ja se nadam posto su rekli da svi modovi idu... da napokon dobijemo jos bar koju dobru rush mapu....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ahh.. sweet real life... :)
Od nedavno je fifa. Bonči ga je "rinejmao"
Ma bonči ''pašteta''....da otvoriš paštetu on bi ispao iz nje i nešto ti pametovao. Dobar dečko ali naporan jako.
ASi vidio ti moj friday novi dlc? Pa to je uber totalno. Sniježna mapa me toliko podjseća na skyrim. Kad je jedan lik postao prije par mjesci screen taj mislili smo da trolla a gle sad....
yebeno stari yebeno.
Šuška se da će se moći naručiti na originu zimske gume za tungusku za sitne pare
Dobro izgleda, toliko dobro da ću raspravit s dečkovima o oživljavanju BUG servera...
Dobro izgleda, toliko dobro da ću raspravit s dečkovima o oživljavanju BUG servera...
samo nemoj 64 igrača,sve ostalo je idealno.
A ne znam bio sam sad igrao i na nekim serverima s 64 igrača i radi mi OK - mora biti da je do server providera. A s obzirom na veličinu mapa to bi valjda bilo i OK.
ma e, rush na ovim mapama mora bit epski. Neki repel sa ovih stijena ili opet jumpanje...zbilja ali zbilja ovo ne može razočarati.
Jest da oni to lijepo slože trailer, ali kad zahladi, svi doma, ožive se stari legendarni serveri i skupi ekipa...pa halica do dugo u noć.
Ovo im je odličan potez opet će malo oživiti igru.
svršio sam na traileru.....jedva čekam u AC 130 vikat dole pješadiji NOOOOBBSSSS !!!!
Vidim da se nisu baš trudili nego sve 3d modele koje su imali do sad ubacili na te mape, sve građevine već viđene i dodano malo snijega.
Ah ajde bar će kolko tolko mape bit valjda BF style.
Vidim da se nisu baš trudili nego sve 3d modele koje su imali do sad ubacili na te mape, sve građevine već viđene i dodano malo snijega.
Sve stoji, ali barem nisu stavili zgrade iz par nastavaka prije. U codu imaš djelove zgrade još iz coda 4 a stavljeno je u cod najnoviji.
Yebga slože ti par drveća i zidova i neš ni skužit karkand terase ili trgovine sa bazzara :)
Sve stoji, ali barem nisu stavili zgrade iz par nastavaka prije. U codu imaš djelove zgrade još iz coda 4 a stavljeno je u cod najnoviji.
Yebga slože ti par drveća i zidova i neš ni skužit karkand terase ili trgovine sa bazzara :)
Ma ok kužim ali neću sad dubinski ulazit u to zašto sam se na to potužio jer bi ispao babica.
Ali ok kako rekoh bar će mape bit normalne veličine za BF.
Dajte nam J E B E N I killcam!!!!
Da sam ja na tvom mjestu ja nebi zbog toga kupio taj dlc.
Ma ok kužim ali neću sad dubinski ulazit u to zašto sam se na to potužio jer bi ispao babica.
Ali ok kako rekoh bar će mape bit normalne veličine za BF.
Ma e kužim šta želiš reći...ali ovo toliko izgleda dobro da te zgrade nisam gledao.
Na 0.34 sam ostao paf na onaj heli koji izgleda kao venom a roka strojarom. To blackhawk ili šta? :)
Mene sniježna tako podjesća na skyrim da to nije normalno.
ovako nešto, nemrem sad nać nešto malo bolje
http://static.skyrim.nexusmods.com/images/3128910-1325551397.jpg
stingerima lol...
pa javelin, avioni, heliji...već vidim rasprave i svađe ko će na koje sjedalo u ac130 ili kad ga bude trebalo skidat ko će morat ić skidat to :)
kako ako se neko zbuksa u AC kak ga skinut??
Pa vidiš da ga skidaju s avionima.
jaooo koliko će bit (PROKLETIH) kampera
@pirat i šta on se onda respawna,i tako opet?? bzvze
pa po tome ovaj odozgora samo buba po zastavama i ima brdo killova,
Samo se nadam da to bude optimizirano kako spada,jer je8eš te velike mape ako će legat na njima.
Pa valjda treba neko duže vrijeme da se opet pojavi ac-130.
Samo se nadam da to bude optimizirano kako spada,jer je8eš te velike mape ako će legat na njima.
Pa valjda treba neko duže vrijeme da se opet pojavi ac-130.
bilo bi fora da ima samo jedan respawn,znaći da ga nesmiju uništit ,
onda bi valjda ekipa igrala timski jer bi te trebali pokrivat sa avionima/helićima i pazio bi na ac-130 ko oko u glavi,
jer koliko ja znam to je mnogo razorno oružje,tako da sumljam da će bit "slab"
ima da kad šikneš jedan raketlin među zastavu da crknu njih cenera :)
bilo bi fora da ima samo jedan respawn,znaći da ga nesmiju uništit ,
onda bi valjda ekipa igrala timski jer bi te trebali pokrivat sa avionima/helićima i pazio bi na ac-130 ko oko u glavi,
jer koliko ja znam to je mnogo razorno oružje,tako da sumljam da će bit "slab"
ima da kad šikneš jedan raketlin među zastavu da crknu njih cenera :)
To nebi bilo zabavno.
Neka naprave 2-3x veći respawn nego obično i sve 5.
Sniježna mapa to se čekalo.
Još fali malo đungle. Fali mi to, još od BC2 sam želio neku mapu tipa Laguna Presa i neku sniježnu, sva sreča jedna takva u sljedečem DLCu.
Onaj tank game mod je kaos LOL.
naravno,zabavno je ownat njubare :)
Šteta onih mapa na BFBC2, bile su vrlo simpatične.
Šteta onih mapa na BFBC2, bile su vrlo simpatične.
cure su simpatične,mape nisu.
Zbog laga, ili previse igraca?
Ako je ovo prvo, mislim da je zadnji patch bio poslije gasenja BUG-a, tako da je MOZDA ispravljeno :)
A ako je ovo drugo, jesi lud? Takve mape, a ti bi 16 il 32 igraca?
BTW, Danny, postoji li kakva mogucnost da server bude u HR? Ovih nekoliko nasih, s pingom 15 su genijalni!