Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.200.630
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield: Bad Company 2

Dobra veče, iako znam da vam ovakva pitanja već idu na živce, ali:

Ima li koja dobra duša koja bi mi, na par dana, ustupila svoj bf:bc2. Želim kupiti tu igru, u tisak mediji je ~150 kn, no nisam siguran kako će mi se svidjeti niti kako će mi raditi na računalu. Napominjem, ako može na samo par dana (naravno, ako može, nek brojanje počne tek kada mi se igra skine se steama, ea downloadera lol {#}) ne tražim zauvjek.... 200% sam pošten, samo želim isprobati multy....... 

Mrzim svoj nickname
17 godina
neaktivan
The Geek kaže...

Dobra veče, iako znam da vam ovakva pitanja već idu na živce, ali:

Ima li koja dobra duša koja bi mi, na par dana, ustupila svoj bf:bc2. Želim kupiti tu igru, u tisak mediji je ~150 kn, no nisam siguran kako će mi se svidjeti niti kako će mi raditi na računalu. Napominjem, ako može na samo par dana (naravno, ako može, nek brojanje počne tek kada mi se igra skine se steama, ea downloadera lol {#}) ne tražim zauvjek.... 200% sam pošten, samo želim isprobati multy....... 

Pa ima načina da se to isproba, bar donekle. Uostalom napiši koju konfu imaš pa će ti ljudi reći što možeš očekivati.

BTW. Na forumu možeš nabaviti za pola navedene cijene (75kn, još k tome dobiš i Vietnam i Spectat), provjeri malo oglase {#}{#}{#}

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 0:13 (ZC_Someone).
16 godina
neaktivan

Neznam dal ce se nac dobra dusa, al ak se ne nade
Bad company 2 za 90kn se isplati http://www.g2play.net/store/Battlefield-Bad-Company-2-Standard-Edition-EA-Download-Manager.html

1 0 hvala 1
16 godina

Igra li se trenutno?

16 godina

Par od danas {#}

Moj PC  
5 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
The Geek kaže...

.....

Pa ima načina da se to isproba, bar donekle. Uostalom napiši koju konfu imaš pa će ti ljudi reći što možeš očekivati.

BTW. Na forumu možeš nabaviti za pola navedene cijene, provjeri malo oglase ;)

Hm ok  CPU: AMD Athlon 64 X2 4000+ 2.1 GHz clockan na 2.6 -ide i više al je ljeto ;)

GPU: ATI Radeon HD 3670 512 mb memorije

RAM: 2 GB brlj žbrlj proizvođač

Ovo ostalo je relativno nebitno za igre, bar mi se čini :P

Igrao sam pirata SP -išlo je, i sa starijom grafom (Geforce 8600), a sada mi se čini da će ići glađe, no multy je često različit po zahtjevnosti od singla (na bolje :) ) pa želim pogledati, a zanima me i situacija sa pingom.

Mrzim svoj nickname
16 godina
dreammaker kaže...

Igra li se trenutno?

ne više, nažalost

ali smo ih razbili ko stare kante, još su nas sad i optuživali da smo cheateri{#}

17 godina
neaktivan
LOL Kako smo se izrešetali na onoj prvoj. :)
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina

Ma i kad smo branili smo ih razbili nisu ni prvu liniju prošli. Čak su nakraju skoro svi uzeli snipere i kempali po brdu, valjda da si malo nabiju K/D ali smo ih i onda syebali.

@The Geek moći češ igrati igru ali pri jako slabim fps-u

btw, jedna od danas, to je prije nego smo počeli rokati. Co7 mi je uperio pištolj u glavu i rekao: "vadi kitu van", nisam znao da je takav

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 0:55 (Jack Sparrow).
Moj PC  
12 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zato sam im trolao u tekst chat.
Samo sam se nadao da će netko prigovorit zbog toga pa da im napišem da nemam kaj radit dok ih čekam da se sponaju nakon što ih ubijem.

:)
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Ma i kad smo branili smo ih razbili nisu ni prvu liniju prošli. Čak su nakraju skoro svi uzeli snipere i kempali po brdu, valjda da si malo nabiju K/D ali smo ih i onda syebali.

@The Geek moći češ igrati igru ali pri jako slabim fps-u

Jako slabim fps-om na kojim detaljima? Znam da mi je SP išao relativno glatko sa starom grafom na niskoj rezi i blago skresanim detaljima (iskreno igra ima tako dobru grafiku i na niskim detaljima LOL)... Sve low i 640x480 il' mogu biti malo veći optimista hahah

Mrzim svoj nickname
16 godina

Dečki su mislili da mogu pobjediti nas generale, a oni tek 40-45 rank. Malo su se zanjeli.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
The Geek kaže...

Jako slabim fps-om na kojim detaljima? Znam da mi je SP išao relativno glatko sa starom grafom na niskoj rezi i blago skresanim detaljima (iskreno igra ima tako dobru grafiku i na niskim detaljima LOL)... Sve low i 640x480 il' mogu biti malo veći optimista hahah

Gle ja imam skoro sve na low, rezolucija 1920x1080 i imam prosječno oko 36 fps-a. Ali igra u zadnje vrije dosta laga sama po sebi, na mp mislim jer sp je drekec po zahtjevnosti za mp.

16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
The Geek kaže...

Gle ja imam skoro sve na low, rezolucija 1920x1080 i imam prosječno oko 36 fps-a. Ali igra u zadnje vrije dosta laga sama po sebi, na mp mislim jer sp je drekec po zahtjevnosti za mp.

Aha, pa zato i pitam da isprobam igru, da ne ispadne da sam bacio novce u vjetar....

EDIT: E, a dali su u ovoj igri bitni FPS-i kao i u CoD-u? Mislim, dali onaj sa više FPS-a ima prednost (oružja brže pucaju, brže i lakše se kreće i sl.?)

Mrzim svoj nickname
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 0:35 (The Geek).
16 godina

Ne ništa takvog jerino što ti igra kod večeg FPS-a fluidnije(glađe) ide.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 0:37 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina

ja sam danas po*izdil. em mi laga, em imam velike frame dropove, em scope bug, em je hit box u *****, em me izbacuje sa servera svakih 20 min, em crasha igra, em mi se igra svako malo minimizira (ne stiscem win tipku, i drge raznorazne kombinacije). Sve je to jedno veliko sra*nje. Das za igru 200kn onda ima vise bugova od besplatnoga AA3 kojeg su cak uspjeli kolko tolko zakrpati a BF:BC2 niti nakon 1godine i par mjeseci j**u Bogu *****.

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina

Ma PB je najveći problem. Nadam se da je ona glasina za BF# i Pb lažna i da će BF3 imati neki drugi AntiCheat sustav.

17 godina
neaktivan
Reci mi jedan koji je bolji od PB-a.

Da, PB ima svoje probleme, ali je i dalje najjednostavniji i najučinkovitiji. Pogotovo sa streamovima i sl.
16 godina

Ne pratim tko je tu bolji od koga, ali recimo ja osobno sa VAC-om nisam imao nikada problema u igrama. Što ne znači da drugi nisu?

16 godina

Zašto nemogu staviti i PB i VAC, pa da si ljudi sami izaberu šta im je bolje?

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

@Danny

Dobro to, ali što mi znači zaštita koja igru u nekim trenucima čini skoro neigrivom. Rađe bi igrao na nekom strogo administriranom serveru bez zaštite.

Evo kažem danas sam igrao na serveru bez PBa i bila je mila majka igrati. Baš ću sad malo više igrati na tom serveru pa da vidim što će biti. Do sad na svakom serveru na kojem sam malo više igrao prije ili kasnije su se javili neki problemi. Ako ostane ovako kako je bilo danas onda znam tko je kriv.

EDIT: I nema šanse da bude VAC kad BF3 vjerojatno ne će ni biti na Steamu.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 3:02 (ZC_Someone).
16 godina
neaktivan

Ne kakaj, ja sam bio na ventu sam. Kakve to veze ima sa ostalim ljudim? I kao sto i sam znas, bili su na TS.

pi*ko... :)

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
16 godina
neaktivan
pirat kaže...

Ma imaš vremena,draž je nešto "kao" dogovorio da počnemo u 10.00.

Al kako stvari stoje to neće biti tako skoro hahaha.

Nije draž, nista "kao" dogovorio, nego su mene pitali da li zelim sudjelovati i da li mou dovesti jos jednog, ili dvojicu. 

(znam da je kasno odgovarati, ali nabijem vas {#}{#}

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
16 godina
neaktivan

Ako netko igra u ovim kasnijim ili bilo kojim satima, dodajte me. Nick u igri mi je: JURGOL1NHO

moj xfire: cajkoteka ; CLAN: http://www.internet-zona.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
JURGOLINHO kaže...

Ako netko igra u ovim kasnijim ili bilo kojim satima, dodajte me. Nick u igri mi je: JURGOL1NHO

evo poslao sam ti zahtijev za prijateljstvo

1 R34LLY L0V3 T0 R1D3 MY 81K3!!!
15 godina
neaktivan

može mala pomoć? imam piratsku verziju bfbc2 i sad sam dobio originalni key i želio bih igrat multiplayer... koji je postupak? gdje se trebam registrirati i koje patcheve trebam skinuti?

★★★★★☆
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
nani_cropes kaže...

može mala pomoć? imam piratsku verziju bfbc2 i sad sam dobio originalni key i želio bih igrat multiplayer... koji je postupak? gdje se trebam registrirati i koje patcheve trebam skinuti?

Skini Origin,tamo upiši key i skinut će ti igru(već patchanu)

سمندری ڈاکو
16 godina
pirat kaže...
nani_cropes kaže...

Skini Origin,tamo upiši key i skinut će ti igru(već patchanu)

Ma ide i s piratom, samo ukucaš org key i to je to.

I naravno mora download patcha

14 godina

Kako je pocelo lagirat ovo govno neoptimizirano puno bugova od igrice... Katastrofa..

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
zna netko di je najjeftiniji Vietnam ?

baš bi ga kupio da isprobam taj hitbox
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice