Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.201.380
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Battlefield 3
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
CyberDemonVZ kaže...
Lateralus kaže...

assignmenti su jos uvijek jednostavni, nije bas da se mora krv pisati

Da, 10-tak puta su tezi nego oni prosli, a jos uvijek nisu nesto posebno teski. Onda znas kakvi su bili prije :)

Jedino mi neide u glavu rusenje helica ili aviona s raketom. Nema sanse da cu to tako brzo napraviti :)

Ja sam jučer završio sve assigmente. Meni je bilo najteže ovo s minama, a ovo sa rušenjem helića je bilo lako, samo treba roknuti heli dok nisko leti i pada.

Kalko1212 ingame
13 godina
Battlefield 3

Vi se zajebavate ili stvarno svi rokate helije sa RPG-om??!!!

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Skilledžija kaže...

Ne vidim problem?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
Mitch kaže...
Skilledžija kaže...

Ne vidim problem?

Pogledaj malo bolje!

[19xx] 4ntraks
13 godina
Skilledžija kaže...
CyberDemonVZ kaže...

EDIT: I soflam spada pod AT oruzja????

Joooj!!!

Soflam ne, ali javelin da :)))

Koja si ti njubara :D

No, Javelin!!

Koje gluposti danas izvaljujem, mene je sram! {#}

Bilo bi dobro da je samo na netu, al i na poslu {#}

Da, izgleda da ih svi ruse sa RPG-om, ovo s Javelinom uopce nije fora, zasto su to stavili u Assigment, pa ti je defaulti nacin rusenja helica {#}

Pa neces ih valjda rusit s iglom/stingerom ?? {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
16 godina
Mitch kaže...

Kasniš dobar dva tjedna. Skoro svaku večer igramo to.

13 godina

Cool.

Znaci za ovo moras imati server, i onda preko Battleloga zoves ljude, odredjujes pravila.

To se do sad radilo preko onog programa.. pro nesto, jel?

Po cemu je ovo drugacije? Vise mogucnosti?

kalko1212 kaže...

Ja sam jučer završio sve assigmente. Meni je bilo najteže ovo s minama, a ovo sa rušenjem helića je bilo lako, samo treba roknuti heli dok nisko leti i pada.

Ja do sad nisam imao minu u ruci, uvijek popravljam, tako da ce mi ovo s minama biti zanimljivo.

Jedino mi ovo s C4 nejde!

Do sad imam skoro 700 killova C4, uglavnom tenkovi, al ovaj tjedan me nejde i nejde! :)

Ako stavim na zemlju, tenkovi ga skuze i uniste, a ako se pokusam prisuljati, ko za inat svi imaju proximity na tenku! {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
17 godina
CyberDemonVZ kaže...
Skilledžija kaže...
CyberDemonVZ kaže...

EDIT: I soflam spada pod AT oruzja????

Joooj!!!

Soflam ne, ali javelin da :)))

Koja si ti njubara :D

No, Javelin!!

Koje gluposti danas izvaljujem, mene je sram! {#}

Bilo bi dobro da je samo na netu, al i na poslu {#}

Da, izgleda da ih svi ruse sa RPG-om, ovo s Javelinom uopce nije fora, zasto su to stavili u Assigment, pa ti je defaulti nacin rusenja helica {#}

Pa neces ih valjda rusit s iglom/stingerom ?? {#}

2 komada u jednoj rundi bez problema sruših RPG-om (SOFLAM/Javelin je easy/peasy)...

Evo, tako se to radi xD:

13 godina
protjeran
Battlefield 3

da ih nabijem na mine.... eeeeeeeeeeeeeeee, MINEEE!!!  

Stavili su assignmente ko da je nagrada sisa od Jenne Jameson a ne neki seljachki camo za 4 ista oruzja ko i prije i unigorme ko da neko ispovraco rizi bizi po tebi... i sad moram igrat po konkvestima gdje idioti s avionima imaju milion:1 skor... aj sve u 3 PI MA!!! K&TA!!

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma zaboli me za te kamuflaže i namjerno ih neželim otključat.

igram kako igram i tako ću i nastavit,a ne da mi neki tupavi assigmenti određuju način mojeg igranja.

a i odoh na moreno u petak i nema me narednih mjesec dana {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Tonči kaže...

Većina ljudi može primijetiti razliku do ~140FPS-a. Razlika je samo mnogo manje vidljiva između 60+ u odnosu na 15-60. 60 je uzet kao optimum pri vrhu krivulje.

U pravu si, ali je najveća razlika u kontroli. Na 30 fps su masne kontrole, na 90 fps su već smooth. Da nemam 90 fps igrao bih na low ako je potrebno, gameplay>graphics.

A fifa nek ide k doktoru. Igra FPS igre a ne vidi razliku izmedju 30, 60 i 125 fps? lolz

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 15:29 (stormich50).
15 godina
neaktivan
stormich50 kaže...

U pravu si, ali je najveća razlika u kontroli. Na 30 fps su masne kontrole, na 90 fps su već smooth. Da nemam 90 fps igrao bih na low ako je potrebno, gameplay>graphics.

A fifa nek ide k doktoru. Igra FPS igre a ne vidi razliku izmedju 30, 60 i 125 fps? lolz

pa ne jer igra na jadnom laptopu pa mu je 30 fps vrhunac {#}{#}

14 godina
neaktivan
Ne podabajate mi filu... Ako se rjesi laptopa tek ste Tada najebali.....
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
13 godina
maggotmeister kaže...

Stavili su assignmente ko da je nagrada sisa od Jenne Jameson a ne neki seljachki camo za 4 ista oruzja ko i prije i unigorme ko da neko ispovraco rizi bizi po tebi... i sad moram igrat po konkvestima gdje idioti s avionima imaju milion:1 skor... aj sve u 3 PI MA!!! K&TA!!

Ma i ti si njubara ko cyberdemon i ostali koji rokaju heliće RPG-om :P

BTW

Ja sam jučer otključao camo za SCAR :P

I sad se razmišljam dal da idem na 100 killeva sa minama jer ih trenutno imam 66.

Al muka isusova je to s minama pa se nećkam još ;)

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Jedino mi neide u glavu rusenje helica ili aviona s raketom. Nema sanse da cu to tako brzo napraviti :)

trebas javelin i nekoga sa SOFLAM-om

ako nemas prijatelje, kampriraj havoc spawn na wakeu pa ga gadjaj SMAW-om prije nego poleti {#}

Battlelog: LateralusX
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 16:08 (Lateralus).
13 godina
protjeran
Skilledžija kaže...
maggotmeister kaže...

Ma i ti si njubara ko cyberdemon i ostali koji rokaju heliće RPG-om :P

BTW

Ja sam jučer otključao camo za SCAR :P

I sad se razmišljam dal da idem na 100 killeva sa minama jer ih trenutno imam 66.

Al muka isusova je to s minama pa se nećkam još ;)

kakve ja veze imam shto koristim mine s njim shto koristi rpg-ove za helice??? jes ti puko njubaro?  Cinjenica je da mine svi uglavnom vide i mosh se hebat... mozesh ih sto stavit, prvi ce ih heli porokat... zato stfu i l2p

15 godina
stormich50 kaže...
Tonči kaže...

Većina ljudi može primijetiti razliku do ~140FPS-a. Razlika je samo mnogo manje vidljiva između 60+ u odnosu na 15-60. 60 je uzet kao optimum pri vrhu krivulje.

Vidiš kako ste krivo shvatili...ali ok je, nekad je teško upaliti mozak dok čitaš nešto. Ne kažem da se ne vidi razlika, i sam sam konstatirao da kad mi sa 30 skoči na 50 da vidim kako lakše klizi.

Ali da ćeš vidjeti razliku između 80 i 90? e to ne može nitko samo bonči tonči car. Prema tome, ako si masan i debel stormichu odi u teretanu i skidaj kile.

ATiGamer kaže...
stormich50 kaže...

pa ne jer igra na jadnom laptopu pa mu je 30 fps vrhunac {#}{#}

Slobodno postoaj svoje statse da vidim koliko si bolji jer imaš jače računalo od mene, ako te naravno nije sram.

ceco22 kaže...
Ne podabajate mi filu... Ako se rjesi laptopa tek ste Tada najebali.....

Vjerovatno je sprdanje ali eto, ajde. Nažalost nema se para ni posla tako da računalo je zadnje na listi prioriteta. Ali kada kupim nešto novo, rado ću opet zaigrat sa ljudima koji su bili bolji od mene da vidim koliko se onda mogu nosiit sa njima.

ceco btw. jel vam server sad stallno metro ili?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
14 godina
neaktivan
Jbg vec mi je se jedan rjesio laptopa pa me svake noci siluje.. Ne treba mi jos jedan.. A za server ne znam, jer sam prestao igrati HC U bf3 Ali koliko znam metro je jedina mapa... A opcenito taj mod nikad nisam igrao, sad sam na rush d.peak I novom dlc
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Vidiš kako ste krivo shvatili...ali ok je, nekad je teško upaliti mozak dok čitaš nešto. Ne kažem da se ne vidi razlika, i sam sam konstatirao da kad mi sa 30 skoči na 50 da vidim kako lakše klizi.

Ali da ćeš vidjeti razliku između 80 i 90? e to ne može nitko samo bonči tonči car. Prema tome, ako si masan i debel stormichu odi u teretanu i skidaj kile.

Slobodno postoaj svoje statse da vidim koliko si bolji jer imaš jače računalo od mene, ako te naravno nije sram.

kolko ja vidim nije bonči ({#}) reko da vidi između 80 i 90 nego između 30-60-100 itd, 80-90 je premali razmak da bi se osjetilo neko poboljšanje i općenito promjena u izvođenju

nemam se čega sramit, imam bolje statse od tebe ali ovo je ionako bila zajebancija za laptop, mene boli kuratz na čemu tko igra.

pozz

13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Nije neki problem, pogotovo transportni helikopter.Btw kod rpg/smaw nema dmg-a, samo velika vatrena eksplozija i brojanje mrtvih na ekranu :-D

15 godina
ATiGamer kaže...
fila2208 kaže...

kolko ja vidim nije bonči ({#}) reko da vidi između 80 i 90 nego između 30-60-100 itd, 80-90 je premali razmak da bi se osjetilo neko poboljšanje i općenito promjena u izvođenju

nemam se čega sramit, imam bolje statse od tebe ali ovo je ionako bila zajebancija za laptop, mene boli kuratz na čemu tko igra.

pozz

Ako se nemaš čega sramit daj onda profil da te vidim,

ja sam to i tvrdio da neke male razlike ne vidiš, ali 30-60-120 možeš prijemtiti da igra radi brže. Ali nakon par sati igranja na tome i da staviš onda 10-20 framova više neš skužit.

Kao vožnja u autu.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

ja sam to i tvrdio da neke male razlike ne vidiš, ali 30-60-120 možeš prijemtiti da igra radi brže. Ali nakon par sati igranja na tome i da staviš onda 10-20 framova više neš skužit.

Kao vožnja u autu.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/chuky_RH/stats/364136146/

14 godina
protjeran
ATiGamer kaže...
fila2208 kaže...

Kao vožnja u autu.

resetiro je statse tijekom double xp weekenda, gledajte mu dolje all time stats, i skriva recent battlereports jer me tdm/metro only nub, ima 700 spm i 1.5 kd

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 17:50 (stormich50).
16 godina
Battlefield 3
Moram se odmoriti malo od helića,misli na jetove,stingere,soflame,tenkove i na kraju lev 13 me skine sa rpg om.rage quit i na plažu igrati se u pijesku sav izbezumljen od BF a.
BF3 FlamingKing
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
stormich50 kaže...

resetiro je statse tijekom double xp weekenda, gledajte mu dolje all time stats, i skriva recent battlereports jer me tdm/metro only nub, ima 700 spm i 1.5 kd

lol samo ti mi nemoj pričat jer ništa drugo ni ne igraš osim tog. ja igram sve al većinu vremena infantry mape seine, bazar itd. ponašaš se ko da sam sakrio statse a raspoloživi su ti dole ispod ko i svima ostalima.

reporte možeš pogledat slobodno

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 17:59 (ATiGamer).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

moze netko prijavit ovu .edercinu ? izgleda da je upravo cit kupila..  frajer na kanalima napravi 264 /8 score..

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Sh4rkee/

xfact
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 18:08 (=xfact=).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ATiGamer kaže...
fila2208 kaže...

Kao vožnja u autu.

Svaka čast care...toliko si dobar da sam se zagrcnuo sad sa vodom. Bravo samo tako nastavi...kad otključaš sve, dođeš sa nekih 40 pušaka do 50 killova, podigneš malo taj kdr onda ćemo razgovarat. Mene bi bilo sram da netko igra na slabijem kompu, manjem ekranu i još je bolji od mene...ali dobro ti si ti....svaka čast, samo tako nastavi, na tdmu i ostalim inf only spikama...sretno

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 18:10 (fila2208).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

pa dobro sta je s vama,bezveze se raspravljate.sta ima veze ko je bolji,ko sta vidi ili nevidi

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

moze netko prijavit ovu .edercinu ? izgleda da je upravo cit kupila..  frajer na kanalima napravi 264 /8 score..

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Sh4rkee/

a jak je,resetirao statse i odigrao tu jednu ili dvije s upaljenim citom,e ovaj je biser totalni a do sad je bio nikakav.da mi je vidjet kako takav debil izgleda uzivo,ah majstora

Edit:dvije je odigrao

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 18:26 (Blade Runner31).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice