Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.199.365
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
CyberDemonVZ kaže...

Nego, ciji je ono glas kad se buni kad zapne za kartonsku kutiju?

Ich.

[M|C] ex_Co7
13 godina
Megatr0n98 kaže...

pa? jel to gtx 670? je! mislim boli me k sta ces kupit, al ti je bacanje para, bolje da stedis za gtx 680 OC nego da kupujes gtx 670oc, nemozes usporedivat ocanu karticu s referentnom, znas. svatko moze ocat svoju 680tku i ima puno bolje performanse nego ti sa max ocanom 670tkom, tako da se to neusporeduje, gtx 680 je visa klasa od 670tki bilo kojih

Evo to je ova:

http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/GeForce_GTX_670_Direct_Cu_II/33.html 

http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/GeForce_GTX_670_Direct_Cu_II/9.html

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ma ako hočeš igrat kompetativno i parirat kolko tolko MORAŠ imat sve na LOW

a da bi igrali MAX OUT treba vam sineki jaako puuno para.

Pa i ne treba, već i na mom kompu je sve maxed out s 60+fps.Ali u svakom slučaju bolje je 60 fps pa makar gadan Mirko bio, nego da je detaljan dok te puni olovom a ti ga gledaš u 27fps.

14 godina
neaktivan
Branimir82 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Pa i ne treba, već i na mom kompu je sve maxed out s 60+fps.Ali u svakom slučaju bolje je 60 fps pa makar gadan Mirko bio, nego da je detaljan dok te puni olovom a ti ga gledaš u 27fps.

gtx680 = 4.300-4.500 kn.

i5 2500k = cca 2000 kn

asus pbz68 = 1600 kn

Corsair HX850W = 1000+ kn

Corsair 120gb = cca 1000+ kn

Corsair Hydro100 =cca 800 kn

+ periferija i malo bolji monitor(u tvom slučaju je sve to preko 3500 kn)

i sada to sve zbroji.

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Branimir82 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

gtx680 = 4.300-4.500 kn.

i5 2500k = cca 2000 kn

asus pbz68 = 1600 kn

i sada to sve zbroji.

Koliko je to izlazaka, članarina u klubu, pića, kurvi i tako dalje....ajmeeee :))

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Branimir82 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

gtx680 = 4.300-4.500 kn.

i5 2500k = cca 2000 kn

asus pbz68 = 1600 kn

i sada to sve zbroji.

Kriza je pa se nema za SLI, jebi ga... {#}

Freak Show Inc.
17 godina
Battlefield 3

Dug taj Battlelog update danas...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Produžili su ga još pola sata.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

a kakav je to update? Jel do 11 treba trajati ili.

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.7.2012 10:56 (bmwhartge).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Dug taj Battlelog update danas...

šta opet rade??

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
bmwhartge kaže...
a kakav je to update? Jel do 11 treba trjati ili,

Tko zna, možda će sada konačno pokazati napredak ovih zadnjih assignmenta...

16 godina
Ja se bojim da oni nista ne apdejtaju vec samo ovako stave notice da se updejta da ne bismo mislili da nista ne rade s igrom
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
TomoR kaže...
bmwhartge kaže...

Jesu!

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Battlelog radi.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
TomoR kaže...
bmwhartge kaže...

Napravio se assigment u tri dana i bez toga {#} 

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Poglavnik__CRO/assignments/364032800/cem_ea_id/

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.7.2012 11:21 (Branimir82).
13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Branimir82 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

gtx680 = 4.300-4.500 kn.

i5 2500k = cca 2000 kn

asus pbz68 = 1600 kn

i sada to sve zbroji.

Jedino ti grafička i cpu na toj listi ima stvarnog utjecaja na perormanse.Jedna 7950,8gb rama,četverojezgreni phenom su cca 4500kn,sve se umjereno naclocka i imaš i s tom konfom 60fps na ultra.

17 godina
Branimir82 kaže...
TomoR kaže...
bmwhartge kaže...

Napravio se assigment u tri dana i bez toga {#} 

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Poglavnik__CRO/assignments/364032800/cem_ea_id/

Ne priznam ti - nisi otključao MK3A1 {#}

13 godina
protjeran
Battlefield 3

Ja kupio premium, i uglavnom otkljucao nova oruzja, i zapravo nisu nista posebno sva su slabija od onih standardnih, recimo do snipova je jos uvijek M98B najbolji, najprecizniji, najveci domet, najveci damage. Kod assualt m16 jos uvijek najbolji.... Uglavnom ocekivao bolja oruzija, a ono losija, jednino su mape dobre, pogotovo close quoters

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Megatr0n98 kaže...

Ja kupio premium, i uglavnom otkljucao nova oruzja, i zapravo nisu nista posebno sva su slabija od onih standardnih, recimo do snipova je jos uvijek M98B najbolji, najprecizniji, najveci domet, najveci damage. Kod assualt m16 jos uvijek najbolji.... Uglavnom ocekivao bolja oruzija, a ono losija, jednino su mape dobre, pogotovo close quoters

Sva oružja su odlična osim M5K i to samo zbog malog magazina, inače ni ta pljuca nije loša.

Slabo si ti to testirao mi se čini.

AUG ništa posebno?!

SCAR L također?!

Ne možeš ništa usporediti sa M16 jer je to ionako za njubere puška, ali reći da su nove puške slabije i ništa posebno je u najmanju ruku smiješno.

[19xx] 4ntraks
17 godina
Battlefield 3

Jel to novi defaultni avatar?

bakaxxx

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
Megatr0n98 kaže...

Sva oružja su odlična osim M5K i to samo zbog malog magazina, inače ni ta pljuca nije loša.

Slabo si ti to testirao mi se čini.

AUG ništa posebno?!

SCAR L također?!

Ne možeš ništa usporediti sa M16 jer je to ionako za njubere puška, ali reći da su nove puške slabije i ništa posebno je u najmanju ruku smiješno.

M5K je dobar sa extended magazinom, ja sa njime oderem 2 ljudi bez problema. Jedino što me smeta to što extended magazin ima samo 31, metak dok kod MP7 sa 21 skače na 41 metak.

Kalko1212 ingame
17 godina
Megatr0n98 kaže...

A šta bi ti da su sva CQ oružja OP pa da se svi koji nemaju CQ onda plaču (ionako to rade)?

BTW, ACW-R i MTAR su zakon, svaki za svoju ulogu - tj. sva oružja iz DLC-a imaju svoje mjesto.

16 godina
Battlefield 3

M5K je kita za ostale PDW-e. AS VALga jede po preciznosti i na daljinu, MP7 na blizinu i iz hipa,a P90 jede njega radi 50 metaka bez ex maga. PP19 isto na blizinu. Eventualno je negdje u rangu sa UMP, PDWR i PP2000 koji su ništa posebno.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
UMP je tri svijetlosne godine od tog sranja
Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
UMP je tri svijetlosne godine od tog sranja

Ump je jako loš nakon tih silniha patcheva. Najbolji je bio još u beti, tamo sam snjim znao i po 26-2 imat :)

Megatr0n98 kaže...

Ti si onda jedini jer oružja koja su došla u cq su super.

Aug poboljšani m416 sa super hip fireom.

Scar-l yebeni snajper sa 31 metak

mtar famas za engija

acw super puška za sve terene najbolje na longer range

l86 je tu negdje sa m27, odlična puškica

last također owna type88 i takve ostale

snip m417 je death machine, onaj turski nisam ni probao ali vele da je ok

sačma, spas je ok ali nekad čudan hitreg...jedino mi se ne dopada mp5 kojeg sam tako rado čekao a sad se razočarao.

Ako u ničem drugom cq dlc je jako dobro donio nova oružja koja su odličan dodatak na svim mapama. Pune se do 500 brže nego što sam se mučio sa nekim drugim i zbilja pašu na svaki playstyle

M16 nemoš uspređivat sa ničim jer je godmode gun i snjom se igra inf only i scrimovi :)

gl hf

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

meni jeUMP bolji ne triput nego deset puta od M5k,i s njim još uvijek znam imat solidne rezultate

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nisam bio na forumu par dana, ono plaza, sunce pijesak, zena, cehinje, sladoled, pive i mogu reci samo da mi ne fali ni malo. Vidim fila se vratio trollat, bilo je i mekdonaldsa, prozivanja, netko je pro netko njub netko bi bio pro da ima 100fps itd itd....
Ahh.. sweet real life... :)
[M|C] jokaCRO ingame
15 godina
Battlefield 3

joka prijatelju falio si mi kralju moj

napokon se vraća bf, napokon :)))

snijeg, pustinja, ogromne mape, vozila, ludnica.....to je to,dada

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.7.2012 15:02 (fila2208).
Moj PC  
17 0 hvala 6
17 godina
odjavljen
red_bull kaže...
Nisam bio na forumu par dana, ono plaza, sunce pijesak, zena, cehinje, sladoled, pive i mogu reci samo da mi ne fali ni malo. Vidim fila se vratio trollat, bilo je i mekdonaldsa, prozivanja, netko je pro netko njub netko bi bio pro da ima 100fps itd itd....

Od nedavno je fifa. Bonči ga je "rinejmao" {#}

Freak Show Inc.
15 godina
Friday kaže...
red_bull kaže...

Od nedavno je fifa. Bonči ga je "rinejmao" {#}

Ma bonči ''pašteta''....da otvoriš paštetu on bi ispao iz nje i nešto ti pametovao. Dobar dečko ali naporan jako.

ASi vidio ti moj friday novi dlc? Pa to je uber totalno. Sniježna mapa me toliko podjseća na skyrim. Kad je jedan lik postao prije par mjesci screen taj mislili smo da trolla  a gle sad....

yebeno stari yebeno.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice