljudine koji u jednom rafalu skida trojicu ili mene preko cijele mape s m16? dobro, mozda on i nije najbolji primjer zbog njegovih neuhvatljivih hakova :P

1 1 hvala 0
16 godina
Tonči kaže...

Jos gore je kad ti netko doleti sa avionom na vas deployment carrier i onda se ubaci u onaj avion iza i puca na ovog prednjeg kad netko ude.

17 godina
neaktivan
Dobra ideja!
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice