netko je spominjao ak74m ... HR vojska i specijalne jedinice ga imaju, zajedno sa Kragujevac verzijom ak47 M70..... Imali su i nesto F2000 koje je pravio djuro djakovic, i m16 ,ali cinjenica je da je m16 u rl jako ne pouzdana puska... cak i najnovije verzije.. i svi je strucnjaci stavljaju na posljednja mjesta jurisni puskica... Uglavnom HR vojska i policija koriste jos uvijek ak47, ERO, G36 sve verzije, i VHS. Evo sa 60 % puski sam imao priliku koristiti i uglavnom bi ovako postavio svoju ljestvicu...
uz dodatak Gail...- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da stave ovaj autic u igru kako bi tek onda plakali XD
Virus je samo htio pomoć retardiranoj osobi da sredi ping...ništa više.
Aaaaawwwww, kak' je to slatko
Znaš kako kažu - za kurvu je svatko kurva! De ti momak pomozi sebi, ovo tvoje preseravanje više nije niti smiješno niti fora a pomalo se već držiš za slamke što se tiče održavanja tog nekog "alter ego" nastupa.
A da u ovom topicu postoji i jedan normalan moderator za ovo bi dobio karton crnji od najgore crne rupe. Dajte danny i pirat, koji vam je K U R A C???
Bas me zanima kolko ces jos sekundi ostat na forumu nakon tog posta.
Sta se imas svadat snjim blokiraj ga i tocka.
Bas me zanima kolko ces jos sekundi ostat na forumu nakon tog posta.
Sta se imas svadat snjim blokiraj ga i tocka.
Ja? Hoćeš se kladiti da ću ostati još jaaaako dugo?
Dobro nisam bas siguran al sve je moguce.
Pa limited edition je bio samo za preorder, nije li? Njega nebi smijelo više biti.
Inače limited edition je došao isto love koliko i standard jer je b2k u limited bio besplatan, a sad u ovaj premium nije uračunat b2k, isto tako je besplatan. Tako da ga nikako nisu naplatili 2 puta.
Neznam kako je bilo sa tim igrama na službenim stranicama, ali LE cd key se mogao kupiti dosta nakon izlazska igre, nije bio samo preorder. A i cijena nije bila ista za običnu i limited izdanje nije bilo isto koliko sam ja upoznat, naravno velika je mogućnost da griješim. A ovo što se tiće b2k je u pravu, jel premium plaćaš isto imao ti b2k ili ne, e sad ako je netko za LE verziju platio više, može se smatrati da je za b2k platio dvaputa.
Jel mi moze netko rec zasto pojedinci placu zbog m16? Jel zato sta vas brutaliziraju sa njime? Jel zato sta vama ne pase pa zasto bi i drugi onda ga koristili?
Nije samo m16 toliko jak,ima i ostalih koji su vrlo slicni. Meni je aek bio no.1 a poslije njega famas dok ga nisu nerfali i uj*bali skroz. U meduvremenu sam cijelo vrijeme koristio m16 isto.
Kod inzinjerca mi je no.1 Acw-r,Ump i jos neka,nemogu se sjetit..
Ne plačen, samo iznosin mišljnje, kad uzmen M16 onda svi ostali plaču, ja san najmanje brtaliziran, ali mi je glupo kužite, ekipa ne yebe ništa osim M16, potrate igu na M16, 2 mape, metro i bazar i oni su bogovi battlefielda itd... A što je najgore sa drugin oružjima se jednako dobro more igrat, ali ekipa ne yebe živu silu, na jutubu su vidili da je M16 općenito "najbolja" puška i neće se prilagode ničem drugom osim onome što xfactor i lvlcap sa kiton u šupku kažu... Zatupljuje se ekipa, pegla se 2000 sati u životnom vijeku BF-a 3 jedno te isto i kao čekaju Bf4 tamo će pokazat skill... A pokazat će da su skileri sa recimo Galil puškon i na mapi Peking (lupetan bezveze) i tako 2000 sati... Opet... I onda će čekat BF5.... I tako u nedgled.... Ti spomeneš tenk oni spomenu ti majku... itd...
evo kupio sam bf3!!!!!!!!!!
bit ce ovnanja, ugl. jel ce mi sve mape u full pucanju radit igrivo(25fps i vise)s konfom(najmanja rezolucija, sve na low), cekam, sad se skidaaaaaaaa!!!!!!
Ti skilleri s M16 igraju inf jer oni su predobri da bi ih jedan tenk ubio par puta, a kamo li helić. Takve mi je najslađe ubijati vozilima.
Tenk je zato tu da bude strah i trepet kad dođe na neku zastavu, da protivnici moraju bježati pred njim.
Po ovome ispada da su mogli staviti samo jednu klasu u igri s jednim oružjem i svi bi bili zadovoljni.
Pa ukratko to je to.. kao zapravo.. Dođe tenk i nema mrdanja, ili imaš eksploziv ili si popušija kitu... Pa podmazuj M16 il se sakri u kuću, svejedno ti je, ako ti drug nije inžinjer ili ma C4, ćaooooooo ragazziiiiiii
netko je spominjao ak74m ... HR vojska i specijalne jedinice ga imaju, zajedno sa Kragujevac verzijom ak47 M70..... Imali su i nesto F2000 koje je pravio djuro djakovic, i m16 ,ali cinjenica je da je m16 u rl jako ne pouzdana puska... cak i najnovije verzije.. i svi je strucnjaci stavljaju na posljednja mjesta jurisni puskica... Uglavnom HR vojska i policija koriste jos uvijek ak47, ERO, G36 sve verzije, i VHS. Evo sa 60 % puski sam imao priliku koristiti i uglavnom bi ovako postavio svoju ljestvicu...
uz dodatak Gail...Zbilja ne znam odakle ti ta informacija. Da prije, u vietnamu se zaglavljivala i mučila sa džunglama pa je ekipa stavljala kondome na nju da im voda ne uđe u cijev, ali modernije verzije su čist dobre i mnogi ameri ih ne daju ni za živu glavu: jasno je da m416, scar i nove puške koje se rade u belgiji su modernije i možda bolje od ovih, ali ne vjerujem da bi ameri koristili jednu pušku nekoliko desetaka godina da ne valjda...ipak ameri žive za pucanje zar ne?
Možda imaš više iskustva sa puškama, ali dok to ne čujem od nekog gun mastera ne vjerujem. Frend je pucao iz m4, veli frende moj ovo je puška a1, razlika između te i nekog kalaša ili tako nešto je očigledna.
Velim ne znam, ok, tako ti misliš, ali ne vjerujem ti, tj. ja tako ne mislim. A lista oružja ti je dobra, to se slažem.
Ima na youtubeu jedan kanal od nekog američkog marinca. Lik snima i stavlja gore akcije vojske i tamo se vidi kolko su zapravo američka oružija nepouzdana. Liku se M249 zaglavila svaki put kad je prmijenio magazin, a promijenio ga je 3 puta.
Isto sa M16 ili M4 svako malo mu se puška zaglavila.
ja znam jednu pusku koja se nikad ne zaglavi... XD
evo kupio sam bf3!!!!!!!!!!
bit ce ovnanja, ugl. jel ce mi sve mape u full pucanju radit igrivo(25fps i vise)s konfom(najmanja rezolucija, sve na low), cekam, sad se skidaaaaaaaa!!!!!!
ajoj imaš stvarno kantu...
O, naučio si googlat. Bravo!
ajoj imaš stvarno kantu...
Lol ovaj ti jos Hvala stisne
M16 oruzja su odlicna, precizna itd...
Problem je sto su jako ovisni o cistoci municije, okoline u kojoj se upotrebljavaju i odrzavanju.
Stvar je u preciznosti izrade, odnosno dosjedanja pomicnih djelova!
Ali zbog toga je i puska preciznija i za razliku od kalasa. Kada trcis sa kalasom u ruci, cujes se kao krava sa zvonom oko vrata... Sve klepece, svi koji su ga imali priliku koristit to znaju.
I zato kod njega nema zapinjanja kada mogu stati maltene dva metka u cijev i to jedan pored drugog :P
edot:
lol
Zbilja ne znam odakle ti ta informacija. Da prije, u vietnamu se zaglavljivala i mučila sa džunglama pa je ekipa stavljala kondome na nju da im voda ne uđe u cijev, ali modernije verzije su čist dobre i mnogi ameri ih ne daju ni za živu glavu: jasno je da m416, scar i nove puške koje se rade u belgiji su modernije i možda bolje od ovih, ali ne vjerujem da bi ameri koristili jednu pušku nekoliko desetaka godina da ne valjda...ipak ameri žive za pucanje zar ne?
Možda imaš više iskustva sa puškama, ali dok to ne čujem od nekog gun mastera ne vjerujem. Frend je pucao iz m4, veli frende moj ovo je puška a1, razlika između te i nekog kalaša ili tako nešto je očigledna.
Velim ne znam, ok, tako ti misliš, ali ne vjerujem ti, tj. ja tako ne mislim. A lista oružja ti je dobra, to se slažem.
I dan danas se zaglavljiva ... igla joj puca itd. problemi... Na srecu/nesrecu odrastao sam u BiH i dosta mi je susjeda bilo u vojsci, jos je, imalo je se zaliha i od rata, plus dosta umprofor itd. je bilo kod nas pa sam imao priliku... koristiti dosta toga... Plus rjeci samo marinaca i vojnika koji su nosili oruzje... svi M16 izvedenicama hvale preciznost i mogucnost igranja sa njom.. ali cim puska ode iz ubranog okolisa u nepovoljan... dolazili su problemi... A sto je ameri koriste je zato sto je njihova sluzbena puskica i jedan od izvoznih proizvoda.. plus kao clanica nato pakta vojska mora imati propisanu opremu.. tj. zadani kalibar... To je jedan od glavnih razloga zasto je i HR napravila svoju VHS jurisnu... Npr. za ne znam koji rok HR vojinik nece moci imati istocno naoruzanje...
ovu bi puskicu volio vidit sa nasom VHS u nekim sljedecim DLC.... http://strikehold.files.wordpress.com/2008/10/ka-ag-15_banner.jpg slika je od replike... ali mi je puska inace ljepa....
Znaš kako kažu - za kurvu je svatko kurva! De ti momak pomozi sebi, ovo tvoje preseravanje više nije niti smiješno niti fora a pomalo se već držiš za slamke što se tiče održavanja tog nekog "alter ego" nastupa.
A da u ovom topicu postoji i jedan normalan moderator za ovo bi dobio karton crnji od najgore crne rupe. Dajte danny i pirat, koji vam je K U R A C???
A koji je vama ostalima racku kad ne kužite da se lik malo zayebava? Šta sve na forumu mora biti službeno? Isuse ne kužim vas...
Vi i vaša hebena prepucavanja koja je puška bolja, tko uzima račun u MekDonaldsu, je li njubara tko igra sa M16 i tako
Pa i Davor Šuker priča o sebi u 3. licu pa nisam baš primjetio da nekoga živcira toliko.
Pero vas pozdravlja
A koji je vama ostalima racku kad ne kužite da se lik malo zayebava? Šta sve na forumu mora biti službeno? Isuse ne kužim vas...
Vi i vaša hebena prepucavanja koja je puška bolja, tko uzima račun u MekDonaldsu, je li njubara tko igra sa M16 i tako
Pa i Davor Šuker priča o sebi u 3. licu pa nisam baš primjetio da nekoga živcira toliko.
Pero vas pozdravlja
Da ima barem mrvicu smisla za humor ja bih mu prvi dao TU...
Tiše Dnevnik je.......
Ti skilleri s M16 igraju inf jer oni su predobri da bi ih jedan tenk ubio par puta, a kamo li helić. Takve mi je najslađe ubijati vozilima.
Tenk je zato tu da bude strah i trepet kad dođe na neku zastavu, da protivnici moraju bježati pred njim.
Po ovome ispada da su mogli staviti samo jednu klasu u igri s jednim oružjem i svi bi bili zadovoljni.
Znaci ja bi po tvome miseljnju trebao igrati sa svim klasama,sa svim puskama ikao nemam pojma i onda imati 0-20 i cijeli match nista ne uraditi korisno za team?Daj ne malti se,sto se bi igrao sa klasom stalno sa kojom mi najbolje ide koja mi je najdraza,dok sa ostalim nemam pojma i uopce mi se neigra.Mozda da bi takvim kao sto si ti bilo srce na mjestu?Igram 95% vremena assault i sa M16A4 jer mi najbolje ide i najkorisnij sam ne pada mi na pamet igrati sa necim sto me ne zanima.
Kao i uzimanja jetova i helia ikao neznam sa njim igrati i crashati se nakon 10 sec ,dok mozda u mom teamu imaju neki odlicni piloti koji ce nesto napraviti ako dobiju jet ili heli.Tako svima preporucavam igrajte ono sto najbolje znate,i jedna slika za hatere ;)
Sjećam se jednom na AA3 ubijem dvojicu s jedne strane i uspijem flenkati ostale, dođem četvorici iza leđa i baš onda mi se zaglavi. Kad se lik okrenuo izbušio me kao švicarski sir.
Top 10 BF3 plays:
Znaci ja bi po tvome miseljnju trebao igrati sa svim klasama,sa svim puskama ikao nemam pojma i onda imati 0-20 i cijeli match nista ne uraditi korisno za team?Daj ne malti se,sto se bi igrao sa klasom stalno sa kojom mi najbolje ide koja mi je najdraza,dok sa ostalim nemam pojma i uopce mi se neigra.Mozda da bi takvim kao sto si ti bilo srce na mjestu?Igram 95% vremena assault i sa M16A4 jer mi najbolje ide i najkorisnij sam ne pada mi na pamet igrati sa necim sto me ne zanima.
Kao i uzimanja jetova i helia ikao neznam sa njim igrati i crashati se nakon 10 sec ,dok mozda u mom teamu imaju neki odlicni piloti koji ce nesto napraviti ako dobiju jet ili heli.Tako svima preporucavam igrajte ono sto najbolje znate,i jedna slika za hatere ;)
Ako si pravi timski igrač mijenjat češ klase po potrebi, ako dođe tenk razvaljuje vas bilo bi u redu da uzmeš inžinjer pa barem da jedan rpg u njega ispališ. Kad ga uništite opet uzmeš staro, ta jedna ili dvije smrti te neće ništa koštati, a bit češ korisniji neko da s M16 pusaš po tenku.
I ne nisam ja ništa rekao da ti moraš koristiti nešto nego kakvo mišljenje imam o onima koji igraju samo sa M16.
Virus je samo htio pomoć retardiranoj osobi da sredi ping...ništa više.
A Virus te je malo naživcirao? Virus treba dobiti crni? Možda i je vrijeme za to, sve da tebe uveseli! Virus se ispričava, nije mu bila namjera živcirati ovako ozbiljne članove BUG zajednice.
Virus ti nudi ruku pomirenja i poziva te da zaigraš koju s njime...naravno na suprotnoj strani...
M16 oruzja su odlicna, precizna itd...
Problem je sto su jako ovisni o cistoci municije, okoline u kojoj se upotrebljavaju i odrzavanju.
Stvar je u preciznosti izrade, odnosno dosjedanja pomicnih djelova!
Ali zbog toga je i puska preciznija i za razliku od kalasa. Kada trcis sa kalasom u ruci, cujes se kao krava sa zvonom oko vrata... Sve klepece, svi koji su ga imali priliku koristit to znaju.
I zato kod njega nema zapinjanja kada mogu stati maltene dva metka u cijev i to jedan pored drugog :P
edot:
lol
Kao što kolega Ex kaže, M16 oružja su se s vremenom usavršila, ali problem je u čiščenju. AK47 je potrebno i do 60% manje čistiti i pored toga funkcionira u svim uvjetim (u prašini, u vodi, u igdje). Druga stvar je to što AK$/ ima jako jednostavnu izvedbu i lako ga je održavat. Sada, u rukama AK47 se doima kao igračka, ali kada s tom igračkom precizno pogodite metu 10x10cm na udaljenosti od 400m, onda znate da to nije igračka.
I kao dodatat, ameri su tek u 21st pokušali napraviti pušku istog mehanizma MX8. U ćemu je stvar...svaka automatska puška funkcionira na sljedeći način. Igla pogodi čahuru, ona zapali barut, koji s eksploziom potera metak iz cijevi...pri tome nastaju plinovi koji u slučaju američkih puška direktno sjedaju na mehanizam igle i "natežu" iglu za iduće okidanje. Stvar je u tome da je taj plin pun nečistoća i to rezultira da se osjetljivi mehanizam igle prlja i zaglavljuje. Malo googlaš i vidiš da se ovaj način zove short-stroke
Kalaš ima bolje riješenje, umjesto da povratni plin udara direktno u mehanizam igle, mehanizam igle ima na sebi klin (gornja cijev) na koji udara povratni plin. Na taj način (long-stroke) nema prljanja ni potrebe za čiščenjem i taj "primitivni" sustav ameri nemogu razvit već 50 godina :D