Naravno. Ja kupujem ono sta MENE zadovoljava. Imao sam i 6850,pa sam se ˝mucio˝sa njom i fpsom i odlucio uzet 6950 koja ide sa jednim pomakom klikera na 6970.
Ne kazem ja nista,ja ako imam iskesirat cu 200€,nije bed. Ali ti hocu rec da su u roku godine i pol oni vec na BF4,sta mi je onak,smijesno.
Ruku na srce,razmisli malo koliko je ekipe pokupovalo nove stvari(kompove) da mi mogli vrtit Bf3 besprijekorno. Masu ljudi.
Zato jer su se povodili onime sta je Dice rekao (min req)
Vidimo svi koliko bf3 zdere memorije i kod rama i kod graficke,tako da je gotovo 100% da ce dosta ekipe morat nadogradivat komp ili uzimat nesto novo extra zbog toga.
Btw- da,igram na 1080p monitoru sa istom 1920x1080 rezom. Jer imam 22-3 inca monitor. Sta se tice detalja u igri, cak sam skoro sve stavio na LOW osim pojedinih stvari koje su na ULTRA jer neke stvari mi vise smetaju nego sta lijepo izgledaju. ( Ona magla/dim na bazzaru) Jos nek netko bubne smoke ili nes,nis ne vidis. Opcenito je visak tog blura.
DŽaba kad si i dalje noob i sa supercomputerom. :)
na njemu svasta ne rade.
ovisi sta ti smatras dobrim fpsom, meni je dobar fps iznad 50-60 (Hz)
iznad 50 ili 60 herza ti je dobar fps jel?
pricam da fps bude iznad 50-60 tak da se poklapa sa Hz-ima monitora (jer iznad toga ne mozes ni primjetit)
Dakle ti možeš primjetiti preko 30-40 fps? Sad si i superman? Ne pričamo o tome da možeš vidjeti pad sa 60 na 30 već primjećujš male razlike jel?